- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Az a baj, hogy szerintem nincs más igazi lehetőséged. Horda oldalon ott van a magyarok többsége, máshol csak kevesen. Ha találsz megfelelő guildet, vagy baráti társaságot máshol akkor nyilván az is lehet egy opció, de más serveren nem garantált az "utánpótlás".
Ez a probléma a kisebb populációjú Arathor allival is. Kevesen vagyunk (ragna hordához képest), ráadásul szétszórtan 6-7 guildben és nehéz új embereket találni néha azok helyett, akik abbahagyják.
-
lakisoft
veterán
wowprogress itt nézz szét.
-
Lacee1986
senior tag
-
Whysperer
addikt
Hjaja csak kicsi tbeleuntam ,hogy má rnem is a csapat healelés szinte a lényeg hanem ,hogy Én túléljem 8) Azon nevettem tegnap voltunk RBG-is aztán jobbna bírtam az ütést mint a Tank druid ,de nem is evvel van a baj hanem ,hogy a végén már tényleg nekem kellett futnia flaggel ,de ez nem is baj csak végtelensésig ot tállok stunba vagy sapba vagy fearbe vagy ,ha cleanset tolok már valakire ,ho gyne halljon bele már attól is fearelödök ,ha 8 secenként le kell szednem valakiről a dotokat. lassan már csak a mozgás nem counterspellel ;-P
Azt nevettem van egy olyan PVP talentem persz enem ez van kirakva,hogy 8 secenként 50% gyorsabb 1 chain healem. Mekkor a TROLL már. Chain healt sz.tem 2008.ban tudtam utoljár a PVP-n eltolni !!
Mármint ami heal és Hp arányában érlteme is volt.
lehe tvalami kulipintyó csira lapátos transmogban kellene járnom.
-
Lirion
addikt
Leginkább azért szapulják, mert bénák.
Van egy a 3 új területből, ami elsőre (meg többedjére is) totál labirintus és eltévednek, miközben a megszokotthoz képest sokkal több az ellenséges mob, amik leütnek a mountról. A másik két terület elég jól járható, bár mobból ott sincs hiány.
De tekintve, hogy hol is vagyunk, teljesen érthető az egész, argusnak egy számunkra meglehetősen veszélyes helynek kell lenni, a játékosok meg sírnak, mert elszoktak ettől.
-
Arnold2
őstag
Kinek mi. Nekem specc semmi bajom vele (pedig párszor már estem le a szigetek közti réseken a Voidba, plusz kellett bazi nagy kerülőt tennem egy két dologért).
A hely lore-ja nekem tetszik. Jó pl Kil Jaden-t látni még a fel előtti időkből.
Ami nem tetszett, hogy bár jó a lore, de rövid. Ugyan feldarabolták 3 vagy 4 hétre, de a rutinos játékosoknak már lejön, hogy nagyon sok mese nem volt most a dologban. Remélem az új raidet és az következő kieg felvezetését jól megtolják (már ennek a kiegnek a vége sajnos már kiderült egy nagy csattanót leszámítva). -
Plata
félisten
Hát ha csak argusból állna a légió rég abbahagytam volna.Eddig három karival mentem át,azóta a kedves fejlesztők felmenői igen sűrűn csuklanak.Egy karival sem bírtam megcsinálni két zónánál többet,idegesítő és szar hely,ha jót akarsz addig nem is mész oda amíg nincs legalább 880-as gíred.
Mondjuk ha affli warlockod van tök nyóc,mert úgysem kihívás neki semmi sem,de nem is ez a probléma,hanem maga az egész argus lehangoló hányinger keltő okádék.És repülni sem lehet.Amit ugye az ember már megszokott. -
Cathfaern
nagyúr
A korábban kiadott felhasználószám adatokat nem a felhasználóknak adták ki, hanem a befektetőknek. Régen ez a szám elég jól egybevágott a WoW által termet bevétellel. Viszont már a wow token bevezetése előtt is az volt az infó, hogy a mikrotranzakciókból származó bevételek összemérhetőek az előfizetésből származó bevételekkel, nyilván ezt az arányt a token még jobban eltolta. Innentől kezdve a befektetőknek nem reprezentatív információ az aktív felhasználók száma (ami ugye sose volt egy ténylegesen egzakt szám, köszönhetően a 3 hónapos intervallumnak meg az ázsiai időarányos fizetési lehetőségeknek), ezért nem adják ki többet. Nyilván ha felugrana 10 millára tuti lenne róla egy post, de akkor se térnének vissza a rendszeres adatszolgáltatásra, mert már értelmetlen.
-
Lirion
addikt
Ezt én se értem. Egy 4 kilós gépet utazás közben szerintem baromira nem kényelmes használni, főleg, hogy egy 17"-osnak a kiterjedése is már elég nagy. Ha meg otthonra kell, akkor már sokkal inkább egy asztali gép, ugyanazért a pénzért klasszisokkal jobb, erősebb asztalit lehet venni, mint laptopot.
-
Whysperer
addikt
(OFF)Zedz(/OFF) ilyenek! 3 évig bírtam Itthon . Februárban megeyk is vissza. pedig jó helyem van saját lakásom stb.,de Ég és Föld.
Nemrég ellopták az accountomat és az a ma...om rárakta a parent controlt a accountomra és nem tudtam transferelni miatta. Mé gnem sikerült feloldani!
34 évesen majd hazatelefonálok és megkérdezem a 65 éves anyum ,hogy megengeded? 8))))))
-
Lirion
addikt
PvE-ben a sub ideális körülmények között kb. 10%-kal többet tol, mint az assa vagy outlaw, viszont cserébe jóval szigorúbb, 1-1 hiba is sokat tud rontani a teljesítményen és jobban függ a legendaryktól, mint az assa. Szóval kezdő rugónak inkább assa pve-re.
PvP-ben hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy a legendaryk nem számítanak. A holnapi patch után a fegyvert percek alatt fel lehet majd húzni 35-40-es szintig, ami nagyon megkönnyíti a spec váltást, így nyugodtan ki tudod próbálni mindkettőt élesben is. Én azt javaslom, válaszd azt, amelyik szimpatikusabb, mert igazából mindhárom spece jó a rugónak most. -
Csapoati
nagyúr
Olyan nincs most, hogy egy spec felejtős, mert az, hogy mythic raidben 20% eltérés is lehet a top és a legrosszabb class/spec között, nem jelenti azt, hogy azt ti is tapasztalni fogjátok a raideiteken. Persze van különbség, de még mindig jobban számít a wasd és rota skill, mint hogy milyen specen megy valaki.
-
Plata
félisten
Nem próbáltam,először mikor kicsi volt a kari assa volt,de nem tetszett aztán outlaw-al húztam 110-ig mert azzal jókat lehetett ökörködni.Megpróbáltam 110-en sub-ot,de az csalódás volt és nem jött be az hogy szinte semmi képessége nincs.
Legion-ban már nem lehet csak úgy talentet váltani,minden talenthez saját artifact fegyver jár,ami a másik talenttel nem működik.Egy fegyvert felhúzni is vagy félév farmolás,többet húzni még több szívás. -
Plata
félisten
Sosem pvp-ztem így fingom sincs hogy mi jó mi nem,a sub pve-ben nekem olyan töketlennek tűnt hogy vissza is toltam gyorsan outlaw-ra.
Sub-on annyira kevés képessége volt hogy igen gyorsan vissza váltottam,mondjuk a régi cata-s rugóhoz képest az outlaw-nak is röhej kevés képessége van,meg minden kasztnak,mert ahhoz képest ki vannak herélve,de az outlaw nekem bejött fejlődni és instázgatni.
Régen sub rugóm volt,de a rég bc-s lk-s catas sub rugóhoz képest a legion sub rugó egy vicc. -
Janusz001
őstag
-
Lacee1986
senior tag
https://www.raidbots.com/simbot/stats
Nem kell letöltened így semmit.
-
EVL2
aktív tag
Ma már csak azért nem fizetek érte, mert inaktív vagyok már lassan egy éve.
Keresem a lehetőséget hogy visszatérjek, de sajnos már minden régi cimbora családot alapított és az asszony nem engedi nekik a wow-ot (mivel már lefialt) "szüksége van a gyereknek apára" címszóval.Megragadom itt is az alkalmat, hogy rákérdezzek: Ragnaros horda oldalon esetleg neme tudtok ajánlani egy casual de főként veteránokból álló guildet. Sok éven át progressz függőségben szenvedtem, de már sokat változtam és csak egy jó hangulatú átlag 25+ életévét betöltött csapatba szeretnék tartozni. Persze HC raidelés még érdekel, de már a Mytikhez nem lenne türelmem és nem mindig tudom már tutira garantálni hogy pontban 8-kor a koboldtisztás szélére tudok érni.
Ha esetleg tud valaki közületek egy ilyen remek guildet ajánlani, nagyon megköszönöm.
-
Lirion
addikt
Minden friss karakter gyakorlatilag azonnal fel tudja húzni 110-es szinten az AK-t 15-ös szintig (7500 order resources kell hozzá), amivel az első 2-3 golden traitet 1-2 óra alatt meg lehet szerezni. A válaszom tehát az, hogy teljesen fölösleges szintezés alatt ezen aggódni, mert amennyi AP-t gyűjtesz 110-ig összesen, annak a többszörösét is egyetlen wq teljesítésével meg tudod majd szerezni 15-ös AK-val.
-
Lirion
addikt
Ha máskor nem, majd a köv kiegben.
Vicces, hogy azért történtek a változások, hogy többen vegyenek részt a pvp-ben, miközben egyre csak csökken az aktivitás. Ez a holinka valamit nagyon tud, de annak köze nincs a wow pvp-hez..
(#74098) pckownz
En healerkent csak a kotelezo quest sorozatokat huztam ki, hogy megkapjam a scenariokat, ezzel kb 105/106-on vegeztem, onnantol dungeon dungeon dungeon.(Egyik zonat se vagtam acsira)Highmountaint muszáj voltál, ha a pillart ott is megszerezted.
-
Viktor77
titán
A fenti 2 milliós healre ne alapozz. Mostanság olyan a burst, hogy hiába spammeled akit kell, ha meg akarják ölni, megölik. Bubid meg eltűnik, véged van. Druidnál tartanak a hotok, ha téged beszakítanak (márpedig beszakítanak), oda minden spelled, állsz és nézel bután.
Ja nem, mert CS-ot tolhatsz (akár 2-t is!), hátha belehal az ellenfél a röhögésbe.Azon filóztam minap, a pala az egyetlen healer akinek nincs távolsági támadó spellje ami nem kerül manába?
-
-
Healbacsi
őstag
Sajat itemet nem lehet megvenni, sose lehetett.
Lnb: Nincs. Annal inkabb se, mert a ragna hordasok kozel 50%-a fizetett azert (transfer, faction change), hogy hordaban jatszhassanak. Amint nem wq-elnek mar annyit az emberek, sokkal kisebb lesz a nyomas. Nem mondom, hogy nem lesznek atrocitasok, de elvileg amint beindul a pug raideles es a raid finder, kevesebb unatkozo jatekos lesz.
Azert se lenne jo ha lelepnetek ti is, mert noha en meg nem jatszok (nehany honap csuszassal kapcsolok be), de mire visszaterek, nem marad allis jatekos.
-
-conrad-
addikt
Van arra lehetőség, hogy alli-horda között küldjek át pénzt stb?
Mert nekem egy üres slotom van (töröltem egy karaktert) ragnán, és minden karakterem allis, ha viszont csinálok horda oldalon egy karaktert akkor jó lenne ellátni némi cuccal is.Másik kérdés, hogy nem lesz semmi segítsége a többi karitól, értem itt a profession felhúzásához szükséges anyagokat. Amennyiben csinálok egy 100as karaktert akkor van valami lehetőség, hogy 1-375 vagy 1-500 között felhúzzam a profot nagyra, vagy 110es karival repkedjek kezdőterületeken és keressem a copper ore-t?
-
hemaka
nagyúr
Regen ez viszonylag jo oldal volt, most nem tudom mennyire utd, mondjuk 110ig is mutatja, olyan regen nem frissulhetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged