- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
Djuree #17513 üzenetére
Én detto igy voltam vele. Meg mindig újratermelődtek a zombik. És a felvett cuccok is elkoptak hamar.
Haverral toltuk kb fél napig és hatalmasakat röhögtünk. Már fájt a hasunk olyan erős röhögés tört ki belőlünk az elején. Aztán 10 óra után baromira unalmas lett és már csak a hibákat vettük észre. Ment is elcserélésre a gém.
Sajnos pedig több lehetőséget is ki lehetett volna hozni belőle.
Reméljük lessz dead rising 2 amiben ezek orvosolva lesznek.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #17494 üzenetére
Cserélni törvényszerű hogy fórumokon vagy jatekaim.hu-n kell. De ha kell valami jó áron akkor azért jó hogy van ez a bolt, én gta4-et vettem nem sokkal megjelenése után náluk 11-ért, úgy hogy a jatekaium.hu-n is legalább ilyen árak röpködtek akkoriban. Meg forza2-őt is ők kezdték el nyomni bundléban (pinataval együtt).
De ha így jártál nagyon egyszerű a történet, ott kell kibontani előttük és ha karcos akkor megköszönni és odadobni egy fém 20-ast az újrafóliázásra nekik az árat meg visszakérni. Velem viszonylag korrektek voltak, csak kérni kellett hogy segítsenek már amikor kerestem valamit, mert istennek se mozdultak meg. De ez ma már a legtöbb helyen így van... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #17494 üzenetére
Azért ez cumirudi, hogy így át tudják kúrni az embert
Inkább adnák el használtan, de akkor tudjuk hogy használt és benne van a pakliban hogy karcos lehet meg szamárfüles a manual. Gondolom számlát nem adtak véletlenül
Lehet a mercenaries 2 is azért csak 9990 mert újrafóliázott
Kétszer vagy többször is el lehet adni
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #17450 üzenetére
Kicsit beleszólok, itt szerintem nem is csak a gta1 vs gta4-ről van szó, inkább arról hogy a 4 a gta3-akat is alulmúlja. Kb úgy sikerült ez a 4 mint anno a 2. rész, látványban előrelépett, ennyi. No de a 2. rész legalább elment, a gta4 meg pl egy forza2 után olyan, mintha lassítást nyomnék. 100% bullet time-os matricát simán rányomhatnának. Egy újítást hozott és azt is elk*rták...ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. No meg van rögtön elején egy küldetés, be kell törni egy ablakot. Óhh faszás fizika meg mimás hát akkor fogjuk meg a kukát, ja azt nem lehet. Nembaj, találtam egy üveget, megdobom a kirakatot (tán fodrász üzlet) és lepattant róla. Hmmm. Rádiók szutykok számomra de ez egyéntől is függ. A mobiltelefon csak halálra idegesít, semmire sem jó. Na meg olyan küldetésnél amikor a meleg csávó felkutatásához regisztrálni kellett a társkereső, megfelelő szekciójában a neten...az ember elgondolkozik hogy ez most egy játék, vagy egy világméretű átverés
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #17437 üzenetére
Valószínűleg azért nem, mert nem nagyon ismerlek.
bwoay
Akkor légy olyan kedves és segítsél értelmezni, mert jelenleg r*tul nem értemJátszottam a GTA 1-2, VC, SA, 4-el.
Az én szemszögemből nincs az az érv hogy az 1. bármiben is jobb legyen a 4-nél.
Se hangulat, se játszhatóság se semmi....Lehet ezért értelmeztem félre..a képeket meg nem a garfika miatt linkeltem be..remélem ezt egyikötösem gondolta.
A három egy alap..erre jött rá a VC..majd a SA koronázta
A négynél is gondolom ugyan ez lesz... -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17415 üzenetére
Rossz a tipped, játszottam vele annak idején, nem fogott meg, ez van, biztos rosszul vagyok összerakva
És nem, nem lol. Egyrészt nem írtam, hogy egy órát, hanem pár órát írtam, másrészt ha jól emlékszem, akkor azt írtam, hogy a Vice Cityt 5 órán át toltam (ebédtől lefekvésig, nem t'om pontosan mennyi volt, annak idején nem hajnal 2-kor feküdtem), nehogymár annyi idő alatt ne lehessen eldönteni, hogy jó-e egy játék, tetszik-e.
Végig kell játszani minden játékot, hogy eldöntsem, szar-e?
Szerintem egy óra alatt is bőven el lehet ezt dönteni, hogy számomra egy játék szar-e vagy sem, az sem lenne lol. Egy demó alapján sokan már 20 perc játék után eldöntik, hogy kell egy játék vagy sem, lásd SW:TFU. Akkor ezek szerinte demoval játszani lol?
mod: Na jó, a San Adreasra írtam, az egy órát
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17394 üzenetére
Mivel ennyire tetszett a GTA4, ezért elővettem a San Andreast pár hete. Bírtam egy óráig, aztán uninstall, mert gagyi. Az hogy ronda, rendben van, mert nem mai játék. De a szövegek, a kamera beállítások, stb, mind mind, annyira gagyi hatást kelt a GTA4-hez képest. Lehet, hogy sok lehetőség van benne, de kit érdekel, ha gagyi a történet, meg szarok a küldetések. És mondom, nem a grafika miatt, azt elfogadnám. Az irányítást sem tudtam megszokni, pedig próbáltam kontrollerel, meg billel is. Igazából minden GTA résszel ígyjártam: mikor kijött kipróbáltam, pár óra után uninstall volt mindegyik sorsa. GTA4 az első, amit érdemesnek tartok arra, hogy játszak is vele. Amikor kezdeném nagyon megunni, akkor mindíg akad egy király küldetés, mai feldobja, mindíg van egy érdekes fordulat a történetben, és minden egyes átvezető képsor tökéletesen meg van rendezve, halál profik a szinkron hangok. Persze kicsit kezdenek egyformává válni a közepe fele a küldetések, de unalmasnak nem mondanám, mert mindíg van valami új lehetőség a régiek mellé. Ok, még csak a felénél járok, lehet a végén más lesz a véleményem
Azt nem tom melyik a GTA3, de a Vice Citível mondjuk vagy 5 órát sikerült eltöntenem, eddig az vezette a sort
Ez van, ízlések és pofonok
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #17359 üzenetére
ez szvsz inkább a kompromisszumkészség teljes hiánya:
kell egy konzol, de PS2 nem jó,
mert én már HD-t akarok, viszont azt olcsón, tehát X360,
és a játékok se kerüljenek sokba, sőt, inkább ingyen,
ha pedig valami megjelenik, akkor az legyen meg nekem azonnal,
vagy inkább még előtte. És mindez nekem alanyi jogon jár,
tehát ha nem teljesül együtt, akkor nekiállok fennhangon hőbörögni,
és biztos, hogy valaki faszakalap, de tuti, hogy nem én!ja és van olyan haverom, aki vett egy boxot, azonnal ráment a flash,
aztán egy idő után bekapta a 3LED-et. Mákja volt, mert Live-ról
nem bannolták, a gépét elküldte a szervizbe, és kapott is egy vadiújat.
Itt már egyesek elgondolkodnának, ő viszont azonnal flasheltette az újat is,
nyomta tovább. Most már kevésbé volt szerencsés, jött egy újabb ban hullám,
ami elérte, aztán 3LED (mert az újabb gépe is régi szériás szar volt).
ezúttal már kiröhögte a MS ügyfélszolgálat, természetesen joggal.
Kitalálta, hogy vesz egy Elite-et. Kérdeztem tőle, hogy minek,
annyira kell a fekete? Egy sima Arcade jó lesz, átrakja a winyót, és kész.
Itt már azért közbeszóltam azért is, hogy ideje lenne mérlegelni,
hátha (de csak HÁTHA) jobban megérné eredeti játékban gondolkodni,
végülis az a kettő (2!!!) amivel játszik, nem egy tetemes összeg,
Live-hoz meg ragaszkodik, szóval kézenfekvő lenne a dolog.
Arcade gép meg is van, egy hét múlva újságolja, hogy már a flash is.
Tapssal gratuláltam, elvégre ott a 3LED-es gépe,
amit nyugodtan megcsináltathatott volna párezerért, ha mindenáron ragaszkodik
egy warezmasinához, és egy tiszta Arcade meg maradt volna Live-ra.
Nem, inkább ki kell ütni az újat is, mert aki két esetből nem tanul,
az háromból sem fog. Az ilyen emberek képtelenek kicsit távlatokban gondolkodni,
ő azt nem nézi, hogy az új gép vásárlásával belekényszerült
egy 45 rugós kiadásba, amiből nem csak azt a két játékot vehette volna meg,
amivel nyomja -
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #17359 üzenetére
Megnyugodtam...
Értelmezd amit én írtam próbáld össze kombinálni és meglátod, hogy nem értelmeztem félre.De ha kell leírom szájba rágósan, ha gondolod,de Bwoay is már leírta ezerszer az értelmetlen letöltési kényszert amikor az ember a felével sem játszik.persze így is lehet. de van aki szeret az új játékokkal is játszani...mint pl. én meg a legtöbb ember...
És akkor warezolni kell? -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17355 üzenetére
amúgy 3 új gém már többe van mint egy arcade gép...
Persze, ha eredeti fóliás kell boltban, előrendelve, akkor tuti. Meg gyűjtői kiadás, meg platinum nem jó, holott a játék ugyanaz rajta... Így nyilván drága mulatság.
Egyszer bele kell ölni 3-4 használt játékba 20k-t, és utána ezt forgatni. Egy fillér veszteség nélkül is meg lehet úszni: eddig 6 eredeti gémet vettem majd adtam el, 1k-t buktam összesen, de játszottam velük mondjuk 200 órát, tehát 200 óra játékom volt 1000 Ft-ba. Ez drága?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Djuree #17048 üzenetére
Nem gáz, ha a segédhűtést kicserélik benne ( bár Frankfurtba eléggé szétszórtak ) akkor nem szokott utána probléma lenni. A meghajtót viszont mindenképpen kicserélik.
Anno 2006-ban, a Core packom 3x lett javítgatva, utána kaptam újat, illetve 2x lett ledes egy refurbished, ahelyett is új jött. -
zsocy
őstag
válasz
Djuree #16981 üzenetére
Djuree, azt próbáld még meg hogy hagyod egy kicsit, kihúzogatod a kábeleket (főleg a tápot), mondjuk átdugod egy másik konnektorba, és újra bekapcsolod. Nem minden RROD hiba jelent elolvadt chipet, vannak még dolgok amik előhozzák, pl. a hálózati feszültség ingadozás.
Nekem is kijött már, jól be is trotyiztam, de másnapra, más konnektorból szépen ment újra, azóta is jó.
Egy próbát megér.
-
eddie17
addikt
válasz
Djuree #16941 üzenetére
Mostanában mindent kicsit túlreagálok, elnézést mindenkitől.
Mondjuk az aláírásom tükröziRemélhetőleg fizu után aktív résztvevője leszek a topicnak, addig azon örlődök, hogy 60gigás prémium vagy arcade legyen... Meg milyen játékkal hozassam, mivel is kezdjem az X pályafutásom
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #16824 üzenetére
ami azt illeti, nektek is elég sokáig tartott újragondolni a warezhoz való viszonyt,
hiába kértünk nagyobb szigort számtalan alkalommal,
miközben az alapelvek időközben tudtommal nem változtak.
örülök, ha mostantól ez a hozzáállás lesz jellemző,
de úgy gondolom, hogy már nemigen lehet csodálkozni azon,
hogy végül nem maradt ember,
aki komolyan venné a topic címében olvasható figyelmeztetést. -
Mr.Grincs
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #16697 üzenetére
"de hát az én játéktapasztalatommal biztos befutó voltam
"
akkor tuti, hogy lesz valami olyan játékuk,
amiben kis hernyókat kell terelgetni egy cserépben, hogy ki ne potyogjanak,
egy ilyen szuperprodukció teszteléséhez meg ki mást is hívnának,
mint a stílus legnagyobb szakértőjét... -
-
Prof01
veterán
válasz
Djuree #16627 üzenetére
De más x360 cuccot is szeret.
Kedvencei még: a darált GH2 gitár, GTA 4 lemez..Mr.Grincs: jaja, de azért a Chuck Norris-os rész is ott van a szeren.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #16618 üzenetére
nekem kimaradt ez az utóbbi két hét, csak tegnap kapcsoltam be a gépet,
úgyhogy nekem új volt, bár ha már silverrel is lehet tölteni,
akkor nyilván min. 2 hete fent kell lennie, jogos.viszont az fura, hogy egyikőtök sem írt róla.
nekem a Motorstorm első része különösebben nem vált be,
én mindig úgy gondoltam, hogy azért kapott ekkora hype-ot,
mert az volt anno az egyetlen szép és hangulatos verseny PS3-ra.viszont ez a Pure... hát annyira nem szép, mint a korai videokban láttuk,
amikor senki nem hitte el, hogy nem rendert nézünk...
és tényleg render voltna mindegy... ez már a casual árkád kategória nálam.
a Motorstormnál végig van egy bizonytalan érzése az embernek,
hogy elég egy aprót hibázni, és borul az egész.
Szerintem ott mág akkor is izgalmasak a versenyek, amikor valaki már rutinos,
mert egy apró hibán bukhatja a menetet.
Itt meg olyan toleráns a játék, hogy még a levegőben is lehet kanyarodnimegyek vissza a PGR3-hoz, Las Vegasba
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #16564 üzenetére
rosszul írtam, szóval ökölvívós játékokról érdeklődtem, ami ugye box csak ezt a rohadt microfos kütyüt is szokás így hívni, azért írtam oda a zárójeles részt, be kéne ezért perelni őket egy ingyen fable2-őért
sportjátékokból meg focisat fogok majd beszerezni, majd kiderül hogy pes vagy fifa lesz-e a jobb
fnr3-at meg akkor beszerzem, kíváncsivá tettetek, ha hadonászni nem is lehet benne wiihez képest (vagyis sokat nem érek el vele) de akkor legalább szép ezek szerint
-
mergal
aktív tag
válasz
Djuree #16516 üzenetére
Jajj ne hari de nem birom ki.... általános 6.-os korom óta kosarazom szintén (most 24 éves vagyok meló mellett már csak boxon inkább). Az túlzás hogy ronda a graf, mert nem az. Az irányíthatósággal semmi gond nem volt. A 82 meccses bajnokságban kb még a 40. meccen is tapasztaltam új mozdulatokat, amit az EA kb 10 meccs után nem tud hozni. Ja és a kommentátorról csak annyit hogy az EA ban 2004 óta szinte ugyan az a duma.
Igaz elfogult vagyok mert mindig pc-nyomtam a live-ok ott meg iszonyat gagyik mind ezért is vettem anno boxot és a 2k-t. 8,6 és 5 pontra lett pontozva a 2k8 és live08 azért ennyi mellett már nem megy el az ember
Na de télleg ne veszzünk össze... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Djuree #16496 üzenetére
Nem semmi a játék tényleg haverral vittük első 10 percét pc-n 3 ghz c2dval 2 gb 1066 rammal meg 2900 proval és csak 1 dolgot kellett kikapcsolni az elég ronda higanyszerű vizmegjelenitést mert azzal játszhatatlan volt a gamma de tényleg fun minden széjjelmegy tankkal ha apritok
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Djuree #16363 üzenetére
Konyorgom ezt ne itt. $2500 lehet soknak tunik mondjuk Georgia allamban, de kb a feneked kitorolheted vele a nyugati parton. Es kemeny adokat vonnak am, sokkal kemenyebbeket mint Mo-n. De cserebe kapsz is olyan egeszsegugyi szolgaltatast, olyan autopalyakat /nem matricasat, katyusat/, hogy oboa.
De ha van kedved eszmet cserelni errol a temarol es nem offolni, akkor priviben irj nyugodtan.
Egyebkent amiket emlitettel, nem veletlenul ment a Discovery csatornan. Ott altalaban nem a Kati neni atlagos napjait mutatjak be, hanem az extremitast.
ON: Kiraly a SC4, ma kiprobaltam egy GameStop-ban, holnap megveszem
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés