- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
vvega30 #85881 üzenetére
Most direkt pont 1 hónapost , vettem , mivel eddig olyan procim volt ami haldoklott az új kiegeken ,de most szinte szárnyalok már
Hát online 14 k a kieg Konzolok szervizénél meg 9k most. Kinek a pap és kinek a papné szokták mondani.
Arra leszek piszkosul kíváncsi ,hogy ezek után milyen további dlc jön majd.. -
szaszab
aktív tag
válasz
vvega30 #85246 üzenetére
Az elem sámliról azt mondták a guild társak, hogy a 8.1 sokat javított rajta. Viszont a chain lightning ability túl nagy területen dolgozik, nagyon oda kell figyelni vele. Én ennyit hallottam, tapasztalatom nincs. Majd, ha megjön a Zandalari troll, akkor lesz nekem is.
-
Plata
félisten
válasz
vvega30 #85246 üzenetére
Nekem nincs 120-as sámlim,csak 116,de szerintem jó.
Timewalkingon meg islandon jól megvan.(#85242) lakisoft
Úgy látszik ez a sárkány mount népszerű.
Ma kétszer voltam ott,mind a kétszer jelezték hogy ha esik mount megvennék.
Tegnap ha eszembe jutott volna lehet el is adtam volna.
Mondjuk úgysem fog többé esni úgyhogy mindegy. -
DjDanee87
addikt
válasz
vvega30 #84714 üzenetére
(#84713) Lacee1986 - a Blizz nagyon pontosan fogalmazott itt, tehát nem félreérthető, csak valakik rosszul fordították le és a rossz infót kezdték terjeszteni.
Ami a többséget érinti a változásból az a Champion of Azeroth. Ez sem lesz account-wide (ahogy egyik repu sem), viszont a reveredig járó szintenkénti +15 levelt a nyakláncra megkapják az altok is, miután egy karakterrel feloldja valaki. Ez az egy dolog ami segít az altozásban valamelyest. Sokat nem, mert amúgy elég 1 CoA emissary az alttal a friendlyhez, onnantól még csak 30 ilevel amit nyersz a nyakláncra friss karakter esetén - olyan sokat nem számít.
Másik változás, ami szerintem kevesebbeket érint és nincs is más jelentősége, csak az achi szerzést könnyíti meg. A meta achi, hogy érj el 60; 70..100 exaltedet könnyebbé válik. Jelenleg csak úgy megszerezhető, ha 1 karakteren volt meg az összes exalted. Patch után az összes karaktert nézni fogja ez az achi. Ha pl Legion repuk más karakterrel voltak még, mint a mostaniak, egy mainváltás miatt mondjuk, akkor mindkét karakter bedobja a saját exaltedeit a közösbe (az achi számlálójába) így az évek során többszöri mainváltás sem lesz akadálya ennek a 100as acsinak.
Az, hogy a tabardok és repus itemek kinézete sem lesz karakternként repuhoz kötve (elég eggyel megvenni és mogolhatja az alt) nem befolyásolja a játékot. Csak tmog - kit érdekel.
Érdekes, hogy mennyien félreértették a Blizz írását. Guilden belül is volt, aki azt hitte account wide lesz ezentúl a repuzás (de sajnos nem).
-
Plata
félisten
válasz
vvega30 #84698 üzenetére
Talán erre gondolsz?
"Account-wide Reputation Credit and Transmogs
A long-expected change, starting in patch 8.1, credit towards achievements like 100 Exalted Reputations will now be account-wide, so you no longer need to re-earn reputation whenever you swap main characters. Besides that, items locked with reputation, like tabards, will only have reputation requirements when you purchase them, allowing other characters in your account to freely use those items."
"Champions of Azeroth Reputation Changes
If you reach revered with Champions of Azeroth in one character, all characters in your account will be able to acquire the Heart of Azeroth upgrade from Magni, as soon as Tides of Vengeance launches." -
Csokishurka
őstag
válasz
vvega30 #82603 üzenetére
Hát de ott a current bid-nél beállítod hogy a legolcsóbbat hozza előre. Én sosem azt veszem meg amit elsőnek kihoz mert lehet azok dupla áron vannak bent a legolcsóbbhoz képest. Meg 50 gold oké azt lehet én sem vennék egy tucatot ha csak 2 darab kell, de én 5-10 goldos tételekről beszéltem és ezeket rakja bele egyesével.
Beállítom hogy a legolcsóbbat hozza előre (még mindig alap AH) majd több oldalon keresztül nem látok semmi mást csak egyesével berakott vackokat. Majd ezután mehetek az Auctionatorhoz ami tök jó lenne de mivel olyan lassú hogy kb kimehetek cigizni mire a +20 oldalt betölti majd valamire rákattintok hogy megvegyem és azt is egy évig tölti. -
DjDanee87
addikt
válasz
vvega30 #82574 üzenetére
Az csak egy hunter pet volt. De létezik róka mount. Megszerezni Suramarban lehet a withered training scenario dobhatja a küldetés indítót ami adja a mountot.
-
Plata
félisten
válasz
vvega30 #82504 üzenetére
Nekem úgy rémlik,hogy ha 110 lett a karaktered haza kell teleportálni Dalaranba és feldobja a küldit,annyi az egész hogy beszélsz a mágus csókával és kész.
Ad egy sípot amivel tudsz hívni taxit és mehetsz wq-zni.
Az a síp irtó mókás,mikor a tenger mélyén hívsz magadnak taxit.
Vajon a tenger alján hogy közlekedik a griff. -
Plata
félisten
válasz
vvega30 #82501 üzenetére
Ha egy karival a WQ unlockolva van a többi automatikusan megkapja,csak dalaranban beszélni kell Khadgarral azt hiszem.
Nekem törpe huntim volt az első 110-es karim annak idején,megcsinálta a repukat tudott wq-zni,az összes többi karim másik szervereken is automatikusan megkapta a wq küldit és mehetett is. -
BeZol
őstag
válasz
vvega30 #81820 üzenetére
Légió elején 60-90ezer gold volt 1 token. December végére lett belőle 120k+
Miningból a leystone ore állt be hónapokig kb. 30goldra, a felslate pedig 50gold környékére.
Herbából a starlight rose ment talán 75gold körül, a többi 30-40gold közöttre rémlik.
Ezek nagyjából a 2. hónap végétől voltak, előtte emlékszem, hogy volt 75-90gold körül a felslate, és 125-150gold körül a starlight rose darabja.Én draenor alatt nem toltam, de 2015.04.12 (légió 2016.08) és 2018.08.13 között a legolcsóbb token 29k gold volt, ami tutira draenor idején lehetett. Ez a token ár légióban tavaly tavasszal kb. 200k gold lehetett, tehát 400k gold körülre várnám a token árát első körben, ami pedig 6szoros érték a légiós kezdéshez képest, tehát 6szoros nyersanyagárak várhatóak ahhoz képest amiket fentebb írtam.
Arra is emlékszem, hogy a mining-herba nélküli karim a questelésekkel és a cuccok eladásával 12-15k goldot szedett össze míg 110es lett, és 4-5ször annyi volt 1 havi token. Ilyen tematika mellett is lehetne tippelgetni, hogy vajon mennyi gold lesz a token.
Majd meglátjuk hogyan alakul, a lényeg h mining-herbával nevetségesen sok goldot össze lehet farmolni a kieg első 3 hónapjában. Nekem 5. héten kezdett demon hunterem 110re felhúzva 2 tokenre valót szedett össze szintezés közben, így első körben itt is ilyesmire számítanék. A célzott nyersanyagfarmolással ha jól rémlik 2-3 óra kellett 1 tokenért kezdetben.
Nekem sajnos a játék első 5 hete kiesett, így nem tudom milyen "káosz" várható ezekben az időkben.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
vvega30 #81105 üzenetére
Ahogy Cathfaern is írta, tök mindegy hogy milyen healert indítassz, mindegyik tökéletes. Csinálj mindegyikből egy trial karaktert és nézd meg, hogy castol, milyenek az animációi, esetleg hogyan áll rajta a legtöbb szett. Ezek sokkal fontosabb szempontok szerintem.
Jah, és nem kell offba tenni az ilyen jellegű kérdéseket.
-
pckownz
őstag
-
BeZol
őstag
válasz
vvega30 #81105 üzenetére
Tudtommal a disc priest az egyetlen heal, ami nem feltétlen jó mindegyik raid fightra (heroic-mythic), mert legalábbis legio-ban amikor jött egy teljes raid-et érintő bazi nagy damage, akkor azt megfogta, és még mielőtt jött volna az újabb, addigra fel is húzott mindenkit maxra. Ehhez ismerni kell a fightot, és a többiek segítsége is kell. Tehát raid-wide burst-healje volt. Mythic+-okra nem nagyon vitték a disc priesteket, elég szenvedős volt vele healelni és csak égette a manát, főleg speedrunokra volt jó ha bírta manával, mert volt extra dps-e ugye.
Azt nem tudom, hogy bfa-ra milyen változások jöttek. Szerintem tényleg jó buli játszani vele, de a használhatósága nagyon korlátozott, és tényleg jól kell vele játszani, vagy kuka az egész.
Ha mythic+-olgatnál, akkor fontos, hogy milyen utilityket tud a classod. Ezekre legion alapján resto druid, holy pala a legjobb. A többi a futottak még kategória. Ha nem akarod első hetekben letudni azt, amikor a heti láda már nagyobb cuccot dob mert +10-es vagy +15ös kulcsot kell tolni, akkor mehetsz a többi healerrel is, aztán később gearből megoldod vhogy.
A fő-fő probléma általában az 1shot mechanikás rész, mert pl. tyrannical a boss, és akkorát sebez, hogy max hp-ról is meghalnál. Ezt ha jól tudom a druida maci form-ban kivédheti (de néha úgy sem sikerül), a holy pala lebubizza, a többi healernek sztem nincs semmi immunitása vagy afélesége.Az biztos, hogy sem a holy palával, sem a resto druidával nem lősz mellé, mert ezek raidekre is nagyon jók!
-
parandroid
félisten
válasz
vvega30 #58504 üzenetére
Tegnapi vásárlás és beaktiválás után ma délután már levették a korlátozásokat. Kb 24 óra kellett nekik hozzá. Azért így kicsit jobban tetszik a dolog, de fenntartom, hogy inkább kezdettől fogva korlátlannak kéne lennie, aztán mehet a ban, ha visszavonod a fizetést...
p
-
k.kristof
őstag
-
Skyhunter
őstag
válasz
vvega30 #57913 üzenetére
Lvl100-on Ashranban vehetsz 2 db 615-ös trinketet. Az epic legendary gyűrűvel (ha már megvan) lehet trükközni egy kicsit. Jelented Khadgarnak hogy elveszett, erre ő a tornya melletti vendorhoz küld. Ott tudod 400 goldért mégegyszer megvenni. Igaz, unique-equipped, de ha csak simán bent van a tatyódban, az is beleszámít az átlag ilvl-be.
-
nofi
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vvega30 #57913 üzenetére
nagrandot végigquestelni, epic gyűrűt megcsinálni, 100on pedig amennyit lehet sima instázni, az 615. rareket is érdemes ölni amennyit látsz, hátha procol epicre. aztán HCba már lehet orrvérzésig járni, már egyre több tapasztalt, gearelt ember van szóval annyi gond se lesz. Én most cseréltem le a heirloomot meg a legend cloakot is.
mod: kezdi, nem tölt HS-re a Garrison...
-
tPedro_
őstag
válasz
vvega30 #56827 üzenetére
Minden heten futom a szokasos koroket, Ony, TK, MC, es az eselytelenek nyugalmaval nyomkodom a lootot, hogy felszedjem amit eladok. Erre nezem, hogy hoppa, erdekes ikon, csak utana esett le, hogy belenyultam a joba.
Legalabb mar ezzel sincs gond, hamarosan kezdeni kene a Dragon Soul koroket a legendary daggerek miatt.
A mountok mellett a legendary gyujtes a masik ami lekot. -
k.kristof
őstag
válasz
vvega30 #56794 üzenetére
Nem tér vissza. Szerintem egyébként túl is van lihegve ez a heirloom téma, rengeteg fegyvert adnak a küldetések, ezek az új quest reward rendszer miatt kaphatnak upgrade-et is automatikusan, és lvl 100-on rögtön kap az ember egy 610-es rare fegyvert, a heirloom pedig ugyebár 620-ig skálázódik.
-
-
kenwood
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
vvega30 #54021 üzenetére
Hát, eleve nem lehetek 90-es, mert a Mists of Pandaria kieg nincs benne. De nem hinném, hogy fenyeget ennek a veszélye. Oké, most hétvégén lesz időm játszani kicsit, de hétfőtől csak egy-két órát tudok rászánni naponta, az pedig nem hiszem, hogy elég lesz a max. szinthez.
-
lakisoft
veterán
válasz
vvega30 #53966 üzenetére
progressben igen is számít hogy aktuális infók alapján legyen belőve a karaktered. Amit nagyon szeretek az askmrrobot. A mainem optimalizálva
Ez azoknak jó akik a progressben nem előle hanem inkább a középmezőnyben vannak. 14/14Hc progress full gearben már mondhat hülyeséget. Vagy vannak egyéni preferenciák is amit ez azért nem vesz figyelembe alapból. De rá lehet beszélni a súlyozással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged