-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
válasz
Padlás #102884 üzenetére
Ez az automatikus üzenet érkezett (amit előző hsz-ben írtam) amikor el akartam küldeni a ticketet, azért írtam először ide. De aztán írt egy nagyon jófej levelet a GM és aktiválta 1 napra a fiókomat.
Bocsánat ha ez szenvedős segítségkérésnek látszódott. Nem annak szántam.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat. -
sztivo
őstag
válasz
Padlás #102757 üzenetére
Mert az új Ryzen meg a Windows az egy rögös út. Nemrégiben volt egy közös project az AMD meg a Microsoft között, a Windows 11 24H2-ben javítva lett a teljesítmény probléma, amit backportoltak a korábbi változatba is egy patch-el.
Egyébként aki full AMD-be nyomja, annak Linux alatt még jobban is teljesít. [link] -
Plata
félisten
válasz
Padlás #94235 üzenetére
Nem tudom WoD alatt milyen volt a garrison és a shipyard,de légióban már annyi olaj jött küldetésekből hogy nem is kellett ki mozdulni.Ha jól emlékszem a karimnak a végén már valami nagyon sok olaja volt.Ha jól rémlik négy órás küldi volt az olajfúró toronyhoz,ami hozott sok olajat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Padlás #94227 üzenetére
Keveset jatszottam a WoD-al, azt is honapokkal a start utan kezdve, de mindenki csak aradozott meg a Legionban is arrol, hogy milyen jo goldfarm volt. Nekem egyszeruen csak tetszett a koncepcio es az igenyes megvalositas. Vegre megvalosult a “housing” ami nem volt a WoW-ban a kis MoP-os kertet kiveve. Benne volt a warcraftos strategia erzese, hogy te dontod el, mit epitessz. Befoghatsz extra mountokat, vagy lehet bankod, AH-d a sajat erododben. A herba, mining farm meg amugy is csak pain in the ass, szoval jol jon ha van egy kis konnyites. A hajos resz is egesz jol kiegeszitette.
Ha mar timesink, inkabb legyen egy ilyen fantaziadus koritese, igenyes kivitelezesben, sajat storyval, mint hogy monotom modon kuldozgetnek jobbra, balra a DQ/WQ miatt. A MoP-os kert is a kedvencem volt. Ezek jo casual playereknek szolo jatekelemek, de persze lehet hogy az AH goblinoknak nem jott be a dolog.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Padlás #93966 üzenetére
Én csak példának hoztam, hogy kis szerencsével és munkával simán lehet hc szint fölötti geart is összehozni. Nem egész 3 hónap telt el a launch óta, szerintem ne is legyen ennél gyorsabb a gearelődés, mert akkor mit fog csinálni az ember x hónapig utána? Inkább legyen ilyen "lassú", mert a legtöbb embert úgyis ez motiválja, kevesen állnak le utána transmogolni meg hasonló vanity cuccokkal foglalkozni. A mostani változtatásokkal semmi bajom, nem borítják fel a rendszereket, csak kicsit gyorsítanak rajta, ami jó. A timer engem kevésbé izgat M+-ban, mert úgyis a láda a lényeg, egy idő után nemigen lesz senkinek upgrade még +15-ben sem. Ezen kéne dolgozni kicsit 9.1-re, de nehéz ügy, mert szerintem se lehessen jobb gearbe öltözni M+-ból (legalábbis minimum 20-as kulcs alatt mondjuk), mint mythic raidből. Esetleg kicsit közelebb lehet hozni őket, mert a 210-es max ilvl viszont kicsit kevés egy +15-ös kulcsért, ami bőven van olyan nehéz, mint a HC bossok többsége.
Tigerclaw: Most már 105 anima esik egy runból, ami még mindig nem túl sok, de észrevehető változás. Amúgy 20% esélyed van lootra egy m+-nál, illetve 40%, ha időre sikerül. Az teljesen korrekt szerintem, ha egy héten mész 10 kört, nagy átlagban 2-4 közötti item fog esni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Padlás #93963 üzenetére
Amikor lemegyek 3-4 M+ runra es nem esik mas mint 35 anima / run, majd masnap megint, akkor valahogy nem tudom ertekelni hogy elcsesztem a jatekra szant idomet ugy, hogy se nem szorakoztam, se nem fejlodtem. Ja es nem azert nem jon semmi, mert olyan magas az ilvl-em, hogy nincs mar upgrade, hanem szimplan nincs szerencsem es tenyleg szo szerint nem esik semmi. A legtobb gearem vaultbol jon.
Raidben detto nem jon semmi, de az legalabb szorakoztato, meg akar LFR szintjen is.
-
ChPessimist
tag
válasz
Padlás #93966 üzenetére
Mindig lesznek olyanok, akiknek kevés a loot.
Van olyan raid amikor 10 bossból 0 itemet kapok, mégsem írtam még ide szerintem egy hozzászólást sem, hogy mennyire szar a loot rendszer.
Mert szerintem nem az.
Essen 1 loot raidenként, majd jövőhéten hátha én leszek az az 1 aki kap.
És akkor mi van?
Próbálj meg azért raidelni mert van egy olyan klánod akikkel fun raidelni. (Nem tudom magyarok között van-e ilyen én 15 év alatt nem léptem be magyar klánba és nem is tervezek).
Persze én sem vagyok boldog ha elment 3 óra a raidre és nem kaptam semmit, de nem elvesztegetett időként tekintek rá, mert jól szórakozom. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Padlás #93963 üzenetére
Heroic CN-ben 213-as (és 220 a végén) loot esik, mennyiben legyek? Egy itemem van 213 alatt. Vagy mindenkinek JÁR a mythic raid szintjének megfelelő loot? Ez utóbbit kéne elfelejteni, akkor raideljen mythicet az adott ember (én nem fogok, nekem a hc pont megfelelő élmény/eredmény arányt nézve). A pvp-t meg nem szeretem, szóval max annak jobb út ez, aki hajlandó grindolni a bg-ket, vagy arénázik. Nem hiszem, hogy ez a játékosok többsége lenne. A dungeonök pedig számomra (aki Legionben is csak heti 1-et tolt le a láda miatt, BfA-t meg abba is hagytam, mert nem tetszettek az insták) kiválóak, egyiket se unom még, pedig hidd el, a legtöbb héten lenyomok 10-et is. Puggal meg csak ritkán járok, azért van az ember guildben, hogy ne egyedül kelljen szenvedni. Arra nem nagyon látok mentséget, hogy valaki azért panaszkodjon, mert nem talál guildet. Mindig csak a sírás megy, tenni meg lusták érte az emberek, hogy jó gearben legyenek.
-
Lirion
addikt
válasz
Padlás #93960 üzenetére
A 207es gear valóban még viszonylag könnyű, rbg-ben a 213 is elérhető, az 1.8k már nem olyan egyszerű. A grafikonon szembe tűnő az 1.8k boost mennyisége, ami rettenetesen sok pénz/gold. Arena boost is 200-250k gold/h, ahol csak 1-2 játékosnak fizetsz és már ott is kell 2 óra egy 0-1.6k boosthoz, rbg boost biztosan sokkal drágább és időben pláne sokkal több.. A boostolás vmennyire látszik a 2.1k-nál is, ha ezeket kiszűröd, akkor kb a rbg játékosok 15%-a érte el önerőből az 1.8k+ ratinget, ez nekem továbbra is azt mutatja, hogy ez bizony nehéz.
Szerintem 10es kulcsokat sokkal könnyebb ütni, mint pvp-ben 1.8k ratinget elérni, már csak azért is, mert M+ban nem egymás ellen megy a verseny és a depleted kulcs is számít. -
Lirion
addikt
válasz
Padlás #93957 üzenetére
"Gyorsabb kigearelni egy karaktert pvp-ből"
Jó lenne már ezt a fasságot elfelejteni, [link] még a boostokkal együtt is csak a játékosok egész kis része vehet hc vagy annál magasabb ilvlt pvpvel, sokaknak még az 1.4k rating is elérhetetlen, pedig az még messze nem a hc ilvl-t adja... Nem beszélve arról, hogy egy full PvP set nagyjából a héten/múlt héten gyűlhetett össze, miután heti cap van a conquesten, de peches vaulttal még mostanra se.
-
-
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #85448 üzenetére
Kösz holnap ki próbálom.
Általában kimerül a tanaan jungle-ben a mókolásom annyiból hogy megcsinálom az olajas napi küldit és tiplizek,fang'rila fel sem volt fedezve.
Trading post-hoz azt hiszem öcsi kellene.
De nem biztos,csak mintha valami kellett volna a 3-as szinthez. -
Plata
félisten
-
gonba
csendes tag
válasz
Padlás #85095 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egyik ismerősöm azt írta, hogy a procim nem éri el a minimális gépigényt, ezért ijedtem meg.
Összességében egy ilyen configon futtatnám a játékot:
- ASUS Alaplap AM3+ M5A88-M AMD 880, SLI CF, uATX, Integrált VGA
- AMD AM3 CPU Phenom II 955 X4 3.2GHz 128kb L1, 2Mb L2, 6144kb L3 Cache BOX, Black Edition
- 8 GB DDR3 memória
- Radeon RX 460 vagy RX 560.
- Plusz vennék egy SSD-t, mert úgy hallottam, hogy igényli a játék.Szerintetek tűrhető FPS-em lenne közepes grafikai beállítások mellett?
Köszi!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Padlás #85018 üzenetére
Ugyan, én vagyok a hülye. De legalább megmondta a tutit.
Egyébként eléggé zavar ez a paradoxon jelenség. Mag'har orc shamanom átélte a legfrisebb jeleneteket race unlock eseményei alatt, aztán elment Cataclysm sztorikat teljesíteni (#3), fázott egy kicsit Northrenden (#2), majd a 80-hoz szükséges maradékot Outlanden töltötte el (#1). Pandaria content után meg újraélte az Iron Horde elleni harcot, csak most a f@sz rosszabbik végéről, hogy 110-en elbeszélgessen Sylvanasszal, hogy be kéne toborozni a Mag'har orcokat...
Zárójeles számok a kiegészítőket jelölik
-
szaszab
aktív tag
válasz
Padlás #84985 üzenetére
De gondolom, windózt használsz. Amúgy vicc, de Linux alatt is csak nemrég lett ilyen gyötrelmes. De nem tudom, hogy a kernel csere vagy pontosan milyen változtatás óta vágja gerincre a procimat.
Mondjuk, mindegy is, mert win alatt jó. Így kénytelen leszek reboot-olgatni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Padlás #84951 üzenetére
Hoppá és tényleg
Kis helyzetjelentés.
1) bent van az új azerite gear vendor, elég nehéz eltéveszteni az ethereal shopban. Random 370 ilvl gear 50 Titan Residuum, random 385-ös 165 TR. Célzott gear darabja 675. Namármost, a TR bevétel úgy alakul, hogy 370-es azerite gear scrappelése 12 TR-t ad, 355-ös valószínűleg ötöt (nem scrappeltem), heti mythic+ chestben pedig 60TR fogadott egy +10 kulcs teljesítése után. Így van most 84 nekem. Megéri majd már csak emiatt is megcélozni még magasabb kulcsokat (+11, +12, +13) és letolni heti szinten egy normal Uldirt az "aprólékért", valamint ráfeküdni a heroic változatra.
2) megnyílt az új Darkshore, hordások tolhatnak world questeket és elsőként mehetnek neki az új world bossnak, ami fixen 385-ös geart adhat (loot table szerint), nem rossz traitekkel, köztük egy újjal. Nem mellékesen új quest line és war campaign, aminek én örülök, mert bővül a lore.
3) Adventure Guide-ba bekerült a Battle for Dazar'alor és a Crucible of Storms, Overview alatt olvashatóak az új mechanikák, előbbihez loot table is van már.
Mellékes: ha nem szól /say chaten az egyik player elbizonytalanodva, észre se veszem: sokkal smooth-abb lett a mountok, "rendesen" fordulnak, nem pedig 0.01s alatt váltanak pozíciót
-
Arnold2
őstag
válasz
Padlás #84793 üzenetére
Dehogynem! Akkor meg az lenne a gond, szegény ha akarna sem tudna már olyat írni, amibe nem kötnétek bele.
De amíg az ő (a bármennyire is ömlengős) hozzászólásai ON topic, addig ezek a "ha ő leírhatja ezeket, akkor nekem meg jogom van szóvá tenni azt" típusú hozzászólások OFF topic.
És elhiheted lassan nagyon kezd tele lenni a hócipőm ezzel az OFF tengerrel (sokkal jobban mint Nektek Platával) amit produkáltok.
Megpróbáltam türelmes lenni, de sajnos az eddig tartott. A fórum szabályzatával összhangban, mindent meg fogok tenni az ügyben, hogy ez a toxikus off hullám megszűnjön.
Ezért most még szépen kérve, kérlek fejezd (fejezzétek) be az OFF topic hozzászólások gyártását és a kipécézést (a "ha ő leírhatja, akkor én is" típusú hozzászólásokkal egyetemben).
Ha mindenképpen bele akartok kötni, akkor az a topic témájába vágóan történjen. Ha valamit rosszul mond, akkor azt a topic témájába illően cáfoljátok, javítsátok!
S Feri kérlek, eszedbe ne jusson a topicon belül a válasz gombra kattintva írni, törölni fogom. Nyitott vagyok minden párbeszédre Privát üzenet formájában. És ez vonatkozik mindenkire, aki nem ért egyet e hozzászólásommal! Privát üzenetben mindenkinek válaszolni fogok, meghallgatok, megbeszélem.
De nem fogom tovább engedni, hogy az egykor oly békés topicot ez off tengerré váljon!
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #84769 üzenetére
Sztori rövid,STV-ben küldizgettem és kellett egy jó tank meg egy dps pet,fogtam hát krokit dps-nek,eredetileg rokker nevet akartam adni neki,de mivel folyton morog és vicsorog rám így ez a név jutott eszembe.
Egyébként meg a kedvenc petem lett.
Mert hílel is meg ad 30% haste buffot.
Ha küldesz postán egy CoO scrollt át nevezem RP-re.
De kifogytam a celestial inkből és most nincs kedvem szedni. -
Cathfaern
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Padlás #84547 üzenetére
Ma mentem egy timewalking dungeont, nagyon sokáig tartott. Hunter behúzott egész termeket Arcatraz alatt és még a stealth succubusokat is megtalálta. Igazi élmény volt! Bár nem pozitív. Csak két szintet lépet a kispalám. Inkább ládákat kellene keresnie Draenoron, de nem tud repülni, mert nem fizettem elő WoD-ra két hónap után.
Oké, abbahagyom
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Padlás #84545 üzenetére
Ha már Dalaran: az egyik mage-ünk szereti a "pre-wow" Dalaran Portal-t megidézni dungeon és raid végén (azaz Dalaran Crater) és általában mindig van, aki benyeli (én
) - de hálistennek már megtanultam nem meghalni, mert messze van a spirit healer. Most már tudom, hogy ha Eastern Kingdoms töltőképernyő van, akkor lélekben mára goblin glideren kell ülnöm.
Múltkor megcsinálta azt, hogy overlappelte egy másik még Dazar'alor portálját: ránézésre Dazar'alor, de a text szerint Dalaran. Na az már valami volt, amikor vagy hatan átmentek rajta
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #84335 üzenetére
Bizonyára igazad van,de nem tudom meg bízzam-e benned.
Még is csak ork vagy,vagyis valószínűleg hordás.
Hogy bízhatna meg egy magamfajta allis egy hordásban?
Lehet hogy csak át akarsz verni,biztos valami sunyi ravasz hadi hordás csel része ez is.De akkor csak jól emlékeztem.
-
törölt tag
válasz
Padlás #83859 üzenetére
9 órája írták ezt, eddig még csak 730 upvote van rajta meg pár reddit gold, silver meg még valami amit nem tudom mi.
Szerintem mindenki tudja hogy baj van a kieggel.
Csak jelenleg vannak emberek, akik szeretnék megcsinálni a jelenlegi raidet mondjuk a legnehezebb fokozaton és/vagy pl. szeretnének magas ratinget elérni Arenan vagy RBG-n.De vannak olyanok is akik meg sem próbálják a mythicet pl, mert nem tudnak játszani és inkább beírnak egy fórumra hogy ez a kieg nem jó. "Meg hát a mythic amúgysem casual játékosoknak való."
Szóval még a Blizzard a hülye, amiért csinál olyan contentet ahol nem elég kattintgatni össze-vissza a lootért hanem oda is kell figyelni.
Casualoknak ott az LFR meg a normal, ott nem kell semmi odafigyelés.
-
Hunner
senior tag
válasz
Padlás #83846 üzenetére
Azok a szivárgások nem lehetnek igazak, még a csávó is aki találta is úgy állt hozzá, hogy na most végül is mit is talált. Össz előfizetői számot? Benne vannak a goldosok? Csak 1 régió? Egyáltalán miez... Majd mindenki lehozta tényként, mivel a Weakauras-os csávó kirakta (teszem hozzá úgy, hogy4 tweetet írt róla de csak az elsőt idézték be mindenhol).
Annyit tudunk biztosan, hogy nagy mellénnyel verte az Acti a mellét (és ahhoz ért) hogy több BFA ment el az első nap mint eddig bármi (a WoD-ból 8milliót adtak el első nap?héten?).
Ettől függetlenül én sem vagyok elégedett a játékkal, ééés nem értek egyet azzal, hogy cutting edge acsivmentnek kellene lenni az accomon ahhoz hogy láthassan, ha egy kieg szarul sikerült.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Padlás #83686 üzenetére
Én értem. Mythic+-okban egy pack is eltarthat percekig (a raidekről nem is beszélve, ahol a bossok többsége is 5+ perc erős odafigyelés), random hc-ben meg pörgés van. A másik meg, hogy raideléshez úgy kell idő, hogy ott nem nagyon lehetsz afk, míg a pecázást akkor hagyod ott, amikor akarod.1
-
Arnold2
őstag
válasz
Padlás #83495 üzenetére
plusz legion vége óta a raider.io score-ról szól az egész.
Ebben egyetértek. Tegnap a bőrömön tapasztaltam, 360-as destro lock vagyok, régi veterán már a wow-ban. Ha 15 m+-ra nem jelentkeztem tegnap, akkor egyre sem (jellemzően 6 és 9-es kulcsok között, 5 alá nem megyek mert nem esik gear és nem kihívás).
És mindegyik declain-elt. A felének ott volt leírásban, hogy csekkolják a raider.io-t, ahol nekem tök alacsony a scorom. A végén már agyfaszt kaptam és pattintani kellett egy sör+whiskey combót... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Padlás #83495 üzenetére
Mit értünk átlagos játékos alatt? Ha kb. heti 6 órát valaki rá tud/akar szánni a raidelésre, akkor teljesen reális cél a mythic raid (megfelelő guildben, nyilván úgy nem megy, hogy Pistika full hülye a WoW-hoz de visszük mert haver). Ha meg ennyit nem tud, akkor valószínűleg úgysincs annyi ideje WoW-ozni, hogy problémának érezze a dolgokat...
-
Arnold2
őstag
válasz
Padlás #80353 üzenetére
Nagyon OFF:
Topic-gazdaként nem illik az ilyen nézeteltéréseket tovább vinni. De Plata 352-es hozzászólása és a reakciód rá elérte, hogy vagy 10 perce ezen röhögjek
Az utóbbi két napom maga volt a pokol és a topicot olvasva sem lett jobb, míg el nem érkeztem eddig. Azóta itt röhögök, egyre hangosabban a gépem mögött a munkatársnőm meg csak sandít, hogy mi olyan vicces.
Azt már látom, hogy nem lesztek öribarik, de hogy valaki napját egy csapásra feldobtátok (
) az már biztos!
Köszi srácok!
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #80350 üzenetére
Rém egyszerű a dolog,meg kérdeztem hátha tudja valaki.
De annyira nem érdekelt hogy utána nézzek,gondoltam majd válaszol valaki.
Tudod Midsummer fire fesztivál van,azzal szórakozom,mire vagy 30 karival letolom az instát az sok idő.Eddig kb 10-el van meg.
Mert az előbb felfedeztem valamit Dalaranban warrival,ami nekem újdonság volt,sosem tudtam hogy ilyen ökörségeket lehet játszani dalaranban,szóval warrival el szórakoztam egy ideig.Így lassan haladok az event instázással. -
Yodamest
veterán
válasz
Padlás #80255 üzenetére
Nem hiszem hogy több idő mint itt 110-ig felmenni. Anno húztam karit classic szerón de nem tűnt olyan sok időnek. Meg hát az idő nem probléma amúgy sem ha van közben élet a szerón és élvezet a questelés. A másik meg, hogy tudván, hogy a lvl 60 a max így a szintezés sem olyan keserves, mert be van határolva, nem úgy mint hogy felhúzom 110-ig de tudom, hogy utána megint húzhatom 10 szintet, aztán megint.
BeZol a vanilla wow azért lesz vanilla, mert örökké vanilla marad majd. Nem gondolod, hogy párhuzamosan futtatnak majd 2 teljes wowot azt miért tennék? Úgy nincs értelme egy vanilla szerónak, hogy oké 1 évig vanilla, de aztán jön hozzá BC, majd 1 évre rá jön hozzá WOTLK és megy az egész még egy kört?
Az a szeró CSAK 1.12.-es vanilla szeró lesz és hidd el nem fognak ráunni az emberek. Max felhúznak minden kasztból egyet-egyet.
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #80028 üzenetére
De rég felfogtam és tudom mire megy ki.
Bár azt mondod az zavar hogy offolok.
De ez álszent duma,szimplán velem van bajod.
Legalább is gondolom a 4 betűs dolog van ebben.
Jah és ne sértődj meg de estig lehet nem válaszolok.
De most olyan helyen vagyok ahol nincs mindig térerő. -
bgufo
csendes tag
válasz
Padlás #80028 üzenetére
Vagy esetleg Te is elolvashatnád amit Ő írt és értelmezhetnéd ha már reagálsz rá. Nem tudok belogolni csak este mert melóban vagyok, de tény eddig 880-890 volt a max ilvl normál WQ-ből ha nem számolod a mythic dunegon WQ-t Ha ez most tényleg ismét emelkedett 900-910 akkor ez újdonság ami tegnap még nem így volt és még könnyebbé teszi az altok gearelését.
-
tomiivagyok
aktív tag
-
-
Plata
félisten
válasz
Padlás #79883 üzenetére
Nézd én csak azért vettem meg elővételben BfA-t mert azt hittem az új törp egyből elérhető lesz és játszhatok vele,mi több azt terveztem vele fogom végig játszani az új kieget.
Lehet hogy csak reskin az új törp,de nekem nagyon bejött a racial meg egyéb új dolog.
Az új kieg elég nulla lesz,a törp érdekelt volna,de most végig kell majd játszanom a hülye kieget egy régi karival és megcsinálni repukat küldiket hogy elkezdhessek majd kb a kieg felénél végénél egy törpöt. -
Dani82
senior tag
válasz
Padlás #79104 üzenetére
Egyebkent az egesz communinty szarabb lett, mint regen nem csak a magyarok.
En legion kozepen jottem vissza tobb ev kihagyas utan, es fura volt megszokni, hogy mar annyi interakcio sincs hogy koszones insta elejen/vegen. Ha 1 wipe van azonnal leave van, valami toxic megjegyzes kisereteben.
Eleg szomoru ez, regen nem ez volt, akar barattsagok is alakultak ki a kozos jatek alatt, ma mar kb lehetetlen. -
Healbacsi
őstag
válasz
Padlás #79084 üzenetére
Miert kit bantottam?
En szoltam le a wow communityt? En ertekeltem masok intelligencia szintjet ugy, hogy nem is ismerem? Persze ha olyasvalakirol beszel vki, hogy a masik fel nem tud rola, illetve a tobbi szamara ismeretlen az oke.
En vagyok az aki nem akarok magyarokkal egyutt jatszani (mert masok ezt mondtak), de a magyaroknak sirok forumposztokban, hogy az eletem milyen rossz?
Es miutan megmondom, hogy ez nem franko igy ebben a formaban, akkor az en stilusommal van a gond?
Elkepeszto, de komolyan. En is csak leirtam a velemenyemet. Vagy ez nalam nem lehet kifogas? A tobbi kollegatol ezt mindenki elfogadta, tolem miert nem? Mert nem sirok olyan dolgokrol amirol ti is (es kivulallo vagyok)?
Szerintem pont emiatt beteg a community. Ha legankelnek, akkor sirok. Ha nehezitenek a harcokon, akkor sirok. Ha elveszik az xp boostot, akkor sirok, ha nem esik ki az item akkor sirok. Ha mar egy honapja nem sirtam, akkor sirok, tok mind1 mivan sirok.
Szoval a jo community az aki sajnaltatja magat??
Igen, valoban rossz jatekostars vagyok ingame, talan ezert kernek paran, hogy valtsak servert, vagy csatlakozzak x,y guildbe. Sajnos a stilusomon azt erezheted, hogy mar regota jatszom, sajnos tul regota, es akarmit mar nem lehet lenyomni a torkomon.
-
Roland861010
veterán
válasz
Padlás #79047 üzenetére
Zsigerből nem bírom elviselni a sok sírást.Amikor 20 poszton keresztül azt látod csak, hogy ezek a köcsög Magyarok így meg úgy kicsit bicskanyitogató a dolog.
A hunchat problémát meg úgy kell megoldani hogy be se kell oda lépni.Ha magyarul akarok társalogni ott a guildem vagy a családom .
Az hogy ki kiket genkel egy PvP szerveren nem mindegy ?
Ez ilyen sajnos. -
MegalodonS
őstag
válasz
Padlás #78798 üzenetére
Lehet rosszul tudom es tevedek?!! Ok mar akkor ezt a reput kaptak,amikor elkezdtek az alap questeket lvl100+ es a plussz world questek?! Te mennyi Argus reach reput kaptal, lvl110 alatt elarulod?
Tevedek??
(#78800) Lacee1986
Elarulod mi az a napi quest het?(Amator vagyok
)
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Padlás #77140 üzenetére
Igaz nem 4k ban, csak 2560x1080 ba most fogyasztottam par uj jatekot de megint ra kellett jonnom hogy semmi ujat nem tudnak mutatni, persze a grafikan kivul.
Par ora jatek es egyszeruen megunok mindent.A wow meg mindig az egyeduli jatek ami lekot meg igy 30+ osan is, aminek egyebkent nem orulok de ez van.
Most megy el az lg34uc79g moncsim, kereshetem a helyere a 4k kollegajat, azt mar latom hogy az lesz a jovo.
-
thomeef
őstag
válasz
Padlás #64845 üzenetére
A conquest alakult át honorrá, azon felül pedig golddá. A honor megmaradt.
(#64847): Az tény hogy jelen pillanatban nem sok vizet zavarnak. Bár nemtudom hogy a melee-t mi a fenével fogjuk ezután kite-olni. Ugyanis más lassító spellünk nincs. Teljesen kifilézik a retrit, emelik a spellek cd-jét, elveszik a hammer a wrathot. Mi lesz ebből? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest