- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear #8758 üzenetére
ez kamu. még ki sem adták. most fog lejönni az aranylemez
hány ilyen képet láttam a halo3 előtt is. megcsinálták a borítót meg a dvd elejét, meg beraktak egy gta-s képet. ilyen én is csinálok 1 óra alatt. sok a hiszékeny ember, az ilyeneknek készülnek ezek a kamu cuccok
-
-
Spidee
senior tag
válasz
woodbear #8722 üzenetére
Köszi azért.
Néztem a csatlakozóját annak amit adtak hozzá, és egy cross kábelnek, hát nem nagyon hasonlítanak bennük a kábel szin sorrendek, sőt a szinek sem. Szeintem lehet kapni gyári kábelt két gép össze kötéséhez, azért official. Na majd holnap kiderül, de ha tud valaki még valami infot, az ossza meg velem. -
-
proper
őstag
válasz
woodbear #7952 üzenetére
én az xfps-nél leragadtam, addig jó hogy kezeli dash-ben de akkor már játékban is elfogadhatná, csak hogy nekünk jó legyen
annyi játékom van hogy nem tudom mivel játszak, nem jó ez igy
valakinek van tapasztalata a wireles kormánnyal kapcsolatban? nem tudom befektessek e egyre, tdu-ban is csak analogal lehet kormányozni
-
proper
őstag
válasz
woodbear #7948 üzenetére
ez erőteljesen félmegoldás, mert miért neteznél boxon ha kell hozzá pc
, akkor inkább a pc-n netezel nem? egyszerübb és nem rövidited vele a box élettartamát se teljesen feleslegesen
de néztem erröl másik videót és inkább valami más miatt pislogtam nagyot
wireless bill volt rádugva a boxra usb-n -
Skynet258
veterán
válasz
woodbear #7944 üzenetére
Azért ez távolról sem egy normális, standalone böngésző, hivatalosan nincs ilyen.
Ha valaki böngésződni akar, arra ott a PS3.MixY: Microsoft pontokat csak venni tudsz, de ha valamit le szeretnél tölteni, és azért kell, akkor előtte érdeklődd meg, hogy az adott cucc nem-e régiózáras, mert akkor nem fog lejönni (mivel hivatalosan LIVE sincs itt. Csoda, hogy box van egyáltalán
).
-
-
pyrannha
senior tag
válasz
woodbear #6864 üzenetére
Már ne is haragudj, de elég nagy ... amit állítasz! Először is a PS3 azért telepít a vinyóra, hogy ezzel is kímélje az olvasófejet és ne pörgesse állandóan a lemezt. És az, hogy a játék csak azzal a lemezzel működik, amit Te megvettél, azt pedig talán hagyjuk. Szerinted egy játékból annyi "verziót" csinálnak, ahány példányt eladnak belőle? Ezt remélem Te sem gondolod komolyan. Ja és ezt a 23 perces telepítési időt honnan vetted?
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear #6753 üzenetére
pfffff hát pontosan nem tudom.
valami a felbontással van de nem vágom pontosan hogy mi. elmondta a srác de nem emléxem már pontosan mit mondott. a lényeg az hogy átverés. de hát ennyi pénzért full hd? azért aki egy kicsit is gondolkodik az vágja hogy sántít valami...
persze nem rossz egyáltalán de nem az aminek mondják. -
Djuree
félisten
válasz
woodbear #6564 üzenetére
nem ér semmit. teljesen felesleges. ha el akar baszódni el is fog ha 1 óráig járatod akkor is.
haver megjelenéskor vette a box-át, legelső szériás, nyüstöli durván, van hogy 10 órát egyhuzamban és még semmi baja nem volt. pedig nem is járatja, semmi hűtésmod meg flash.
van olyan is aki fél órát járatja bekapcskor meg kikapcskor és 1 hónap után már le is égett.
én sem járatom, meg hűtésmodom sincs és még fél év alatt semmi baja nem volt. pedig én is használom naponta vagy 5-6 óra hosszát minimum.
meg ha el is baszódik akkor ott a gari
szóval leszarom...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
woodbear #6517 üzenetére
hát nem igazán így van ez.....
azthiszem a kettővel ezelőtti dashboard frissítéssel kapta meg a 1080p támogatást a box, de igazán csak a hdmi-s gépeken lehet jól kihasználni hdmi-n keresztül
az első támogatott gém a splinter cell double agent voltaz 1080i-t minden HD-Ready TV-n be lehet állítani de összességében a legtöbb játékban rosszabb ilyen esetben a kép mint ha 720p-n néznéd mivel a progresszív jel jóval stabilabb képet ad
inkább olvass utána adolgoknak mielőtt hülyeségeket írsz...
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- PS5 játékok, árak a leírásban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest