Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Hát a lábam az büdös néha hosszú melók után, az biztos
De azt hiszem a kommentemből az lejöhetett volna, h attól még h én nem értem miért kell, elhiszem h valakinek fontos. És igen, félreértettem, természetesen elhiszem h ha tucatszámra vannak konzolok egymás mellett akkor a bt szétakad mert túlterhelt a sávja... s oda kell a vezetékes, no de akkor ezt majd vagy orvosolja a sony, nem hiszem h nehéz, vagy marad a pc s x1 a tournamentekre: DElöbb utóbb tuti menni fog winnel, sőt gondolom vezeték nélkül is meg tudják majd oldani ha akarják, kérdés mikor... BTW az furcsa lenne ha x1 még nem tudná mert ds4 már támogatja a win alapú használatot, pedig az nem az ms gyermeke, ellenben a winnel...

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- (1 ÉV GARANCIA EURONICS) Asus ROG Strix SCAR 15 G533 I9 12900H/ RTX 3070Ti 8GB / DDR5 16GB / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt hiszem a kommentemből az lejöhetett volna, h attól még h én nem értem miért kell, elhiszem h valakinek fontos. És igen, félreértettem, természetesen elhiszem h ha tucatszámra vannak konzolok egymás mellett akkor a bt szétakad mert túlterhelt a sávja... s oda kell a vezetékes, no de akkor ezt majd vagy orvosolja a sony, nem hiszem h nehéz, vagy marad a pc s x1 a tournamentekre: D
l.skywalker
IntelKiller7