- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #101275 üzenetére
Ha a Német nyelvű Dragonflight gyűjtői kiadást teszed a kosárba, annak csak 30 euró a szállítási költsége. Ahogy látom mindenhol megy a reklamálás emiatt - még Amerikában is. No comment Blizzard.
Nehezen hiszem el, hogy egy szobor miatt ennyire megdrágulna a szállítás... -
Plata
félisten
válasz
tPedro_ #101213 üzenetére
Ne haragudj de valamit keversz szerintem.
Az aktív acc azt jelenti előfizetésed van,azért kapsz 500 vackot,ha nincs előfizetésed akkor nem kapsz,max 20 szint alatti karival tudsz játszani,de nem kapsz semmit.
Nekem nincs most aktív előfizetésem,nem is kapok semmit,de szoktam felmenni,például megszereztem a hearthstone mountot.Amúgy sem lenne időm Wow-ra mert így is fut másik két MMO előfizum,így is alig birom nem még ha Wow is menne.
Bár a februárt nem is játszottam végig,mert elsején megláttam azt a szivárványos havi felhozatalt és besokalltam.
Kicsit túlságosan át mentek abba az irányba ami nekem már sok. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tPedro_ #93686 üzenetére
A vanilla idejen tobb idealis, nagyban eltero talentfa is volt, foleg a hibrid classoknak, az elejen plane, amikor nem igazan volt toptalent a fak csucsan. (Az az allapot mondjuk a classicban sem erheto el, mert eleve egy vanilla vegi ujragondolt talentverziotval indult) Aztan egyre jobban elvittek abba az iranyba, hogy ne is lehessen barmit kiadni, egyre tobb kotottseg volt, mara meg tenyleg ritka ha egy classnak a fontosabb sorokban van tenyleg valasztasi lehetosege.
-
Ghoosty
őstag
-
Plata
félisten
válasz
tPedro_ #93299 üzenetére
Mert érdekelne van-e olyan dolog amit sztori nélkül is meg lehet csinálni.
Nem tervezem letolni egyenlőre.
Szerencsére heroic instákhoz nem kell sztori.
Amíg van Timewalking hét azt tolom.Utána meg azt hiszem új karit kezdek.Kipróbálom a tank demon huntert,az még nincs.
Na és valszeg egy frost dk-t.
Ja és ki akarom próbálni az új kezdő zónát,azt még nem is láttam.
Na igen frost dk-nak void elfet akarok,ha lehet,fagyos kari ami be kékül. -
Ghoosty
őstag
válasz
tPedro_ #92531 üzenetére
Én is arra vártam, de furcsán kevesen voltunk. írtam a generalra, hogy mondom kimaradt egy-két rare, de azt írták, az előbb ölték meg, nem maradt ki senki. Aztán láttam, hogy 10 percenként spawnol. Szóval valószínűleg Patchwork után már 10 perces volt a dolog. (Legalábbis én azt öltem előtte utoljára, aztán átlogoltam, hogy majd jövök vissza.)
Vagy kamuztak a generalon és tényleg kimaradt. Ezen nem veszünk össze. -
-
echterion
nagyúr
válasz
tPedro_ #89237 üzenetére
Kicsit már sok lesz ebből a csajból, most épp egyedül verte le a lidérckirályt. Ha olyan keményleány, miért nem csinálta ki Anduint, mikor volt rá lehetősége. Ilyen erővel simán le kellett volna nyomnia a farkasával együtt. Sok ez már, na. És fogadok, hogy ennek a végén se szabadulunk meg tőle, hanem találnak neki valami kibúvót, bezzeg Saurfang-nak nem találtak...
-
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #89005 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy többé már nem lesznek Blizzard exkluzív cuccok (könyvek, poszterek, szobrok, bögrék). Egy Jaina szoborral megleptem volna magam Karácsonykor (addigra össze is jött volna az ára - gyűjtögetés ON), de így már abból sem lesz semmi...
A gyűjtői változathoz gratula! Nekem ez lesz az első WoW CE, amiből kimaradok.
Lehet égi jel, hogy már másabb irányba kellene mennem, a Blizzardot és a cuccait meg hagyni veszni a feledés homályába (ahogy mostanság sokan is teszik)... -
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #88959 üzenetére
Azóta kaptál már értesítést?
Most látom a WoW-os redditen, hogy az UK Amazon tegnap már útnak indította a rendeléseket - valaki ma már meg is kapta - amikről ugye értesítést is küldtek.
Értesítést én nem kaptam, csupán levonást, amivel nem is lenne baj, ha jönne a csomag. De az meg nem jön, ebből gondolom, akkor ott sem jutott. Nyilván a pénzt visszakapom majd (ebben azért eléggé rugalmas és jófej az Amazon), de ilyen CE-m akkor sem lesz. Ehhh... Mindegy, akkor majd megy máshova az a pénz, ha már a Blizzard-nak nem kellett. -
TBT
addikt
válasz
tPedro_ #88975 üzenetére
Konzolvilág.
Szívesen segítenék benne, de a support szerint (a rendelési számom alapján) nekem már nem jutott példány tőlük, írták is, hogy ne várjam a futárt, szerezzem be máshonnan (szerencsére ez anno az Amazonnál megtörtént - de ott csak 1 példányt engedett a rendszer rendelni), a rendelésemet is törölték...
Remélem a következő WoW kiegészítő gyűjtői változatánál nem lesz ilyen hajcihő idehaza. -
TBT
addikt
-
BoneDragon
veterán
válasz
tPedro_ #86386 üzenetére
Az szép! Nekem sajnos az összes képem elveszett 2 éve, mikor elszállt a régi vinyóm. Semmit nem sajnáltam róla csak a képeket.
Anno Warriorral kezdtem, lehet most is azzal fogok indulni, bár erősen gondolkodom a Warlockon PvP miatt. Időhiány miatt nem akarok raidelni, inkább farmolom a jó kis High Warlordot.
Vanillában csak Warlordig sikerült, most 2. nekifutásra talán meglesz... Ki gondolta volna kis szarosként, hogy újra vanillával fogok játszani 15 év múlva, durva.
-
k.kristof
őstag
válasz
tPedro_ #74726 üzenetére
Ilyenkor a Blizzard Customer Service Twitter falára érdemes ránézni.
-
Lirion
addikt
válasz
tPedro_ #74598 üzenetére
Na ezt nem lehet használni, mivel ilyenkor be se tölti a karit, hanem töltés végén kidob. Én is ragadtam már így be a textúrákba rugóval (shadowstrike ftw), de pár perc után helyre került a karakter. Viszont ha ez nem történik meg, akkor csak az marad, hogy másik karival kell írni ticketet.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tPedro_ #72455 üzenetére
Nekem egy Phenom II X6 1090T van, sajna még 4GB DDR2-vel. Főleg a memóriahiány a problémám, de nem tudok upgradelni, mert a proci mem vezérlője nem bír több DIMM-et, komplett DDR2 csere meg nem éri meg...se váltani valami AM3 alaplapra DDR3 memóriára. Várom az AM4 startot, de úgy tudom, hogy idén talán már nem is jön... A proci nem rossz, csak a wow a 6 magból 2-t egyáltalán nem használ és a maradék 4-ből is főleg csak egyet, szóval egyszerűen hulladék a wow motorja, vagy direkt kicseszésből úgy van megírva, hogy AMD cpu esetén szarul fusson.
Játékra amúgy van valami olcsó, legalább 4 magos Intel processzor (DDR4-es lap támogatással)? 1998 óta csak AMD-t használok, de most nem biztos hogy elég türelmes leszek kivárni az újabb késést.
-
lakisoft
veterán
válasz
tPedro_ #72273 üzenetére
AP-t szinten rare halakbol gyujtheted. - ezt hogyan? Leadod npc-nek? vagy horgászás közben jön az AP? ez még nem világos számomra.
Szerk: Közben megtaláltam: All of the rare fish you've been catching will instead award you with 50 artifact power instead of fishing skill as long as you catch them with the angler. így már világos. Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest