Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
nekem is van:
Your Unique Code is: 3529-9094-4773, vigyétek -
f.imi85
tag
Meg a mai napon ervenyes zavvi kod: 3674-70C6-4BD9
-
mephi666
nagyúr
válasz
negyven2 #9190 üzenetére
kivéve ha át is lehet látni a lemezen... egyik első jatekaim.hu-s cserémnél jártam így, hogy suttyó ilyen sz@rt küldött és utána rendőrséggel kellett fenyegetnem, hogy hajlandó legyen visszacserélni
kép ha így át lehet világítani pöttyökben a lemezt, nem segít már semmi
-
norbi2010
őstag
Helló.
Vettem hardverapróról egy Black Ops 2-őt használtan,de telepíteni nem tudom mert túl karcos,játszani tudtam vele,de aztán elkezdett bugolni,szóval már az sem megy.
Ez ellen lehet valamit tenni?(első használt játékom,de az utolsó is
)
-
negyven2
veterán
Éjfélig még felhasználható 10% zavvi kód: 3675-40FC-4D64
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9182 üzenetére
Egy és ugyan az a teljesítménye minden 2005 óta megjelent Xbox360-nak. Egyedül a gyártástechnológia az ami változott az idők folyamanyán. Habár elviekben az új Slim változat gyorsabbnak kéne, hogy legyen az egybeintegrált CPU/GPU miatt mégsem az mert betettek egy "FSB emulátort", hogy ne leygen gyorsabb mint a FAT modellek (egyszerűen szólva ez egy nagy kib*szás lett volna a korábbi gépek tulajaival).
Tehát a lényeg Slim legyen a gép és lényegtelen, hogy hol veszed meg mert a garancia úgyis a Microsofthoz fog tartozni. Ezért se tudok konkrét boltot ajánlani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kovaripeti #9182 üzenetére
mind egyforma és ugyanaz. nagyon nem lehet mellényúlni a Slimnél.
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9180 üzenetére
amúgy meg az auto-correct mondjon le!!! -
kovaripeti
aktív tag
válasz
negyven2 #9178 üzenetére
Azt tudom, hogy nincs warez, nem is akarok azzal kapcsolatban kérdezni, csak az xbox-os szaknyelvekkel nem vagyok tisztában.
pl: Lt02 flash=chippelés=warez?
Mindenképp újat szeretnék, akkor ahhoz tudna valaki ajánlani egy internetes linket, ahol most a legjobb áron lehet venni? Köszönöm. -
MasterMark
titán
válasz
kovaripeti #9177 üzenetére
Nem buherált, 250 GB-os Slim-et érdemes venni.
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9177 üzenetére
Az a 60 Gb-os Jasperes, azt jól látod, hogy warez játékra érdemes megvenni,az internetes tartamalak bukód, és azt választod, úgy lehetőleg a jövőben majd hanyagold ezt a fórumot mert itt is a NO WAREZ elv van érvényben!!!
Ellenben ha a választásod az új 250 GB slimre esik úgy már más a helyzet, szívesen fogunk neked segíteni a problémáidban.
A lemez játékokat fel lehet telepíteni a HDD-re, Tudsz majd játszani multis tartalmakkal (ehhez viszont venni kel live előfizetést ami 9000 ft/év-ért már kapható).Röviden ennyi. De ott van az első hozzászólás is, amit érdemes elolvasnod! A véleményem az, hogy a slimet érdemes megvenned mert ahoz 1+1 év gyári garancia is tartozik. A warezt meg gyorsan elfelejteni mert nem ér annyit az egész (többet vesztes vele mint amit nyersz az "ingyen játékokkal").
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Az XBOX terén elég tudatlan vagyok, ezért kellene egy kis segítség. A fiamnak szeretnék venni egy gépet. Eddig használtat nézegettem, és amit a legjobb árnak találtam, az egy 60 gb-os , 40.000-ért. Ez van a leírásban: Xbox 360 Pro. 60 Gb. Jasper alaplappal és HDMI kimenettel 2009 06 hó. Dobozában minden tartozékával 1 vezeték nélküli irányítóval.
Na most én nézettem újat is, az meg nem is sokkal több, kb 53.000-től indul, és az már 250 gb-os. A 60, és a 250 gondolom az a merevlemez. Az jó ha minél nagyobb? Mert arra is lehet telepíteni játékot, vagy oda csak a mentések mennek? Amit kinéztem használtat, azon azt írják, hogy LT02 flash van rajta. Na az mi a csuda?
Ezzel a flash-al elveszíti a multiplayer játékot? (ezt az okosságot a fiam kérdi) Tehát a kérdésem: Érdemes venni 60.000-ért 4 éves 60 gb-os gépet, ami elvileg elvisz minden játékot, vagy akkor inkább 53.000-ért 250 gb-os újat, de az csak az eredeti játékkal játszható.
Ha több hülyeséget kérdeztem, akkor bocsi, de teljesen nulla vagyok xbox téren. -
taylorp
senior tag
3675-8AB1-4FB2
Ma 24 óráig érvényes 10%-os kód a zavvira. -
Nem értem a macerád. A témában amúgy is tiltott mindenféle warez, úgy gondolom ne is feszegessük tovább a témát.
whitezo88: Pont ez a bajom, hogy nehéz. Nem lehetetlen de nehéz. 15 próbálkozás az még nem is sok!
mobal,
-
Vekko
aktív tag
Írási gyorsítótárazás volt a gond, érdekes mondjuk, hogy NTFS-nek nem feltétlen szükséges.
-
Vekko
aktív tag
válasz
MasterMark #9163 üzenetére
NTFS mellette gyors. + mikor fat32-re másolok, berregős hangja lesz a hdd-nak.
-
Vekko
aktív tag
válasz
MasterMark #9161 üzenetére
Nem tudok rá filmeket tenni? Pendrive-al is jó.
-
Vekko
aktív tag
Van egy 500 gigás 2,5-es wd hdd-ém, csináltam rajta egy 100 gigás FAT32 partíciót boxnak. Valamiért a fat32-re nagyon lassan tudok másolni, 2,5 megával. Ez mitől lehet?
-
raziel01
veterán
Becsúszott pár játék 10 font alá Zavvin.
pl.:
Enslaved: Odyssey to the West - XBox 360 £8.98
Battlefield: Bad Company 2 - XBox 360 £8.98
De a Rage sem rossz ennyiért. Vagy Metro 2033 classic is kb ennyi.mobal: Xbox Live-on volt 990 Ft-ért.
Megvettem én is de időm se volt még rá.
-
bobooo
addikt
Mekkora bugos ez a...
Tegnap megjelenéskor megcsináltuk haverokkal a Bo2 új DLC pár acsiját, rendesen meg is adta de ma eltűntek azok és nem is kaptuk meg ma őket mikor megcsináltuk újra.
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #9149 üzenetére
Lol szerintem nem igy gondolta
-
Vekko
aktív tag
válasz
Ez elég hard lenne..
Lehetséges, hogy valami egyszerűbb utat választanék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Linkelni akartam de nem találtam szóval gondolat olvasó vagy.
-
MasterMark
titán
-
woodbear
addikt
válasz
Buster17 #9141 üzenetére
Ja, nekem 3 van. Van egy tuti módszer a narancs fegyverekre, de az 5óra/db
41-es szintű lettem a végére. uccsó résznél jól lehet haladni azt párszor lenyomom. Meg van egy bug még a szigeten. Van egy thug egy bungallóban aki nem üt visszaAzt lehet gyepálni. Visszatöltöd a checkpointot és ott lesz megint.
-
Vekko
aktív tag
Új xbox slim, azon belül is vannak régebbi és új típusú tápok? Le lehet cserélni?
-
whitezo88
nagyúr
ez a Sleeping Dogs egész jó lett, hiába GTA ripoff, mégis raktak bele egyedi elemeket, bár az autók irányítása és hangja elég bugyuta. A Hong Kongi, triádos történet pedig ínyemre való, végre nem valami amcsi rókabőr.
990 forintot simán megért!
-
Vekko
aktív tag
A táp mindenkinél nagyon hangos? Új boxom van és észrevettem, hogy hangosabb mint maga a gép. Abban is van venti?
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Nem rég vettem egy használt boxot, falconos lap, hűtésmoddal. Jelenleg ha játszok, 2-3 óra játék után a box is szinte hideg, és a levegő amit kifúj, az is kb épp hogy langyos. Így van esély az RROD-re? Mindegy hogy skate-et, fable-t, vagy épp red dead redemption-t játszok, nem nagyon melegszik. Ez jó nem?
-
Buster17
addikt
Nincs most valami olcsó játék a liveo-on 1990ért? brotherhood az tudom, hogy ennyi az most nem kell, de van valami ami ennél azért nem régebbi?
-
Rivaul
addikt
válasz
MasterMark #9133 üzenetére
Sry hozzá szoktam hogy mindent tudok s tőlem is mindent megkérdeznek inkább napi 70x... Hibának gondoltam amit inkább megkérdezek. Mind1 átfutom. Thx
-
Rivaul
addikt
válasz
MasterMark #9130 üzenetére
Csak bekapcsoltam s rányomtam a középső "gömbre" amivel bekapcsolom. A másik boxom készen vettem így azt csak benyomtam s ment. Van valami extra amit kell vele csinálni. Nem értek a konzolokhoz
-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark #9130 üzenetére
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Vettem egy 360 elite gépet pár órája. Hibás-ként árulták mert feldőlt s nem olvas az olvasó. Ez eddig nem baj mert van itthon másik. A képeken a menüben lapoztak de itthon bekapcsoltam s nem érzékeli 1-ik joy-t sem. Van egy másik boxom azzal megy mind a kető joy. Mi lehet a probléma? -
adalbert1
veterán
válasz
negyven2 #9016 üzenetére
A Bullyt én kb. 3-4k környékén vettem a cd galaxisban úgy 2-3 éve. Most gyorsan ránéztem, de nincs a kínálatukban...
GTA IV Complete esetén meg kb. jobban jár az ember, ha külön beszerzi a négyet és az EFLC-t.Gyerekkori vágyaimat kiélve most beszereztem egy SNES-t, na ott pár ritka játéknak elképesztő ára van (főleg ha bontatlan, úgy a nagyobb címek 1-2 ezer font környékén mennek). Kíváncsi vagyok, hogy a mostani generáció játékai iránt is ilyen érdeklődés lesz-e 20 év múlva (persze aki most fiatal, vagy gyerek, az ezekre fog inkább nosztalgiával visszagondolni).
Xirtam: ezek a megjelenések közül a Rambora vagyok leginkább kíváncsi, illetve itt tartok a leginkább attól, hogy valami ócska szemét játék lesz, amit csak a névvel akarnak eladni (ne így legyen, szívesen játszanék egy jó Rambo játékkal).
-
woodbear
addikt
Riptide acsik...nem gyenge
[link]
6ember már tolja az oldal szerint -
Buster17
addikt
Nincsen valakinek egynapos gold? Kifizetem vagy visszaadom
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #9118 üzenetére
IJ tipikus esete.
(Ma empatikus napom van
)
-
negyven2
veterán
Igen up to de valamiért lemaradt az "5-" a 20% előttről.
sorry -
negyven2
veterán
Szintén nálam is van egy 20% zavvi mystery voucher-em.
-
raziel01
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #9108 üzenetére
Bírom, hogy most drágult meg pont a Tomb Raider.
23,88 font volt eddig. Kuponnal talán vettem volna. Most meg 35 font.Sima Xbox-ot én már nem vennék.
-
Dyrtyho
őstag
Sima Xboxot már nem érdemes venni ?
-
Buster17
addikt
válasz
woodbear #9107 üzenetére
Oksa. Köszi
Most, hogy nincs netem meg goldom jó ideje így a multis acsiknak neki se tudtam kezdeni pedig már szinte minden játékomnál kivan maxolva a singles acsija.
Más: Megújult a smartglass?! Nagyon jó cucc, táblagépemmel nyomkodom. Vajon játékoknál is lehet vagy csak a dash részben?
MasterMark
pl?
Horizon a jó helye nézem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha valakinek kell, nekem is van Zavvi mystery voucherem.
-
mephi666
nagyúr
vedd meg akkor az új dead island-et, az szerintem akkor is kib@szottjó játék lesz, ha csak megközelíti az első rész hangulatát
9102: annyira nem f*satós szerintem, mint a régi resident evil-ek, inkább egy érdekes egyvelegnek mondanám a játékot: tengerpart, napsütés, pálmafák, zombik, bungik (ahol mondjuk azért nyakadba ugranak sötét sarkokból
)
nekem marhára tetszett... simán az elmúlt 10év legjobb zombis játéka és rengeteg időt bele lehet ölni, mert a fővonal mellett tucatszámra találni mellékküldetéseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest