- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hunner #90053 üzenetére
Köszi,a shadowlands megvan,csak nem tudtam hogy milyen az új DK,mert ugye a hagyományos DK kezdősztorija az pár órás.Egy rahedli küldit le kell tolni és úgy szerezzük meg a szinteket és a felszerelést,de akkor itt semmi ilyen nincs.Akkor gondolom allied race DK nem is lesz 60+ szintű mire végez a bevezető sztorival mert nincs sztori.
-
Plata
félisten
válasz
Hunner #89903 üzenetére
Értem,azt gondoltam teljesen kivették,de akkor nem.
Egyébként csal kíváncsiságból,nektek hány másodperces volt eddig a leggyorsabb eventes insta?
Nekem most a rekord 18.88 másodperc.Azt hiszem a sámlimnak van a legjobb.
Bár majd megnézem addonban,talán fent van az összes kari-é. -
Ghoosty
őstag
válasz
Hunner #89780 üzenetére
Köszönöm. Most már nem cserélem le arra a pár napra, de ha jön a Shadowland, akkor váltok. Főként, mert aktívabb raidelést tervezek, most meg csak azért fizettem be, hogy beérjem magam lore-ban, meg kitaláljam, hogy még mindig leköt-e vagy már túl 'öreg' vagyok hozzá.
Leköt és dungeonok alapján nem is nagyon rozsdásodtam be. -
Whysperer
addikt
válasz
Hunner #87164 üzenetére
Igen . Bocsi ,de itt a kulcs amit mondtál. (mindenki rommá healelte magát) GG úgy kellene csinálni a WOW a jövőben mint a Divinity Origin Sin 2-t ,hog yminden class csak néven class ,mert mindenkiből lehet minden. Mindenki healel + dpsel. már csak a mindenki tankol hiányzik 8) . Gondolom mivel ez Mythic ezért HC-ba ezeket még könnyebb lesz megoldani!
GG methodnak a killhez!!
-
szaszab
aktív tag
válasz
Hunner #86399 üzenetére
Nekem nincs fly-om, így értelemszerűen neccesebb volt a bonus quest-elés. Viszont ládákat nem nyitogatva, csak bonus questekkel 90-ről csak 96-ig jutottam. Viszont elfogytak, szóval a maradékot dungeon + quest kobóval kellett megoldjam.
Épp tegnapelőtt lett 100 a rogue-om. Rested 90-93-ig voltam, ha jól emlékszem.
-
-
Plata
félisten
válasz
Hunner #86261 üzenetére
Nem nagyon szoktam meghalni,max ha hulla fáradt vagyok és néha elfelejtem benyomni slow fall-t,pár hete volt egy ilyen mikor bele ugrottam dalaran kráteres portálba.
Utólag jutott eszembe hogy hopp ide kéne slow fall.
De az sem BfA területen volt.Az a buff meg asszem csak ott megy.
Néha kapok 30% speed buffot,az nem rossz,de ez a nem döglesz meg buff tök fölösleges.
Egyébként ezekre gondoltam,főleg a tailoringost szoktam használni,mert mage karival ha unatkozom akkor wq-zok,és vele találtam már egy rahedli time riftet,de sosem kaptam semmit belőle.Max idióta buffot. -
hemaka
nagyúr
válasz
Hunner #86127 üzenetére
Kivancsian varom mi fog kisulni belole. A privat szerverrol persze elszipkazza majd az embereket, de nem lesz patchelve hanem egybol 1.12-vel kezdunk allitolag, bar gondolom lesz annyi eszuk, hogy majd fokozatosan nyissak meg a raideket, ne legyen elerheto egybol az osszes.
Van mar egyebkent konkret datum mar vagy meg mindig a nyaron valamikor? -
Lei559
tag
válasz
Hunner #86127 üzenetére
Legyen így. Örülnék ha népesek lennének a classic szerverek. Viszont azt ne feledd , hogy azokon a szervereken amiket nevén nem nevezünk nem volt havidíj.
Szerintem még a blizzárdnak sincs fogalma arról , hogy mi fog ebből kisülni.
Meg vannak még nagyon érdekes teóriák a Classical kapcsolatban. pld nem egy fórum zengett arról , hogy mennyi mindent akartak még anno belesűríteni a vanillába ami nem kiegészítőként , hanem nagy patchekkel jött volna be.. még a végén kapunk + tartlamakat is szigorúan az 1.12 elveit követve. Ami talán nem is lenne akkora nagy "csalás" mint mondjuk egy MC-t vagy Onixyát az 1.12es állapotával elkezdeni raidelni.. mert már az sem lesz valahol ugyan az.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Hunner #85939 üzenetére
na pont erre nem jöttem rá, hogy az a skill mire való
de még jó, hogy nem álltam neki kísérletezni.
Igen, eddig AH-ból meg amik estek cucc scrappelésből húztam a skillt. Akkor marad AH, úgy is most Drustvar ad 2000g-t
Magam sem tudom miért lett ez JC, de nem jutott jobb eszembe (ench, tailor, alchemy már van). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Hunner #84222 üzenetére
Arra gondolsz, hogy be lehet kapcsolni, hogy egy mobra amikor ráklikkelsz az kiszedi az összes lootot (abból az egyből) automatikusan, nem kell végigklikkelni minden loot itemet? Az persze hogy benne van, mivel 1.9-es patch-el került be WoW-ba, classic meg 1.12-re alapozódik.
-
Padlás
senior tag
válasz
Hunner #83850 üzenetére
Én sem veszem készpénzek, ezért is kezdtem úgy, hogy "Ha...".
Sspot: Azért ebben a játékban eléggé szubjektív megítélni, hogy mit jelent az, hogy valaki semmit nem ért el a játékban. Ha nem élvezhető az a content az illető számára, ami érdekli őt, akkor eredményeket sem fog elérni, mert úgy érzi, hogy időpazarlás.
MasterMark: Revered repuig +15 ilvl minden szint után a nyaklánchoz.
-
Plata
félisten
válasz
Hunner #83678 üzenetére
De régen voltam.
Meg volt adva melyik nap hova mire.
Nagyon régen.
Legion óta nem is játszom magyar klánban vagy szerveren.
Max arathoron hordásként de nem magyarban.
Volt olyan hogy 8 óránál is többet toltuk instát.
Sose felejtem el hogy kívülről kellett fújni a taktikát meg minden egyéb marhaságot.
Már ez nem hiányzik.
Jobb a casual random dungi finder.
Meg nem is tudnék annyi időt fixen rá szánni.
Ciki lenne ha az esti raidre nem tudnék menni mert valami közbe jött.
Lehet magyar szerón kéne próbálnom játszani,de bronzebardon ott a 15 karim.
Nem hagynám ott. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Hunner #83251 üzenetére
"Egyébként a class balansz szerinted egy excel táblában van amit megeszik a wow kódja?"
Igen, így van, ők maguk állították. Oké, nem excel tábla, adatbázis. Abban a bluepostban amiben a classicos problémákról írtak, egyértelműen leírták ezt is. Meg azt is, hogy ezek az adatok megvannak.
Te azt gondoltad, hogy a spellek meg abilityk, gearek, mobok, stb. bele vannak írva a forráskódba? -
válasz
Hunner #83248 üzenetére
A másik oldala pedig az, hogy szvsz mindenki a hype miatt rajong a vanilla wowért, de ha ténylegesen megtapasztalják, akkor kb. a 70%-a ott is fogja hagyni az egészet. És még lehet nagyon keveset is mondtam.
Akik tényleg játszottak abban a korban, azok tudják, hogy milyen szenvedős volt néhány (?) dolog, én pl: meló és 2 gyerek mellett tuti nem akarok már annyit tökölni egy játékkal.
Csapoati: aoe loot? Hogyne! Semmi ilyesmi, a classic az classic, pont ez a lényege, hogy páran vágynak a régen minden jobb volt érzésre és nem kell nekik semmi kényelmi feauture az elmúlt évekből.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Hunner #82932 üzenetére
Én sok mindent kipróbáltam már, de nekem a Z-perl jött be a legjobban.
Azt használom nagyon rég óta, mint az 1x1 és most már nem is eszik annyi memót.
Most gondolkozom hogy megint felrakok egy Dominos-t, hogy minimalizáljam az action bart és a középre beszúrjak egy Weakaura-t.
Bagnont meg már nem használom mert frankó hogy össze vonja a táskákat de ilyen hézagokat csinál középre meg stb stb. Viszont ahhoz jó lenne hogy látnám miből mennyi van nálam. meg lehet azt oldani hgoy fent van a Bagnon de ugyanúgy különválasztja a tatyókat? -
Healbacsi
őstag
válasz
Hunner #73935 üzenetére
En is leirtam a velemenyemet arrol, hogy mar igen faraszto azt olvasni milyen rossz a ragna alli, hiszen te se jatszol mar itt panda ota ( 2-3 eve? ).
Az egymondatos off valaszod vagta ki nalam a biztositekot.Szoval az, hogy ha valaki nem egyezik a te velemenyeddel nem feltetlen kell visszaszolni, es aztan meg ha valasz jol ra nem feltetlen kell megsertodni.
A gyerekeknel is mindig az a valasz hangzik el a "Hogyan kezdodott a verekedes" kerdesre: "Az ugy kezdodott, hogy visszautott".
Ertem en, hogy a velemyedet irod, de borzasztoan faraszto es bomlaszto folyamatosan ezt olvasni. Mindenki koztuk te is akik elmentetek "itt hagytatok minket" szetarado oromotokrol szamoltok be, es arrol, hogy mi mennyire nem dontottunk jol, hogy meg mindig itt vagyunk.
Itt nem az igenyekrol vagy epp igenytelensegrol van szo, hanem arrol, hogy mint mar irtam fentebb, a pve server unalmas, pvp serveren nincs mashol magyar allis populacio, es koszi, de alliance oldalon szeretnenk jatszani. Akkor most szerinted mit csinaljunk? Keseregjunk naphosszat, vagy csak siman probaljuk elvezni a jatekot?
-
Healbacsi
őstag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Hunner #73926 üzenetére
Sokkal frusztalobb, hogy az eltransferelt, faction change-lt jatekosok folyamatosan rontjak a megmaradt allis populacio moraljat. Hiaba mondja Viktor77 is, hogy el lehet lenni, de mindig kell nehany onigazolo iras arrol, hogy hulye aki marad.
Nincs masik magyarokkal lakott pvp server. A pve server borzaszto unalmas. Semmi penzert se valtanek hordara.
bigbadforty: Ha egy masik serveren levo partyba lepsz be, akkor atkerulsz a masik serverre. Pl custom grp kereseskor, vagy kesobb majd 110-en a World quest group finder addon hasznalta szinte kotelezo, ami automatan keres neked partyt. Igy world questeles soran alig 1-2 esetben teljesited a questet a ragnaros serveren, igy a hordasok nem lassitanak le, tulajdonkeppen eszre se veszed oket.
-
bigbadforty
tag
válasz
Hunner #73922 üzenetére
Tegnap Azsura-t toltam végig 100-tól, hát érdekes volt...... minden egyes questre, de komolyan minden eldugott kis mellékküldire jutott két hordás minimum. Ezzel nincs bajom, cask az, hogy 110-esek voltak, és questeltek ők is. Ezt a DH-t már kiszenvedem allis oldalon, utána a boostot elhasználom hordára, vagy más szeró.
De anno például BG-ken nem volt akkora jelentősége, simán tudtunk nyerni allis oldalon, persze ha volt healer.... szóval a küldizés meg ilyen, de hát az a kezdetektől ilyen.
-
Viktor77
titán
válasz
Hunner #73922 üzenetére
Teljesen mindegy az arány. Hoppal 3 pillanat átkerülni máshova, WQ-k közben meg pláne.
Maradhatsz is ott. Progress is guildek vannak.Vérpistikék mindenhol vannak, akik neked esnek, aránytól függetlenül. Tegnap pl. kajálás közben megálltam egy flypointnál kb. 20 hordás közt, meg ugye jöttek-mentek. Már afk is voltam, de nem nyúltak hozzám.
Rendszeresen (napi sokszor) ölöm hordások közt bossokat, le se szarnak. -
Healbacsi
őstag
válasz
Hunner #73376 üzenetére
Treckie streamjebe is bele szoktam nezni, neki kicsit masabb a jatekstilusa mint Slootbagnek. Slootbag jatekanal mindig azt latom, hogy sokkal lazabb. Az eu jatekosok valszeg azert Treckie mellett adnak le elso korben a voksukat, mert o is eu jatekos, Slootbag pedig amerikai, es kevesbe figyeltek a korabbi munkassagat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Hunner #73011 üzenetére
Mit szólnának a warrior tankok, ha átalakítanák az Ignore Pain-t úgy, hogy összesen csak 300k-t healelne és csak akkor kapnának 1 stack-ot, ha előtte már kaptak 3 millió-s damaget, illetve a Shield Block és az Ignore Pain közös CD-n lenne. És ez még meg sem közelíti azt ami a Brewmasternél van.
Nagyjából ilyen volt a tankok aránya eddig a nagyjából 400 Legion dungeonban, amiben healeltem:
Vengeance DH: 100
Prot Warrior: 90
Guardian Druid: 75
Prot Paladin: 70
Blood DK: 63
Brewmaster Monk: 2Ha azt nézem, hogy elvileg hasonló arányban oszlanak meg a jobb és rosszabb playerek minden class esetén, akkor ez a statisztika azt jelenti, hogy a classal van valami probléma, nem a playerekkel.
Érdekes, hogy képesek mindenre kiadni hotfixet, de nem zavarja őket, hogy az egyik class, egyik speccével kvázi nem játszik senki.
-
-
Rison77
senior tag
-
nonsen5e
veterán
válasz
Hunner #70954 üzenetére
Mintha az jelentene valamit is.
1 szálat terhel, mégis ezt írja ki. Ha 2 szálat terheltetek, akkor szintén mindegyik megnő kicsit, 4 szál terhelésnél ír csak 100%-ot mind a négyre.
4 magos i5-ből mondjuk letiltasz két magot, akkor meg sem érzed a különbséget. Overclock-ra viszont reagál szépen - így teljesíthet jobban WoW-ban mondjuk a (szénné húzott) anniversary pentium, mint az i3 vagy a non-k i5/i7.
-
hemaka
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
k.kristof
őstag
válasz
Hunner #69233 üzenetére
Épp most írta le, hogy mindenki kapott egy új, tizenkettedik karakterslotot, hogy indíthasson demon huntert akkor is, ha már van 11 karaktere az adott szerveren, és nem Connected Realmon van, hogy valamelyik másikon indítson.
Arathoron nekem is 11 karakterem van, mégis ott van a Create New Character gomb. Le is foglalom a DH-m nevét, amint kitalálok valami jót, ami még szabad
-
törölt tag
válasz
Hunner #65287 üzenetére
jól látod, igazából ezért szeretem a vanillát.
viszont ott a dolog rossz oldala: rengeteg idő elmegy az utazással, hiányzik a dungeon finder, meg egy csomó hasznos fejlesztés.
ami viszont priceless: nincs chopper motorzúgás, már ezért megériui.: visszamegyek read-onlyba, nem szeretnék senkit magamra haragítani ezzel az illegális témával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Asus Rog Strix G16
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged