- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz
andzsin73 #50836 üzenetére
Egy év alatt az már önmagában 24 darab játék és az még a Gold után is saját tulajdon marad. Sőt a Gold mellé 2 darab Xbox One játék is kerül (egyébként azok a játékok amiket X360-asok azok mennek Xbox One konzolon is majd) a profilhoz - ezek addig érhetőek el amíg van aktív Gold előfizetés - így összesen egy év alatt 48 játékot kap az ember.
És igen a Gold tulajdonosok egyrészt hetente egyedi áras kedvezménnyel vehetnek játékokat s kb minden évszakban vannak nagyobb leárazások is + ott a Black Fridaykor való akciózások is.
Higgye el jó dolog ez a Gold. És persze ott a közösségi online játék is vele...
-
Zeki
nagyúr
válasz
andzsin73 #50836 üzenetére
Kiállsz este a csendes utcára, és beleordítod az éjbe, hogy:" Helló kisköcsögök! Mostantól ekszkluzív GOLD tag vagyok a májkroszoftnál! Értitek kiscsipák! Nem a sarki kocsmában, hanem a májkroszoftnál vagyok GOLD tag! Úgyhogy mindenki tehet egy szívességet, és kuss legyen!"
Kábé erre jó még.
-
Bogyi007
veterán
válasz
andzsin73 #50828 üzenetére
Itt érdemes mindent átnézni....
Ha meg végképp nem sikerül, akkor itt a Microsoft support telefonszáma: 06 80 018590
Őket délelőtt 10 óra és este 18.00 között lehet felhívni.
-
MasterMark
titán
válasz
andzsin73 #50814 üzenetére
A profilod e szerint egyértelműen USA. Ugye nem ilyen üresek ezek, hanem ki van töltve a számlázási adataid?
Biztosan ugyanazt a profilt nézed?
Ha eddig magyar volt, akkor Forint-ban kellene lásd az árakat. Ha bármilyen más pénznemet látsz vagy láttál, akkor nem magyar profilod volt eddig sem.
-
andzsin73
tag
válasz
andzsin73 #50821 üzenetére
Kész vicc, most átnéztem az összes beállítást, mindent lát magyarul, a címet, a nevet, a hitelkártyát a gold előfizetést mindent. Ugye ez úgy derült ki, hogy játékot szerettem volna venni a gyereknek, odáig magyar, hogy kidobja a játék főoldalát az összeggel, meg a leírással, éles szeműek észrevehtik a képen, hogy a háttérben a lap magyar, ahonnan a popup fizetési ablak feljön és az meg angol és kéri az adataimat, hátha valaki így rájön...ugye ennek is magyarnak kellene lennie? Ráadásul úgy érzékelem, hogy a magyar és a dollár árak között van különbség a mi javunkra.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Közben látom is. A weboldal alján a bal alsó sarokban mi van írva? Nem Magyarország ugye, mint a képen amit mellékelek?
Ha ott nem Magyarország szerepel, akkor át kellene azt állítani, majd ezen az oldalon beállítani egy Magyar címnek megfelelő adatokat.
Aztán ezen az oldalon a fizetési adatokat is be lehet majd állítani.
-
parandroid
félisten
válasz
andzsin73 #50817 üzenetére
Ha nem beszélsz angolul, hívd fel a magyar üfsz-t munkaidőben, ha igen, írj rá cseten az ügyeletes munkatársra bármikor. Pikk-pakk segítenek, tényleg van sajnos, amit nem tudsz egyedül megoldani, különösen x360-as ügyekben. A One-nal kapcsolatban már sokat javult, és jelentősen felhasználóbarátabb a rendszer.
p
-
Bogyi007
veterán
válasz
andzsin73 #50808 üzenetére
Nagyon régen volt már X360 konzolom, de az nekem furcsa egyedül, hogy a Tanár Úrnak (ha jól olvastam akkor az) miért USA tagállamok jelennek meg?
Bár olvastam a korábbi hozzászólások között valami 10 dolláros kártyát is. Tehát kezdenénk azzal, hogy Ön ugyebár jelenleg nem Magyarországon használja a konzolt?
Mert szerintem a segíteni próbálkozó fórumtársak abból indulhatnak ki hogy mind a konzol és a régióbeállítás Magyarországon vannak... -
andzsin73
tag
válasz
és az a vicces, hogy amikor a goldra előfizettem, akkor minden magyarul jött és a beállításokban továbbra is látom az adataim, a bankkártyát mindent, csak ha játékra klikkelek, akkor visz ki erre az oldalra, aztán lehet, hogy ez a normális, nem tudom
csak nem tudom miért nem látja az adatokat.
-
-
hitchins
őstag
válasz
andzsin73 #50798 üzenetére
Mar reg nincs 360-am de szerintem az a problem amit PeterkeT irt.
Miutan letrehoztal egy profilt a gepen aktivalni kell live-on. Van mar Gamertaged?
Ehhez az xboxnak internetre kell csatlakoznia.
Ezzel jar egy xbox silver elofizetes amivel az online feluleteket elered. Ha konkretan online akarsz hatszani mas emberekkel akkor szukseges aktivalni a gold elofizetest.
Szerintem ehhez a jatekhoz max online kapcsolat kell gold elofizetes nem hiszem bar nekem nincs meg. -
parandroid
félisten
válasz
andzsin73 #50792 üzenetére
Szerintem nem állítottál be alapértelmezett profilt a géphez. Van XBOX Live profilod (Microsoft account) bejelentkezve?
Amúgy igaza van annak a kollégának is, aki említette, hogy ez csak online játszható játék, most nézem a neten a borítót, és rajta van, hogy 'online only', illetve hogy 'XBOX Live Gold required (sold separately)'. Szóval valóban kell hozzá Live Gold előfizetés, és csak online játszható.
p
-
MasterMark
titán
válasz
andzsin73 #50792 üzenetére
Bocs, de a 10k minden honapban, es a mindenki hulye, hogy kell kicsippelni azert nem pont a rendesen megkerdezted kategoria.
Mint mar irtak, azt a jatekot csak elofizetessel lehet jatszani, mivel csak multiplayer modja van.
A dobozon rajta van tobb helyen is, hogy elofizetes szukseges a jatekhoz.Az elofizetes egesz evre annyi, mint amit irtal, es igen kepzeld vannak emberek akik ezt kifizetik. Abbol tartjak fent az online szolgaltatast. Illetve honaponta 2 ingyen jatekot is kapsz.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
andzsin73 #50783 üzenetére
Gratulalok.
Mar ne is haragudjal, de te jottel ide kakival dobalozni mint valami ovodas, mikor nem ertesz hozza...
Szoval megegyszer:
-NEM kell elofizetes, csak ha multizni akarsz.
-A jatekok mennek lemezrol elofizetes nelkul is, de amihez elofizetes kell, azt a reszet nem hasznalhatod.
-Amelyik jatekot csak multiban lehet jatszani, vagyis elofizetes is kell hozza, azt kulon A DOBOZON JELZIK. -
MasterMark
titán
válasz
andzsin73 #50777 üzenetére
Jezus, ha nagy a sotetseg, akkor ne kombinalj ra megjobban legyszi.
10 ezer Fortint az 1 EVRE jo! Illetve ez az elofizetes arra kell, hogy multizni tudj. Es igen, aki multizni akar, az elofizet. Az a kb. 700 Ft nem egy nagyon megterhelo honaponta. Ha megis, akkor meg nem muszaj multizni, lehet jatszani a gepen Gold nelkul is.
Milyen jatekrol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest