Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz vvega30 #81105 üzenetére

    Tudtommal a disc priest az egyetlen heal, ami nem feltétlen jó mindegyik raid fightra (heroic-mythic), mert legalábbis legio-ban amikor jött egy teljes raid-et érintő bazi nagy damage, akkor azt megfogta, és még mielőtt jött volna az újabb, addigra fel is húzott mindenkit maxra. Ehhez ismerni kell a fightot, és a többiek segítsége is kell. Tehát raid-wide burst-healje volt. Mythic+-okra nem nagyon vitték a disc priesteket, elég szenvedős volt vele healelni és csak égette a manát, főleg speedrunokra volt jó ha bírta manával, mert volt extra dps-e ugye.

    Azt nem tudom, hogy bfa-ra milyen változások jöttek. Szerintem tényleg jó buli játszani vele, de a használhatósága nagyon korlátozott, és tényleg jól kell vele játszani, vagy kuka az egész.

    Ha mythic+-olgatnál, akkor fontos, hogy milyen utilityket tud a classod. Ezekre legion alapján resto druid, holy pala a legjobb. A többi a futottak még kategória. Ha nem akarod első hetekben letudni azt, amikor a heti láda már nagyobb cuccot dob mert +10-es vagy +15ös kulcsot kell tolni, akkor mehetsz a többi healerrel is, aztán később gearből megoldod vhogy.
    A fő-fő probléma általában az 1shot mechanikás rész, mert pl. tyrannical a boss, és akkorát sebez, hogy max hp-ról is meghalnál. Ezt ha jól tudom a druida maci form-ban kivédheti (de néha úgy sem sikerül), a holy pala lebubizza, a többi healernek sztem nincs semmi immunitása vagy afélesége.

    Itt egy légiós healer kisokos

    Az biztos, hogy sem a holy palával, sem a resto druidával nem lősz mellé, mert ezek raidekre is nagyon jók!

Új hozzászólás Aktív témák