- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
At4
tag
sziasztok,
összekötöttem a gépem és az Xboxom, a gépre feltelepítettem a Windows Media Player 11et, aztán szívtam is vele mert megosztásban nem látta az Xboxot, szal megnéztem és megnyitottam az összes portot ami kell neki.
de ezek után, ha a media player műsortárába felvennék mappákat, úgy 44 fájlnál megáll (44 talált 0 hozáadott) és semmit nem csinál, azon kívül hogy 45-50%on pörgeti a procit, a másik 50%ot pedig a wmpnetwk.exe használja, a Media Player hálózati megosztó része, ez utóbbi egyébként akkor is 95%on eszi a procit ha a Media Player egyáltalán nem fut, szóval ezt már services.msc ből gyomláltam ki.
és még1 érdekesség, az Xbox látja h ott vannak a videok, de megnyitni már nem tudja, mert azt mondja h nincs kapcsolat a gép felé, valószínűleg a tűzfal blokkolta. na most a vicc az h a Windows (XP SP2) alap tűzfalán kívül nincs más, amin viszont minden engedélyezve van ami kell. mi lehet a gond?
és mégvalami, avi t felejtsem el h Xbox al nézzek? csak wmv t tud lejátszani? mert a wmvket gyönyörűen listázta de az AVIt mintha észre se venné -
At4
tag
nem tudom mi lesz, valszeg holnap megpróbálok kölcsönkérni vkitől 1 játékot és megnézem azzal, ha azzal is ratyi akkor viszem vissz a 'csába, de lehet ezt kihagyom és rögtön viszem, nemtudom...
mindenesetre sajnálom, már hónapok óta vártam rá erre megveszem és szar -
At4
tag
válasz
Mr.Grincs #27627 üzenetére
ma már nem tudom visszavinni, leghamarabb hétfőn...
100% h ratyi a drive? más játékkal sajnos nem tudom kipróbálni.
ill. ha vissza is viszem nem tudom tudják e cserélni mert nem biztos h van náluk készleten. (egri 576)
és még1, a gépet részletre vettem, így is él a 3napos csere? -
At4
tag
srácok, a mai nappal beléptem az Xbox 360 tulajok klubjába, egy piros RE5 edition géppel
tiv igazad volt, nem is olyan broáff ez... tök jól néz ki
és köszi a többieknek a tippeket, asszem megbarátkozom ezzel a "szoci edisön" színnel -
At4
tag
sziasztok,
ha minden jól megy akkor jövő kedden már én is X360 tulaj leszek, mégpedig egy piros Elite é
És rögtön lenne is egy kérdésem, hol juthatok sima fekete házhoz occsóé? ez a piros valami rettenetes sztem (bár lehet megbarátkozok vele ...), sima feketét pedig már nem gyártanak Ms-ék, mostantól csak ilyen bundle csomagok lesznek mint ez a RE5ös. -
At4
tag
gyerekek ha minden jól megy, a közeljövőben belépek az x360as klubba egy Elite géppel
lenne egy féloff kérdésem: Egerben és környékén tudtok boltot, ahol foglalkoznak x360al? (576 és tecsón kívül)
-
At4
tag
válasz
spammer #26698 üzenetére
30z.Samu, köszi
, ugyanmááá, csak 32t a 24ből
amúgy napi 4-5 óra sztem, nemtudom mennyire bírná, jó szellős helyen lenne.
spammer: tehát még fejhallgatót is vehetek jó pénzért ha nem akarom a TV mono hangszóróján hallgatni a játékok hangjait, remek
Még annyi hogy sima XP Prof al lehet netet megosztani úgy h x360 bácsi is használja? olvastam hogy csak Media Center Edition al kompatibilis, ez vonatkozik a net megosztására is?
nem akarom reklámozni, de konzolstudio.hu ról mi a véleményetek? -
At4
tag
Sziasztok, mostanság tervezek konzolt venni, és lenne pár kérdésem.
Xbox360 Elite és PS3 80gb közt gondolkozom de ez nem ide tartozik. (amúgy x360 jóval szimpatikusabb, nem tudom miért (talán a GTA IV DLCk miatt?))
Először is, a mostanság gyártott Elite gépekben milyen alaplap van? mennyire hajlamos ez a 3led es hibára?
Kontroller mennyire lehet szokatlan úgy hogy egérrel és billentyűzettel a kezemben nőttem fel?
A gyári headset en csak 1 hangszóró van?(ahogy nézem az 1iknek a helyén ilyen lapos szar van, az mi?)
És még1, sajnos csak egy régi (6-7 éves, "MARKER" gyártmány) CRT TV m van, SCART bemenettel. Asszem Xbox hoz adnak alapból 1 SCART átalakítót. Ezen a TV n milyen képminőséget várjak? vagy meg se próbálkozzak vele?
Előre is köszi
(kvázi tag lettem, juhééé.)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest