- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabcy #26515 üzenetére
Hali,
Vonatkozik rá az MS 3 év garija. Hívd fel az MS-t hogy ez lett vele és akkor ott kövesd az utasításokat. Add meg a címedet, a box sorozatszámát ilyesmiket.
Majd jön az UPS futár aki elviszi ingyé majd hozza vissza 1 hónapon belül.
Természetesen akkor érvényes mindez amit leírtam,ha nincs flashelve a boxod. Ha van akkor gari nincs. -
spammer
veterán
Esetleg vatera.hu , ph aprók
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Az régi hűtésű lesz.
2007 októbertől jöttek a Falconosok, én úgy tudom. Bár előbb is lehettek, és vannak kivételek, mint ahogy írták is, de nem jellemző.
De nem októberi, 203W-os, Prémium, HDMI nincs, én elég nagy biztossággal régire tippelnék.
szerk: ha nem moddolod, márpedig ha részletre vetted, akkor gondolom nem gányolod, akkor nem kell félni, ott a 3 év MS gari, de tartsd fektetve, jól szellőző helyen, esetleg külső ventivel megsegítheted, ártani nem árt neki.
Aktív témák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest