- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33513 üzenetére
Felesleges, ha csak nem 100 játék mentését akarod tárolni!
Mellesleg nem ez a hűtés próbléma kibeszélés és gányolás szerintem nem fér bele ebbe a totyikban, de lehet megint hülyeséget beszélek arra ott a moddink meg a többi totyik, mert hát a TV-det se gányolod szét stb. akk a boxot minek ha garis?
-
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #33492 üzenetére
Nekem a CPU mag 80 fok körül van jó ideje már. A bordák is 60 felett.
X360 bordája sem volt nagyon 60 fok felett.f27: azok a csövek mit számítanak (amúgy vízgőz van bennük) ilyen szempontból?
Az akkoris csak borda, ráadásul az X-ben is van ilyen.A kis ventihez: de kicseréli a borda között felforrósodott levegőt jóval hidegebb házban lévőre.
Vagy felesleges az alaplapi NB venti?? -
f27
senior tag
válasz
Csabee. #33492 üzenetére
igen tudom,de ott az egész notebook hőelvezetésel van megoldva! és mint mindenki tudja ezekre erősen rásegít a gázos hőelvezetés a rézcsövekben!
akár honét nézzük valjuk be a kexboxba nagyon elb@xták a hőelvezetést!
mellesleg előttem szolóhoz csatlakozva ,egy kisventit hiába jahtasz rongyá,szerencsétlen ugysem tud jelentős levegőtöblettel szólgállni! -
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33431 üzenetére
Én tolom már csak 20 verseny van hátra....de a dirt 2 sokkal jobb ott 50 km/h olyan mint az első részben 200 ^^ na meg tiszta arcade!
Prison Break óta nem néztem és nem is találtam normális sorozatot, minap letöltöttem a Chuck első évadát és már az első 15 percben 8 percig a csávó xbox-ozott, már akkor megkapot a sorozat, tetszik!Gondoltam ajánlom aki még nem látta.Nekem bejött!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33221 üzenetére
Dragon Ball-t megne vedd a Brust Limit egy rakás Sz@r lett!...Játszól és ha olyan történik megál a kép beugrik egy animált figura aki pl elháritja a lövésed...annyira elcseszték, a story sincs végig megcsinálva csak cellig! ...Ocsmány az egész várj amíg megjelenik az új ott legalább visszatértek a budukai alapjaihoz!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33203 üzenetére
Hát attól függ mi érdekli!
Gondolom autóssal szivesen játszana, akkor szerintem a Burnout biztos bejönne neki!
Vagy ha kicsit SIMS-felé húzz akkor Viva Pinata
Barátnőm hugának elvittem a boxom 2 hete , 10 éves mondta vigyek lányos játékokat van egy pár játékom és végigondolva utána nézve nem igazán találni , lányos játékot szerintem! Bemész MM-ben FPS,FPS, Fighter, meg ótós game!
Jut eszembe régi nagy kedvencem volt PS1 en a Rayman van az a régi oldalnézetes Rayman Xbox-ra??
-
sch_a
addikt
válasz
Csabee. #33174 üzenetére
A csatlakozó rész a headsethez van, az elején pedig a play and charge kithez. A kis gomb pedig akkor kell, ha pl. veszel egy második kontrollert, vagy pl. a tiédet akarod használni egy másik gépnél. Akkor azt megnyomod, meg a gépen is van egy ugyanilyen, és megtalálják egymást.
szerk.: zsocy megelőztél
-
heihachi
addikt
válasz
Csabee. #33062 üzenetére
autósok, amikről tudok nyilatkozni
Forza 2-t gondolom mondanom sem kell, a legjobb autós játék Xbox 360-ra. Rengeteg tuningolható autó, rengeteg pálya, sok letölthető extra autó és pályaÉlethű, izgalmas, szimulátor szerű játék, remek multival, és singleben is hosszú. Nem a legszebb játék, az tény, de azért nem is csúnya. És jó olcsón hozzá lehet jutni. [link]
Project Gotham Racing 4 talán mozgás közben egy fokkal szebb, mint a forza2, de messze nem szimulátor, sokkal inkább arcade játék, mert igen érdekesen mozognak az autók. A singleben a legritkábban kell a gép ellen csak simán körbe-körbe autózni, inkább mindenféle feladatokat kell megoldani (pl. jégen hátsó kerekes autóval bólyákat döntögetni...). Szerintem hamar unható, de arcade stílusban a legjobb az kétségtelen. Vannak benne motorok is. [link]
Midnight Club Los Angeles-ben kapsz egy egész várost, ami jó nagy, aztán menj amerre akarsz, vegyél fel fel feladatot ott és olyat, ahol és amilyet akarsz, aztán valahogy halad előre a játék közben. Változnak a napszakok, és be kell tartani a sebességhatárt, mert a rendőrök rögtön lecsapnak rád. Kevés járgány, szar tuning rendszer. Viszont brutál jól néz ki a játék! Vannak jó versenyek, vannak érdekes feladatok, de összességében hamar unható. Vannak benne motorok is. [link]
Burnout Paradise az arcade csúcsa, borzalmasan pörgős játék. Nem valós autók vannak benne, az autókban meg nincs sofőr, de legalább nagyon látványosan törnek dirib-darabokra a járgányok. Száguldozni kell ezerrel, törni mindent darabokra, amit tudsz. A városban szabadon lehet járni kelni, de unalmas a város. A játékmenetében meg elég nagy hiányosságok vannak (pl eltévedsz a városban menet közben, de a verseny nem ér véget, amíg a célig valahogy oda nem találsz mégis, persze addigra már rég bent van az összes ellenfél - szóval idegesítő). Szép és gyors csak uncsi egy idő után. Vannak benne motorok is. [link]
GRID Szerintem az egyik legszebb autós játék, nagyon eltalált az autók mozgása, nem igazi szimulátor, de nem is teljesen arcade. Viszonylag sok autó, viszonylag sok pálya, na nem annyi mint a Forzában, de nem rossz a felhozatal. Tuning nincs, de anélkül is mennek egész jól a gépekFőként épített pályákon kell száguldozni, és nagyon felhasználóbarát a játékmenet (pl. visszatekerés). Sokféle autó kategória van (muscle cartól forma autókig). [link]
verekedősök, amikről én tudok nyilatkozni
UFC2009 Messze a legjobb verekedős játék, amivel eddig játszottam. Az irányítás nagyon, de nagyon el van találva: könnyű megtanulni, hamar kézre áll, és az egyszerűbb dolgok azonnal megoldhatóak vele LOGIKUSAN. A földharc már nehezebb, de simán tanulható. A verekedés pedig egészen egyszerűen elképesztően élethű, KO tényleg akármikor előfordulhat, mint a való életben, és itt tényleg taktikusan kell harcolni, nem csak ész nélkül nyomogatni (ugyanis a karakter fárad is). A karrier mód nem a legjobb, mert túl rövid, de legalább lehet saját karaktert létrehozni, saját harci stílussal. [link]
Soul Calibur 4 Az egyik legszebb játék, amit Xbox 360-ra láttam, és az egyik legjobb harcrendszer. Igazi japán stílusú kombótanulásos játék, millió mozdulattal, rengeteg karakterrel, és saját karaktereket is létre lehet hozni. Van némi hibája, főleg a gyakorlást szúrták el eléggé, de hát melyik játék tökéletes. Embertelen mennyiségű kombó van karakterenként, szerintem lehetetlen mindet megtanulni, mindig történik valami olyan, amit még nem láttamTipikusan az a játék, ahol azt tanulgatja az ember, hogy befér-e még egy ütés a másik mögé
[link]
Mortal Kombat vs DC Universe Szvsz singleben egy igazi szar a játék, multiban meg szintén, és még ronda is. Viszont haverok ellen játszani nagyon feelinges, arra talán az egyik legjobb. Meg hát azért egy Batman - Sub Zero meccs sok hibát feledtet. A harcrendszere viszont gyalázatosÉs kb az összes karakternek együtt van annyi kombója, mint a Soul Caliburben egy karakternek. Viszont Mortal hangulata egy az egyben megvan. Szóval elég felemás alkotás. [link]
Dead or Alive 4 Szép, gyors, jó, de igazából a SC4-nek a nyomába sem ér. Sok kombó, jó harcrendszer, de esztelen nyomogatásra valahogy hamarabb lehet nyerni, mint taktikus játékkal. A karakterek igazi japán karakterek, nehéz őket szeretni, jellegtelenek, túl szokványosak. Amolyan jó iparos munka ez a játék, de nem több. [link]
Street Fighter 4 Tipikus SF, csak szebb grafikával, erről nincs mit mondani, mindenki ismeri. Én pl gyűlölömEz annyira olyan, mint volt, hogy linket se adok hozzá
Kb ennyi amiről én tudok nyilatkozni, de ezeken kívül is van számtalan lehetőség, amit meg sem említettem, mert nem játszottam vele.
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33082 üzenetére
Csabee. szivesen segítek de sok kérdésedre a FAQ-ban megvan a válasz, előszőr olvasd el sok kérdésedre megkapod a választ. De ha már megtetted és nem találtad meg a kérdéseidre a választ akkor szivesen leírom, csak szóltam!
Kérdésedre a válasz, LINUX-on usb-s egér & keyboard magához a boxhoz meg van átalakító!
-
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #33024 üzenetére
Szerintem nem életbevágó a HDD. Gyorsabban töltődnek a játékok, de fel kell telepíteni.
Egy játékkal találkoztam, aminek durva a mentése: darabonként 10 mega. Bioshock.
A több 1 Mega alatt van.
Meg a GTA4, ha másolt, akkor állítólag játszhatatlan, HDD rendbeteszi.Úgy tudom, újabb játékokhoz kell az új dash.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #32984 üzenetére
Én most próbálok intézni egy új box-ot, és hát a hűtést nem döntöttem még el, mennyire módosítok, de majd írok róla mi lett a vége.
Amit javasolhatok neked, ne egy slot-ba rakd, mint a DVD-t, hanem legyen szabadon. Nálam kihúzható görgőkkel lesz megoldva, mint a fiók, hogy teljesen a szabadon legyen mikor játszom. A venti kérdés mennyire praktikus meg szép.. De biztos segít valamennyit.f27: engem tényleg érdekel a rengeteg extra sok plusz!
Azért két hozzászólásban, mert a másik nagyon off, senki sem olvassa csak akinek címeztem.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #32974 üzenetére
Nem lehet kivédeni, csak késleltetni, ez az álláspont. Mit fujatnál, az egész dobozt? Szerintem segíthet.
alien_: még azt is megkockáztatom, hogy mindkét hibát a GPU forrszemek olvadása okozhatja. Legalábbis nekem újragolyózást ajánlottak E74-re, ami elvileg HANA halál..
-
sch_a
addikt
válasz
Csabee. #32651 üzenetére
Nem a legújabb, de a régebbieknél már lényegesen "stabilabb". Nekem is az van.
XuChi: Lehet csak várnod kell rá pár napot! Elvileg minden demo tölthető silverrel is, csak pár nappal később mint a goldosoknak, legalábbis én így tudom.
A napokban beszereztem még a gow1-et, meg a pgr4-t, most egy darabig el vagyok látva, ott van még a midnight club is
A gow nem teljesen az én stílusom, de nagyjából el vagyok vele eddig. Kicsit ez a berserkeres rész felidegesített most, mire kicsalogatnám a dögöt, a társam meghal, és failed.
-
Torry
addikt
-
Torry
addikt
válasz
Csabee. #32568 üzenetére
Sajnos nem lehet.
Csak olyanban lehet esetleg gondolkozni, hogy van azthiszem western digital laptop vinyo amit át lehet úgy alakítani, hogy lássa a box, bár mostmár eléggé lementek a gyári ms vinyok is, szóval szerintem nem éri meg kinlodni vele. Pláne ha pro-t veszel, az a 60gb bőven elég. A 20-asra (igazábol 16 körül) is felfér 2 játék, igaz demokra már nem sok hely marad. -
Torry
addikt
válasz
Csabee. #32563 üzenetére
Általában kicserélgetik a dolgokat. Pl ha Hana hibás lesz (ujaknál általában ez a hiba) azt nem lehet megjavítani, ilyenkor új alaplapot kapsz.
De hallottam már olyat is, hogy nem a saját gépét kapta vissza az ember.
Viszont jópár hétig, akár hónapig is eltart mire visszakapod.
Régen legalábbis így volt, a mostaniak tényleg sokkal megbízhatóbbak.
Hdd-t meg mindenképpen vegyél ugyanis a dvd olvasó eléggé hangos, ha pedig feltelepíted alig van hangja a gépnek+feltünően rövidebbek a töltési idők.4sal3:
Ha tudja azt a felbontást a monitorod akkor ELVILEg full hd, valójában a box csak felskálázza a felbontás ami eredetileg pontosan nem tudom de a hd-ready 1366 x 768 felbontása körül van. -
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #32539 üzenetére
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot. Onnan közelítsd hogy mire használnád a konzolt. Magyarul keress egy listát, hogy melyikre milyen játékok jelentek meg és jelennek meg. Ha a legtöbb ami érdekel téged megjelenik pc-re is akkor én már kivárnám azt a 2 évet az új konzolokra. Ha a nagyja viszont konzol exkluzív akkor x360 60gigás változata a mostani notid mellé, egy olcsó lcd-vel.
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #32528 üzenetére
1. ha most van egy jó pc-d ne vegyél konzolt már. A konzolok visszafogják a pc-s fejlesztéseket is, magyarul elég lesz a pc-d a következő konzolgenerációig és úgy néz ki lesznek újdonságok.
2. gamer365.hu oldalon nagyon pörög a használt játék adás-vétel-csere, illetve új játékok külföldről berendelése
3. lövöldözőset tanulni kell, ez nem olyan mint az egér hogy rögtön fejeseket osztasz ki, mivel megtanultad használni már a windows alatt. Először érzéketlen vacaknak tűnik, majd pár játék után már épen úgy élvezed mint az egeret. Utána meg már még jobban mert rezgés megdobja az élményt. Autósnál, meg ugrálósnál meg megint más kategória.
4. a konzolok sok fejlődést már nem fognak felmutatni, most még jön pár nagy cím de utána a grafika megáll
5. lcd tv nem hülyeség. Vele nagyobb élmény a dolog. Ha monitoron akarod nyomni akkor inkább pc manapság.
6. az hogy melyik konzolt választod az alapján döntsd el hogy mire kell, melyiken érdekelnek jobban az exkluzív játékok, számít-e hogy az x360-on kb ugyanúgy mennek a multicímek (mindenre megjelenő címek) mint ps3-on csak picit szebben (nagyobb felbontás mint gta4 vagy ghostbusters pl. ), az x360 kőkemény játékgép míg ps3 multimédia irányába jobban kacsingat. Én azt mondom hogy ha nincs meg az 1.-es pont nálad, akkor egy pro x360 és egy olcsóbb notebook a médiára (ami már elbírja a hull hd filmeket, pl egy hdmi kimenettel, már 130-ért is van ilyen noti) vagy a jelenlegi pc-d. A ps3 véleményem szerint olyan funkciók miatt drága amiket nem használ ki senki, vagy csak minimális mértékben. (cell ereje, blu ray) -
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #32509 üzenetére
Szerintem filmnézés szempontjából sokkal ideálisabb egy 10-15 ezres asztali DVD lejátszó, amelyen már USB csatlakozó is van. Felesleges ezzel terhelni a box meghajtóját, mert arra nem három, hanem csak egy év garancia van. Persze ugyanez igaz a PS3-ra is , mivel általában a meghajtó szokott abban tönkremenni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32499 üzenetére
Különben szerintem első konzolnak érdemesebb xbox 360at venni mármint tanulás szempontjából egyszerűbb kezelni a kontrollert. Meg profi szinten is jó játszani vele. Nem igaz az a mondás hogy a PS3 a konzolok királya.
Nekem a BD meghajót hiányzik a legjobban a boxból, de remélhetőleg később majd lehet hozzá kapni vagy már bele is építik. Az biztos hogyha ezt a boxomat is elasználom, akkor is boxot fogok venni. -
4sal3
aktív tag
válasz
Csabee. #32491 üzenetére
én azért vettem annó xboxot, mert olcsóbb, másrészt, nekem sincs nagy tvm, sőt még lcdm sincs sajnos. de nagyon szép képet produkál a 70centis samsungomon.
nekem a box design sokkal jobban bejön, mint a sony.
korábban voltak olyan divx-es filmek, melyeket nem játszott le, de a mostani update-nek köszönhetően már mindent visz.
én el is adtam a dvd lejátszómat, a box sokkal jobb hangminőséget produkált nálam. -
30z.Samu
félisten
válasz
Csabee. #32491 üzenetére
"XBOX anyiból jó hogy olcsóbb alternatíva lenne ez tény, dvd filmeket szépen viszi?"
Nekem szépen viszi, nem volt eddig vele gond."Xbox1es játékokhoz hogy viszonyul?"
Van egy lista, hogy mit visz az Xbox360, nekem abból a GTA San Adreas van meg, azt viszont szépen viszi.
Ne fossál az Xboxtól, jó kis gép.
Max a fizetős Live a hátrány.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Csabee. #32478 üzenetére
ps3-on nem játszhatsz másolt játékokkal. most ne azt hasonlítsd össze, hogy ha ferrarit veszel, és tuningolod, akkor ugrik a garancia, de a bmw-t ha nem tudningolod, megmarad a gari. ez nonsensz
mindemellett itt a legális használatról volt szó.
de tudod mit? ha warezolni akarsz, és félsz a garivesztéstől, akkor vegyél ps3-at. nyugodtan.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32480 üzenetére
Szerintem akkor te nagy madár vagy ha mindent elhiszel amit leírnak. Attól még hogy drgább a ps3 és fekete és sony nem feltétlenül jobb is. Nézd meg egy összehasonlító vidót a COD 4 ről PS3 vs. XBOX 360 el sem lehet dönteni, sokszor élesebb a képe a boxnak mint a psnek. Vagy ott a gta 4, amire azt mondják PS3on hogy sötétebbek a színek, mint boxon. Ha nem warezolsz akkor van gari és akkor az a tény hogy behalhat az tárgytalan, mert ha behal megcsinálják gariban. Ennyi.
Ha ennyi pénzed van akkor maradj a PC-nél, én ráuntam már a folytonos bővítésekre tuningolásokra. -
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #32480 üzenetére
"csak már a PS3 grafikailag mégis csak jobb"
ezt hol hallottad? mert semmi különbség nincs. mindkettőt láthatom eleget, de nem látok különbséget...max a szinárnyalatokban.az új boxok közül meg még nem nagyon hallottam hogy tönkrement volna 1 is
[MODERALVA]
vehetsz nyugodtan boxot...
[ Módosította: tiv83us ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32473 üzenetére
Vegyél boxot. Ha ps3at veszel majdnem dupla annyi pénzbe kerül. És ott nincs az hogy írott játékokkal játsz, de gondolom ezt te is tudod. De ne ez legyen a kiindulási pont. Én nem játszom írott játékokkal meg nem is akarok.
Fele annyiban van a box kb mint a ps3, egyszerűbb megtanulni a joy kezelését mint a ps3 ét. Szerintem a ps3 kontrollerje kényelmetlen, de már ezt műástól is hallottam.
9K a 12 hónapos live és szerintem rohadtul megéri. Számold ki: 9000 ft ért vettem, 9000/12= 750 ft egy hónapra ami szerintem nevetséges összeg. Két havi internetszámla vagy három. Nekünk egy havi internet.
A 3 led miatt ne parázz garancia van rá, ha behal megcsinálják vagy kicserélik ingyen.
Én is újat akartam venni 55K ért de találtam egy használtat 44 ért és elhoztam 42K ba, ami szerintem kiváló. Eleinte én is PS3at akartam venni, de akkor megint jött egy kihagyhatatlan box ajánlat. Ugye mert ez már a 2. boxom amit nyüstölök. Az előzőt még garanciálisan adtam el a haveromnak úgy hogy semmi baja sem volt.
Én akkor áldoznék PS3 ra ha lenne a zsebembe kb150 guriga fölöslegesen, mert rájövök, hogy az alagép magába nem elég hogy kitudjam élvezni és tapasztalni, hogy mit is tud valójában.
Boxhoz én HMDI kábelt használok 2-3K ig lehet kapni, szintén olcsó, nem úgy mint a nagy multiknál, ahol egy rohadt hama hdmi kábel 5K alatt nincsen.
Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest