- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
negyven2 #9178 üzenetére
Azt tudom, hogy nincs warez, nem is akarok azzal kapcsolatban kérdezni, csak az xbox-os szaknyelvekkel nem vagyok tisztában.
pl: Lt02 flash=chippelés=warez?
Mindenképp újat szeretnék, akkor ahhoz tudna valaki ajánlani egy internetes linket, ahol most a legjobb áron lehet venni? Köszönöm. -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Az XBOX terén elég tudatlan vagyok, ezért kellene egy kis segítség. A fiamnak szeretnék venni egy gépet. Eddig használtat nézegettem, és amit a legjobb árnak találtam, az egy 60 gb-os , 40.000-ért. Ez van a leírásban: Xbox 360 Pro. 60 Gb. Jasper alaplappal és HDMI kimenettel 2009 06 hó. Dobozában minden tartozékával 1 vezeték nélküli irányítóval.
Na most én nézettem újat is, az meg nem is sokkal több, kb 53.000-től indul, és az már 250 gb-os. A 60, és a 250 gondolom az a merevlemez. Az jó ha minél nagyobb? Mert arra is lehet telepíteni játékot, vagy oda csak a mentések mennek? Amit kinéztem használtat, azon azt írják, hogy LT02 flash van rajta. Na az mi a csuda?
Ezzel a flash-al elveszíti a multiplayer játékot? (ezt az okosságot a fiam kérdi) Tehát a kérdésem: Érdemes venni 60.000-ért 4 éves 60 gb-os gépet, ami elvileg elvisz minden játékot, vagy akkor inkább 53.000-ért 250 gb-os újat, de az csak az eredeti játékkal játszható.
Ha több hülyeséget kérdeztem, akkor bocsi, de teljesen nulla vagyok xbox téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest