- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #100961 üzenetére
Nem. Ugyanakkorák lesznek, mint a DF (4 zóna, 3 raid tier), csak 18 havonta jönnek kb. Két csapat dolgozik a kiegeken, szóval már a Midnight is készül, plusz egy a live-on.
-
TBT
addikt
válasz
laceszgamer #100963 üzenetére
Ez már megtörtént kvázi házon belül az Activision-Blizzard égisze alatt. Elég csak az idei CoD-ot megnézni, a tavalyihoz képest.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #100961 üzenetére
Pedig valószínűleg nagyon is.
-
sztivo
őstag
válasz
laceszgamer #100946 üzenetére
5 realmen van karakterem..
Kitaláljátok.. Egyik sincs a listán, ami működne -
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #100946 üzenetére
Tegnap előtt este és éjjel is volt gond.Ki volt írva pirossal hogy baj van a login szerverrel.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #100945 üzenetére
Nem szóltam
https://worldofwarcraft.blizzard.com/en-gb/game/status/euEgy rakat szerver offline stb, valami jó kis gubanc van.
-
Nite
őstag
válasz
laceszgamer #99746 üzenetére
nalam is ugyan ez van
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
laceszgamer #99746 üzenetére
Nálam semmi ehez hasonlót nem csinál fel frissítetted?
-
Demian
újonc
válasz
laceszgamer #99232 üzenetére
Van hogy bele telik egy napba mire megjelenik ingame a drop, de a két nap sem volt ritka a Fel Drake-s dropnál.
-
lakisoft
veterán
válasz
Február 7-ig kell hogy megérkezze, úgy emlékszem.
-
Plata
félisten
válasz
Ajjaj,tegnap el is felejtettem a twitch-et.
-
BoneDragon
veterán
válasz
laceszgamer #98314 üzenetére
Pedig karakter képernyőn bal oldalt alli, jobb oldalt horda. Egy ideje már igy van.
-
J o e
tag
válasz
laceszgamer #97624 üzenetére
Golemaggon vagyok, pont most próbáltam belépni, 800as sor van, úgyhogy jöhet a várakozás
-
BMS
őstag
válasz
laceszgamer #97562 üzenetére
Álló helyzetben jobb volt az fps de más helyeken ahol sokan mászkálnak ott nagyon leesett 11-nél úgyhogy ment vissza 12-re.
Próbálom megoldani ezt az időjárás problémát és ezt írták a ticketen hátha... -
Phobion
őstag
válasz
laceszgamer #97437 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám volt, ez segített:
-
J o e
tag
válasz
Szia,
Ugyanebben a cipőben voltam nemrég, nekem az alábbi megoldások valamelyike (vagy az összes?
) segített:
Beállítások Advanced menü:
-Max foreground, max background (állíts be egy tetszőleges értéket, egyből látni fogok, ha kicsit túl sokra lőtted be),
-DirectX (állítsd át pl. DX11-re)
-Graphic Card- nekem auto detecten volt, átállítottam a dedikált kártyára,
Beállítások Graphics menü:
-Kapcsold ki a Vertical Sync-et
-Custom menüben is tudsz csökkenteni ha esetleg minden high beállításon van
Beállítások Network menü:
- Optimize Network for Speed (kapcsold ki, mert ez is tud okozni lagot/low fps-t)
-Enable ipv6 when avaliable (kikapcsoltam)Ezeken kívül érdemes lehet ránézed a vga driverre is, hátha van frissítés.
Nekem ezek segítettek, a beállítások előtt iszonyatos lagok és fps dropok voltak.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Szerk: ADDonok nélkül, WTF mappa törlésével is ugyanaz.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97103 üzenetére
Ki volt irva a szavazas, cirka 1.5 - 2 hetig volt elerheto, mar az elso napokban megdobbento foleny volt a most bent levo instakra, esely sem volt levaltani oket. Ez persze lehet trollkodas is, majd az ido megmondja, naprol napra tobb a balance az instakhoz.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97101 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a 2db Wod instat a kozosseg szavazta meg?
-
kicsako
őstag
válasz
laceszgamer #97096 üzenetére
Elején NPC-vel beszélsz, választhatsz a következők közül:
- 2% krit/stack
- 2%haste/stack
- 1% versa/stack
- 69mastery/stackMinden megölt Dreadlord után kapsz egy stacket, a nagy Dreadlord után pedig 3stacket. Buffjaid között látod épp hány stacken vagy.
Nem tudom hányas kulcsokat mentél, de ha jól rémlik a szezonális affix csak 8 v 9es kulcstól aktív, esetleg ez is lehet a probléma.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97092 üzenetére
Minden content regi?
Season 2-3-ban valoban volt uj raid, de a m+ "content" ugyanaz volt.. Most uj content van.
Valamit en latok rosszul?
Ertem, hogy mindenki varja a 842. uj raidet, de alig takaritja ki valaki hc-n, utana be se megy raidre soha tobbe (nagyon kevesen mythic raidelnek, egyre kevesebben - 20-25 ember stabilan kell, szigoru idorendben elerhetonek kell lenned, nem flexibilis). M+ meg talan megy a season vegeig, de a raideles mint olyan leall (a jatekos szam visszaeses a season vegen is ezt mutatja). Akkor miert is kellene uj raidet kiadni?
-
kicsako
őstag
válasz
laceszgamer #97094 üzenetére
Ez most csak egy rövid offszezon minimális ráfordítással, hogy tudjanak a DF-en dolgozni. A raid egyébként érdekes az új affixal, és eléggé könnyű lett hogy 1 nap alatt le lehessen pörgetni, nem kell újra progresselni.
M+on a nagy add szerintem kicsit OP lett, mi volt ahol már inkább skipeltük hiába adott 3 stacket.
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #97092 üzenetére
Próbáltad már milyen? 7-10-es kulcsokat megyünk mert a 12-es úgy megakaszt hogy csak na.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97090 üzenetére
Szerintem meg teljesen jo.
Nem face roll a season az elso perctol, hanem figyelned/tanulnod kell.
A fated raid elofutara lehet egy kesobbi "raid+" rendszernek.
Nem is hinned mennyien vannak akiknek kirmaradt az elso ket raid (a transmog runjaimon levok 30%-a mondta, hogy sose voltak meg az adott raidben)
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #97032 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz
laceszgamer #97015 üzenetére
Én csak a covenant callings-okat csinálom meg 7 karakterrel aztán kb ennyire érdekel is a mostani SL téma
Napi 1500-2000 arany/karakter meg néha ha összegyűlik a 10krepu akkor még 3500.
-
wintikek
tag
válasz
laceszgamer #95604 üzenetére
Áh, erről lemaradtam
-
J o e
tag
válasz
laceszgamer #95600 üzenetére
Az komoly, a 33k elég szép teljesítmény
én is achi vadász vagyok, de még "csak" 27,2k-nál vagyok
Mountokból most lett meg épp múlthéten a 250, elkezdtem hajtani a 300-ra, de az még picit odébb van.Azt tudjátok esetleg, hogy kisebb, 30as karival xp-t is lehet gyűjteni az új world bossal? Van még jópár karim ami nem 60-as, és valahogy szeretném felhúzni őket, ami nem küldizés.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #95596 üzenetére
Ahogy Viktor is mondta Tanarisban world boss,kb 2 percenként spawnol,kis milliárd hp-ja van és oneshotol bármit.
Stormwindből van oda portál,napi és heti küldi is van.
Mount pet és 220-as gear esik.
Már ha 60-as a karid,30-as karival lehet csinálni a küldit.
Egyedi és érdekes kinézetű cuccokat dob.
Naponta egyszer dob cuccot.
De ha van 40 karid nem para.
Egyébként ha ló kell achihoz akkor húzd mind a 4 covenantot,egy rahedli hátast adnak.
Meg told a wq-kat azok is adnak mountot.Mindig told le a covenant napi küldit,fejből nem tudom mi a neve.Nem vagyok játékban. -
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #95596 üzenetére
Csak megölöd fel reavert Tanarisban, 100% drop.
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #86873 üzenetére
Nálam ugyanez.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
laceszgamer #86513 üzenetére
Azt hiszem most 800 ezer ebayen.
Miert ennyire ritka?? Én nagyon érzem😂
-
warcat
veterán
válasz
laceszgamer #86513 üzenetére
A swift változat defláció előtti ára bőven 20 millió felett volt de a sima is 10 milliós goldcap
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
laceszgamer #86459 üzenetére
Most az lesz, hogy legyártom a "kicsi" sulfurast (a lilát) és azt átadom a palámnak. Majd a palával megyek eye of sulfurast farmolni, és ha kiesik, akkor majd equippelem, és lesz acsi is meg nagy sulfuras is..
Üdv: bypass
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #86088 üzenetére
Hát az kimaradt.
Toltam ma este egy durva xp maratont.Így már légióban járok.
Durva maraton volt,sok farmolással,de most hogy már tudok repülni draenorban is sokkal gyorsabb a fejlődés.
86-ról 98-ra húztam. -
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #86060 üzenetére
Az este sw-ben voltam a bank mellett.
Egy kamikaze maghar orc sámán szenvedett.
De mindig lecsapták.
Nem tom minek erőltette,de egyedül volt. -
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #86045 üzenetére
Mi a fene,tényleg mobok ellen kell menni a heti pvp-n?
Lehet én is kipróbálom,nem is néztem hogy mi a heti,mivel láttam hogy pvp így nem érdekelt.Egyébként nem tudom mi van de szerintem a játékosok egy része átment agyhalottba.
Tegnap már majdnem ott tartottam hogy a druidámat át talentolom hílerről dps-re.
LK random instába olyan agyhalott tankok voltak hogy már tényleg a frász kerülgetett.
Paladin tank leather heirloomban,72-es dk tank 60-as heirloomban.Tegnap legalább három olyan tankhoz volt szerencsém akinek nem volt upgradelve a heirloom.
Rengeteget szoktam kis instába járni,de ennyi idiótát fél év alatt nem láttam. -
Lacee1986
senior tag
válasz
laceszgamer #85905 üzenetére
Nagyon helyes. Antorusban nem lehetett a kutyákat farmolni LFR-ben, mert mindig utána rakott be. Kb a raid fele lelépett miután leölték.
-
Roland861010
veterán
válasz
laceszgamer #85905 üzenetére
Igazuk vak.
Semmi értelme nem lenne lfr-ben első bossra hagyni. -
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #85588 üzenetére
Én le toltam mindegyik 120-assal.
Fire mage karival egy nagyon szép chestet kaptam.
Transmog miatt is megérte.
Tegnap meg kissebbik mage karival,aki szintén 120 azé,timewalkingos cuccokat szereztem.
A nadrágja volt a legviccesebb.
Először azt hittem eltűnt a nadrágja mert bugyiban mászkál,de aztán rájöttem ez a nadrág.
Elsőre meg betojtam hogy eltűnt róla és a régi 340-es naciját meg disenchantoltam ott egyből.
Már elég sokszor toltam timewalking instát sok karival még is még mindig esik néha új kinézetű cucc ami nem volt meg. -
Padlás
senior tag
válasz
laceszgamer #85460 üzenetére
Szvsz pvp szerveren mindig ez volt a helyzet, amit leírtál. Ha nem vagy grp-ban, raidben, miközben ilyen csapatok farmolnak, ki kell kapcsolni. Más megoldás nincs. Régen is ilyen volt a world pvp, most is ilyen. Csak most már kapcsolható.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
laceszgamer #85460 üzenetére
Conquestet adnak az Incursion WQ-k és lehet egyezés is van az aktuális Call to Arms (honor, conquest, loot) küldetéssel. Honort meg ad minden kiontott vér. Nem látok problémát... hacsak nem az, hogy te vagy a fa... puskacső rossz oldalán, mert összekerülsz olyan játékosokkal, akik vették a fáradtságot, hogy csoportot formáljanak és nem hagynak téged solozni, miközben a homlokodra van írva, hogy "warmode free frag".
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
laceszgamer #84827 üzenetére
Pont azon gondolkodtam hogy miért lett ekkora a játék most jelenleg 72gb nálam gondolom az addonok miatt is nagy a mérete de érdekes elvileg a raid sincs benne sőt az új allied race-ek sem akkor mitől ekkora?????
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #83984 üzenetére
A M+ és a klán miért zárják ki egymást? Klánban nem lehet szeretni?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #83984 üzenetére
Ennek semmi értelme.
Be kell lépni egy klánba és megoldódik a problémád... -
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #83982 üzenetére
Még egy pont a guild mellett.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #83972 üzenetére
Igen, a wq-t is adja ami kapásból 100k xp.
Meg itemet is ad,peteket meg transmog itemeket. -
Mister_X
nagyúr
válasz
laceszgamer #83922 üzenetére
Hát... valaki szerint az LFR is egy jó ötlet volt
De én is jobban szeretek M+-ozni, szimplán már csak azért is, mert a guild master húzza a száját, ha demo lockot vagy MM huntert akarnék hozni, míg M+-ra az első több, mint jó, pláne trash heavy weeken (mint most), MM pedig szintén jó, jó kezekben, nem olyan agyhalott spec, mint a BM.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #83899 üzenetére
Gorgorondban letoltam bónuszokat és kész.De Garrison küldiket toltam párat.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #82633 üzenetére
Azt hiszem az.
(#82632) Arnold2
Nem,ez nem az,mert dutyiban meg csatornában meg a ragya tudja miben kell császkálni a föld alatt.
Csak mage karim van nagy.Rugó még csak 110,vagy 111.
Egyszerűen nem sok kedvem van több karival játszani.
Legionnal ellentétben csak egy karit húzok,azzal megcsinálom a törpe unlockot oszt egyenlőre kész a BfA.
Lehet hogy a törpét még felhúzom.
Csak nem tudom mit kéne kezdeni.
Rugóval nincs kedvem játszani,legionban jó volt vele pénzt farmolni zsebeléssel,de BfA-ban max zsebpiszokkal lesz tele a táskája.Legionban 5000 aranyat is lehetett keresni lopkodással,itt semmit.Vagy még csak én nem találtam meg a küldit. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #81626 üzenetére
Ha visszamész az időben, akkor ott van minden. Illetve 110 alatti kariknak alapból ott van minden, változatlan a terület.
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #81613 üzenetére
Ne,az ötletnek is rossz,Thunder Bluff szép és szeretem.Silvermoon is klassz,Undercity úgyis egy trágyarakás volt mindig.
Utáltam odajárni eventek miatt is.Végre pilgrim meg halloween eventkor nem kell át ballagnom abban a szarfészekbe. -
TiMoN
senior tag
válasz
laceszgamer #81026 üzenetére
Ragnára nem lehet belépni, ha szép lassan el is jutok oda, hogy ott legyenek a karik nem lép be. "Character not found" Szóval pihi még...
-
echterion
nagyúr
válasz
laceszgamer #80519 üzenetére
Chrome van fent, 4-5 ablak volt nyitva. A WoW 3,2 GB-on volt, a többi összesen volt talán 1 GB. És igen,, előtte időnként be-beakadt a játék. A következő gépembe mehet 16GB.
Egy 10+ éves játék miatt.
-
TBT
addikt
válasz
laceszgamer #80240 üzenetére
Gémsztár hír. Az eredeti blogbejegyzésben nem igazán láttam ilyen anomáliákat. Persze említik, hogy rengeteg munka van még vele, de azt nem írták, hogy nem támogat videokártyákat, meghogy instabil az egész.
Eléggé amatőr húzás lenne a Blizzard-tól fél évvel a bejelentés után benyögni azt, hogy totál instabil az egész és játszhatatlan. Ennél előrébb tartanak, ebben biztos vagyok, de most a BfA a legfontosabb. Classic-ról gondolom majd a BlizzCon-on lesz bővebben szó, november elején. -
BeZol
őstag
válasz
Én még reggel olvastam, de ha jól rémlik ez az első verzió volt, utána második nekifutásra kb. a modern verziót dowgradelték vissza vanillára, hogy meglegyenek ezek a mai biztonsági dolgok is, és ezt a 2. verziót fogják szépen finomhangolni, hogy véglegesen működjön majd.
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #80242 üzenetére
A privát szervereken nem fut értelmesen? Na, hát a Blizz is meg fogja oldani. Más kérdés, hogy jó adag időhúzást én is felfedezek a hibákban.
-
Viktor77
titán
válasz
Nem mindegy most mit írnak róla? A Blizznél épp ezen dolgoznak.
Meg amúgy, nem vanilla élményt akartok? -
Jack Oneill
veterán
válasz
laceszgamer #79969 üzenetére
A karakter ikonra kattintva vannak egyeb beallitasok. Pl player vs player disable. Akkor ezek szerint nem tamadhatnak meg megsem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
laceszgamer #79932 üzenetére
Szerintem az ugyesen akart lenni. Ja, amugy allamvizsga
Juni 8-an penteken, ezert addig csak rovid ideig nezek bele, mert tanulni kell
Ezt az aranybol fizetest tudtam, de szerintem nagyon nehez osszeszedni annyit. Haver nem tudom, hogy csinalja, de egy karival tolja a kuldiket, szakmaja van es fel eve csak arannyal fizet. Azt mondja, annyi a trukk, hogy minden kuldit felvesz es eladja a cuccokat.
Tudom, hogy meg a toredeket sem lattam a jateknak, de egyelore tetszik. Mivel angol nyelvvizsgam meg nincs, arra valo keszulesben sem rossz. Ha lesznek majd kerdeseim, zaklatlak titeket -
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #79932 üzenetére
Államvizsgája lesz, nem gyesen van.
ha gyesen csinálod
-
hemaka
nagyúr
válasz
laceszgamer #79887 üzenetére
Kapsz uj skineket.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #79872 üzenetére
Emlékeim szerint WoD-os repülést is csak nemrég unlockolták "alanyi jogon".
Sspot
Csak az új fajok miatt WoW-ozol, most jön egy kieg amiben jön vagy 6+ új faj, ebből következik, hogy semmit se fog érni a kieg. Teljesen érthető... ja várjunkMegalodonS
Nem állítom, hogy értem mit kérdezelDe ha előrendeled a bfa-t, akkor már most indíthatod a már elérhető 4 új fajt, bfa-val (előrendeléstől függően) két újat, meg majd jönnek továbbiak. De azt semmi se befolyásolja, hogy ki kell repuzni őket mielőtt indítani tudnál.
-
MegalodonS
őstag
válasz
laceszgamer #79866 üzenetére
Pedig erdemes lasd Void v Lightforged!!
(#79867) Cathfaern
Azt nem tudni, a pre-sale fogja e eldonteni az unlockot vagy sem
(#79869) Plata
Jah, ne is mond
ugrott a IronRetrom
-
Plata
félisten
válasz
laceszgamer #79872 üzenetére
Ezt a Dk dolgot nem is tudtam.
Nekem nem engedett Dk-t csinálni amíg nem volt 55-ös karim.
Igaz az még legion elején volt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #79868 üzenetére
Lehet, hogy meg van a legionig minden, de egyelőre nincs szó arról, hogy BfA után ne kelljen hozzájuk repu. Vagy én vagyok lemaradva.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #79866 üzenetére
Egyelőre arról sincs hír, hogy a Legion-ös fajokat unlockolnák, szóval nem állnék addig féllábon amíg a BfA-sokat unlockolni fogják
Másik oldalról gyanítom ezek is "alap" frakciók lesznek, szóval ha valaki csak játszik, akkor is előbb-utóbb meglesz hozzájuk a repuja.
-
Peetey91
senior tag
válasz
laceszgamer #79709 üzenetére
Engem sem fogott meg, előrendeltem már, mert miért ne, eltoltam a boostot legalább, de semmi hype-ot nem érzek. A Legiont ilyenkor már tűkön ülve vártam. Az új fajok nem igazán hatnak meg, játékmechanikailag kb semmi újítást nem adnak, a troll druid tényleg nagyon jól fog kinézni, de ennyi. Kicsit bánom már a pre-ordert...
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
laceszgamer #79709 üzenetére
Nah pont ez a baj hogy szerinten nagyon kevés lesz az hogy behoznak 6-8 új fajt ami picit másabb mint amik most is vannak picit soknak tartom h ezt akarják lenyomni a torkunkon. Az end content-et csak 120-ason lehet megismerni de nem igazán van kedvem egyedűl tólni mert a párommal szoktunk játszani de ő még nem kapott invet betara de ha lesz neki akkor meglessük mindenképpen h mi a vége!
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #79508 üzenetére
Okés. Én nem tapasztaltam ilyet reggel!
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #79502 üzenetére
Mi a gond vele?
-
Lirion
addikt
válasz
laceszgamer #75196 üzenetére
Hiába ignorálod és reportolod ezeket, mert csak triallal vagy vmi egyszer használatos accounttal (sokszor lopottal) mindig más néven tolják a spamet. Legalábbis azok, akik irl pénzért árulják a dolgaikat, bár sok in game goldos szolgáltatást is egyszeri karakterről hirdetnek.
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #75196 üzenetére
Asszem Badboy. Bár én az Elvui beépítettjét használom.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #75099 üzenetére
Ez az addon kilistazza neked az osszes world questet, es a pet battles jobb felso sarkaba rak egy "mancsot" jelezve, hogy pet battle world quest. (persze ugyanugy a tobbit is jelzi)
Ha ezzel sem jelzi, akkor a map beallitasinal ezek ki vannak kapcsolva.
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #75099 üzenetére
A térképen azért nagyítóikonod van? Ott tudod állítani miket mutasson.
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #75096 üzenetére
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
laceszgamer #75094 üzenetére
Szerintem most csak wq formájában vannak pet mesterek csak úgy simán nincsenek (legalábbis én nem tudok róla h lenne) de cáfoljatok meg ha tévednék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #71608 üzenetére
Akkor tehát tél eleje.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #71127 üzenetére
Pár hozzászólással fentebb írták le, hogy nem.
-
Hunner
senior tag
válasz
laceszgamer #71033 üzenetére
Napközben is tűnnek fel rövid ideig levő WQ-k. 4-6-8 órásak. Gondolom délután kapsz még questet Suramarba, illetve mivel 3 napod van megcsinálni egy egy ilyet, előfordulhat, hogy csak másnap látsz új küldetést.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #71033 üzenetére
Nekem volt négy. A Pet Battles be van kapcsolva a térképen? Azzal lett meg nekem a négy. De ha az is kész, akkor várj, előbb-utóbb jelenik meg új, és van rá két napod még, hogy teljesítsd.
-
Nimda
addikt
válasz
laceszgamer #70697 üzenetére
Volt már nálam is hasonló helyzet, ilyenkor törölni kell a küldit és újra felvenni.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #70588 üzenetére
Arathoron minden rendben van
-
Frozzy
őstag
válasz
konkrétan be sem tudok lépni. van amikor full fekete képernyőt kapok, nincs karim és szürke az enter world. ha bejön akkor töltő képernyőn megáll az utolsó negyednél.
-
lakisoft
veterán
válasz
Jelenleg nem tudok belogolni mert nem mutatja a karaktereimet.
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #70297 üzenetére
Nem merek.
.
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #70295 üzenetére
bizony.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #70294 üzenetére
A poén még 9 perc de az XP bar márr előkerült XD
-
tomas51
senior tag
válasz
laceszgamer #69922 üzenetére
Ok!
-
tomas51
senior tag
válasz
laceszgamer #69920 üzenetére
Bocsi, véletlenül írtam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #69874 üzenetére
Én most nagyon őrlődöm a warrior és a legrégebbi karakterem, a hunter között. Utóbbi jelenleg túl egyszerű, de gondolom 110-en már más lesz a helyzet. A warri viszont pont jó most (fury).
-
Lirion
addikt
válasz
laceszgamer #69724 üzenetére
Nekem abszolút nem tetszik Karazhan. Nem mondom, hogy utálom, de kevés raid előzi meg nálam a negatív toplistán.
Karát pl sokan valszeg a jelenlegi játékosok közül nem is látták milyen volt 70-en, lehet hogy később voltak, de az azért közel sem ugyan az mikor végigfut rajta.
Mint ahogy nagyok sok más raidet sokan nem láttak akkor, mikor aktuális volt, ettől még nem lesz jó ötlet azokból "új" instát kreálni. Zul'Gurub/Aman 5 fősítése és újrahasznosítása se váltott ki nagy örömujjongásokat és a többi régi dungeon frissítése se. Bár itt legalább a régi verzió elérhető marad, nem úgy, mint a trollos raideknél..
-
ldave
félisten
válasz
Karazhan nálunk is örök kedvenc, lényegében ott alakult meg és állt össze a WoW-os klánunk, ami aztán Cata végéig megmaradt.
-
echterion
nagyúr
válasz
Nekem sose volt a kedvencem. Valahogy nem igazán jött be.
-
zola09
aktív tag
válasz
laceszgamer #69709 üzenetére
Szerintem azoknak nem egyedi a skinjük.
-
lakisoft
veterán
válasz
laceszgamer #69703 üzenetére
A wow viszont nem
.
-
nauro
aktív tag
válasz
laceszgamer #69674 üzenetére
Egyetértek. Imádtam azt a helyet. Főleg, h kis guildek is mehettek, nem volt hardcore, de hozott kihívást. Színház boss a mai napig az egyik legötletesebb dolog amit valaha kitaláltak sztem, nem beszélve a chess event-ről. Zseniális ahogy van.
-
echterion
nagyúr
válasz
laceszgamer #69663 üzenetére
Hát, ha valaki a sokadik kariját húzza és igazábol csak raid-elni vinné, annak megérheti. Attól függ, mennyi idő alatt tudja ezt a pénzt munkával megkeresni. Ha sokkal rövidebb, akkor nyilván inkább megveszi, mint hogy azzal töltse az idejét, amivel nem szeretné.
-
.LnB
titán
válasz
laceszgamer #69670 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer #69670 üzenetére
Egy darab cuccot kapsz, de az se valami jó. A történet viszont elég jó, meg sikerült ugye a 2 legjobb raid instát kiválasztaniuk a questekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest