- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Medocsabi
addikt
Érdekes ezt olvasni,mert én pl pcn a bf3al játszom,de konzolon meg a bf4-el.nekem mindkettő megy,nincs olyan h egyik nem.de most komolyan,természetesen idő kell a joy megszokásához,de nem egy agysebészet...sztem fotelből punnyadva kényelmesebb még fps-t is játszani,még akkor is ha a célzás nehezebb(mert egérrel könnyebb ez tény),már csak a feeling miatt is
ha az ember vérbeli kocka nem lehet akadály semmi na!!
-
Döglött Róka
veterán
En konkretan a halo reach-el ereztem ra elotte ugyanezt a rinyat letoltam, mivel nem egybol ment. Egy boltos annyit mondott ha legendaryn vegigtolsz egy halot, tudsz kontrollerrel fps-t jatszani, szoval a vegen nekiestem 3-reach-4 trionak es azota pl egy rage nightmare-en sima.
Erre mindig azt mondom hogy egerrel se tudtal azonnal jatszani, hanem a plafont vagy a padlot nezted mikozben tarkonlottek. Az se ment egy het utan se, mert tulmozgasos voltal. En regen inkabb quake-eztem, mert szerintem a pontlovofegyveres haborus szarok sose igenyeltek nagy tudast csak jo egeret. Pont az jon be a kontrolleres online fps-ben, hogy inkabb mozogni kell, kerulni, atverni a masikat, mert nem hagyatkozhatsz az az x-ezer dpi-re meg az asztallap nagysagu egerpadra hogy majd reflexbol rahuzol egy fejest ha meglepnek.
Puszta rinya ez, mint amikor eloszor probal egy gyerek 4 evesen bringazni es nyig, hogy nem megy.
-
Én is Aláírom hogy bill+egérrel könnyebb de azért csak meg lehet szokni azt is ha azt nézzük hogy mekkora közössége van konzolon is a multis fps játékoknak mint a cod vagy a bf.
Single player-be elvagyok joy-al, de multiba biztos darabokra szednének mert ott nagyon érzik a joy-t és annyira én sem fogom sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest