- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
lakisoft #103796 üzenetére
Nem hiszem
Csak végre elkezdtek egy kicsit figyelni a játékosokra. Senki sem akar szuper rare recolor mountot limited time eventből. Van aki a mount megjelenése óta farmolja az X-45-öt és még mindig semmi. Ennél meg ugye meg sem adják azt a lehetőséget,hogy napi 50 karakterrel farmold.
De ha minden nappal nő az esélye annak,hogy megkapod ezt a mountot,én inkább beraktam volna a vendorhoz párszáz tokenért és kész. -
J o e
tag
válasz
lakisoft #103521 üzenetére
Az utóbbi hónapban én is inkább D2Rt nyomtam, most a héten jöttem vissza kicsit wowozni is.
Meglestem az új szigetet, nem egy nagy durranás, de el lehet vele szórakozni egy rövid ideig. Meg ami feltűnt, hogy kerültek be új acsik (pl BFA meta, TWW), úgyhogy lehet vadászni achievementeket is -
ripla
addikt
válasz
lakisoft #103515 üzenetére
Január végén lejár az előfizum, a következő kieg megjelenéséig a közelébe nem megyek. Bőven elég volt ennyi, tényleg borzasztó gyenge ez a kieg, és rettentő unalmas.
Ez az új sziget meg egy vicc. Konkrétan néhány küldetésen kívül semmi nincs rajta, de tényleg semmi. Erre vártunk hónapokat? Komolyan? Lehet farmolni a random bossokat a barlangokban, 590 körüli lila szettekért... nevetséges.... és ezt tényleg komolyan gondolták, ez a legkeményebb része a dolognak. -
J o e
tag
válasz
lakisoft #103495 üzenetére
Ez az altos xp boost egyébként az egyik legjobb húzás volt Blizzardéknál szerintem.
Épp csak eldöntöm, hogy melyik 70-es altot kezdjem húzni, megyek néhány TW dungeont, pár event/egyéb küldi és villan is a lvl 80 acsi
Főleg most: event/darkmoon körhinta, altos xp boost, ezeket érdemes kihasználni, nekem is van még kb. 6-7 alt, amiket tervezek felhúzni. -
ripla
addikt
válasz
lakisoft #103495 üzenetére
Borzasztóan rosszul van megoldva a reputáció is, nem csak a szakmák, és ez már a Dragonflightban is ilyen rossz volt.
Mire a repuval eljut az ember addig, hogy kiszedhesse a frakcióktól a lila geart, addigra raidből, delveből, heti aktivításból, stb., sokkal jobb lootok jönnek, szóval a repuval egyáltalán nem éri meg foglalkozni.
A szakmák ugyanez, ha nem vagy ott az első 10 között, akkor már felesleges is foglalkozni vele, mert sokkal egyszerűbb ha legyártatod valakivel. Főleg hogy eladni sem lehet a fent említett okok miatt, mivel egy 20 perces LFR-ből is jobb geart kapsz, akár quest rewardként is.
A harmadik dolog pedig amit megfigyeltem, hogyha mégis kiveszek alt karakterrel egy lila chestet mondjuk frakció rewardként a rosszabb zöld helyett, a következő ládából nagy valószínűséggel azt fogja dobni, csak nagyobb ilvl-el. Miközben minden mást dobhatna amit cserélnék, de nem, olyat nem hajlandó. Hát ezért sem foglalkozom a reputációval.
Kíváncsi vagyok ez mikor fog a Blizzardnak feltűnni, ha egyáltalán... -
sztivo
őstag
válasz
lakisoft #103484 üzenetére
Remélem hallod magad azért, egy szimpla kérdést tettem fel segítő szándékkal (mert az, hogy régebbi MacBook nem mond semmit önmagában, ha esetleg a teljesítményére vagy kíváncsi vagy hogy van-e még támogatás x86-ra ARM mellett mindenki közelebb lenne), ami másoknak is építő jellegű lehet, ha később rákeres a "macbook" szóra, de komolyan, válaszra sem vagy érdemes ilyen flegma stílus után.. Hajrá most úgyis akciós, aztán dobjad az ignore-t.
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft #103415 üzenetére
Én ma rendesen befűtöttem a csapatnak timewalkingon.
Unholy dk-val voltam.Disease build-al mert az mókás.
Erre az egyik boss átállított az ő oldalára,az egész csapatot megfertőztem minden féle vacakkal.
Az volt az érdekes hogy amikor az egyik baromság már lejárt volna,nem tűnt el róluk hanem újra kezdte.Mintha a végtelenségig újra meg újra fertőzött volna. -
Plata
félisten
válasz
lakisoft #103393 üzenetére
A diablo 3 és kiegje megvan.
De nem igazán szerettem.
Diablo 2-vel annak idején eszetlen sokat toltam.
Volt hogy haverokkal egy hétvégén simán toltuk vagy 30 órát.
Három már nem annyira jött be,játszottam vele,de nem jöttek be a kasztok.
Én a kettőben a necrot szerettem,a summon necrot,meg esetleg a druidát.
De a háromban finoman szólva tré volt.
D2 és kiegje is megvan még,a doboza.
Sajnos az accom amin volt elhagytam,azon volt az eredeti wow accom is meg a W3 is. -
sztivo
őstag
válasz
lakisoft #103218 üzenetére
Arra rengeteg panasz van a guildben is a mai napig, nem tudom mi áll a háttérben. Havert nem veszem számításba, mert 1x8 GB RAM van a laptopjában meg sokszor használja alvó módban
Néha nálam is beakad az animáció egy BL után, meg ledropol 23 fps-re, de ezt betudom a gagyi laptop i5 9300H-nak. -
Healbacsi
őstag
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101735 üzenetére
Nem kell venned semmit sem. Talan a kliens mostantol jobban ki fogja hasznalni a tobb magos CPU-k erejet (elvileg hasznalta eddig is, de megis az egy szalas mukodes volt a donto).
Jelenleg rengeteg uj technologia van eletben GPU tekinteteben, ha valaki akar frame gen-t, resizeable bar-t es hasonloakat igenybe venni, akkor jo ott a 20-as szeria.Hogy tenyleg mikent fejlodott a kliens ilyen teren, azt az ido megmondja. (tobb felhasznalonak lesz meg gondja)
1 ev mulva amugy is tomegevel fogjak az emberek lecserelni az alapgepet a fantasztikus win11 miatt.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101733 üzenetére
Csekkold le a system settingset.
Van nehany uj pipa, pl igenybe szeretned venni az uj CPU-k, GPU-k altal nyujtott lehetosegeket, stb. Ezen opciokbol kiveve a pipat ugyanugy fut majd a jatek, mint jelenleg retail alatt.
A 2060 lehet regi GPU-nak szamit (bizonyos funkciokat tekintve)
-
J o e
tag
válasz
lakisoft #101610 üzenetére
Nem sokat nyomtam még a remixet, 36. szinten vagyok és Jade Forestet küldiztem végig. A fenti módszer nálam is működhet szerinted?
Mert akkor hagynám a küldizést - úgyis anno Pandában mindent megcsináltam amit lehetett- és mennék dungeonökbe, ha így gyorsabban meglehet a 70. szint.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101610 üzenetére
Ennyi
Amugy felreteve a hulyeseget, a beka farmernek koszonheto a 40k bronz, meg a sok video keszitonek akik kitalaltak ezt a szintezesi modszert.
Egyszeru, kenyelmes, gyors, nem megerolteto (szerintem legalabbis)ha csak 2 naponta felhuz valaki egy altot, akkor a hatra levo idoben meg 30 maxos karija is lehet
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101606 üzenetére
[armory link]
Mondjuk erre ra lehetett volna alapbol keresni, az elso kepen amit feltoltottem latszik a karakter neve.
A lootolt gold mennyisegebol is latszik, hogy teljesen maskent jatszottunk, neked 15.5k goldod van, nekem meg 26k, es mar regota nem jatszok a karakterrel.
Igen, ha tehettem hc raideltem, bar eleinte sokszor futottunk bele egy-egy pofonba es feloszlott neha a raid, es hala a raid mentes rendszerenek onnantol aznapra az adott raid veget is ert. (erre legjobb pelda ToT). Az armoryn meg tudod nezni, hogy adott raidben mikor villant az ocsi. Az elso 2-3 napban a quest, rare, treasure, dungi, scenario ocsiket hajtottam, utana mentem raidelni.Nem guilddel haladtam, mert a guildem durvan le volt maradva, pontosabban fogalmazva, mivel a startkor a beosztasomnak hala volt 4 nap szabadom nagyon elleptem toluk. Vegigquesteltem, ocsiztem a teruleteket, majd nehany normal raid utan hc raid, hc insta es timeless isle rare farm (csak mentem korbe es amelyik rare szembe jott azt megoltem)
Az elso 50k bronzot elkoltottem a hianyzo toyokra, es aztan rajottem, hogy a damage nagy resze a tinker gemekbol jon, amit csak versatilityvel es ilvl-el lehet novelni, igy onnantol minden megszerezheto bronze a gearbe ment bele, ra par napra mar minden video ezt szajkozta, hogy mindenki fejlesszen geart, mialatt rengeteg jatekos sok szazezer bronzot vert el mountra, meg mas hasonlora igy a lemaradas eleg jelentos volt.
Utana bekoszontott a bekasok nerfje, innen kapnak a friss 70-es karakterek alapbol 40k bronzot amint meglepik a 70-es szintet.
Maxos gearben marha egyszeru minden .. LFG: HC tour 476 blast 1-0-9 .. megfelelo gearben es a kopenyed kb 2x olyan eros mint az enyem, hala az elmult idoszak durva buffjanak, akar soloban is tolhatnad a raideket (nehany boss nem megy egyedul a mechanika miatt), de 1-0-9 setuppal 476-ban max 10 masodperc egy boss, az osszes raid ki van takaritva 2-2.5 ora alatt (kb mindenki sprintelt elore, trasht a boss elott oltuk meg kozvetlen, addig csak mindenki rohant elore), koszonhetoen a sok eventnek a raideken belul (Org a legjobb pelda ra, szornyen lassu raid, rengeteg pofazas, stb)
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101596 üzenetére
Valamit nagyon, de nagyon rosszul csinalsz/tal:
Ahogy latod, a mythic Orgrimmart 05.28.-an csinaltam, azaz 12 nappal a start utan (ezek szerint tevedtem, nem 10 nap, hanem 12 alatt jatszottam vegig a remixet). Ekkorra a gear max lett, a hianyzo mountok, toyok megveve, folosleges bronz pedig tmogra elkoltve.
A 6 nap 13 ora jatekido 05.28-an meg kevesebb volt azota is jatszogat, de csak keveset, javareszt a guildemnek segitettem raideken. Es mielott kerdezed, nem farmoltam bekakat.
Itt persze bejon egy olyan kerdes, hogy kinek mennyi minden hianyzott, nekem talan 3-4 toyt kellett venni a tobbi mind megvolt regrol, meg talan 2 world boss mountom volt korabbrol. Szoval nem tudom.
Napi hc/normal dungi: 2500*2 , napi hc/normal scenario: 2500*2, 3 daily q: 2500*3 = 17500
bronz raid bossokbol (hc) 1500/kill * (vault 6, fear 6, terrace 4, tot 13, org 14 - osszesen 43 boss) 64500
Osszesen 82k ..ehhez meg jonnek a trashbol es egyebb helyrol szarmazo dropok, igy kb 90k realisan. Valoban nem 100k, de aranyaiban nem tevedtem sokat, habar totban az utolso nehany bossnal extra nagyon bronze cache jar (2500), ami a 90k-t noveli, szoval megis tartom a 100k-t realis eredmenynek.Direkt megneztem, 7 altot szinteztem fel (valoban nem 10), ezeknel van 40k garantalt bronze bevetel (1 darab world boss mount boztosan kijon belole), es szintezes kozben atlag 25-40k osszejon (foleg a buff ota). szoval altonkent szamoljunk 60k bronzot
7*60k=420k ebbol azert szerintem az osszes mount kijon.Sokan lebecsulik azt a 40k bronzot, amit egy karakter alapbol kap amint eleri a 70-es szintet. Ha azt nezed, hogy a maineddel kb ugyanannyi ido kitakaritani az osszes raidet, es a raidbossokbol kapsz cirka 64k-t. Szoval egy alt felhuzasa (4 ora alatt biztosan megvan) es a raidek kitakaritasa kb egalban vannak jatekidoben, es a szerezheto bronz is kozel egyenlo.
a kopeny igy nez ki:
ezt ugy nezd, hogy ebben a honapban mar alig csinaltam barmit is (segitettem nehanyszor a guildnek a nehezebb raideken (tot, soo), ismetlem, nem farmoltam bekakat a szigeten.Megegyszer, szerintem valamit teljesen mas szemuvegen keresztul nezunk, es vagy valamelyikunk a bronzokat elszorta az elejen marhasagokra.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101593 üzenetére
Napi reset van minden raiden. Az osszes raid kitakaritasa kb 2-3 ora, ami ad kb 100k koruli bronzot, ebbol legalabb 2 szintet tudsz huzni a gearen. Es ez csak a raidbol szarmazo bronze, emelett ott vannak a napi questek, hc insta farmok, stb stb stb.
Ertem, hogy valaki nem tud 0/24-ben jatszani, a gear upgrade mar nem lehet problema a lassan 1 hetes buffnak koszonhetoen sem.
En 10 nap alatt kivegeztem a remixet, azota neha neha felhuzok 1-1 altot (mar kb 10-et szinteztem fel).
Csak ismetelni tudom magam. En kizartnak tartom a kopeny XP gain upgrade-jet, mar igy is ez a valaha volt leggyorsabb szintezesi lehetoseg a retail wow torteneteben a vasarolhato boost mellett.
Videok vannak rola, hogyan kell gyorsan felszintezni egy karaktert, ha valaki sokaig vacakol, akkor mar nem lesznek jatekosok sem a remixben, mar igy is jelentosen lecsokkent a jatekosok szama, ezen semmifele kopeny buff varazslat nem segit, aki akart megvett mindent amire szuksege volt, max meg 1-2 karaktert szintez, es ennyi, meg kb 2 het es ki fognak urulni a serverek.A plunderstormban a lenyeg a renown 40 elerese volt. Ezert a vegen extra buffot kaputt a repu grind igen. A remixben a lenyeg a bronze megszerzese ami mar 2x kapott eddig buffot, osszesen 200%-ot. Az XP gain nem vegcelja a remixnek, nem veletlen, hogy megszabott erteken van a kopeny egy uj karakter inditasa eseten.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101591 üzenetére
Nem fogjak, igy is hatalmas boost, most csak annak nincs 60 darab level 70-es karaktere az accountjan, aki nem akarja.
Ekkora boost meg sose volt, atlag 3-4 ora egy maxos karakter, amibol 2 honap mulva retail karakter lesz? Igy is marha nagy elonnyel indul az a ajtekos akinek tucatnyi altja van.Gondolj bele. Adott serveren pl 40 karakterrel nyomatod a transmute-okat, ami mellett van boven karaktered amivel jatszogathatsz. Most ez total lehetseges, hova meg ezt a folyamatot gyorsitani, nem eleg gyors ez igy is???
-
sztivo
őstag
válasz
lakisoft #101567 üzenetére
10.2.7 óta nincs portálozás 70 alatt, csakis a hagyományos módszer (felvenni a questet és menni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged