- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
Hol lehet megnézni a Goldhoz járó ingyenes havi játékot, 1 órája kattintgatok de nem találom, egy kis segítséget kérnék, köszi
-
andzsin73
tag
Valaki egyébként el tudja mondani, hogy mire jó a Gold?
Most azon kívül, hogy olcsóbbak a játékok, lehet multizni, meg kapsz 2db ingyen játékot...köszi
-
andzsin73
tag
válasz
icemad #50831 üzenetére
Na beszéltem a supporttal, megvan a hiba, ui az nem elég, hogy az account microsoft oldalon és az account.xbox oldalon jok legyenek az adatok, hanem ki kellett lépnem és a xbox.com-on belépni és ott valóban US volt megadva, átmigráltuk nagy nehezen, mert a lenyíló menüben az összes ország angolul volt megadva és egy percig vitatkoztam a nővel, hogy Hong-Kong és Iceland között nincs Hungary, nem tudom beállítani, erre kiderült, hogy úgy tette be, hogy Magyarország, hát ez kész
Na mindegy most működik, mindenkinek kösz a segítséget, ha még lesz nyavalyom jelentkezem, alig várom már, hogy akkora legyen a gyerek, hogy ő intézze egyedül -
andzsin73
tag
válasz
szupermacs #50826 üzenetére
Az időzóna valóban nem volt beállítva, azt hittem az lesz a baja, de ugyanúgy nem jó. A személyes adatok és számlázási adatok lapon minden be van állítva a microsoft oldalán, az xbox oldalon is kattingattam, de olyat ilyet nem láttam, azt nem tudom, hogy a konzol beállításait érdemes e megnézni vagy az mindegy?
-
andzsin73
tag
válasz
andzsin73 #50821 üzenetére
Kész vicc, most átnéztem az összes beállítást, mindent lát magyarul, a címet, a nevet, a hitelkártyát a gold előfizetést mindent. Ugye ez úgy derült ki, hogy játékot szerettem volna venni a gyereknek, odáig magyar, hogy kidobja a játék főoldalát az összeggel, meg a leírással, éles szeműek észrevehtik a képen, hogy a háttérben a lap magyar, ahonnan a popup fizetési ablak feljön és az meg angol és kéri az adataimat, hátha valaki így rájön...ugye ennek is magyarnak kellene lennie? Ráadásul úgy érzékelem, hogy a magyar és a dollár árak között van különbség a mi javunkra.
-
andzsin73
tag
válasz
parandroid #50815 üzenetére
már voltam ott is, nem engedi kiválasztani Magyarországot....pedig itthon üzletben (MM) vásárolt Xboxról van szó.
-
andzsin73
tag
válasz
andzsin73 #50814 üzenetére
és az a vicces, hogy amikor a goldra előfizettem, akkor minden magyarul jött és a beállításokban továbbra is látom az adataim, a bankkártyát mindent, csak ha játékra klikkelek, akkor visz ki erre az oldalra, aztán lehet, hogy ez a normális, nem tudom
csak nem tudom miért nem látja az adatokat.
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50809 üzenetére
ezt látom, mintha az USA-ban élnék
-
andzsin73
tag
Vettem egy háromhavi Goldot
A gondok félig letudva. Most éppen az a probléma, hogy akár a neten lépek be az áruházba, akár az xboxon, amikor játékot szeretnék venni, kivisz az angol nyelvű oldalra és kéri újra a bankkártya adatokat meg mindent, holott a beállításokban látom, hogy minden adat meg van adva, a Live előfizetésnél pl semmilyen problémája nem volt. ráadásul az adatoknál csak USA tagállamokat látok, semmilyen egyéb államot nem állíthatok be, ez miért van? (Azt is megnéztem, hogy a régió Magyarországra van állítva, abból kiindulva, hogy a régióváltásnál nem dobja fel Magyarországot logikusan, ha ez van beállítva alapnak.)
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50796 üzenetére
Pont ezért kérdeztem ember, hogy mit kell csinálni? Te összekevered a kötekedést azzal, hogy az ember megkérdezi, hogy mit kell csinálni, mert nem értem.
-
andzsin73
tag
válasz
parandroid #50794 üzenetére
Köszi, hát igen, erre írtam az elején, hogy nekem ezt szoknom kell, hogy mindenféle trükkös dolgok vannak, amit meg kell nézni a borítón és nem csak annyi, hogy megveszem a játékot és hipp-hopp működik. A gyerek még 9 éves, ő pláne nem ért hozzá, csak látta valakinél, én meg megvettem neki, de így közel az ötvenhez egyre többször futok bele ilyen dolgokba, hogy egy ilyen szög egyszerű játéknál még ilyenre is figyeljek oda, hogy mi van a borítón. Erre írtam, hogy régen annyi volt, hogy betettük a floppyt vagy a cd-t és a játék működött, nem kellettek hozzá ilyen trükkök.
Hozzáteszem: kaptunk még egy free month live gold előfizetést, csak amikor megadom az adataimat a "states"-nél csak amerikai államokat dob ki, ilyenkor mi van? mert ha nem írok be semmit nem enged tovább...
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50793 üzenetére
Kicsit több, mert 10 dollár havonta az 36 ezer forint egy évben, azon lehet vitatkozni, hogy sok vagy kevés, egy amerikainak a 10 dollár az annyi mint nekünk 100ft.
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50790 üzenetére
bocs, nem dobáltam kakit, ahogy írtad, nem küldtem el senkit az anyjába, csupán annyit írtam, hogy hogy a fenébe van az, hogy veszek egy játékot és ehhez külön előfizetés kell? ez nekem magas, ezért írtam, hogy én leragadtam ott, hogy beteszem a floppyt vagy dvd-t, meg a "$",8 és tsainál és hipp-hopp a játék működik.
de egyébként közben az összes menüt végigzongoráztuk és mindenhová kéri az előfizetést még az "options"-hoz is, semmit nem lehet vele előfizetés nélkül csinálni, még single módban sem indul el.
-
andzsin73
tag
A többieknek és akik még ezután jönnek, kösz a rosszindulatot előre is, qrva nagyot néznétek, ha
ilyen stílusban válaszolgatnék nektek, amikor hirtelen valamilyen jogi problémátok keletkezne,
amit nem tudnátok megoldani csak a szakember segítségével. Nagyon nem tetszene és fel lennétek háborodva.
A másik : próbáljatok meg úgy élni, hogy nem bántotok meg másokat, azt gondolom, én nem személyeskedtem, ti meg folyamatosan. -
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50784 üzenetére
Kösz, akkor megnézem mi van a dobozán, akkor így világos, látod ez ilyen egyszerű, leírod érthetően és nem kioktatsz, akkor rendben vagyunk.
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50782 üzenetére
figyelj ember: nem kioktatni kell a másikat, hanem elmagyarázni neki mit csináljon, segítséget kértem, három diplomás egyetemi tanár vagyok, bocs hogy nem értek az Xboxhoz. Hihetetlen, hogy ez az ország még mindig itt tart!
-
andzsin73
tag
válasz
MasterMark #50779 üzenetére
Hát én nem tudom , ez egy Plant vs Zombies Garden Warfare, hibaüzenet "Your profile does not have the correct permission to access Xbox Live functionality" - beszélek angolul
, gondolom ez magyarul azt jelenti, hogy vegyem meg az 1 évre szóló előfizetést? mert amit a konzolhoz adtak gondolom az egy egy hónapos próba cucc volt.
-
andzsin73
tag
sziasztok, sajnos én már egy öreg csóka vagyok és leragadtam a commodore 64-nál
, vettünk a gyereknek egy xbox360-at, ez most tényleg komoly, hogy csak akkor lehet játszani a géppel, ha minden hónapban megveszem a 10.000ft-os előfizetést? és ezt miért nem közlik előre? valaki homályosítson már fel legyen szíves, hogy ez hogy a fenébe van? vettem neki egy játékot tök legálisan dvd-n, regisztráltam géphez adott Gold előfizetést, aztán most kiírta, hogy csak akkor lehet a játékkal játszani, ha van előfizetésem. Azt meg nem hiszem el, hogy Magyarországon mindenki előfizet minden hónapban, gondolom ki lehet chippeltetni cuccot és akkor működik, de kkor ugrott a gyári garancia, jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest