- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piziii
tag
válasz
Bitpalace #39432 üzenetére
Ha az A gombot nyomkodod akkor erőltetett menetben tudsz futni/bringázni/uszni és ha sokáig mész erőltetett menetben akkor a stamina csík elkezd lemenni és ha sokáig lemegy akkor az életed is elkezd majd lemenni, maga a csík csak a triatlonon jelenik meg de ha a storyt vagy az online-t nyomod akkor is van stamina értéke az emberednek amit lehet fejleszteni és minél magasabb a stamina skillje annál tovább bírja az erőltetett menetet
amúgy akárkinek van kérdése a gta v-tel kapcsolatban az a játék fórumán kérdezhet nyugodtan
errefelé találhatjátok a fórumot [link]
-
negyven2
veterán
-
robagp
tag
válasz
Bitpalace #29664 üzenetére
Hello!
Vissza olvastam, és?
Nem értem miért nem lehet leírni mi a megoldás, "olvass vissza"... a te problémád koránt sem egyezik az enyémmel, és amikor meglett a megoldásod, nem írtad le utána, mit tettél.
Én már vissza igazoltam decemberben, de ismét kéri.... nem fogok minden hónapban új emailt adni neki... -
Gebriel
veterán
válasz
Bitpalace #29476 üzenetére
Hát nem tudom.. ide minden le van írva rendesen. Nem hagysz ki valamit véletlenül? Amin átsiklik a figyelmed? Olvasd el végig még egyszer figyelmesen. Én jobbat nem tudok mondani..
Nincs boxom jelenleg, hogy gyakorlatban is segítsek..Persze a legjobb az lenne, hogy akinek sikerült, az mondjuk el is mondja mit hol csinált és nem csak user error meg "nekem sikerült" megjegyzéseket tenne mert az a legkönnyebb a segítség nyújtás helyet.
-
spanglee001
addikt
válasz
Bitpalace #26756 üzenetére
Ajánlanék neked egy ilyet, nekem is ilyen van.
Nem rossz ha lemerült ráteszed a kis padra és tölti is, 2 db akksi pakk is van benne.
kb 15 órát bírt első feltöltésre, elvileg pár feltöltés még kell, hogy maximálisan működjön, de ez sem rossz.
Vagy a play & chrage kit ez.
Ha merül rádugod a gép usbjére, vagy bármilyen usbre, és menet közben tölt és játszhatsz is vele. -
gianni85
veterán
válasz
Bitpalace #26589 üzenetére
ha jól emlékszem az bugos és később adja meg. még acsi mániában voltam, mikor azzal játszottam, emlékeim szerint úgy csináltam meg, hogy pár órára kitámasztottam a kontrollert és otthagytam a francba. Fal előtt is pörög a kerék és számolja.
egyébként xbox360achievements.org-on a játék guide-jában biztos említik -
MasterMark
titán
-
-
-
MasterMark
titán
válasz
Bitpalace #25959 üzenetére
Annyira tudtam, hogy úgy is beleköt valaki, ezért írtam bele már akkor, hogy: és fontos a képminőség...
A kompozittal kitörölheted, mert játszani azon nem nagyon lehet.
Scarton pedig több fajta jel is mehet, és a kompozit azon is ugyanolyan fos, mint ha RCA-n dugnád be.
Mellesleg én olyat sehol nem írtam, hogy nem lehet régebbi tévére kötni bármelyiket is...
-
MasterMark
titán
válasz
Bitpalace #24515 üzenetére
Az E a legújabb kiadás, az S az az előtti. Mindkettő slim. Mindkettő teljesen megbízható.
Attól függően válassz, hogy ha régebbi TV-re vagy monitorra szeretnéd kötni, akkor csak az S jöhet szóba, mert az E-ről lehagyták a rendes AV portot. (Nem lehetséges a VGA HD, komponens, Advanced Scart csatlakozás az E-n.)
dilipok: Mi van veled?
-
dilipok
veterán
válasz
Bitpalace #24511 üzenetére
Leginkabb a teged erdeklo jatekok alapjan valassz. Mi az, amivel jatszani szeretnel? Ha csak multiplatform jatekok erdekelnek, akkor nem rossz valasztas a box. A psnel ingyenes a multi, psn+ ad jopar aaa jatekot havonta, de egyesek szerint rosszabb a psn minosege (en ilyet meg nem tapasztaltam). Boxnal kell gold a multihoz, ami mas kezzel foghato elonnyel nem igazan jar. A kontroller is lehet donto pont. A boxnak kenyelmesebb a kontrollere (a merete es formaja miatt), de tolhatod bele az elemet/play and charge kitet. A psnek viszont jobbak a stickjei es beepitett aksis. Mint lathatod, nem igazan fekete vagy feher a kep...
-
Thome
veterán
válasz
Bitpalace #24508 üzenetére
Rosszul mondtam, EU-ban igazából csak erről szól a dolog, hogy online játék. Amcsiban tv meg zene meg mittudomén milyen előnyökkel jár ha goldos az ember, itt nem érhetőek el ezek a dolgok, ezért se érint.
4gb-os verziót felejtsd el, vedd úgy mintha nem is léteznének, s nem tudnak megzavarni.
250gb + Halo 4 + Tomb Raider lenne számodra az ideális pakk, mellé pedig egy BF3 kb 3 ezer forint használtan, újonnan meg 6 körül van, s el is lennél. Bár ez is inkább multis játék, szóval goldra lehet szükséged lesz mégis.
-
Micsurin
nagyúr
-
dilipok
veterán
-
Thome
veterán
válasz
Bitpalace #24495 üzenetére
Csak Slimet szabad venni, az mindegy hogy E vagy S verzió.
Így van, van benne wifi, így nem kell UTP kábel.A Gold live előfizetés egy évre 10-12 ezer körül van (egyben fizetve), vagy havi 1500ft kb. Nem egy húzós összeg igazából, s cserébe nagyon jó a Live minősége. (Állítólag a PSN-nel voltak/vannak bajok, de gyakorlati tapasztalatom nincs vele. Szerk: Meglettem cáfolva...
)
Ha épp nincs rá pénz vagy online játékra igény, akkor nem is kötelező előfizetni.A játékok használtan 1000-5000 között mozognak általában, ha az 1 év illetve ezelőttieket nézzük. Nos az újak-újabbak, húzósak.
(#24494) urbanjozsi: Kicsit utánanézve, az internetkapcsolattal lehet valami baja, gép kikapcs, router ki-be kapcs, majd gép bekapcs és így próbáld meg, hátha. Wifin vagy kábelen csatlakozik? Lehet a jelerősséggel van baja, ha messze van a routertől.
-
Thome
veterán
válasz
Bitpalace #24474 üzenetére
A legtöbb konzolboltban 55 ezernél kezdődik az alap, 60 ezerért adják néhány alap játékkal bundle csomagban (Tomb Raider, Halo 4, stb, mikor melyikben mi van).
Az alapcsomagban 250gb-os hdd van, létezik 4gb-os alap is Xbox 360-ból, de azt élből felejtsd el, semmire sem elég a 4gb, + még ha hdd-t vennél hozzá, ami drága külön.
RGH egy olyan dolog amivel hdd-re másolod a játékot és letudod játszani, de ez illegális, s el is veszik az Xbox barominagy előnye, a Live, ahol másokkal tudsz játszani online. Szerintem élből felejtsd el az illegális dolgokat, nem olyan drágák használtan a játékok.
Először próbálj ki egy Xbox 360 és egy PS3 kontrollert hogy milyen fogni (ergonómiailag totál más), legtöbb ember az Xbox 360-at mondja kényelmesebbre, illetve nézd meg az exkluzív játékcímeket a két konzolra, s ezek alapján döntsd el hogy rosszabb-e a PS3, vagy melyikre van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest