- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104042 üzenetére
Nincs ott semmi bug.
Ujabb karakter eseten "el kell inditani" a Legion kiegeszito bevezeto questjet. SW/Org hirdetotablajan megtalalod.Masik: Legionban meg nem voltak kozosek a questek, minden karakternek egyeni progresse van. Mindegy mennyi/milyen ocsid van kesz, ha masik karakterrel probalkozol (meg ha ugyanaz a class is), akkor is mindent elolrol kell csinalni.
Dragonflight ota ez mar maskent mukodik, de ekkor meg a "hagyomanyos" jatekmenet mukodott.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104028 üzenetére
Igen, ez a nagy fanfarral beharangozott XP event egy kalap szamocat sem er. Oke plus XP, amit eddig kaptunk neha-neha, meg talan kapsz nehany flaskat, amelyek 1 oraig vannak fent es nem esnek le, de itemet kb 1-2 szintlepesenkent egyet. Ennyi lootot akkor is kapok, ha folyamatosan instakat spammelek.
Eddig meg sosem volt ennyire szar koztes patch mint most.
Ebben a patchben eddig kb semmi sem mukodik (ugy biztosan nem ahogy beharangoztak), a nagy addon nelkulozo CD managerhez addonok kellenek hogy legyen barmi ertelme -> gratulalok, szep munka.. a tobbi event majd lesz vmikor, talan igaz sem lesz. -
ripla
addikt
válasz
Plata #104019 üzenetére
Jó lenne, mert az eddigi legunalmasabb kieg a mostani. 4 hónapra fizettem be induláskor, de 2 is bőven elég lett volna. A föld alatti goblinváros sem tud annyira érdekelni hogy fizessek érte. De sajnos ez még nem a vége, roadmap alapján majd valamikor nyár vége, ősz elején érkezik a folytatás. Mondjuk nem baj, legalább erre sem kell addig költenem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Plata #103982 üzenetére
Nekem eddig mind kapott, az első legvégén.
Most volt nálam is egy olyan, mint amit fentebb írtál, az egyik instában valami bugot használhatott, mert elment egy sarokba az insta elején (a sörfőzde volt), majd eltűnt, aztán nemsokára kinyírta a végén a bosst. Mi meg ott álltunk a bejáratnál, mint a sülthalak. -
-
TBT
addikt
válasz
Plata #103881 üzenetére
Nem tudom, de... mindig kettőn áll a vásár. Nyilván nekik is pénzbe kerül, illetve a cég működéséhez (és az ottani alkalmazottak munkájának a kifizetéséhez) pénz kell. És gondolom ők sem adták fel elsőre... hanem próbálkoztak sokáig, mert ugye egy kiadónak sem jó, ha "megfosztják" egy nagyobb címtől - legyen az Star Wars, vagy a Blizzard univerzumai. Sajnos így a Diablo könyvek már nem jelennek meg (pedig külföldi oldalakon írják, hogy egyik-másik könyv nagyon jól sikerült), illetve a World of Warcraft: Chronicle Volume 4. kötetet sem fogjuk már magyarul megkapni, ahogy... Jaina Proudmoore: Tides of War könyvét sem.
Sajnálom a dolgot én is. -
BMS
őstag
válasz
Plata #103784 üzenetére
Love Witch's Sweeper. Elvileg ezt csak napi egyszer próbálhatod és azon nagyobb esély van de fórumon megoszlanak a vélemények,hogy eshet napi több próbából is.
Az X-45-re meg szintén a napi első loot-nál van "nagyobb" drop esély. Wowhead-en van aki mind a kettőt megkapta egy lootból.
De ja,alapból marhakicsi a drop rá(X-45) pedig szerintem egy rémundorító mount és ráadásul timelimited event..tipik blizzard. -
ChPessimist
tag
válasz
Plata #103724 üzenetére
Aha...
Nem te vagy a hibás. Ez a patch sajnos most ilyen lett, mindenkivel ki akartak b@szni és így adták ki... Sajnos több éves egyetemi képzést kell elvégezni ahhoz, hogy az első küldetést megtaláld. :|Ez most ilyen. Majd a legközelebbi talán neked is - új játékosoknak is kedvezni fog...
-
BMS
őstag
válasz
Plata #103706 üzenetére
2 hetes poszt:
The Great Vault may not immediately update as content is completed. Our developers are working to make these updates happen faster.
In the meantime, if your Great Vault does not update, you can try relogging to see if that refreshes your Great Vault. If that doesn't work, you'll simply need to wait until the update occurs naturally.
Keep in mind that the Great Vault may display seemingly outdated options that do not correspond with your actions last week - this occurs when you don't open the Great Vault during a full week. The options will remain the same until you choose a reward, at which point re-opening will offer you the next set of options for the week after. -
ripla
addikt
válasz
Plata #103692 üzenetére
Régebben így volt, de mostmár a transmog a rajtad lévő ruha kinézetét alakítja át, nem lecseréli. Meg minek tenné? Folyton pakolgatni egyiket a másik után, felesleges. Oké, el lehet menteni a karakter lapon a különböző geareket és 1 gombnyomással átrakja, de ennek az a feltétele hogy nálad legyen az a ruha, amit használni akarsz, illetve bármelyik darabja hogyha változik, megint el kell menteni az új ruhadarabbal a beállítást, különben a hiányzó részt nem veszi fel.
A szakmák ikonja amúgy fent a minimap mellett is megjelenik, ott is ki lehet kapcsolni egy jobb klikkel, bár azt minden belépés után ki kell. -
ripla
addikt
válasz
Plata #103683 üzenetére
A régi szettek nekem is megvannak, főleg amikért hónapokig jártunk le farmolni még a guilddel. Csak a régi kieg cuccait dobom ki, quest itemek, alapanyagok, ilyesmi, nem kellenek már azok többé.
Amúgy tök jó lenne egy olyan opció, hogyha más talent beállítást használok, akkor az adott spechez való transmogot is cserélje. Pl. holy pappal nem szeretnék shadow gearben lenni, szóval ha átrakom holyra, akkor a gear is az előre beállított transmog geart mutassa.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #103683 üzenetére
Sokszor nem art rendet tenni. En is amikor jobban elkezdtem account szinten ocsiket vadaszni, akkor az egyik utolso elotti karakterem bankjaban talaltam egy leatherworkeres receptet. Ki akartam dobni, de mondom az 50g is tobb mint a vendoros 1 silver.
Mint kiderult, 350k-t fizettek erte. A vicc, hogy a recept evek ota ott pihent a bankban. En se vagyok nagy AH magus, de ha valami nem kell, akkor berakom, elobb-utobb elviszik. -
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #103679 üzenetére
Nem tudom. Nekem ezzel soha se volt gondom. Felulok a Tundra mamutra, es eladok mindent, es megyek tovabb. Nehany masodperc az egesz.
Ebben a kiegben van 2 darab ingyen 34-es taska a terkepen, csak el kell menni erte. Egy reagent bag sem art, egy 30-as se kerul valami sokba -
ripla
addikt
válasz
Plata #103677 üzenetére
1 darab táskával mész? Vagy egymás után mész farmolni és közben nem adod el ami összegyűlik? Máskülönben nem értem honnan a fenéből esne ki 100+ item.
Ha csak 3 táskát veszel, darabonként cirka 30 férőhellyel, még az sem tud megtelni. Még úgy sem, hogy vannak nálad aktuális itemek is a jelenlegi kontenthez.Nekem legalábbis 1 kör átlagban 25-30 item szokott lenni, több nem nagyon.
-
Healbacsi
őstag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #103625 üzenetére
tegnapi hotfix:
Addressed an issue that might have prevented some players from getting the Timewalking quest “The Shrouded Coin” from the last boss in their first dungeon of the week. Players that ran into this issue on a character should see one drop at the end of their next MoP Timewalking run.
-
ripla
addikt
válasz
Plata #103631 üzenetére
Amúgy pont a legrosszabbkor kezdted felhúzni a karikat, Nemrég lett vége a 4 hónapos eventnek, akkor kellett volna, a harmadik 80-as után lvl70-ről lvl80-ra 1 nap sem kellett hozzá, én a végén már valami +45% xp-vel mentem, ami mindenre igaz volt, a mobokra is, a küldetésekre is. Egy timewalking insta a mobokkal együtt adott vagy 270k xp-t. 1 insta = majdnem 1 szint, így ment. A legutolsó karakterem, egy Demon Hunter, délután fél 5-kor kezdtem vele a Timewalking köröket, este 9-re meglett a lvl80. És ebből cirka 1-1,5 óra az a várakozás volt, mire behívott az instába.
-
ripla
addikt
válasz
Plata #103629 üzenetére
Nem tudom amúgy, kb. 1 hónapja nem csinálok ilyen küldiket, mert gagyi a loot, a gearem jobb. Ezért is várom hogy hó végén lejárjon az előfizetés, aztán következő kiegészítőig a közelébe nem megyek. Mostanra már meg is untam, fél év után már nincs benne újdonság, még ez is sok volt. A Legion területre járok vissza régi küldiket csinálni, a mai napig a legjobb kiegészítő volt, és sajnos ez a War Within kieg a közelébe nincsen. Legionban is azt figyeltem meg, hogy a területek mennyire változatosak voltak, és a küldetések is mennyivel érdekesebbek. Kár hogy ezekből alig-alig köszön vissza valami.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #103625 üzenetére
Nem lehetseges, hogy valamikor a (kozeli/tavoli) multban voltal mar azzal a karival TW instaban csak nem lett leadva a quest? Ilyenkor a quest indito ott szokott pihenni a taskakban/bankban. Igy nem tudsz ujat kapni, hiszen mar van nalad egy.
Ha ez az eset allna fent (en eselyesnek tartom), akkor jobb katt az itemre, es a quest leadhatova valik) -
-
BMS
őstag
válasz
Plata #103615 üzenetére
The War Within Campaign: This requires completion of the entire War Within campaign, including all 4 chapters at max level.
Mourning Rise: Complete the quests in the Mourning Rise area in Isle of Dorn, starting with
Before I Depart and ending with
The Weight of Duty.
Broken Tools: Complete the quests from Machinist Kittrin in the Ringing Deeps, starting with
Discarded and Broken and ending with
Reforged Purpose.
Merrix and Steelvein: Complete a series of quests in Dornogal, starting with
How Scandalous! and ending with
Bad Business
Wowhead link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest