- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #101336 üzenetére
Nekem a slime cat mount kell
Meg letudom az utolsó awakened raid-et és meglesz az ardenwealdos recolor mount is. Aztán nekem a season 4 véget is ér
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #101332 üzenetére
[link]
De ezen a héten ha megcsinálsz 4 mythic dungeont akkor kapsz 2 bulliont -
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka #101330 üzenetére
Nem, hetente 1 esik (ez a masodik het a season-ban)
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Csokishurka #99020 üzenetére
Köszi szépen, ha lenne puszis emoji akkor küldenék
Én meg várom már Ulduart, addig próbálok maxos geart össze hozni, meg elkezdtem újra kiszedni a netherwinges mountokat. Egész gyorsan haladok, de most picit megakadtam megint a játékba, altot is húztam, remélem Ulduar majd ismét érdekessé teszi
-
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka #98758 üzenetére
En nem mondtam, hogy jo lett a work order rendszer.
De eddig meg 2 het telt egy teljes kiegeszitobol, kar reszleges informaciok alapjan velemenyt alkotni
-
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #98724 üzenetére
Nem lesznek legok.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka #98649 üzenetére
-
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #98646 üzenetére
Minden raret napi 1x ölhetsz. Általában amit többször, arra jönnek ki folyamatosan a hotfixek.
-
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97838 üzenetére
5 addon-om van, az elég mindenre. Az utóbbi 30 napban összejött 4 napnyi játékidő, ez nálam iszonyat sok, szóval benne vagyok nyakig.
Igaz, most még csak q-elek, majd 80-on jün egy dps meter meg DBM pluszban, de kb. ennyi is lesz. -
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97826 üzenetére
Addonkezelő? Minek? Nekem az elmúlt majd' 20 évben egyszer sem hiányzott, az a néhány perc belefért mindig. Én nem szeretem ezeket a progikat amúgy sem, így nem volt nehéz döntés nem használni pl. Curseforge-ot.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #97826 üzenetére
Curseforge. Sokan szídják, bloatware, egyebek, de még mindig a legjobb. Meg hát nem is kell állandóan futnia.
WA-kra meg WagoApp. -
echterion
nagyúr
válasz
Csokishurka #97822 üzenetére
Én azt használom, nekem bejön, bár azt hiszem, most már Z-perl néven fut tovább.
-
ChromeX
addikt
válasz
Csokishurka #97814 üzenetére
Bartenderrel szerintem meglehet.
-
frango13
aktív tag
válasz
Csokishurka #97745 üzenetére
Mikor ezt bejelentették, még én is úgy voltam vele, hogy legyen. Most viszont azt mondom jobb ez így. Annyira nem személytelen így a pugozás. Aki nem tud max. 15 perc alatt partyban lenni, az nem is akar. Azt látom, hogy a finderben a játékosok kétharmada legalább, csak beregisztrálja magát egyedül, azt várja, hogy legyen valami. El vannak sokan pudingosodva, kényelmesedve. Retail mindent a pi..ája alá tesz az embernek. Megszokták...
-
BoneDragon
veterán
válasz
Csokishurka #97633 üzenetére
Megvárod mig unlocked lesz.
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #96768 üzenetére
A balance dudu hogy szokott teljesíteni így ovr dps-ben?
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #96768 üzenetére
Betyáros csapat grat. btw: Más nevet vártam volna tőled. Pl: CSokiokádéká
.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Csokishurka #96751 üzenetére
Gz! Nekem egyelőre ez a legmagasabb kulcsom jelenleg, és 8 sec maradt hátra. :D
Az mm és a ww pug volt.
Ütnék én nagyobbat is, de egyelőre túlparázok mindent... :( -
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #96751 üzenetére
Grat! Kiváncsi lettem volna a group setupra. Titkos?
-
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #96368 üzenetére
DPS vagyok, de szívesen csatlakozom. Főleg hogy a héten szabadságon vagyok
Kicsäko-Kazzak
Frost mage, majdnem 2.9k rion vagyok
https://raider.io/characters/eu/kazzak/Kics%C3%A4ko -
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka #96352 üzenetére
Aprilis 13-tol mindenki tud majd maganak "craftolni" set itemet.. eleinte heti 1-et, kesobb gyakrabban.
Bovebb info itt: [link] -
ChromeX
addikt
válasz
Csokishurka #96327 üzenetére
Szerintem nem rossz levezetésre, ha nem rusholjak ki az uj kieget.
Legalább "értelmet" ad azoknak akik még játszanának és nem S3ban ragad mindenki már olyan gearekkel hogy na.Nem ugy kell tekinteni rá mint content, hanem mint egy uj elfoglaltság ha nem akarod abba hagyni a játékot a kiegig
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Csokishurka #96327 üzenetére
Hatalmas twist lesz benne, az már látszódik...
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #96323 üzenetére
Frissítettem vele addonokat tegnap, meg WA-kat (erre ugye eddig is volt appja a Wagonak, ugyanaz a metódus).
Megcsinálta. Ennyi. Nekem a CurseForge-dzsal sincs bajom. -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Csokishurka #96313 üzenetére
Valami backup csak van róla.
Meg amúgy is a következő gonosz már Warcraft 2 óta szövi a tervét és abban olyan dolgok vannak amiről itt nekünk fogalmunk sem lehet. A baj az, hogy szerintem még a lore felelős csapatnak sincs. Majd meglátjuk... -
wintikek
tag
válasz
Csokishurka #96309 üzenetére
Jailer volt az eredeti arbiter, de száműzték, mert hatalmas bimbói vannakgonosz tervei voltak -
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #96308 üzenetére
Jelenleg pont a Frostot viszik raiden, és m+on is láttam már jó dps-t húzni. Attól hogy valami nem "meta", még nem használhatatlan
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #96309 üzenetére
Jailer-nek vége és most jön egy másik szupergyökér aki ezerszer erősebb lesz,de hiába mert nyakon vágjuk egy palacsintasütővel és meghal.
Ugyanis pont a palacsintasütőre lesz érzékeny.
Ezért nincs az űrben palacsintasütő. -
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #96299 üzenetére
Az egy random "leak" volt. Vagy igaz, vagy nem. Akár en is irhattam volna
DK egész S1 alatt top tier volt, es ahogy láttam most is viszik RWF-en pedig az AMZ-t leszámítva semmit sem ad a raidnek
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #96299 üzenetére
Trade chaten is ilyesmit olvastam. Én örülnék neki. Annó a sárkányos téma miatt (is) kezdtem el.
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #96281 üzenetére
Nekem valamiért a classic nameplate-ek is jobban tetszenek mint akármelyik addon-nak :) De ha lehet váltani akkor lehet leszedem.
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #96267 üzenetére
Csomó rare mob dob 10+ reput,azt farmolták szarrá :D Én is joinoltam párszor rare farmolós 30+ fős csoportba és volt amelyik órák óta aktív volt. De ha minden igaz ma nekem is meglesz a repu
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #96225 üzenetére
Ez egy nagyon jó hír. Köszi.
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #96143 üzenetére
Jelenleg amit írtam az a valóság. 12-ig tudok elmenni biztonságosan. Mondjuk azt szar csapattal is sikerül hozni. Ha 15-ig feljutok akkor szólok.ilvled és ratinged?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Csokishurka #96143 üzenetére
3-4 hónap kihagyás után gondolkozom a visszatérésen, destru lock. Van értelme? Mennyire lennék lemaradva?!
Még mindig eszetlen grindról szól az egész?! M+ érdekelne csak, raidből már kinőttem
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #96078 üzenetére
Én vagy kilépten a trade cityből vagy tiltólistára tettem minden hirdetőt
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #96073 üzenetére
Bics de én nem nézem a rio-t meg egyebet.De randommal járok mindenhova.
Horda oldalon ez igen is nehéz és mindig el megy tőle a kedvem.
Legtöbbször a hordában a játékosoknak túl nagy az arcuk és baromságokon hisztiznek.
Tw instában általában az a baj régi instákról gòzük nincs.Jelenlegi random heroicban inkább a hagy ne mondjam ki mi méregetéssel van bajuk.De TW instában is sokszor előfordul higy az insta nem megy le mert személyeskedésbe csap át és lelépnek.
A paladinommal nem sikerült még raiden végigmenni. -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #96059 üzenetére
Én a kezdetektől fogva játszottam,aztán 4-5 éve már csak aram-ot megyek,no nem azért mert zavar a sok barom aki ugat mint állat,nem inkább csak túl hosszúak a meccsek.
A sok toxikus játékos sosem uzgatott,valahogy ez nem szokott zavarni.Inkább jót szoktam derülni a sok habzó szájú marhán.
Mikor WoT-ban kivették a közös csetet én sajnáltam,élveztem mikor egyik másik ökör azzal volt elfoglalva hogy a cseten anyázzon.Az olyan ellenség akit könynen fel lehet húzni túl könnyű célpont.
Sosem bántott ha valaki elkezdett anyázni,vagy hackerezni,inkább még jobban felhúztam azzal hogy poénkodtam vele. -
Balcsix
senior tag
válasz
Csokishurka #96052 üzenetére
Szerintem egy fantasy játékban azért nem a legnagyobb akadály egy új class létrehozása. Ilyen szempontból bőven van még potenciál a játékban.
Az más kérdés, hogy a fejlesztők hogyan is képzelik el a játék jövőjét. -
Plata
félisten
válasz
Tinker és Necromancer érdekelne.
Remélem Tinker-nek lesz saját atombunkerje ahova elbújhat. -
lakisoft
veterán
válasz
Sokat LoL-ozol? Ott vannak ilyen érdekes dolgok
.
-
OgreImre
senior tag
válasz
Shadow Hunter
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #96050 üzenetére
Ha jól tudom így is több melee van a játékban mint ranged dps. A jó dps meg még mindig nagyon ritka. Tankból most rengeteg van. Healerből is van bőven, de jó healerből szintén nagyon kevés.
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #95992 üzenetére
Az új zónához kelleni fog majd amúgy valamelyikből? Az animáról tudom,hogy igen.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Csokishurka #95980 üzenetére
Sztem a világot is
Na, de én is örülnék egy konzolos wownak.
2 napja befizettem megint egy hónapra kis classic bc meglátom megint meddig jutok -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #95974 üzenetére
Tavaly már volt róla szó hogy jön konzolra és volt is belőle kép.
Bár én Ps-nek örültem volna,mert Kotor remake miatt gondolkoztam Ps5-ön. -
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #95944 üzenetére
igen
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #95854 üzenetére
Mindegy.
-
BMS
őstag
válasz
Csokishurka #95843 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #95843 üzenetére
Egyrészt vehetsz egy vendornál, amikor Venthyr assault van és a nagydarab fickó mobokat húz elő egy portálból.
Néha vendort húz elő, nála.
Másrészt, még a Mawos részen van egy heti(?) q (riftben érhető el, a híd előtt, mielött átmennél Beastwarrensbe), egy vendornak kell elrángatni egy ládát (több helyen lehet (asszem 4 és ugye 15 perced van), Handynotes mutatja) egy helyről. A láda lassít (szó szerint cibálod magad után) és közben ugye szaladsz a mobok elöl, baromi idegesítő q. Na, annak is ez rewardja.
Bárhol használhatod (Maw, Korthia) ott lépsz be a riftbe. -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #95823 üzenetére
Szerintem maradnak az eddigiek.
Hiszen van a BiS, a második meg csak a Covenantos lehet. -
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #95815 üzenetére
Mindent le tudnák kraftolni magamnak de inkább ah-ban megvettem, mert van egy két ember aki önköltségi ár alatt adja el a legokat. Azzal nem lehet versenyezni
.
És a másik hogy nem kell a lego upgradehez betartani a lépcsöket. Hanem egyből megveheted a legnagyobbat és készen vagy! Na én ezt se így csináltam hanem rank1, utána rank2 és végül rank6.
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #95812 üzenetére
Minden rankot ki kell maxra húzni utána lehet a következőt. Elég drága hobbi és utána nem tudod eladni azt is számold bele. Én az alapanyagot adom el azt viszik mint a cukrot. a rank5-6-hoz drága alapanyagok is kellene. Nézz utána wowheaden.
-
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka #95789 üzenetére
Szia,
20-25ös kulcsig szinte mindegy mivel mész, menni fog ha elég jó a geared és tudod mit kell csinálni.
Gearelődésnél érdemes kiszedni a 200ilvl-s korthiás cuccokat, aztán mehet a Group finder meg a 0-s kulcsok. Esetleg ha van sok goldod akkor weekly 15ös boost az első pár héten a 252es gear miatt. Ha Ragnaroson játszol horda oldalon akkor szerintem szívesen boostolunk klántársakkal piaci áron alul -
szaszab
aktív tag
válasz
Csokishurka #95789 üzenetére
Igen. Az arms is élhető, bár én 15-ösnél nagyobbat nem tolok vele. Fury-val nincs tapasztalatom. Prot/arms.
A gearelődes meg. Igen. Érdemes plate stack-kel végigütni minden dundig mythic-en kulcs nélkül, olyanokkal, akik tudnak átadni. Utana meg lehet menni kulcsozgatni.
Ha kell segítség, szólj, szívesen megyek. -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #93043 üzenetére
Loggerhead a rögzítéshez (System beállításokban advanced combat logging), és Warcraftlogs Uploader (ez nem addon, program) a feltöltéshez (és persze regisztrálj, mert a feltöltő kéri).
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #92922 üzenetére
MMO-n azt írják, a raid nyitásakor (azaz szerdán).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Csokishurka #92834 üzenetére
Ja, a BM hunter noob friendly, de a jó dps-hez ott is ész meg odafigyelés kell. Nem egyszer láttam nálam magasabb itemlvl-ű BM huntert, aki kb 2/3-át tolta az én dps-emnek, pedig én se vagyok egy mythic raider. Nekünk nagy előny, hogy nem vesztünk dps-t mozgás közben, viszont cserébe alacsonyabb a hosszabb távú dps.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Csokishurka #92834 üzenetére
Az unholy dk es a retri rosszabb... multkor ilvl174-ben myrhic bosson 11k-t tolt a retri mas meg 3-4k korul. Dk meg kb halhatatlan pvp-ben hasonloan brutal dmg-vel, 3mp alatt szetkap. Minden noob ezekkel szaladgal most, egeszen a kovetkezo patchig.
-
malacka87
őstag
válasz
Csokishurka #92350 üzenetére
Régóta csinálja napi 5 millió goldot szed össze. Real money transzfer is simán befigyel nála szerintem.
-
Telda
addikt
válasz
Csokishurka #92336 üzenetére
Én úgy tudom, hogy multiboxnál mindig van egy vezér karakter, a többi csak lemásolja ugyan azt. Ha vezér karakter lenyomja pl. az 1es gombot, akkor a többi is "lenyomja" ugyan azt, ezt vittá át eddig egy program. Pvp-ben ha a vezér karaktert megölted, akkor az összes többi megállt.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Csokishurka #92336 üzenetére
A multibox az annyit jelent, hogy egy ember több accountot irányít egyszerre.
A broadcast meg megoldja, hogy egy kiadott parancs végrehajtódjon minden kiválasztott kliensen.
Broadcast nélkül senki sem tud hatékonyan irányítani 3-nál több klienst. A legtöbb ember még 3-at sem. Persze, mint a képen látható vannak próbálkozások kisebb nagyobb sikerrel, de ez már olyan szintű elhivatottságot jelent, hogy nem befolyásolja érdemben a többiek játékát. -
Semin
őstag
válasz
Csokishurka #92279 üzenetére
Jól érzed. Tegnap az 5-os mythic (mecha work. ) is olyan fura volt. Meg tudtam oldani, de sokkal többször halt a csapat mint patch előtt 10-esben. Hiányzik a Burst. Persze 60-on meg fog oldódni.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #92269 üzenetére
Szóval, nem az a vicc, hogy halálra unod/untad magad instában, hanem az, hogy tenned kell valamit a sikerért. Ok.
-
GoTReX
őstag
válasz
Csokishurka #92094 üzenetére
Én is de out of date.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #92089 üzenetére
Amelyiket használni szeretnéd. De mivel nem tudod mi mit csinál (neked kell majd bepipálnod ingame, hogy lásd a hatást), így mindet bepipálhatod.
-
válasz
Csokishurka #92078 üzenetére
Lucky bastard.
Gratu!
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #91974 üzenetére
Draenor adja az xp-t a legjobban szerintem,bár panda sem rossz.
Ha már panda,az előbb huntival valley of four winds-ben mászkáltam stormstout brewery mellett,mikor arra repült egy nagy csorda tauren druid.
Leölték az összes farkast,de csak azokat majd elhúztak a francba,de nem is nyúzták meg őket,én szépen felszedtem a bőröket utánuk,még többször láttam őket,ugyanígy csak a farkasokat ölték.Én meg futottam utánuk és szedtem a bőrt,bár nem tudtam velük lépést tartani.De mi értelme 50-es szintet farkasokat ölni ha a bőrt nem szedik fel? -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91928 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91926 üzenetére
Minden felé assaultban. Vannak fix helyek azért. Tegyél fel Handynotes addont meg a kiegjét, az mutatja.
De kulcsot kaptál, vagy darabot? Mert nagy ládához kell csak kulcs, de azt 6 darabból kell összerakni. -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91879 üzenetére
Durva nerf van, 15 alatt már ne add.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91877 üzenetére
De.
Tegnap én sem tudtam ládát nyitni, de ma sikerült. -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #91653 üzenetére
Én szeretem most a Sub rugót,havoc DH sokkal jobb volt légióban,több képessége volt,most van kb kettő azt csókolom.
De elég jó.Csak rohadt unalmas. -
Ghoosty
őstag
válasz
Csokishurka #91558 üzenetére
A covenantok azok olyanok, mint egy frakció, lehet őket "repuzni", meg mindegyiknek megvan a maga sztorija. Az a különbség, hogy ahogy Plata mondja, adnak spéci képességet és tényleg kicsit macerásabb váltani közöttük, de nincs random dolog, előre tudod, mit fogsz kapni. Váltani csak akkor érdemes, ha mégsem tetszik az a képesség. Ha esetleg csúcs raider, vagy csúcs mythic-es akarsz lenni, akkor szar a dolog, mert akkor minden kicsi számít és olyankor váltogatni kéne, csak hát korlátozzák. Ha a maradék 99%-ba tartozol, akkor nem nagy ügy a dolog, játsz azzal, ami neked szimpatikus.
Ami inkább hasonlít az azerite traitekre, az a conduits. Kapsz hozzá való cuccokat és azzal lehet fejlesztgetni, de ennek is korlátozzák az újraosztását. Épp ma írtak róla, hogy hogyan változik szóval még ez sem fix, így nem is részletezem. -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #91558 üzenetére
Ha van nagy karid farmolj neki 410-es geart onnan wq-val 450 gyorsan megvan.
Covenant szarabb lesz mint azerite.
Mindegyik más tápos képességet geart ad,de váltani nem érdemes majd őket mert kezdheted elölről akkor. -
Telda
addikt
válasz
Csokishurka #91439 üzenetére
Mindent. Bent a városban az elitek dobnak clothot, pénzt, szürkét, zöldet. Sűrűn vannak, nem is kell nagyon összehúzni. Múltkor 5 fős csapattal egy óra alatt 14e gold jött össze. Csak ugye tele van botokkal...
Ezt a csodás videót nemrég csináltam.
Elküldtem a Blizzardnak is, mert vicc ami itt folyik. Multiboxer botok mindenhol. -
Semin
őstag
válasz
Csokishurka #91439 üzenetére
Bányák, növények. Hamar meg lehet ismerni őket, 15 db druida vagy shaman repked körbe-körbe.Sok vizet nem zavarnak, max ha belelősz. Bár ha ellenség fun kisappolni vagy ciklonozni 1-et, és nézni ahogy megzavarodik
-
malacka87
őstag
válasz
Csokishurka #91359 üzenetére
TLDR: Sylvanas azért megy vissza a SLbe mert meg akarja kímélni az embereket a haláltól, és el akarja törölni a halál "mechanikáját" az által, hogy megöljük a jailert.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91359 üzenetére
Szerintem ezt SL-ből fogjuk megtudni. Igazából ugye ő mindig is ott volt ahol (túlvilági főnök), azt nem tudjuk, hogy miért szövetkezett Sylvanasszal.
Pár dolgot meg kell majd magyarázniuk.
Ha a Jailer gonosz (én ennek gondolom, de azért mert a túlvilágon ő uralkodik, még nem kell annak lennie) akkor a gonosz lelkekkel van jóba (akik gonoszak voltak a mi világunkban), ergó ott nekik jó dolguk van.
Ha viszont megöljük (vagy mit csinálunk vele), akkor a gonosz lelkekkel mi lesz? Mennek a "börtönbe"? De hát már ott vannak. -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #91352 üzenetére
A kettő külön történetszál. A Jailertől van az ereje és eddig annyit tudunk, hogy minél több halott lelket szeretne a túlvilágra. A nagyobb céljait nem ismerjük.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Ahogy már Semin is írta, nem állt N'Zoth hatása alatt.
Hogy mi lesz vele, az majd Shadowlands alatt kiderül. Csináltak neki új modellt, abból úgy gondolom, hogy többször meg fel fog tűnni a történet alatt. Majd meglátjuk, vagy aki bétázik, az már meg is látta. -
Semin
őstag
válasz
nem nem .
Még az is csak tipp, hogy valaki hatása alatt áll.
(Túl erős mágiát használt pl Saurfang ellen is, innen gondoljuk) -
Telda
addikt
válasz
Csokishurka #91181 üzenetére
Vagy még van egy másik, darkheart thicket az első bossig.
Mindent összehúz és aoe. Végig lehet menni lóval.
Warhide nadrágot kell azt hiszem gyártani. De erről is van fent videó.
Darkmoon firewater-t kell venni, mert dungeonökben nem működik a gyors nyúzás kesztyű enchant.
Egy kor alatt 150-180 leather jön, ami durván 400arany, plusz a szürke zöld cuccok.
Ez tiszta gold, AH-tól független, lehet folyamatosan nyomni.
Atal'dazarhoz ajánlott egy 450-es gear. Egyedül a szárnyas dínókra kell figyelni, szakítani kell, mert fearelnek. A középső patrolt én ki szoktam hagyni.
Innen durván 500arany jön körönként. Egy óra alatt megvan a 15k arany.
Videó
A videó címében az exploit szó ne zavarjon meg, semmi csalás nincs benne. A vége felé valamit kínlódik a yakokkal, azzal nem kell foglalkozni. -
Telda
addikt
válasz
Csokishurka #91175 üzenetére
Én ezt szoktam.
[link] -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #90626 üzenetére
Ha összeraktál egy itemet, akkor igen.
Level2-nél ha van Trading Postod akkor megjelenik a földön egy q. Ezt kell összerakni. -
PeL
addikt
válasz
Csokishurka #90509 üzenetére
Annyira jó, hogy személy szerint eddig csak DK-t láttam 100K feletti overall-t tolni M+ -on. Aztán lehet hogy magasabb kulcsokon más classok is kitolják, de 15-ös kulcs környékén még csak UH DK tudta megtolni ezt. Kettőt láttam eddig ilyet.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Csokishurka #90522 üzenetére
Emlékeim szerint Legion végével kivették, aztán a 8.1.5-ben egy quest sorozattal megszerezhető. Hogy melyikkel azt nem tudom, feltételezem Boralusban/Dazar'Alorban indul, de nem huntereztem.
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #90516 üzenetére
Jézus.
Ez az addon nagyon durva,utoljára már van vagy 10 éve hogy volt dps addonom,de ez ahhoz képest atom durva.Kismillió beállítás meg opció meg satubbi. -
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #90516 üzenetére
Ok,a kedvedért most felraktam,de asszem késő,az a DH még egyszer tuti nem kerül az utamba.
Pap karival csinálom nazjatar sztorit,mert rájöttem hogy már rég 120 de még semmi sincs neki,se nazjatar,se semmi,legalább ez meglegyen.
Nem szeretem a papot.
Régen szerettem a disc papot,valamikor nagyon régen sok kieggel ezelőtt,de már légióban sem tudtam vele zöldágra vergődni,BfA-ban sem.
Na persze neki kiesett a kasza eventen.
Warlockal már nem is megyek eventre,szinte minden nap esik neki a kasza.
Druiddal meg nem.Ami dühítő. -
szaszab
aktív tag
válasz
Nem játszom aktívan dk-val. De inveltem már párat 10 feletti kulcsra. Aki tudja kezelni, mindkét dps speccel lehet top1 lenni. Tud szakítani, lassítani, visszarántani... AoE-re és single-re is nagyon jó. Függően attól, mire építed ki.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én frost párti vagyok, nekem bejön, egyszerű de hatékony.
-
Plata
félisten
válasz
Unholy szerintem iszonyú jó.
-
Plata
félisten
válasz
Csokishurka #90502 üzenetére
Ma tank kis karival voltam 3 Tw instát és 80 lett.
Voltunk Magister terrace-ban,hát aszittem megőszülök.
A hunti behúzta még a szomszéd tehenét is.
Néha majd megállt bennem az ütő hogy micsoda bandát húzott ez a dinnye össze,de le ment hála az égnek.De tank karival egész más a móka mint dps-el,ott az ember el van oszt kész,de tank karival néha igencsak hajmeresztő volt.
Sajna ma nem lesz meg a 8 insta azt hiszem,fáradt vagyok és későn jöttem haza,már két pohár kávét betoltam. -
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #89733 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a változás!
-
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #89729 üzenetére
a stack méret is nőtt jelentősen.ez is sokat tud segíteni.
-
warcat
veterán
válasz
Csokishurka #89729 üzenetére
A 400-as cuccokhoz csak 120-as szint kell, valamint a rank 1 a trainertől, utána vehető a pvp vendortól 2/4 mark of honorért a rank 2/3 recept.
Az új bopos cuccokhoz az inváziós mobokból esik egy küldetésindító. -
Azie
őstag
válasz
Csokishurka #89181 üzenetére
nem. jobban jársz, ha dolgozol egy órát a gametimért
-
warcat
veterán
válasz
Csokishurka #89175 üzenetére
Már nem fog a következő kiegészítőig, és akkor is csak ha direkt a deflációra gyúrnak rá.
A classic-al aktivizáltak egy nagy halom aranyat az oda visszatérő játékosokkal, ráadásul úgy, hogy a többségük semmit se törődik retail-el, nekik aztán mindegy mennyi a token, illetve nem vesznek semmi mást rendes AHban csak a tokent.
Call of Dutyt is sokan vettek belőle, most meg Blizzconon bejelentenek egy halom játékot (OW2,Diablo IV,új WoW kieg,talán új ip és Diablo 2 remaster), amiből pár biztos meg is kapja a preordert, veszik majd a tokent (az aranyért balance változatot) mint a bolond.
-
Janusz001
őstag
válasz
Csokishurka #89175 üzenetére
Volt az 30k körül is, de lehet még alatta is, megkoptak az emlékeim.
-
Hunner
senior tag
válasz
Csokishurka #89165 üzenetére
Tudom, hogy Acti-Blizzard, a BO4 meg a blizzard kliensben vendégszerepel az acti miatt, de 100% hogy az a ticket nem a híres blizzard support irodában landolt, hanem valamelyik actis customerservices-nél. A belső felépités olyan lehet, hogy mivel a blizzard kliens kezeli az accountodon a vásárlásokat, és a játékokat, így miután te dűlőre jutottál az acti supporttal, keletkezik egy belső hibajegy ami elmegy a bnet kliens osztályra és ott kapja meg először az ügyed egy blizzard CS aki leveszi az accodról, inditja a refundot, de döntési hatása erre szerintem az activision lvl2 esetleg 3 cs-esnek van csak.
Csak azért írtam, hogy biztosan tisztán lássuk a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest