Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Csöbronit #30292 üzenetére
Én múltkor átnéztem mindent.
Szerintem ami megéri minimálisan a 3 hónapos GOLD G2A-n. 3600 körül volt ott múlt héten.Illetve attól függ mire kell a GOLD? Ha csak multizni akkor vannak ebay-en olcsóért 7 napos vagy 4x7 napos kódok. Ezek nem jók az ingyen játék letöltésére.
-
molnarpeter
nagyúr
-
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Csöbronit #28083 üzenetére
De ha még csak nem is hallottál róla akkor miért írod hogy nem nagy eresztés???
Komolyan nem értem az embereket. Én a dead islandot alig vártam mikor megtudtam hogy ingyenes lesz, mert kíváncsi voltam rá. Nem mondom hogy kedvenc játék lett de azért ingyen nagyon jó vétel volt. :-)
A Titanfall-t pedig felőlem ingyen is adhatnák, akkor se kéne (még premier előtt se) mert csak foglalná a helyet a HDD-n de ez nem jelenti azt hogy rossz játék csak nem az én világom. Attól mert valakinek nem tetszik 1-1 ingyenes cím még nem jelenti azt hogy rossz játék. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Csöbronit #28076 üzenetére
Az hogy nem tudtad hogy létezik a Civilization játék, nem a játékot minősíti.
Norbi2010: Nem értem, hogy akkor miért nem PS3-t vettél. Amikor az ember konzolt választ felméri mire van inkább szüksége és mit tart jobb vételnek. Nekem pl többet ért a kinect fizetős live-al mint hogy bérelhessek pénzért játékokat ingyenes online lehetőséggel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csöbronit #16167 üzenetére
én speciel nem értem, hogy volt egyszer régen (13éve) egy soldier of fortune, modolt quake2 motorra és ott jól megoldották ezt: fejbelőtted a tagot magnummal->lerobbant a feje, ellőtted a karját nagykaliberrel->leszakadt a karja, nyakon lőtted kisebb fegyverrel->spriccelt a vér ezerrel és elkezdett fuldokolni, combon lőtted közelről sörétessel->leszakadt a lába, hasbalőtted sörétessel megint más halál... én már akkor ezt képzeltem, hogy ez a játékoknál alap lesz, hogy realisztikus a sérülésmodell
főleg ilyen katonásbaszóskardozós játékoknál, amik amúgy is megkapják a "18+" besorolást és beleférne... régen a project igi is ezért tetszett, mert ott könnyű fokozaton is bekaptál pár golyót és feküdtél... viszont az ellenfelek is rendesen sérültek... emlékszem féltem attól, hogy a főellenséggel elcseszik (asszem valami csaj volt golyóálló mellényben), de jackhammer-rel adtam párat közelről a mellébe és kifeküdt... úgy, ahogy egy golyóállómellény is viselkedne hasonló helyzetben
-
raziel01
veterán
válasz
Csöbronit #16167 üzenetére
"a lopakodás és AI szánalmas. Alapjaiban jól működik. Az őrök mennek ide oda, ha zajt hallanak összedolgozva, vagy egyedül keresgélnek. Beszélnek egymással stb... nade 5ből leölök 3at, ott hever a hulla és erre a többinek az a reakciója 1 perces csodálkozás és némi kutatás után hogy "homolkukról az izzadtságot letörölve: jól van semmi gond nincs" és mennek vissza a posztjukra.
Nincs gooond??? 3 társad hullája ott hever. Miért nincs alert? miért nem keresnek folyamtosan futkosva, kommandózva, elbújva? mindez realisticon, vagyis hard fokozaton."
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Csöbronit #14823 üzenetére
ha itthon vagyok nekem is de ha utazunk és utaztatóm a boxot ritkán van csak router
júniusban horvátoknál nem volt.....(nem akartam sokat kockulni csak épp este egy vagy két kör me3 multit) én ott az x1 el nem tudtam volna tolni
még mindig a net kötelesség van tervben az x1-el kapcsolatban? x1-ről nem olvastam újabban csak a ps4-ről -
G@ß!
őstag
válasz
Csöbronit #14081 üzenetére
Nekem anno hasonló problémám volt:
Sztereo erősítő <---> laptop.
Egy hálózaton volt a kettő.
Alapjáraton cicergett.
Ahogy kihúztam a laptopot a 220V-ból, rögtön megszűnt.
Ha jól emlékszem azzal magyarázták, hogy a földelésben volt valami kis "zaj".
Én anno ilyennel oldottam meg, de nem tökéletes ezzel sem, bár sokat javult.
Lehet hogy érdemes lenne kipróbálni egy komolyabb elosztóval. pl: [link] De ezelőtt közvetlen a falba dugd a kábelt. -
Prof01
veterán
válasz
Csöbronit #11737 üzenetére
Ezért szeretek jobban csak barátokkal játszani.
Emlékszem kb. 1 éve milyen jól eljátszottunk mi, PH-sok a Forza 3-mal, 5-6an mindig megvoltunk. Igazi szoros, versenyek voltak, amikor az is számított, hogy valaki manuális vagy automata váltóval ment.Forza 4-ezni nem lenne kedvetek? Ahogy láttam, elég sok embernek megvan, olcsón be is szerezhető már.
-
bigadam94
tag
válasz
Csöbronit #11425 üzenetére
Azért érdemes rákérdezni a Konzolvilágos srácoknál konkrétan a választott termékre, mert koránt sem olyan sötét a helyzet, mint azt raziel01 lefestette.
Nyilván ha egy többéves (v. esetleg kevésbé ismert), már kifutott termékről van szó, akkor nehezebb a beszerzés, de sok cucc esetében csak ideiglenes készlethiányról lehet beszélni. A "Nincs készleten" a legtöbb esetben tehát még véletlenül sem jelent egyet a "Nem rendelhető"-vel!
-
woodbear
addikt
válasz
Csöbronit #8917 üzenetére
Én meg ha partiba akarok hívni valakit kifagy az egész, de a háttérbe megy a játék de a guide nem tűnik el sehogy csak ha kikapcsolom a boxot
minden más jó....vagyis nem, mert TA azt írja letitkosítottam a tevékenységemet, hogy senki se lássa és állítsam át xbox.com-on...kurvára nem csináltam semmit vele de mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest