- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Viktor77 #104166 üzenetére
A logi nevű dolog az a vezeték nélküli egerem, amivel már fél évet beletettem a játékba.
A hibát okozó alkalmazás neve: logioptionsplus_agent.exe, verzió: 1.90.4605.0, időbélyeg: 0x681aa331
A hibát okozó modul neve: AMDXN64.DLL, verzió: 32.0.21001.9024, időbélyeg: 0x67fff5e3
Kivételkód: 0xc0000409
Hiba pozíciója: 0x0000000000d49001
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1c0c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01dbe27c818dd2be
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\LogiOptionsPlus\logioptionsplus_agent.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\u0415182.inf_amd64_bacb8c8cee2fc393\B415056\AMDXN64.DLL
Jelentés azonosítója: c988ce35-4fd3-40f5-aa8a-b88e9d1ce135 -
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #103772 üzenetére
Nem tudom hogy tavaly voltak-e ilyen idióta napi küldik mint ami most van az eventen,de szerintem nagyon szórakoztatóak.
Ma például fényképezni kellett nagrandban meg SW-ben randalírozni és rendetlenkedni.Lehet hogy régen is voltak ilyen elmeroggyant küldetések a love is in the air eventen,de nekem kimaradt.
Szerintem gyere fel és nézd meg,tiszta hülye küldik vannak. -
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #103772 üzenetére
De nekem ezzel a warlockal már ez a sokadik mail vagy leather.
Sima bound is jött ami nem BoE és timewarped.
Az a baj hogy sajnos mindjárt 80 lesz.
Jah a plate-t kifelejtettem,esett neki egy szép plate chest ami még nem volt meg.
Meg van még egy furcsaság,az addonom a lvl 11 twink karimat nem tartja számon. Nem vesz róla tudomást. -
Telda
addikt
válasz
Viktor77 #103748 üzenetére
Utána olvastam és elvileg nincs. Össze lehet állítani csapatot vegyesen és úgy be tudtok menni. De a group finder vagy az lfr nem fog vegyesen összerakni csapatot.
Ami számomra jó hír, hogy állítólag dolgoznak rajta.
Másik kérdés, hogy a 20. születésnapi felújított T2 armorokat gondolom már nem lehet megszerezni ugye? -
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77 #103100 üzenetére
A pvp heti questek meg hatra vannak. Jelenleg 41 tokennel rendelkezek. A pvp heti (jelenleg rated arena honor gyujtes) meg 1 tokent fog adni.
(elvileg nem hagytam ki semmit)Szoval szamoljuk ugy, hogy hetente 40 biztosan meglesz atlagban (ha megszerezed a 100-at, onnan ujabb lehetosegek nyilnak meg).
Tehat 320 kell minden sethez, 40/het, ami azt jelenti, hogy raeros tempoban 8 heti elfoglaltsag, ami hetente nehany orat vesz igenybe (csak epp ez 2 honapnyi elofizut jelent, ha mast nem csinal az ember).Kulonosebb gear igeny nincs, viszon nem 80-as karakterrel az emlitett heti 40 kevesebb lesz, mert a heti contentek java resze 80-as szintu content.
-
echterion
nagyúr
válasz
Viktor77 #102825 üzenetére
Az igaz mondjuk, hogy régen én is leszedtem minden effektet, hogy ne zavarjanak. RF-es időkben meg már nem érdekelt, hogy nem látok a csillámpóniktól semmit, belefér.
De sose teljesítményproblémák miatt húztam le, csak azért volt a simley, hogy emiatt nem kellene egy 6800XT-nél lehúzni, nekem a 6800S is vígan elment RF alatt 60 fps-sel, igaz, Dx11-ben csak. -
tPedro_
őstag
válasz
Viktor77 #102379 üzenetére
Szeritnem vásárolni is lehet:
https://us-store.msi.com/GeForce-RTX-4070-SUPER-12G-GAMING-SLIM-WOW?srsltid=AfmBOopYKk90ZKauq-AfE5D9_a2_ngEHJ1TBcPnpWZJkY9SqCF12ouCkAvailable for purchase on 8/26 9:00 AM PST
(MSRP US$720)
Magyarországról is részt lehet venni a játékban.
-
Yodamest
veterán
válasz
Viktor77 #102204 üzenetére
Először is mindenkinek köszi az őszinte beszámolókat, a közösség fontossága ezekből is elég jól kirajzolódott azért.
Erre reflektálva még Viktornak, igen ezt én is tapasztaltam, hogy azt az életérzést, amit anno guildezés és a guild társakkal való interaktálás/marháskodás idejében adott, soloban már nem tudja visszahozni. Én is így vagyok vele mint TBT, hogy esténként amikor oda ül az ember, már nem akar alkalmazkodni, másokra várni, mindenki még elmegy pössenteni, beigazítja a mikrofonját stb. nekem ez már túl időigényes lenne.
Mint érdekes alternatíva? nekem egyébként a LoL adta meg a kiutat a WoW-ból. Tudom totál más, de valahogy mégis megadja azt a fejlődés érzetet (mégha meccsről meccsre is), kompetitív közeget, sokkal könnyebb társas interakciókat (sokszor bejelölgetnek meccsek után friendnek) szóval nekem a LoL vált egyfajta helyettesítőjévé a játéknak.
Még a Throne and Libertyre visszakanyarodva, az open bétát toltam pár hete, ígéretes játék, már ha nem rontják el a pay to winnel. A grafika egészen elképesztő, tényleg nagyon nagy szép, youtube nem feltétlen adja vissza a bitráta csökkenés miatt, de élőben elképesztő szép és tű éles minden. A harcrendszert is átdolgozták az indulásra, mert az még nem volt az igazi, elvileg jobb lesz a startra. Szóval még az lehet, de ha valamiért nem tud megkapaszkodni a piacon, akkor marad 2027-28 környékén a LoL MMO, amit a Riot már gőzerővel hegeszt, na az egész biztos brutál lesz.
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
válasz
Viktor77 #102160 üzenetére
Igen azt néztem, de az már borzasztóan bonyolult nekem, minden ravasznak a lenyomására megjegyezni, hogy melyik gomb van hozzárendelve, nagyon sok ez így.
Meg pl. az is problémás, hogy egy csapdát pl. hogyan dobok el? Mert egérrel ha ráklikkelek és a területen ha lerakom, akkor oda dobja, összesen 2 klikkelés. Na most ezt kontrollerrel mire kivitelezem...
Sajnos nem a sok gomb használatára van kitalálva az eszköz, pedig nagyon jól tudna működni. -
Roland861010
veterán
-
ripla
addikt
válasz
Viktor77 #101891 üzenetére
Nem, megoldottam.
Beléptem egy másik karakterrel és nyomtam neki egy unstuckot. Most már jó.
De azért beszédes, hogy az előző 2 kiegnél én nem emlékszem ilyen orbitális, kezdő cégeket jellemző problémákra. A Dragonflight ehhez képest vajsima volt, ez meg inkább egy rozsdás sajtreszelő, amivel tudjuk hogy mit nem kéne. -
Garfield.37
tag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77 #101577 üzenetére
Ez biztos?
1. verzio: bundle - 23 euro + TWW - 50 euro = 73 euro
DF + lvl 60 boost + 60 nap + 500 tender + lvl 70 boost
2. verzio: Elofizetes - 26 euro + TWW - 50 euro = 76 euro
DF + ____________ + 60 nap + 500 tender + lvl 70 boostAkarhogy is nezem, de a kulonbseg egy level 60 as extra boost 3 euroval (1200 HUF) olcsobban.
-
Baltincs
tag
válasz
Viktor77 #101032 üzenetére
Két újratelepítés, full disk permission és appfelügyelet az agentnek, és a battlenetnek, bétára átállítva friss telepítés után most elkezdte leszedni
Kíváncsi leszek, végig ér-e, de elég sokan szenvedtek vele az utóbbi időben ahogy láttam a blizzes és reddites fórumokat
-
Plata
félisten
-
Roland861010
veterán
válasz
Viktor77 #100445 üzenetére
Nem tudja a blizzard megtalálni a kettő közötti egyensúlyt az a baj!
Miért jó az ha kötelező naponta órákon keresztül WQ-t csinálni hogy megfelelő repu legyen 20 különböző "néphez". De ez meg most annyira faék hogy napi 1 óra játékkal is tökéletesen szinten tudod tartani a karaktert... valahogy ez így sehogy sem jó.
SL-ről meg ne is beszéljünk a legrosszabb kieg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged