- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #28875 üzenetére
Nah, figyelj. Bemész a jardra, elmondod a portán a bánatod majd leküldenek egy nyomozót és te megbeszélsz vele egy időpontot. Találkoztok, a megbeszélt időpontban, ő felveszi a jegyzőkönyvet, az általad elmondottakról és vársz.
Ha segíteni akarsz neki akkor utánnajársz, hogy kiket károsított meg a jóember ezután felhívod a nyomozót a hírrel, ő meg rácuppan a dologra. Megint jegyzőkönyv, és elöbb utóbb a nyomára bukkannak és megb@sszák az illetőt.A lényeg az, hogy mindig minden esetet fel kell jelenteni, hogy nyoma legyen, mert csak akkor tudnak valmit is kezdeni vele.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28845 üzenetére
Ennél azért sokkal összetettebb a probléma. Nagy mennyiségű megrendelésnél nem lehet csak úgy hipp-hopp azt mondani, h bocsi srácok ez az elem mégsem jó nekünk, ilyet nem kérünk többet. Mint mindenhol máshol itt a pénz beszél. Itt évekre szóló megrendelések és költségvetések vannak, még ha ez vesztességes is az m$ számára (ha az), egy esetleges szerződésbontás vagy módosítás vagy egyáltalán nem lehetséges vagy sokkal negatívabb hatása lenne, mint egy jelentősebb szerviz kiépítése (pl feketelistára kerülni egy beszállítónál vagy egy gyártónál.)Nagyon sok, főleg ilyen méretű vállalatnál, évekre előre megvannak a célok és tervek. Már egy pár százalékos haszonkiesés is több ezer ember munkahelyét jelentheti.
Valahol hihetetlen, de ilyen "kis" változtatások már dollár milliárdokat jelentenek, ilyen pénz mennyiséget nem lehet csak úgy arrébb mozgatni vagy átcsoportosítani, ha már egyszer meg van a helye.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #28845 üzenetére
Nem tenne jót nekik, ha kiteregetnék a szennyest.
Főleg ha az egy hivatalos kimutatás lenne arról, hogy milyen játékok közben menne a gpu hőmérséklete kritikus szint fölé.
Amugy meg gondolj bele, ők adtak a 3 ledes hibára 3 év garanciát, tehát max. annyi bajod lehet, hogy 2 hétig nincs box.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28842 üzenetére
Csak nem egy törölközős trükkön jár az eszed?
Amúgy nem hallottam/olvastam sehol ilyesmiről, de mivel még mindig találnak új dolgokat a boxban, ezért nem 100%, h nincs, csak valószínű, h nincs. De ha a szervizben megkérdezik, h mitől lett hirtelen 100fokos a GPU 09.05.20 16:55kor, akkor ne rám kend.
-
bexinho23
őstag
válasz
Mr.Grincs #28670 üzenetére
Mikor nekem 2x is szervizelve volt a boxom, mindig az xbox-ot vásárló személy (apum, hiába vagyok a fia, az ő neve kell meg telszáma, meg cím) adatai, valamint a széria szám kell. Ezáltal beregisztrálják a széria szám alapján a gépet, h az most javításra lesz felvéve, a személyi adatok meg arra szolgálnak, h leellenőrizzék, mikor lett pontosan véve a konzol. Hiszen mikor megveszi valaki, szerintem ők erről értesítést kapnak, mivel ha széria szám alapján menne a garancia, és nem vásárlás időpontjától tekintve, akkor elég sokan lennénk szarban
. Enyém 2006.márc. 27-ei, azonban 2007.november 28-án vettük.
-
Def26
félisten
-
Torry
addikt
válasz
Mr.Grincs #28479 üzenetére
Kinek a pap...
Én talán amióta xbox-om van- lassan másfél éve- azzal játszottam/játszom a legtöbbet. Szerintem iszonyatosan élvezetes, főleg nehezebb szinteken, amikor küzdeni, többször kell támadni, hogy meg bírd előzni az ellent.Rengeteg autó, beállítás, pálya.Én imádom.Egy dolgot sosem bírtam eldönteni benne, hogy zene kell-e zene verseny közben vagy sem.Mert néha hiányoltam, de egyébként meg nem passzolna. -
bexinho23
őstag
válasz
Mr.Grincs #28452 üzenetére
Még mindig rajtam "rohad" a cod 4
Most Bioshockot szereztem be újra, most már nem gyári hibás kiadást. Elég élvezetes! Pedig még nem vittem velőle sokat, talán csak 2 chaptert.Ki várja itt a Fight Night Round 4et? Gametrailersen vannak fent új gameplay videok! Iszonyat szép játék lesz!!!
-
sch_a
addikt
válasz
Mr.Grincs #28452 üzenetére
Hát nem tudom, Pro Streetet pc-n, Udercovert meg nem rég boxon játszottam ki. Egyik sem okozott maradandó élményt
Ilyen stílusban most nem is tudok hirtelen mondani, még a Burnout Paradise-al játszottam, az nem rossz, csak nem valami változatos
Én most a Resident Evil 5-t mondanám, már csak a grafika miatt is
-
Tomazoe
tag
válasz
Mr.Grincs #28320 üzenetére
Magyarázd el havernak a heréltetésnek nem sok értelme van! Szinte negyedévente kell flasheltetni mert mindig jön ki vmi újabb fw amivel a régi játékok nem futnak vagy mit tom én egy a lényeg nem érdemes! Meg a Live a legnagyobb királyság az egészben! Halo 3 multiban eszméletlen!
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #28320 üzenetére
Herélni/tetni könnyen lehet
5 perc kb.
Garanciával kapcsolatban: Ha gáz van, szerintem Pesten -egy meg nem nevezett helyen - jobban megjavítják mint az M$ tenné.
Pl: 3LED után:
[L:/dl/upc/2009-05/08/104704_m0q4n12hcjokyxe0_rohs.jpg][IMG:/dl/upc/2009-05/08/104704_m0q4n12hcjokyxe0_rohs.thumb.jpg]
[/IMG][/L]
-
Tomazoe
tag
válasz
Mr.Grincs #28315 üzenetére
Szerintem a használt gépeket valamelyik ismerősnél lehetne eladni mert az emberek nem nagyon bíznak az idegenektől vett cuccokban! Inkább ez személyes tapasztalat, de én se vásárolnék használtan csak ha olyantól venném akit ismerek! Amúgy szerintem is jobban jársz ha veszel hozzá egy 120gb-os vinyót főleg ha kicseréltek benne mindent akkor azok biztos nem fogn már elromlani!
-
Tomazoe
tag
válasz
Mr.Grincs #28313 üzenetére
Nem tudom mit vered itt a nyálad! Többen is írták hogy sok érte a 40 főleg hogy még nem is mai gép! Én csak megírtam a véleményem te "birka"! Szóval maradjunk már a normális hangnemben jó, én sem estem neked meg nem is veszekedni jöttem! Szóval szerintem felejtsük ami történt vagy ha nem tudsz túl jutni rajta akkor folytathatjuk!
-
Tomazoe
tag
válasz
Mr.Grincs #28305 üzenetére
Grincs koma én sem adtam volna 20 rongynál többet a gépedért! Gondolj már bele 43 rongyért már zsír új Arcade gépet vesz HDMI-vel meg jasper alaplappal! Te meg 40-ért árulod a használt szarodat amin ráadásul HDMI sincs meg javítva is volt! Szerintem inkább csökkentsd az árát vagy ne is add el mert 40-ért tuti nem fogja megvenni senki, esetleg valami palimadár aki off-on van a témához!
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #28235 üzenetére
Nem kötekedés képp csak a pontosság kedvéért.
GTA4-hez a legtöbb tekintetben jobb az xbox controller egy dolgot leszámítva, mégpedig kocsiból nincs free aim, tehát amint "kicélzunk az ablakon" már egyből lő. Vezetés közbe, ha nem is lehetetlen, de sokkal rosszabb lövöldözni. A másik meg, megint csak vezetés közbe, sokkal könnyebb az egérrel nézelődni, mint az LSel.
A feliratnál meg nem egészen pontos a az integrált kifejezés, ill. csak akkor, ha dvd-t nézünk, de minden más esetben csak akkor van felirat, ha az rá van égetve a filmre.
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #28163 üzenetére
Házilag csak 1 módon lehetséges: Winyó-->adatkábel-->memóriakártya.
(Bár a konzolbolt is ezt csinálja
)
Pendrive-ra vagy CD-re nem tudod letölteni,de még a le is tudnád, és bedugnád a boxba,hogy másolnád fel?
Esetleg végső megoldás: ha közelre adod el a boxot, akkor miután megvan az új, átmész egy adatkábellel és áthúzod a mentést.
Válassz!
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #27945 üzenetére
Hát ha csak és kizárólag játszani akar, akkor sem igaz, amit írsz. Egy "nagyon erős asztali gép" köröket ver mind grafikailag (vannak kivételek, de ezt most hagyjuk, mert ritkák), mind multimédia téren a boxra, meg úgy egyébként is, ezer másra lehet használni ellentétben a boxszal. Az ár már más kérdés, de az ár/érték arányban már megint nem a box jönne ki jól.
-
bexinho23
őstag
válasz
Mr.Grincs #27848 üzenetére
Tényleg irreálisan nagyon az árak az MM-ben, viszont én 2x is jól jártam "velük".
Először egy 4gb Maxvell pendrive-val, ami 2.490-en volt. (Mai napig nem látok 4 ezernél olcsóbban 4gb-osat).
Másodszor pedig az LG Full HD 32LG5700 típusú tévével, ami féléve (november körül) vettem meg 145.000-ért.
50.000:1-hez (dinamikis)kontrasztarányos, és valami eszméletlen szép rajta minden játék, amikor sötét van. (összehasonlítva egyik haverom régebbi típusú LG-ével/1.000:1-hez valós kontrasztos) -
Scotty
tag
válasz
Mr.Grincs #27836 üzenetére
Valóban drága hely, de egy dolgot ne felejtsünk el: itt bármikor a hét minden napján vehetsz bármit, mert van árukészlet és hétvégén is nyitva vannak. Én az a típus vagyok, aki hirtelen felindulásból vásárol. Ilyenkor azonnal kell a kigondolt termék. Rosszul vagyok a sok nulla tőkéből nyitott kisker webshoptól, ahol nulla árukészlet van, mindent csak rendelésre és csak hétköznap kaphatsz. Nekem néha megéri azt a plusz pár ezret, hogy szombat este 8-kor megkapom azt, amit szombat este 7-kor találtam ki
-
-
At4
tag
válasz
Mr.Grincs #27627 üzenetére
ma már nem tudom visszavinni, leghamarabb hétfőn...
100% h ratyi a drive? más játékkal sajnos nem tudom kipróbálni.
ill. ha vissza is viszem nem tudom tudják e cserélni mert nem biztos h van náluk készleten. (egri 576)
és még1, a gépet részletre vettem, így is él a 3napos csere? -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #27566 üzenetére
Többek között én is árulok orange boxot, gamer365-on ott fityeg a hirdetés, meg még sokan mások is árulnak. Bár bevallom nekem a call of juarez játék sokkal jobban bejött mint az orange bármely része...rég játszottam ilyen jót fps-el, nagyon benne van az a vadnyugati feeling..de az sem kell senkinek. Valahogy nincs érdeklődő.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #27555 üzenetére
tényleg egyszerűbb azt képzelni,
hogy a gonosz eladó ismeretlenül is át akar baszni téged,
mint arra gondolni, hogy mondjuk az elmúlt 3 napban
kb 100-an kérdezték meg tőle ugyanezt,
így nincs sok értelme minden egyes alkalommal látványosan
leellenőrizni a gépen?a mass effect CE 5 rugóért akció is olyan volt,
hogy kb országos szinten volt nekik egyetlen egy darab. -
30z.Samu
félisten
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mozilla Firefox
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest