- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
válasz
Cheesus #20747 üzenetére
szemelyes velemeny, de nem kevesszer olyan felreforditasok vannak, hogy a rohoges kerulget... En a feliratot sem szeretem hasznalni, viszont amitol hanyok, azok a lokalizalt verziok, ahol nincs is opcio angol nyelvet valasztani. Azok szerintem szornyuek. Nem zavarna, ha lenne benne magyar nyelv is, de hogy csak magyar meg egy par szlav nyelv... brrr, a hideg is kiraz tole
-
kovsol
titán
-
Ronam
addikt
-
dilipok
veterán
válasz
Cheesus #20152 üzenetére
ez csak rajtad mulik, amit megengedhetsz magadnak. A listat meg egy fel masodperc alatt magadnak is megtalalhatod. [link]
lajbi101: nem levonta... lefoglalta, probaterheles, majd visszakapod.
Ott a link, nem kell am uj hsz-t irni mindig, 5 percen belul szerkesztheted is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cheesus #20119 üzenetére
AC 3-mat semmiképp nem ajánlanám, nagyon gyenge lett szerintem, teljesen elveszett belőle az AC addigi hangulata és a sztori is elég gyenge lett...
A 4 a trailerek alapján sokkal jobbnak tűnik, inkább azt választanám a helyedben.
GTA V, Red Dead Redemption nem jelent meg PC-re, ezeket mindenképp ajánlanám, illetve a Halo is ugye Xbox exkluzív, én a helyedben arra is vetnék egy pillantást
Algotis: nyilván ízlések és pofonok, a saját véleményemet írtam le róla, ami nem feltétlenül tükrözi mások véleményét...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest