- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
hemaka #97082 üzenetére
Rájöttem.
Akinek ilyen problémája lenne, item restoration felületen mutatja melyik szerveren milyen karakterek vannak, így már látom melyik accon van, amit keresek. -
ViharVadász
őstag
válasz
hemaka #96950 üzenetére
DK-t már a Pre-patchben is fogsz tudni indítani.
Második kérdésedre a válasz, hogy lesznek új szerverek ahol teljesen nulláról indul mindenki, de a jelenleg meglevő szerverek mennek át WotLK-ra és az azon lévő karaktereid is, azaz egyből tudsz velük átmenni Northrend-re. -
Phobion
őstag
válasz
hemaka #96597 üzenetére
Ha valaki nem találná: https://download.curseforge.com/#download-options
Az Alpha verzió az Overwolf mentes.
-
lakisoft
veterán
válasz
hemaka #96459 üzenetére
Nekem is hasonlóan kellemes élményeim voltak vele. Mondjuk a Solo senariok annyira nem adták, de meg csinálta az ember ha raidelni akart! Ahogy most is ki kell maxolni mindent a siker érdekében
.
UI.: Látom megy a károgás pedig még semmi nem történt. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. Nem kötelező
. 11 év játék után tavaly tartottam egy fél év szünetet és ma újra játszok és raidelek. heti 2 nap a többiben nem járok fel szenvedni ha nincs kedvem.
-
Plata
félisten
-
tyielow
aktív tag
válasz
hemaka #94746 üzenetére
Nekem ez így stimm. Viszont nem tudom hogy healerként érdemes-e nekem bemászni a medencébe az orbbal. Így nem szoktam felvenni, meghagyom másnak, legalább van kit fókuszáljak. Mindettől függetlenül személy szerint nekem nem jön be az itteni játékmód, CTF meg conquest jobban bejön. Ami még feltűnt, hogy valóban nem akarják sose az orbost megölni. Amúgy ezen a BGn szerintem 10-ből 8x kikaptam eddig
-
Plata
félisten
válasz
hemaka #94480 üzenetére
Én nem dps voltam hanem híler.
A karim 47 volt a tank 16.
Divine star 5-6k-t hílelt tankba a flash heal meg 15k-t is.
A tanknak volt 1.4k hp-ja.
Egyébként a karim darkmoon cirkuszban dekkolt az xp bónusz miatt.Az egyik insta után nem oda dobott vissza hanem egy griffre,ami összevissza repkedett elwynn redridge és duskwood között,többnyire a textúra alatt.Mikor be nyomtam hogy a következő megállónál tegyen le,ledobott sw-ben. -
Bencus88
nagyúr
válasz
hemaka #93608 üzenetére
Omg😅
Nekem egyelőre ez elég nem tudom mit fog tudni nyújtani már próbálkoztam korábban mindegyikkel. Teldrashil zenéje alatt akarok questelni, darkshore, ashenvale aztán majd meglátjukHiányoznak a régi gyerekkori enlékek amikor fogalmam se volt semmiről.semmi olyan nincs ami most lekötne csak ez. Kiderül meddig húzom
-
BeZol
őstag
válasz
hemaka #93218 üzenetére
Nálam most 1 hétig egy 3GB-os GTX 1060-as volt a gépben 1440p felbontás mellett.
5-ös grafikán néhol bement 60 fps alá (ilyenkor én látom h akadozós már a kép) WQ-kat csinálva és raid-ben is (dungeon-ben azt hiszem nem).
Végül hagytam 5-ös grafikán, de a raid-nél levettem 3-asra (na így viszont már látványosan kiheréltebb a grafika, cserébe végig akadás/belassulás mentes).Tegnap beüzemeltem az RTX 3070-est, 9-10-es grafikán cpu limit van (8700K @4.7GHz), vagyis pontosabban fogalmazva a játék csak pár szálat használ ki, mert 50%-ra sem teker a proci, a videókártya 75% körül és közben 100 fps.
8-as grafikán használva 55-90% között mozgó gpu kihasználtságot láttam végig fix 144fps-t tartva (g-sync-es kijelző 144Hz-en).
Bekapcsoltam a ray tracinget, néhol eléggé megszépítette a játékot, venthyr-ként pedig a covenant központban szinte mindenhol 100%-on tekert így a kártya (world-ben nem), aztán gondolt egyet a wow, mintha alt-taboltam volna, majd 3 sec múlva vissza, és újra visszarakott a játékba de már ray tracing off. Azt hiszem ez még eléggé béta...
Ray tracinggel kapcsolatosan még annyi, hogy videók és képek alapján nem tűnik a wow-hoz nagy durranásnak, de pont bastion-ben fityegtem mikor bekapcsoltam és hát azonnal feltűnt a különbség, a képek/videók egyáltalán nem adják át a dolgot, ad kb. annyi plusszt, mint amikor 3as grafikáról 5ösre kapcsol az ember (5 és felette nekem kvázi egyforma már). -
Viktor77
titán
válasz
hemaka #93208 üzenetére
Egy 3200G IGP-jével vagyok épp.
FHD-ban teljesen jó, semmi nem öli meg nagyon (csak Plaguefall első bossa "termében" valamiért nagyon elkezd szaggatni).
Nem teljesen minimumon vagyok, a csúszkák 5-ösök, worldben teljesen jó, Torghast sem öli meg semennyire.
Bár még WotLK, de volt effekt rendesen:Ez meg raid, itt már minden 1-esen, de textúra high, meg az effektláthatóságok vannak felhúzva, és hát csak egy 30-as raidről beszélünk (jobbra fent az fps, a 25 az ms-em):
-
Ghoosty
őstag
válasz
hemaka #92760 üzenetére
Horda oldalon 10% van, Alli oldalon 30%. Ezt a Blizz változtatja attól függően, hogy milyen arányban vannak aktív warmode-osok.
Ha visszament Alli oldalon is 10%-ra, akkor érthetőbb, hogy miért vannak ennyien. De komolyan annyian nyüzsögnek, hogy félve kattintok a questgiver-re, mert véletlenül megtámadok valakit, akkor mindenki rámugrik a környéken. (Volt rá példa.) -
Plata
félisten
válasz
hemaka #92691 üzenetére
Én aktívan játszottam végig BFA-t,elvégre felhúztam vagy 30 karit.
Tegnap én is elkezdtem játszani a kieggel,de be vallom nem jött be,kb éjfél egyik játszottam,de nem végig új kieggel,mert azt hamar meguntam és inkább át léptem kis karira.
Egyébként meg Tigerclaw-nak igaza van,a zónái tényleg nagyon emós és még hagy ne mondjam ki milyen stílusúak.A shadowlands rossz név,a g betűs szóval jobban lehetne jellemezni. -
Telda
addikt
válasz
hemaka #92329 üzenetére
Gorgrond-ban van, Crimson Fen vagy mi a neve. Ölnek mindent, szürke vackok esnek, némelyik akár 6 aranyat is ér. Plusz zöldek, meg transmog itemek Egy óra alatt megvan a 12-14k arany, 24 órában 336000. Ezt még szorozd fel akkor 29 nappal és meg 5-tel, mert annyi bot szokott lenni egy felhasználótól. Ez egy hónap alatt 48millió gold.
Szóval durván egy fél nap alatt megvan a token ára, a többit meg adják el. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
hemaka #91664 üzenetére
Nem azon van a hangsúly, hogy eu, a tendencia az ami aggasztó. És nem csak a support terén. De ha szeretnéd kifejtem:
Anno vanillában volt eset hogy raid közben megjelent GM, karakterrel, jófejséggel, rp szöveggel hatalmas élményt adva 40 játékosnak és nem mellesleg megoldotta a problémát, ott és akkor. Lelkes játékos volt, egy közülünk.
Wotlk idején erre már nem nagyon volt kapacitás, de megkerestek ingame, el lehetett velük chatelni, ha nem is azonnal és nem is elsőre de találtál kompetens segítséget.
Az elmúlt pár évben a folyamatos leépítéseknek hála oda jutottunk, hogy ha item restoration vagy egy kései copy-paste válasz nem oldja meg a problémád, akkor így jártál. Classicban gyakorlatilag CSAK copypaste választ kaptam.
Szóval nem az a lényeg hogy amcsiknak is angolul kell írni, hanem hogy olyan emberek a support, akik még múlt héten virágot árultak vagy kosarat fontak, szarul vannak fizetve, kevesen is vannak és azt se tudják miről van szó, tisztelet a kivételnek (kaptam már wow-os kérdésre call of dutys választ). -
szaszab
aktív tag
válasz
hemaka #91267 üzenetére
3 gombot. Ahhhaaaaa. Lötyögős fejlődés közben esetleg. :) Egy 15 feletti mythic kulcson, ahol kell használni csapdákat (lassító, frost trap), szakítani kell, prepoti.... Ééés még dps-ben is odatennéd magad, hogy időre lemenjen. Figyelve arra, hogy ne essen le a 3 stack Frenzy buff a petről... Disengage, teknős, fd, binding shot, primal rage, missdir. Szóval három gomb. Eddig a háromból tízet soroltam fel úgy, hogy nincs benne a rotád... Úgy, hogy egy éve nem nyúltam a hunterhez :D
-
Blizz
őstag
-
Plata
félisten
válasz
hemaka #90507 üzenetére
Enyhén ciki.Egyébként a második képen épp hátrafelé lovagolok.
Csak a karim nem tudott megfordulni,sem a mount ha ráült,ezért oldalra és hátra fele is futott.Vagyis nem futott,csak csúszott a földön.
Bezzeg a törpe demon hunter meg van csinálva.
Köv intában csapattárs törpévé változtatott.
Ilyen furi lich kinges törpévé.
De rendesen tudtam harcolni meg minden,nem csak állt mint a faszent. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hemaka #88256 üzenetére
Tegnap bezzeg Desolace-ban a hajós láda farmnál rendes tömeg volt. Persze nem is lett volna gond, ha normál a droprate. Megöltem vagy 80-at azokból amik dobhatták volna, de sehol semmi. Szerintem ki is dobom azt a questet, mert csak időpazarlás. Látni hogy gyűlik fel nagyobb tömeg, ahol valami problémás quest van.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hemaka #88037 üzenetére
Ja félreértettem amit írtál, azt hittem azt írod, hogy a ninjázást büntetik máshol
Amennyire tudom Blizz csak bejelentés alapján büntet chatért. Nem hiszem, hogy ez kapacitás kérdése lenne, mert simán írhatnának automatizált rendszert erre (gyanítom ahol rendszeresen büntetnek ott is az van), inkább policy kérdése (és hogy őszinte legyek a Blizz gyakorlatával kell hogy egyet értsek).
-
Whysperer
addikt
válasz
hemaka #87996 üzenetére
Nagy veteránok maradunk.
Sokan lemorzsolodnak ez biztos. De ne legyen igazam. Én újra mászkálni ilyen formában Barensen első 13 lvlt jobban élveztem mint a BFA bármely percet. De ezt tudtam is, hogy jobban fogom élvezni. Szűk 20 fős guildem pedig csak velem egy idős játékosokkal van tele akik most jöttek vissza LK óta.... Szóval mi jól elvagsunk -
-
Hunner
senior tag
válasz
hemaka #86125 üzenetére
Abból indultok ki, hogy ti milyen időbeosztással rendelkeztek, meg azzal, hogy akik jelenleg retailen wowoznak azoknak túlságosan grindfeszt lesz a játék. Ezzel a gondolkodással pontosan azt a csoportot nem veszitek figyelembe, "akiknek" a Classic készült. A jelenleg több privát szerveren játszani kénytelen, mai napig grindfesztre vágyó akár ujgenerációs wowkockát. Nem írunk neveket, de van/volt 3 nagy szerver meg több kisebb másik, ahol komolyan már évek óta Vanillát játszott a nép, nem ráunva, nem elfogyva, nem kifulladva. Tartották a számokat, sőt növekedtek is. Ők lesznek az alapvető játékosbázis, melléjük pedig mindenki csak extra. (Egyébként szerintem ez nem is a Classicról szól, mivel egy előfizetéssel fog menni a kettő, hanem arról, hogy a Retail WoW szebb előfizetői számokat produkáljon)
-
Lei559
tag
válasz
hemaka #86125 üzenetére
Na én ennek örülök , hogy azért akadnak még "öreg motorosok" a wowosok körében , akiknek többet jelent majd a classic mint a mostani játék. Csak az izgat engem , hogy hogy találunk majd egymásra. Mert én ha felhúzok valahová egy 60as karit akkor azon a szerveren is maradok.. főleg h warrim lesz ami 2* durvább időben mint egy hunter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest