- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz
MasterMark #31067 üzenetére
oké köszi
-
Kódos
aktív tag
Nem értem abban mi a szabályzat sértés ha megszeretném tudni hogy mi az ideális hőfok egy xbox-nak
Attol még hogy tiltott szerintem nem kell áthúzogatni meg a ""Tiltott szó"ként nevezni egy normális modi is megérti senki se beszél már itt az RGH-ról....Az kérdésem már vagy 2 oldallal arrébb van és jeleztem is hogy megértettem!
-
Kódos
aktív tag
válasz
järgenGuRu #31018 üzenetére
Vagy úgy..
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok megint hogy láttam egy elég jó árban lévő RHG-s xbox super slim-et,és gondoltam ráírok a tulajra hogy mik az adatok.Le fényképezte és amit láttam nekem kicsit fura,61 fokot mutatott a mérő nekem ez kicsit sok hát nem tudom hogy az előtt játszott-e vagy csak bekapcsolta de kicsit sok nekem szerintetek ez ideális ha játszik ha nem? -
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit off-olnám a beszélgetéseteket de kellene egy kis segítség!Van egy ős régi kocka tv-m(nem fekete-fehér képpel) és a hátulján annyi van hogy audio in(fekete bemenet)video in(sárga bemenet)és a tv kábelnek egy lyuk!Én a régi xbox classic-omat úgy használtam hogy csak a sárgát dugtam be a sárga bemenetbe és a piros-at a feketébe és a fehér szín meg csak úgy volt nem használtam és rendesen ment az xbox volt hang,és kép!Az a kérdésem hogy a mostani xbox 360(E,SLIM)-nél és működik ez a fajta bekötés?Nem akarok blind-re venni egy xbox-ot ha nem is lehet a tv-re kötni
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest