Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
taylorp #54645 üzenetére
Mint minden Xbox One-on lévő BC-s játéknál, alapvetően magukhoz a játékokhoz nem nyúlnak hozzá, hanem az azt emuláló rendszerrel "kényszerítik" rá a magasabb felbontást és az extra grafikai szűröket. Vagyis egy Achievement rendszert önmagában nem olyan egyszerű hozzáadni. Ezekhez ugyanis a játékokba kellene belenyúlni (ezt meg elvileg csak a játék fejlesztői tehetik meg). És bár PS4-en a PS2-es játékokban van trófea rendszer, azért ott több történt mint emulálás.
-
-
Siffredi
senior tag
válasz
taylorp #54257 üzenetére
Én úgy tudom, hogy még ha meg is tudod (tudnád) venni más régióból a játékot valamilyen 3 betűs trükközéssel, utána nem fogod tudni letölteni az ip korlátozás miatt.
De remélem a többiek kijavítanak, mert nekem is lenne pár játék, amit megvennék/letöltenék.
Egyébként 3 havonta lehet régiót váltani 360-on, de (szerintem) sokra nem mész vele.
-
haris
őstag
válasz
taylorp #53854 üzenetére
Mivel én is a netről szedtem össza a gitárokat, így némelyik jobban ki van kopva a whammy-kar.
Szerintem szétszedés nélkül nem javítható. Én is pont emiatt hagytam így, néztem youtube-on szétszedős videókat,de aztán nem vitt rá a lélek hogy szétkapjam. Pedig volt 2db rossz gitárom is hogy azok jók lesznek alkatrésznek, de végül eladtam őket bagóért. -
MasterMark
titán
válasz
taylorp #53812 üzenetére
Ennek mondjuk nem tudom mi köze van bármihez.
A mentéses problémádan nincs ehhez mondjuk köze akkor sem. A stict NAT csak annyiban akadályozhat esetleg, hogy ha hozzád akar valaki csatlakozni közvetlenül azt nem lehet. De ez csak partinál vagy multiban van jelentősége.
Ha a routereden a portot nem tudod megnyitni, akkor a PS4-nél is ki fogja írni, hogy strict NAT van.
-
MasterMark
titán
válasz
taylorp #53806 üzenetére
A service alertnek nincs hozza koze, a tobbi maradt ugyanugy.
Ott az oldal kb. csak helyetted nem kattingat. Pontrol pontra ott van egy rakas routerhez, hogy hogy kell csinalni.
Portokat megtalalod az xbox.com-on.Ha nem adsz semmi infot, hogy mit csinaltal igy kicsit nehez.
Ami meg lehet a carrier grade NAT.
Egyebkent a strict NAT-nak nincs koze a problemadhoz, mint mondtam maradhat ahogy van.
-
-
raziel01
veterán
válasz
taylorp #28823 üzenetére
Más g2a accounttal valszeg igen. Szerintem IP címet nem néz.
Ha ugyan azzal a g2a accounttal akarod akkor eleve fel sem dobja az akciós árat.
Ha meg ugyan azzal a paypal-al akarod venni akkor pedig kiírja, hogy probléma merült fel és visszautalják a pénzt.Szóval új g2a és új paypal account kell hozzá.
-
raziel01
veterán
válasz
taylorp #21488 üzenetére
Miért bannolna ezért bárki? Teljesen legális ez.
---------
Saints Row Addict Pack Xbox 360Ezen gondolkoztam még 3 for 10 font akcióban, mert jár hozzá póló is de 2006-os játék már elég csúnya lehet.
-
Tenager18
senior tag
válasz
taylorp #1655 üzenetére
Két napig semmi nem volt,tegnap meg háromszor kikapcsolt...ugyanez volt a hét elején...hétfőtöl szerdáig ment,utána kikapcsolgatott(akkor sürün)...elemet cseréltem,utána ment tegnapig..tgenap este megint...időközben rájöttem,hogy kijelzi a töltöttséget,de ugye ott meg három csík van.
Szerk.: Oké,megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest