Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x360elite

    őstag

    válasz Bogyi007 #55918 üzenetére

    "Annyiban visszareagálnék hogy ha te 80e forintért találsz új AD gépet akkor nagyon rossz helyen keresgélsz."
    Üzletben vásárolt 360-ra válaszolva írtam üzletből vásárolható one s all digital árat, ami 80e. Ez van, akár tetszik, akár nem, az mindegy. Szintén üzletből vásárolva a bontott/használt one s all digital kb. 60e, vagy több.

    "Ergo 35-40 e forintért másfél év garival reálisan lehet találni AD gépet. És ezzel meg is érkeztünk icemad kollega felvetéséhez is..."
    Elvétve, néha, néha talán van, viszont az is inkább 40-45e, de az 50e a reálisan megvehető, nem a 35-40. Utóbbi a nagyon kell a pénz, nem értek hozzá, stb.... kategória és olyan ritka, mint a fehér holló, az eredeti kérdező pedig nem hinném, hogy ráér megvárni a következő (esetleg be sem következő) lehetőséget. Ráadásul ehhez nincs kinect (no meg az extra átalakító sincs benne a one kinect-hez, ez +20e, ami nélkül csak dísznek jó egy S mellé a kinect), nincsenek játékok és nincs hozzá csak 1db joy. Ezzelz szemben valóban reálisan (már többször láttam/vettem) xbox 360 + kinect + 2db joy + 9-13db játék vásárolható 40e forint körüli áron, általában 37-42e között megtalálható, függ a játékok címétől.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Új hozzászólás Aktív témák