- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
megszokás kérdése az egész
vannak nagyon Pro gamerek még kontrollerrel is, elég csak felnézni CoD4 vagy Halo 3 szerverekre...
http://www.youtube.com/watch?v=yBwl5D-v_Vg"kütyű amíre rá tudsz kötni bill+egér párost,és akkor már jó"
azért nem egészen
az XFPS-re kötve sem úgy működik mint egy hagyományos PC-s játéknál, ergo szart sem ér... -
30z.Samu
félisten
Őszintén szólva nekem is tőlük volt az első Xboxom, de 2-3 hónap után el is adtam, mert nem akartam azon filózni 3 évig, hogy mi van ha nem vállalják be hogy tőlük vettem, ha beszarik. Vagy ha beszarik, elviszik, a konzolt viszont nem látom többet. Eladtam, és vettem egy gyárit itt a PH!-n, nincs problem ha gáz van, egy telefon és jön a futár.
-
heihachi
addikt
Hát, a boxosnál mindenképp szebb. Tegnap pont a PC-s verzión felbuzdulva elővettem a GTA4-et, hát okádék, ahogy kinéz. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen tetű lassan futna a PC-n, akkor tuti terrortámadás érné a Rockstart, mert ez bizony nincs meg 20 fps-sem a legtöbbször. A látótávolság még akkora sincs, mint pc-n minimumra levéve, a részletesség meg... na olyan nics is boxon
Azért a játék még mindíg jó, de tegnap két olyan küldtést is kifogtam, amit nemsikerült megcsinálni -
tiv83us
veterán
Alapbol jo, ha vegig viszed ferfi es noi karakterrel, gonosz-jo kombinacio es mas-mas karakterekkel az oldaladon. 7-8-szor vegigtolhato anelkul, hogy szet unnad az agyad en ezert is imadtam.
Nekem is a TOP 3-ban ugy az elmult 5 evben, a regi Xbox-ot is beleertve. Nalam meg mindig a KOTOR az RPG-k atyja. -
HagaNRG
őstag
"pl a Grid 6 K-pc re ,és x-re????Nem értemm miért drágább rá jóval a játék,alig volt rá játékom......"
Hagyjátok már ezt a hülyeséget, komolyan mondom, minden nap csak ezt kell olvasni, hogy miért dárga a winyó, miért drága a játék, ez meg az meg amaz.
Figyelj csak, van olyan, hogy Apple, meg olyan, hogy Ipod.
Kis pici, kijelző nélküli 1gb-s mp3 lejátszója van, Shuffle néven, a hangja is erős alsó-középkategória ráadásul.
Majdnem kétszer annyiba kerül, mint egy kétszer ekkora kapacitású, tudású és minőségű Samsung, vagy Creative mp3 lejátszó, ráadásul a 'csög Apple még azt sem teszi lehetővé, hogy simán pendrive-osan másolgassuk rá az mp3-akat, mert úgy nem eszi meg.
Mégis el van halva a világ, hogy így Ipod, úgy Ipod és meg is veszik és büszkén használják. A lényeg viszont nem ez, hanem az, hogy egy Ipodhoz való vicchangszóró, fülhallgató, neoprém tok, vibrátor, meg a fene tudja még mi minimum 2-3 szor drágább mint egy mezei mp3 lejátszóhoz való.De mondok jobbat, ismerős vett fsza Dévó Sevrolett kocsit. Mivel szegény látja, hogy mostanában divat az alufelni, meg a nagyzene, gondolta az ő kocsijában is legyen ilyen.
Meg is vette, természetesen a "gyárit" mert a dévó kocsihoz csak az passzol és azzal lesz tökéletes. Ez azt jelenti, hogy egy noname műszerfalba ápolt CD játszó=90 ezer, legpuhább Alessio 14"-es robogófelni= 200 ezer Ft.
(nem akartam neki mondani, hogy ezért az árért vehetett volna legalább 16"-os komoly felnit is minőségi gumival, meg maximum egy igencsak komoly fejegységet, olyan hangszórószettel, hogy a füle kettéáll).A gyártók nem lesznek soha Máltai szeretetszolgák, a saját terméküket annyiért adja mindegyik, amennyiért akarja.
Azt hiszed, hogy az évente történő PC konfig duplázás nincs beépítve a játékgyártók minimum konfig előírásába? -
heihachi
addikt
Ez sajnos teljesen így van. A box ára mondjuk egy 60 gigás, 55k, simán jó ár, teljesen korrekt.
De hogy a francba lehet 30k-ért adni egy 120-as vinyót? Ez milyen szinten pofátlanság már? Egy 400 gigás notivinyó árát elkérni egy szaros 120-as vinyóért? Meg hogy a 20 gigás 15k, azt már végképp gusztustalannak tartom, az alkatrész valós árával köszönőviszonyban sincs.
És azt sem teljesen értem, hogy mi a francért kerül ugyan az a játék többe boxra, mint PC-re. Ráadásul nem is kevéssel, van olyan, megjelenéskor 5k diferencia. De a nem újonan megjelenő PC-s játékok is általában 10k alatt vannak, a boxos meg 10 felett. Ezt ha valaki meg tudná nekem magyarázni. 576-ban képesek játékokat 15k-ért adni, ami máshol 11-12k.
Gusztustalan, teljes és totális lehúzás, amit a játékok és a kiegészítők árával művelnek.
Jobban megéri eladni az arcade gépemet és venni egy elite gépet, mint venni egy headsetet meg egy vinyót külön. Hogy új áron jobban megéri, az rendben van, ösztönözzük az elite vásárlásra az embereket. De még hogy a használt gépem árával is jobban megéri, ez azért vicc.
Szóval jó móka az Xbox 360,nagy feeling fotelból, HDTV-n tolni a játékokat, de azért simán meg tudom érteni a warezolókat, mert elfogadhatatlanok az árak.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is jobb lenne a sima vezetékes de sehol nem találok jóáron 10K ért van a vezeték nélküli
Amúgy azelőtt én is PS3at akartam venni, tesómmal vetettem is egy PS3 gépet angliábande nagyon olcsón hozzá tudtam jutni az XBOX 360hoz 40K ért 3 játkkal 2 wifi joy, VGA kábel, HD av kábel és 20as HDD ( premium alapból) és nem tudtam otthagyni, mondanom sem kell hogy nem bántam meg hogy nem ps3at vettem, sőtt örülök hogy így alakult hogy ezt tudtam megvenni és imádom nagyon.
Nemtudjátok véletlenül, hogy a HDDVD player az viszi a játékokat is amit gyárilag csináltak az xbxohoz?
-
Kasza08
őstag
Az én monitoromon van egy Source gomb, amit ha megnyomok, akkor átvált egyikről a másikra. így nem kell ki-be huzogatni
Mellesleg én is eladtam ma boxocskámat
Hétfőn pedig már jön a mókátlan. kíváncsi vagyok mennyire lesz hangos ezután a 2000RPM-es szélmalom után
7k-ért adnak mellé egy CoD4-et, jó vásár lesz
Valaki lenne olyan kedves és önfeláldozó, hogy egy napra mellőzni tudná a memkariját?
Le kéne szedni a mentéseket a régivinyómról(jó, hogy ismerősnek adtam el). Ha megjönne, aznap már tudnám is vissza küldeni. -
tiv83us
veterán
"Veszek egy 20 gigás eredeti Xbox 360 HDD-t. Szétszedem, belerakok egy 120 gigás akármilyen HDD-t"
Tenyleg vagy en ittam sokat, vagy jol ertelmezem, hogy szet akarja kapni a 20 gigas vinyot es beleepiteni egy 120-ast? Vagy mivan?
Jovan asszem felfogtam. Nem MS Xbox vinyot akar raszerelni.
-
nesh20
aktív tag
Én ezt vettem fel - TartDUNC1977
Itt az enyém - S3th20
Kolombusz
Az Epic Games a Shacknews munkatársai kérésére megerősítette, hogy nem készül játszható demó az Xbox 360 exkluzív Gears of War második részéhez.
A rossz hírt Tanya Jessen, az Epic egyik vezető munkatársa közölte. A kisasszony azzal magyarázta a Gears of War 2 demó napirendről való lehúzását, hogy a fejlesztőknek nincs idejük megcsinálni azt, a munkálatokra pontosan két évet kaptak, a játéknak pedig novemberre a boltokban kell lennie. -
-
bwoay
nagyúr
én szeretem az XMB-t, PSP-n mondjuk talán jobban bejön, azon szoktam meg,
de egy ésszerű, átlátható kezelőfelületnek találom,
ráadásul 1080p-ben nagyon keményen néz ki,
jóval látványosabb, mint a jelenlegi dashboard (az újat majd meglájtuk).a BD miatt a sony nemigen tud árat csökkenteni, de a formátum miatt
az az összeg, amit a konzolon bukik, bőven visszajön a filmkiadások után.
mondjuk ez minket, gamereket nemigen érdekelaz exkluzív címeket egyébként azért is veszíti ám,
mert iszonyú költséggel járnak ezek a játékfejlesztések,
és egy platfrom kevésbé nyereséges, mint kettő.
Azért ha megnézed, olyan játék sincs túl sok,
ami kizárólag boxra jött volna. sok csak időlegesen volt exkluzív,
aztán ment PC-re vagy PS3-ra.
de tény, hogy a Sony szarakodása miatt is elveszített pár címet,
pl az Ace Combat 6 volt számomra döbbenet, meg a Beautiful Katamari,
de a Ridge Raceren is csodálkoztam. -
bwoay
nagyúr
eredetileg úgy indult, hogy PS3-on micsoda felhozatal lesz most,
de ehhez nemigen tudok hozzászólni,
mert valszeg az inkább a teljes évre vonatkozott,
és nem csak az őszre.Ami biztos, hogy a Wipeout HD már megjelent,
de az PSN cím, lemezen nem jön ki.Aztán itt a Little Big Planet,
amit azonnal vissza is vontak, de 12 nap múlva megint elérhető lesz.
Én ezt a kettőt vártam igazán,
mert God of War III legkorábban karácsonykor jöhet,
GT5 meg majd 2010-ben...A Heavy Rain lesz még ígéretes számomra,
annak viszont nem tudom a tervezett megjelenési idejét.Gears of War 2 meg LBP, ez a kettő nekem elég erre az évre,
mármint ami az exkluzív címeket illeti. -
eddie17
addikt
Tudom, hogy ez medve
Erre gondoltam, mint előd, vagy hasonlatos szerzemény -
bwoay
nagyúr
ja, hát a PS3-amban 60-as van, az nekem bőven elég.
de a régi Premium gépemben is elég volt a 20-as sokáig,
aztán vettem egy Elite-et.
viszont az száz, hogy külön soha nem vennék ekkora winyót,
akkor már inkább eladnám az egész gépet,
és vennék egy Elite-et a 120-as HDD miatt,
szerintem még úgy is olcsóbban jön ki az ember,
vagy kb ugyanannyiból, HA 30 rugóval számolunk.
Nade ha 50-nel, akkor meg muhhahahah,
hát az egy teljes konzol áránál is több.
ennél még az is jobb, ha bele mókolom a tokba a winyót,
és bukom a HDD gariját. -
Xirtam
veterán
Azóta, nekem se! Csak elsőnek, amikor összeszoktak! Azóta egy páratlan páros!
Mellesleg hétvégén 5 doboz Red Bull + egész hétvégén 1 liter kávé mellett sikerült 35 óra hosszát beletolnom az Xboxomba! Miután Eddie17 (" bátyám ") rámszólt, hogy ebbe bele is lehet halni! Aztán aludtam!
-
heihachi
addikt
Az attól függ, én pl. frászt kaptam tőle. PC-n toltam magyarul, tehát a megértéssel nem volt gond, max 10 órát öltem bele, tovább nem bírtam. Szerintem dög unalmas volt, én amúgy is hányni tudok ettől a beszélj mindenkivel, kérdezz rá mindenkinél mindenre típusú játékmenettől. Ráadásul mikor harcra került a sor, akkor az is egy kicsit gyengén volt megoldva szerintem, szóval nem egy GoW. A párbeszédek is kiábrándítóak voltak úgyhogy én bitosan nem ölnék bele több tíz órát.
De mondjuk ha a KOTOR-al elvoltál, akkor ebben sem találsz majd hibát, akkor Neked való. -
-
Gebriel
veterán
No para...szerintem simán el lehet akadni a COD4-ben
Nekem legalábbis sikerült, kellet vagy 3 óra mire rá jöttem hiába futtok előre és sikerül mindenkit le lőnöm, akkor is elmenekül a foser...balra kell menni és nem előre,de a francos átjáró úgy hülyén volt megcsinálva, hogy nem vettem észre, pedig voltam arra nem egyszer, de mindig úgy mozogtam, hogy kieset a látószögemből
Ha elakad valaki az nem baj és nem is szégyen..ez egy játék.. légy logikus..ne kapkodj..és gondold át Te mit csinálnál ha tényleg ott lennél...mert én sz@rá lőnék mindent ami mozog -
HagaNRG
őstag
Na figyelj barátom, én már tényleg sok játékban elakadtam, de ha nekem valaki azt mondja, hogy az emúgy tökéletes, de fulosan előre renderelt COD4-ben el lehet akadni, azt még én is kiröhögöm.
Először a mesterlövészes pálya, majd a légitámogatós.
Lehet váltani kétféle infranézet között. Én össze-vissza szoktam kapcsolganti mindig, mert néhol tűz van, azt az egiyk nézet nem szereti, bevilágít mindent, de akkor meg az egységeket alig látni. Na midnegy, meg lehet talán 3 fegyver között kapcsolgatni, amik egyre nagyobb területeket pusztítanak.
Bár lassan fél éve nem játszottam a játékkal, de mondom fejből.
Úgy kezdődik,h. dzsippel érkeznek ellenfelek, azokat ki kell lőni egy az egyben. Aztán a templomból kifutnak a villogó egységeink, azokra vigyázni kell, mellesleg a tempomot sem szabad meglőni, mert over.Van egy olan rész is, mikor a mezőn menekülnek át a terroroisták, azokat is ki kell nyírni, majd jön 2-3 dzsip, civilekkel. Azokat kiszeidk a kcosiból a kommandósok és futni hagjyák. Azokat sem szabad meglőni, meg a dzsipeket sem termsézetesen. Utána csak követni kell a dzsipeket a víztorony felé, útközben várni fog rájuk sok tank, meg miegymás, azokat előre ki kell lőni.
A roncstelepen meg megint lehet zúni keményen, a roncsok is robbannak rendesen, az ellen a házakból fog libasorban kifutni. Utána még lesz alattunk egy mentőhelikpoter, azt sem szabad meglőni, az kimenti a kommandósokat és ennyi. (hú, fejből egész jól összeraktam a sztorit) -
bwoay
nagyúr
de azzal, hogy te megvetted, és csalódtál benne,
nem az én állításomat cáfolod, hanem saját magad minősíted1010 meg úgy értette, hogy az a játék szerinte
csak fogyatékosok számára élvezhetőde ha többen jelzik, hogy zavarja őket az általánosítás,
akkor módosítom:
épeszű ember jobban meggondolja,
mire bassza el a pénzt, pont azért,
hogy utólag ne érje csalódás egy drágán vett játék kapcsán.
persze ezt nem lehet kizárni a számításból,
de drámaian le lehet csökkenteni az esélyt ahhoz képest,
amikor valaki nekiáll "beszerezni" minden szart,
ami csak megjelenik -
Djuree
félisten
too human baromi jóóó
demó baromira nem jött be, de mondták hogy próbáljam ki a teljest, mert sokkal másabb....és tényleg! azóta már 2x végigtoltam
ha szereted a lootolást (aka. rengeteg tárgy esik a szörnyekből, öltöztetős baba karakter) meg a töménytelen gyakást akkor neked való
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest