- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37661 üzenetére
Engem is csak a kényszer vitt rá a használtra. De idővel én is be Elitelek...
Holnap mehet a zombulás ezerrel. Hány óra körül? Gebriel csak este lesz, de attól még mehet a dolog. Viszont elképedve láttam, hogy több mint 120 ezren voltak fennt!
Crazyman33: Köszi a választ, tisztábban látom most már!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37651 üzenetére
Olyan odabaszós volt!
Nagyon élveztem.
Ja izé, asszem én nyitottam ki ott felül!
Bocsi, elkapkodtam egy kicsit!
Látszik, kezdő amatőr vagyok!
De legalább nem én szereztem a legkevesebb pontot, bár jónéhányszor kifeküdtem, lecsapkodtak azok a dögök...
Na majd lesz véve egy fülhallgató is, mert ez így nem állapot.
Gebriel: 4-en. De befértél volna te is, miért is nem jöttél?
-
sch_a
addikt
válasz
Mr.Grincs #37567 üzenetére
Szerintem ez a meghajtós is eléggé túl van lihegve. Nem azt mondtad veszel hozzá 120-as hdd-t? Akkor nem tök mindegy?
Attól h párszor felmásolsz egy-egy új játékot, csak nem lesz baja. Az én boxom majd' egy éves már, és csak most nem rég vettem hozzá hdd-t, és csak 20-asat, gyakorlatilag a Forza miatt.
Nem rossz dolog, de én tuti nem tudnék kihasználni talán még egy 60-asat sem.
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #37304 üzenetére
Elvileg már megszűnt, az Xbox Live oldalán is csak az Arcade és Elit változatok elérhetők.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #37248 üzenetére
Nem magyarázott illetve annyit hogy én küldtem 4játékot ami 6 lemezes
ő meg küldött nekem 4 játékot (4lemez) és hogy fifti fifti mert 4-4 játékCsak minden lemezt törölnöm kellett mer lezabálta, egyik karistos.. És még ő oltott le! Szerencsére isten nem ver bottal és 3led-et kapott
Mind1 nem érdekel
De ne erről beszéljünk! Xbox natale mikor jön? -
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #37070 üzenetére
Ez a 250Gb vinyó tényleg elég szélsőséges egyébként. Én ha játszom szeretek egy felé figyelni, tehát ameddig nem érek a végére a feltelepített játéknak, addig tolom. Mondjuk PC-n is játszom párhuzamosan (Crysis Wars Multiplayer), és lehet ez is közrejátszik. A csajomnak is 1 max. 2 játék van fent. Tehát 4 játéknál többet nem használunk vinyóról.
De hogy nektek 120Gb vinyó lenne az ideális, kicsit extrém eset. Az legalább 18-20db játék telepítve...sztem tök felesleges ennyi.A 250Gb meg majd 40db játék.
-
Ebit
addikt
válasz
Mr.Grincs #37064 üzenetére
Szerintem, nem törvényszerű,hogy a gyári jobb, sokszor a tartozék gyártók termékei jobbak.
/összehasonlitás,olyan Userektől származik,akinek, volt mindkettő,és egyszerre tesztelték/Valószinű,én is MS kormányt veszek a gyerekeknek,mert mostanában, egyre több jó autós játék jön ki boxra.
-
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37027 üzenetére
Ergó az alaplapot hűti.
Na már most, ha ez a notihűtő jó lenne neki, akkor a gyári ventilátorai futhatnának a gyári 8v-n nem? Mert ez a 12v ez legyilkol a hangjával. Eleinte bírtam, de most már kezd sok lenni!
Esetleg valami másik ventilátor nincs, amit a gyárinak a helyére lehet moddolni, és occó'? Tehát nem az a kék ledes csoda hűtőventilátor pár.
-
-
Peat;)
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #36839 üzenetére
Ugyan az. Teljesíteni kell bizonyos dolgokat.
Bronz, Ezüst, Arany, Platina trófeákat kapsz érte. Utóbbit általában csak akkor, ha az összeset többi beszerezted a játékból. Ez lehet pl. 53 bronz, 32 ezüst, 13 arany
Box archievemetje szebb menüből viszont PS3 Home-ban állítólag viszont ékes berendezése virtuális otthonunknak. -
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs #36804 üzenetére
Mert hirtelen hül le, és megrepedezik.
A kőzetekhez tudom hasonlítani: az évszakok változásával szétrepedezik, mégsem 80 fokon olvas az sem.Ha a felmelegedés és a hülés mondjuk 30 perc alatt menne végbe (szemben akb 5 perccel), valószínűleg nem nagyon lenne gond. -> nagy tömegű borda.
rocket:
HDD: az lehet, de alatta akkor is egy tömör műanyag van. Azon a részen csak a szélén jut levegő a konzolba, ahol se a levehető rács, se a HDD nincs. Lesd meg!Lukakba ülő por: igen, szösz tényleg akadályozhatja, bár ez inkább a kimenetet.
Bordák: dede! Hátúl be lehet dugni a spray csövét, eléggé hatákonyan kitisztul.
Szét kell szedni, jah. Lehet azt szépen is, hogy ne legyen nyoma..
alien_: az itt használtra azt mondják, hogy már 230 fokon munkálható, cseppfolyós lesz. (Bár tény, hogy az "iparihoz" nálam is 350 fok kell kb..)
Más forrás azt állítja, ha azzal a gyártási minőséggel használnának normális ólomtartlamú ónt, semmi gond nem lenne.
Ha korrekt a szervizes, és ilyennel golyózza újra, tartósabb is lesz. De gyakran gagyit használnak, hogy újra visszakerüljön a gép. -
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #36807 üzenetére
Oké, hogy 250-350C-on olvad a cin, de ettől független, hogy mennyire bírja a rendszeres hőmérsékletkülönbségből eredő térfogadingadozást. És mivel a régebbi Xbox-ok silány minőségű cint használtak, hamar mikrotörések keletkeztek a lábakban. Ezért működik az Xclamp, amikor barbárul fizikailag összenyomják a golyókat, hogy újra legyen kontakt.
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36791 üzenetére
Én ebbe nem hiszek...abba főleg hogy Jasper lappal 80 fok fölé menjen a hőmérséklet.
Egy régebbi lapnál nagyobb csíkszélességnél elképzelhető, ezt nem tudom. Amikor hosszú távon 65-70 fokos a GPU-m a PC-ben játék alatt full meleg levegőt dob ki a ház hátoldalán, és a házban is jóval melgebb lesz az egyéb komponensek felmelegedése végett (VRM stb)...ebből kiindulva nálam a Box a legújabb játékoknál is langyos levegőt dob ki bárhol nézem.Arról nem is beszélve hogy 80 fok feletti GPU-nál már a box oldallapjai is melegedhetnek nem is kicsit, mivel a hő nem tud olyan gyorsan távozni mint egy PC-ben. Tudom hogy hülyeség így saccolgatni de sztem az én GPU-m nem melegebb 65 foknál játékok alatt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #36786 üzenetére
A felső értékek sem sokak. Ezeknek kell bírni ennyit, konzolba alapból olyan a chip hogy bírja is. Maga az összeszerelés van elcseszve, ilyen hőfokot produkáló hűtés már nem hibáztatható a gép haláláért. Marad a forrasztás vagy a fene tudja mi.
Egy átlagnotebookban is előfordulnak ilyen értékek, mégis a legritkább eset az hogy meghal a proci vagy vga, az összes integrált vga gyakorlatilag 80 fok körül van játék alatt és a legtöbb notebookban az van. A külön álló vga-k közül is csak a hibás nvidia sorozatról hallottam hogy meghal, másról nem. Nekem sem volt még problémám a hőfokok miatt, pedig egy msi (integrált vga-val, 80-90 fok) most megy egy acer gépem van(70-80 fok melegben), tehát nem épp a minőség bajnokai.
-
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #36778 üzenetére
Most néztem pár tesztet youtube-on, mindenhol 45-55C körül mozgott a GPU, 1 óra játék után is. Meg is lepődtem, mivel bennem is az volt, hogy mennyire melegszik, stb.
Tudnál linkelni olyan tesztet, ami alátámasztja, hogy magas hőfokon üzemel a cucc?zack: Gondold végig, pont bekapcsoláskor stresszeled legjobban a gpu-t, akkor a legnagyobb a hőingadozás a legkevesebb idő alatt.
30z.Samu: Ha kompival ki tudod fújni, akkor porszívózni se nagyon kell, azt csak azért írtam, mert a flakonnak kisebb a nyomása meg rövidebb az élettartama is, nem biztos, hogy lett volna benne elég craft a művelet befejezéséhez.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #36741 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszod, ez így eléggé lehangoló. De azért azt az oldalhűtést is meglehet esztétikusan csinálni. Tehát az lenne a lényeg, hogy keringjen a levegő, s akkor nem sül meg a gép? Vagyis nem deformálódik az alaplap se, ergó nem engednek el a forrasztások, és így nem kapok 3 ledet? Inkább még most megcsinálom ezt a módosítást, minthogy gari után behaljon, elvileg új alaplapot kaptam... ( ezért az a 2 hónap nem oszt vagy szoroz).
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #36741 üzenetére
Pont most játszottam egybe 6 órát...majd miután végeztem megnéztem milyen hőmérsékletű levegőt fúj ki a box. A langyosnál egy kicsit melegebbet. Nézzétek meg nektek milyen hőmérsékletű levegőt fúj ki, mert ha nem egyértelműen meleg, akkor tök felesleges bármilyen hűtés mod-ot csinálni. De egyébként játék után mindig hűtöm 15 percet dashboard-ba, még így is. Ez a tuti módszer állítólag, aztán ki tudja.
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #36716 üzenetére
tényleg??
bakker én meg mennyit szarakodtam vele, te jó ég
egy olyan készletre akkor benevezekDef26: ha garis akkor cseréltesd be, jobban jársz, ha nem lenne garis akkor mondanám hogy kapd szét. lehet valami forrasztás elengedett, mondjuk azt a nyákot nem könnyű javítani. vezeték az nem sok van benne, csak a 2 rezgő motorhoz megy vezeték.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #36710 üzenetére
Annyi a baja, hogy a "B" gomb nem működik, nem érzékeli ha nyomva tartom. Nem reagál semmire sem.
Nemrég állat módjára eldobtam magamtól, mert elb@sztam egy kanyart egy autós játékban.
Nem erőből, hanem csak úgy oldalra hajítottam. Már utána elkezdett szarakodni, de csak ma mondta be az unalmast. -
kisJack
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #36642 üzenetére
Ok meg is van, tényleg korrekt Iceakos és meglehetősen gyors is!
Megyek is, Halo-zok egy nagyot!
Kösz még egyszer a tippet!Alien: Tudom mire gondolsz, olyan, mintha a ventilátor süvöltésén kívül hallanád mondjuk a motor hangját is ami hajtja... Ez ilyen sajnos, én hangfalakkal, vagy épp fejhallgatóval szoktam orvosolni.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Mr.Grincs #36555 üzenetére
Gondolom rossz gépekből, kézalól, ilyesmi. Nem hinném, hogy nagy tételről beszélünk.
Nehezen hiszem el, hogy két év után tönkremegy egy meghajtó minden második konzolban. Legalábbis amilyen ijesztgetés megy szervizes részről.
Emlékezz, hányan cseréltettek régen meghajtót a törés miatt, így a LiteOn ottmaradt a szervizben.. -
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest