- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
válasz
frostitualt #63879 üzenetére
R.I.P. frostitualt. Szerintem egy fontos és nélkülözhetetlen tagja volt a közösségnek, hiánya negatív kihatással lesz a fórum lakóinak életére az elkövetkezendőkben, illetve ez a büntetés alapjaiban rengeti meg a vita és szólásszabadság intézményét. A büntetést túlzónak és alapozatlannak tartom. Azt gondolom egy határozott időre való kitiltás megfelelő intézkedés lett volna.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #63879 üzenetére
-
Jankó7
csendes tag
válasz
frostitualt #63023 üzenetére
"You did not recently request a Paid Character Transfer, and the service was requested by another person. It is possible your account has been compromised, or accessed by an unauthorized party."
Valóban elsőre pontatlan volt a fordításom, mert itt csak megadja a 2 opciót mi történhetett.
-
tPedro_
őstag
válasz
frostitualt #63022 üzenetére
Na, megint kezdodik.
-
ldave
félisten
válasz
frostitualt #63023 üzenetére
Mi se láttunk még tőled semmit.
-
kenwood
veterán
válasz
frostitualt #62998 üzenetére
az azutaniban pedig vegig be lesz nyomva a "/"
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
frostitualt #62924 üzenetére
Te Frost, szoktál pü-t olvasni? Egy böff vagy röff esetleg...
Üdv: bypass
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62886 üzenetére
Egyelőre ott tartunk, hogy te ugyanolyan noname srác vagy, hiszen itt egyelőre csak a hsz-eid vannak, nem mutattál semmi hiteleset soha semmiről, sem magadról, sem az elért eredményeidről.
Szóval, most szólok utoljára, ha még egyszer ilyen hangnemben nyilvánulsz meg a topicban, kiraklak (mármint a topicból).
-
Healbacsi
őstag
válasz
frostitualt #62886 üzenetére
Nyilvan te vagy a szakerto, mert te hasznalod is.
Imadom az ilyen embereket, azert rohogi ki a masikat, mert az nem naprakesz a csalasok temakoreben.
-
Healbacsi
őstag
válasz
frostitualt #62878 üzenetére
Felettebb meggyozo video, amely mar 3 eves, es a reggeli orakban keszult, amikor mindenki alszik/melozik.
Ehhez kepest kb 1 hete irta egy srac publikus chaten, hogy a nagy kockazat miatt a botok pvp reszet egyelore kikapcsoltak.
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62877 üzenetére
Járok, és a szám ennél sokkal-sokkal kisebb.
MOD: Ha mutatok egy videót ennek az ellenkezőjéről, akkor nekem van igazam? Mondom, hiteles infót.
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62874 üzenetére
Erről vagy mutatsz valami hiteles infót, vagy befejezed a szajkózását.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #62870 üzenetére
Őő izé
durva, hogy már évek óta
ide írogatszoltogatod az embereket, de még nem sikerült rájönnöd hogy mi a PvP.Pedig te Gladiator is vagy.
Ha pedig szokásodhoz híven cinizmus volt a hsz-ed, akkor #62872
+
Nekem pl. sokkal jobban bejön PvP címszó alatt egy premade pár guild társsal, (akiket már ismerek évek óta) TS-en beszélgetni meg sörözni, minthogy a 3v3-mon aggódjak 2 randommal, (akiket nem is ismerek) hogy még X win és megvan az új fegyver... -
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62870 üzenetére
Mint a neve is mutatja, játékos a játékos ellen. Szóval de, pvp az.
Attól, hogy szerinted nem az, még nincs így. Kinek az aréna a pvp, kinek a rated bg, kinek a random bg.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
frostitualt #62847 üzenetére
Pridecraft?
-
Neohero
tag
válasz
frostitualt #62759 üzenetére
De ahoz külön egy új orosz accountot kell regelni igaz?
-
ldave
félisten
válasz
frostitualt #62759 üzenetére
Oké, ezt nem tudtam. De hosszútávon fene tudja érdemes-e trükközni, Blizzard banhammer bármikor lecsaphat.
-
kenwood
veterán
válasz
frostitualt #62633 üzenetére
Kint a vilagban osszehozhato.
Raiden baromi sokat szamol,ott verzik el amd es a gyengebb intel procik.
Emlekszem anno Elegon volt olyan,hogy utso fazis,bl, es igy a 25 bol 15 ember egyszerre mondta be,hogy egyszamjegyu az fps.
Malkorok pull volt a masik.
Az emberek probaltakmindent levenni a minimumra,de tok felesleges volt.
Medium es minimum kozott semmi kulonbseg,recountot kikapcsolod,es kapasbol nyersz 5-10 fpst.
Egyertelmu,hogy nem a vga a ludas. -
ígyvanferi
addikt
válasz
frostitualt #62634 üzenetére
Pontosan.
-
kenwood
veterán
válasz
frostitualt #62613 üzenetére
Vsync alap,mivel 60 felett mar nem latni a kulonbseget,viszont melegebb,hangosabb lesz a gep,total pazarlas kikapcsolni.
a 8120-al nem ment 40 fps fole raiden.
.Most egy i5-3470T van.
Ez nem is igazi i5,hanem egy 35 wattos minipic proci,csak ket mag megy benne.
Itt is megvan a fix 60 raiden.
Ekkora kulonbseg nincs minden jatekban az amd es az intel kozott (bar ugye a legerosebb 8 magos amd is olcsobb az i5nel,igy mas arkategoria)
Egyszeruen a wow engine nincs amd procira optimalizalva. -
Fl3x
aktív tag
válasz
frostitualt #62625 üzenetére
800x600?! Látni, hogy mindent próbálsz megmagyarázni, de valójában semmihez nem értesz
Nekem fx6300-am van és akadás mentesen, fix60-80 fps-el megy ultrán fullHD-ban a wowM-ben rédelek, de volt hogy HC-t 25 játékossal toltam.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Te szoktál a 3ds max-szal 800x600-as felbontásban játszani?
-
nonsen5e
veterán
válasz
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
frostitualt #62613 üzenetére
Ja, 720p/medium MSAA nélkül.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
frostitualt #62615 üzenetére
WoW ... FHD-ban egy új Raid már azért egy közép kategóriás i3-at megtud akasztani , lazán esik 30 körülire az fps
i5 alá nem szabad adni ha JÁTÉKRA akar valaki új gépet , és LoL alá is
de a Dx12 nem jön ide , az pont , hogy a régebbi gépeknek is jó lesz
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62612 üzenetére
De ne felejtsük el, hogy az a 2 mag 4 szálon dolgozik, és bár nem olyan mint a fizikai 4 magos társai, de azért számít valamennyit. A +15% lehet nem egy reális érték, de a WoW-hoz minimum ajánlott i5 sem az.
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62601 üzenetére
Ha vesz az ember egy PC-t, akkor nem feltétlen kell neki az i5 ereje. Gondolok itt most arra, hogy mondjuk otthon nem dolgozik, esetleg böngészni akar, levelezni, néha egy kis WoW, LoL. Ehhez bőven elegendő az i3, vesz mellé még egy középkategóriás kártyát, és el lehet ezzel egy pár évig.
Persze akinek komolyabb igényei vannak, hazaviszi a munkáját vagy otthonról dolgozik, és mondjuk grafikus, videókat vág, programozó, vagy ilyen kaliberű munkát végez, akkor oda kelleni fog az erő. De számtalan ilyen kérdést kapok mint a fentebb említett példa, hogy minél olcsóbban de WoW-ra, LoL-ra, facebookra elég legyen a gép. Most akkor nem kezdhetek egy 50 ezres i5-tel.
(#62605) Viktor77: Ez is attól függ, hogy melyik i3 melyik i5-höz képest.
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62603 üzenetére
Ja, nagyjából 15%-kal, az i5-höz képest.
Ne terjesszük már a hülyeségeket.
-
thomeef
őstag
válasz
frostitualt #62601 üzenetére
Egy átlag felhasználónak még erős is. Mindenki olyan gépet vesz hogy az éppen aktuális célra jó legyen. Ez a "jövőben gyenge lesz" olyan elcsépelt szöveg. 2 év múlva a legerősebb 12 magos i7 is elavult lesz. Miről is beszélünk?
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62592 üzenetére
"i5 alá nem szabad adni"
Azért egy MMO alá szerintem ne egy i5 legyen a minimum követelmény.
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #62561 üzenetére
Mi van a Metzen-nel? Ahogy tudom, ő már a Warcraft I-en is dolgozott, akkor pedig nem haldoklott az egész.
-
k.kristof
őstag
válasz
frostitualt #62560 üzenetére
Nem példa nélküli, anno Firelands (4.2-es patch) is június 29-én jött ki EU-ban. Persze akkor se voltak valami marha erősek a content patchek, a 4.1-ben berakott két insta folyamatos farmolása valorért rettentő unalmassá vált.
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62483 üzenetére
Az tényleg csak bug volt? Mert nagyon szerettem azt a fícsört, sajnáltam is amikor kivették.
-
BoneDragon
veterán
válasz
frostitualt #62419 üzenetére
Hova érdemes menni? Most akarok felhúzni egy allis karit.
-
PandaMonium
őstag
válasz
frostitualt #62419 üzenetére
En a magas populacio miatt valasztottam, fene se tudta, hogy ennyire egy lepkefing realm. Jo ez most mar, van guildem meg amugy sem fizetnem ki a karakterenkenti €20-t realm transferert.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
frostitualt #62364 üzenetére
10-ből 9 streamer a "nagyok" közül azzal foglalkozik ami a éppen hype... egy hét GTAV, pár nap Witcher, egy hét HotS, de ha holnap jönne ki a Sims 5 akkor azzal játszanának. Pénz beszél, kutya ugat
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62364 üzenetére
Ha jól tudom egy időben - vagy még ma is? - Cobrak is tervezte ott hagyni a játékot. Szóval érdekes, elvégre tényleg 10 éves a játék és nyilván nem tarthat örökké. Ha már a 10 millió fölötti player számot nem is sikerül megtartaniuk, de ezzel a 2 éves ciklussal én mindenképp kezdenék valamit. Túl lassú a content gyártás, de ezzel ők is tisztában vannak, csak nem tudom, mi a jó fenét csinálnak akkor?
Mert a HS és a HotS azért nem ehet el annyi erőforrást.
Ha a Warcraft 4 (RTS) készül gőzerővel, akkor viszont minden meg lesz bocsátva nekik.
-
Zedz
addikt
válasz
frostitualt #62352 üzenetére
Elég szomorú akkor a helyzet.
Ha ilyen ütemben mennek el a játékosok akkor mi marad a WoD végére? Értem ez alatt azt, hogy ugye most tart a játékostábor nagyjából ott, ahol a 2 éves MoP végén. Ha a WoD-ot még jövő év őszéig akarják húzni, akkor a mostani 7 milliós bázisból mennyi marad a legjobb esetben? 4-5 millió?
Nagyon sok mindent elszúrtak Blizzardék, és szerintem égető lenne idén kiadni egy új kiegészítőt. A motorral én már nem szarakodnék, content gyártás ezerrel, profik bevonásával játékmenet javítás, class balance. Nincs még teljesen elsüllyedve ez a hajó.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #62352 üzenetére
BG-kre van, hogy alli oldalon 30 percet varni kell (tegnap pont eleg volt 2-3 perc is lehet csak a hetvege miatt). Kimozdulni az egvilagon semmi kedvem foldi mount-on mert nincs kedvem elakadni a faknak a tulmeretezett gyokereiben es ezaltal behuzni az osszes mob-ot + a hegyek kozott benazni. Nagrand-ot fel sem fedeztem mert nekem ebbol a visszafejlodesbol eleg volt, inkabb Alt-Tab-al varok varok Garrison-ban es majd kovi kiegben korbenezek ott.
Uj Realm-re nem akarok mar koltozni barmennyire is elvoltam ezzel regen de ma mar nem tudok gold-ot szerezni mert ertektelenek lettek a szakmak es egy friss karakter hat nagyon fun 0 gold-al uj Realm-en
Semmi gond, a WoW Token miatt elvegzem a napi teendoimet de utana azet atnezek inkabb HotS-ba -
Madwe
nagyúr
válasz
frostitualt #62321 üzenetére
Egyrészt szerintem nem fog megjelenni 2015ben, most lépett ki prealpha stádiumból, másrészt meg nem így fog kinézni
Witcher 3, bármilyen ubisoft termék promójából már tanulhatna az ember, ez mind szép és jó aztán releasekor mégiscsak tizedannyira szép... Amúgy már van fent pár video, pl ez is, brutális vga van a gépében s még így is trükköznie kell ehez a látványhoz, igaz még csak alfa...
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62321 üzenetére
Ja, Crysisnak elmegy.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
frostitualt #62312 üzenetére
OFF is meg nem is vagy mi ?
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #62256 üzenetére
irónia.
még gondolkoztam is, hogy a végére tegyek-e ilyen ördögfejeket is, hangsúlyozni a mondanivalómat.
tettem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
frostitualt #62256 üzenetére
Nyugi nyugi , trollkodást tetszik érteni ?
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #62249 üzenetére
Lehet 100-at is lát, de ebből csak 24-et fog fel.
Annál nem is szükséges több. Aki szerint igen, az vagy hülye, vagy hazudik.Na kis darabig most /troll off.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
frostitualt #62233 üzenetére
Aha , akkor lehet csak én vagyok itt megzakanva.....
Mert szerintem az minden csak nem egézséges mi némelyik mount drop rateje
-
k.kristof
őstag
válasz
frostitualt #62222 üzenetére
A nagy banhullám óta sokan mondják, hogy mintha eltűntek volna az oroszok RBG-ről. Amikor kaptunk is ellenfélnek egy csapatot, pár percen belül 8 kilépett, és 2 disc pap maradt bent, 4/4 toronnyal vertük őket EotS-on. Valószínűleg most tesztelik az új botjaikat, mielőtt visszatérnének
-
Micsurin
nagyúr
válasz
frostitualt #62222 üzenetére
Most akkor nézzük reálísan , ruckyk maradnak
ez az 1 tutti sajna
pedig 100-as BG-t szét csapják
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #62214 üzenetére
Sajnos egyet kell, hogy értsek.
Mondjuk az igaz, hogy az emberek mindig az előző kieget sírják vissza, de nekem végig tetszett a mindenki által szidott Cataclysm + Pandaria is (a hiátusokat a végén leszámítva), a mostani meg egyszerűen csapnivaló, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. 2-3 hónappal release után is halálra untam magam, ha nem hozták volna be a gold tokent....Remélem 6.2-vel (direkt nem néztem róla semmi infót) vagy majd 2 év múlva a kieggel alkotnak valami értelmeset, addig is Heavensward!
-
törölt tag
válasz
frostitualt #62214 üzenetére
Micsoda? Meg nem is lattad a vilagmegvalto 6.2-es patch-et
-
k.kristof
őstag
válasz
frostitualt #62211 üzenetére
Botolóktól függetlenül se, mert akkor már mennie kellene a zárt alpha tesztnek legalább, és arról sincs hír.
-
parandroid
félisten
válasz
frostitualt #62161 üzenetére
Shadowmeld + instant flight form. Oh, hányszor mentette meg az életemet world pvp-ben...
p
-
Xantor
tag
válasz
frostitualt #62161 üzenetére
Köszönöm a választ, nekem ez idáig ki maradt az életemből.
-
k.kristof
őstag
válasz
frostitualt #62158 üzenetére
Valahogy nem tudtam sajnálni azokat, akik csalással játszottak olcsón.
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62153 üzenetére
Mi köze a tokennek mindehez? Aki játszani akar, az játszik pénzért is, aki nem akar, az nem játszik goldért sem.
A tömeges ruszki banolással mélységesen egyetértek. Csaló geci mind (már bocsánat, de rühellem őket (nem a ruszkikat, a csalókat)).
-
Viktor77
titán
válasz
frostitualt #62150 üzenetére
Miért ouch?
Egy több mint 10 éves játékról beszélünk, nem kevés konkurenssel és változó igényekkel.
-
Madwe
nagyúr
válasz
frostitualt #62022 üzenetére
neked meg az nem esett le, hogy 7-10 millió emberből 2 ember az nem jelent semmilyen patternt... Az égvilágon semmit, bármi megeshet ott, semmilyen következtetést nem tudsz lehozni belőle! 0.000029%os valószínűség felett minden könnyen valószínű 7millióval számolva (10 millióval 0.00002%), alatta már tényelg érdekes ritkaságszámba menő a dolog, de attól még legit random. S vedd hozzá h többször próbálkoznak az emberek, ami szintén növeli a %os valószínűséget...
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #62017 üzenetére
Nem ötleteket vártam, a szoftvert magát ismerem, wowra sose használtam se ezt, se mást. Csak eljátszottam a gondolattal, hogy a szoftveres botolás, vagy robotos roBOTolás.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #61990 üzenetére
Nem bírom megállni, hogy ne vesézzek ki egy olyan hozzászólást, ami ilyen mennyiségű, a józan ésszel szembemenő állítást tartalmaz.
"Látom nem sokat farmoltál transmog itemeket, amikor adott x időintervallumban centire ugyanazt dobják a boss-ok...": mekkora az időintervallum, amíg a bossok ugyanazt dobják, egy óra, egy daily reset, egy lockout? Hányszor zajlik le az esemény ennyi idő alatt (a bosst megölik)? Még ha egy órát is veszek, akkor is ezres nagyságrendről beszélünk. Ehhez képest, te mondjuk megölöd az 1 óra alatt a 6 karaktereddel, és mindnek ugyanazt dobja. Abból, hogy 6 megfigyelt eseménynek ugyanaz lett az eredménye a több ezerből, milyen következtetést lehet levonni? Nyilvánvaló, hogy nem következik belőle semmi, mert olyan kicsi a vételezett minta.
"A wowhead-es droprate-eket meg nem szabad figyelembe venni, egyszerű példa a jeeves valami extrém alacsony droprate-el van feltüntetve, holott csak hibás a statisztika, mert minden kill-t számolnak, pedig csak akkor esik ha egy bizonyos quest-et csinálsz közben kb a 3. mob-ból." - elég egyértelmű a helyzet, a drop egy feltételhez van kötve, de a wowheades számláló ezt nem veszi figyelembe. Hasonló példa, hogy egy régóta a játékban lévő boss-nak megjelenik egy új dropja (például ezek a zene scrollok), ugye mivel a wowhead minden, a boss létezése óta megesett killt beszámol, ezért a frissen bevezetett item droprate-je alacsonynak tűnik (még akkor is, ha az adott drop fix). Ha elegendően sok idő fog eltelni, akkor persze ennek ellenére is be fog állni a valós droprate közelébe a wowheades érték. DE mindennek mi köze van olyan droppokhoz, melyek a boss létezése óta benne vannak a boss loot táblájában? Attumen lova, vagy a HH cache. Szóval igen, az utólag bevezetett lootok/feltételhez kötött droppokra igaz amit állítottál, csak éppenséggel csupa olyan lootról volt eddig szó, melyekre ez a kitétel értelemszerűen nem igaz.
"mint írtam minden szart kifarmoltam már amit ki lehetett, de te biztosan jobban tudod mert szerinted másképpen van.
hát nem vagyok se apád se anyád hogy okítsalak, részemről ennyi." - annak, hogy xy "mit farmol ki" mi köze van ahhoz, hogy ki tudja-e számolni adott események valószínűségét? Például az én matektanáraim tuti, hogy nem farmoltak ki semmit (mert nem wowoztak), azonban nem hinném, hogy különösebb nehézséget okozott volna nekik kiszámolni azt, hogy 6 év alatt mekkora a valószínűsége annak, hogy valaki 6 karakterrel HH-t farmolva lásson egy 2x mount droppot... Szóval ha úgy gondolod, hogy a kidobott mountok elősegítik a matematikai képességek fejlődését, akkor sajnos el kell, hogy keserítselek: a kifarmolt mountok száma és a játékos valószínűségszámítással kapcsolatos mentális képességei nem függenek össze (nem is értem, hogyan merülhet fel valakiben egy ilyen összefüggés gondolata); márpedig a tőled beidézett mondat épp egy ilyen kapcsolat meglétét állítja.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #61990 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Kolmogorov Úr munkásságát.
A 6 éves megállapításodra: írj be egy 5-ös szorzót a hatványkitevőbe, úgy megkapod mekkora a valószínűsége, hogy 6 év alatt másnak sem dobja ki a mountot.
Amúgy elég érthetően és számszerűen leírtam, hogy miért nincs semmi meglepő abban, hogy láttál egy 2x mount droppot HH-nél, ha ezt nem érted, az már nem az én bajom. Annak a valószínűsége, hogy látni fogsz egy dupla droppot 6 év alatt 6 karakterrel farmolva: 1-0,999975^(14x6x6)=1,2% tehát semmi eget rengető nem történt még attól, hogy láttál egy ilyet, hidd el mi is láttunk már hasonlóakat a jó néhány wow-val töltött év során...
-
törölt tag
válasz
frostitualt #61991 üzenetére
Igen, nincs is olyan hogy random. Valaki egyfolytában ott ül Blizzardéknál és pont téged, meg a haverodat nézik hogy nehogy essen a mount.
Aztán meg gondolnak egyet és 2014.01.23.-án 14:52 perckor mindenkinek esni fog a mount aki éppen megölte. Ha éppen nem ölte meg senki, akkor 7 évig megint nem esik senkinek. -
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #61977 üzenetére
Iróniának hívják, amit pedig teljesen jogos a szellemhittel szemben alkalmazni. Ha szerinted abból, hogy a 313568 try-során kidobott 1526 mountból azonos héten esett ki neked és a komádnak arra lehet következtetni, hogy valójában ezeknek a mountoknak a droprate-je nem is véletlenszerű (MERT HÁT EGYSZERRE ESETT NEKEM MEG A JÓSKÁNAK!!!!) akkor én kérek elnézést.
-
pulcsi
tag
válasz
frostitualt #61979 üzenetére
Vizibogár már megvan igaz napi repukból nem questel habár már régen volt lehet questeltem is,majd megnézem
-
pulcsi
tag
válasz
frostitualt #61976 üzenetére
Hol van pontosan mert már pandarian hülyét kapok a sok horgászástól :/
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #61953 üzenetére
Majd légyszi írd ki melyik héten melyik mountok esnek. Elsősorban Invincable érdekelne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rendben köszi
csak gondoltam amíg a jewcraftal szerencsétlenkedem farmolok mountot de csak nem akart eddig esni , akkor nézelődöm a guglival mi merre
-
ldave
félisten
válasz
Lehet valami csillagálláshoz van köze, ami alapján a Blizzard randomgenrátorja működik.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #61828 üzenetére
Ahhoz, hogy engem átcsábítson LoL/HotS-ból egészen biztosan többről. Egy páros, vagy hármas duel pár oszloppal (hogy ne lehessen 3 másodperc alatt szétlőni valakit) számomra nem versenyképes az olyan összetett játékokkal, mint az említett mobák - amiket szintén csak kikapcsolódásképpen, azaz alacsony elon (silver 2-3), és ritkám játszom, mégis lekötnek, pedig elvileg pont azokhoz kéne a nagyobb tapasztalat, hiszen a wowban van 10 class, ott meg 60-70 champion + eltérő pályák, stb.
Először is tisztázni kéne az alapokat. El kéne dönteni, hogy egy 2v2, 3v3... aréna meccs nagyjából mennyi ideig tartson (ehhez kéne igazítani a healing/dmg mértékét; ha továbbra is mehetnének be dps only teamek, akkor azok aktiválhatnának healing debuff elemeket, vagy ellenkezőleg selfheal totemeket a pályán, de mondjuk ezzel felvállalnának egy utólagos dmg debuffot, stb.), ennek fényében át kéne értelmezni a játék célját (hosszúra (10-15 perc) tervezett menetek mellett nyilván nem lehet a csapattagok puszta leölése a cél, mert az nagyon unalmas lenne), és ehhez kéne igazítani minden egyebet. Sőt akár több alváltozatot is létre lehetne hozni, melyek ezekben eltérnének.
Lehetne lépéseket tenni a combat kerülése ellen is, ha a pörgősebb játékmenet a cél; pl. az a játékos, aki x ideje csak kite-ol, vagy kiveszi magát a combatból (mage IB; hunter FD, stb.) az utána debuffot kap. Interaktív pályaelemekkel lehetne ellensúlyozni a setupok közötti egyenlőtlenséget, ezeket annak fényében töltené be, hogy melyik csapat miből szenved hiányt - ez főleg a rögtön elinduló skirmish arénában lenne egy kellemes újítás.
Üdvözölnék mindenféle véletlen effektet, például nem statikusan lennének lerakva az oszlopok/lépcsők, stb. hanem a meccs során kerülnének berakásra, és mindig másképpen, így nem lehetne úgymond "betanulni" ezen elemek használatát, az intuitív skillre helyezve ezzel a hangsúlyt (most szinte minden pályát betanulnak az emberek). Sőt lehetnének olyan mozgó pályaelemek is, mint a siegemaker a BH fightban, ezek mögé is lehetne rejtőzni.
A véletlenebb, a rögtönzésre kényszerítő játékmenet (a betanult kombinációk helyett), esetleg a lassítás, és ezzel együtt a dolgok taktikusabbá/stratégiaibbá tétele (a cczem a helaert, és azalatt megpróbálom szétlőni az egyik dps-t nekem nem taktika) is üdvözlendő lenne.
Egy másik nagyon fontos lépés lenne a gearegyenlőség, ami most rengeteg skirmish meccset élvezhetetlenné tesz. Amikor nem volt gearem, akkor azért nem élveztem, mert 2 ütésből lecsaptak, most azért nem élvezek sok meccset, mert 2 IN-ból csettintek el huntereket. Mi más értelme lenne a skirmish meccseknek, mint maga a meccs? hiszen rewardja nincs; 7-8 arany, ha veszít az ember, ha győz, meg egy chest, benne egy ócska itemmel. Magyarul most az a helyzet, hogy nem is a győzelemnek örül az ember a skirmish meccsek után igazán, hanem annak, ha kifog egy élvezhetőt.
Mondjuk szerintem ezekből sajnos semmi nem fog megvalósulni, pedig a wow jó alapja lehetne egy minőségi pvp játéknak, kár érte. (esport mondjuk sosem lenne belőle, mert képtelenség lenne olyanra formálni, hogy azt külső néző is élvezhesse, nézőközönség nélkül pedig nincs esport, de legalább egy élvezhetetlen casual játékból csinálnának egy élvezhetőt)
-
etooo
senior tag
válasz
frostitualt #61683 üzenetére
A fenti kép a hivatalos Blizzes bemutató videóból van, és valójában is így működik. [link]
-
Arnold2
őstag
válasz
frostitualt #61548 üzenetére
Akkor biza érezd magad [insert random káromkodás]-va
-
LógaGéza
veterán
válasz
frostitualt #61512 üzenetére
Akkor elég drága helyen kerested, nekem a legdrágább is 130k/2hó volt eddig, de volt már 60k/2hó is...
-
törölt tag
válasz
frostitualt #61414 üzenetére
En meg nem lattam ilyen kieget ahol nem erdekel a PvP (mar, szerencsere) es annyi de annyi mindent tudnek csinalni, hogy nem igaz
Az egyetlen gondom, hogy iszonyat unalmasak lettek a Class-okegyszeruen 2 gombos az osszes
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #61414 üzenetére
Tudom, hogy április 1. van.
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #61181 üzenetére
Kéne egyszerűen olyan addon, amivel a chatüzeneteket kulcsszavak alapján lehetne eltüntetni.
"bank + cheap + gold + sale + bonus" Minden üzenetben benne vannak, és nem-sellertől meg még nem láttam egy mondatban ezeket a szavakat.Mister_X: Hát ha csak úgy random meghal, akkor elég valószínű, hogy ő nem csinált jól valamit. Ha AoE van, akkor mindenki haldoklott volna, ha csak ő akkor retardált volt.
Amúgy tankon legyen 3HP Eternal Flame vagy Sacred Shield, spammeld rá a Holy Lightot, Holy Shockot CD-re, Beacon of Light legyen rajta, és ha nem kap olyan durván nagy sebzést, akkor azt direktben aki sebződik, mert elég jól kapja a healt attól a tank is a Beacon által.90-100 fele elég szívás vele a heal, főleg majd ha először bekerülsz HC instákba, és a party többi tagja nem túlgearelt még. Utolsó sorban majd a Becon of Faith lesz jó (második Beacon), de alacsony gear mellé melegen ajánlom a Saved by the Lightot, sokat droppol majd a tank élete. Jóval nehezebb gear nélkül a heal, mint pandában volt.
Legyen nálad sok víz, és ne félj elhasználni a manádat trasheken, utána majd szépen feltöltöd. -
Mister_X
nagyúr
válasz
frostitualt #61062 üzenetére
Én nem tekintem időpazarlásnak, mert szórakozni járok bg-re
Csak meglepődtem, hogy mennyire rekt a shadow priest.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #61062 üzenetére
Max szinten is csak akkor van ertelme ha azonos szintu gear-ben vannak
-
Mister_X
nagyúr
válasz
frostitualt #60893 üzenetére
Női karakterem van, így nem hinném
Plusz gondolom annak lelőhelye Stormwind.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #60764 üzenetére
Persze es ha dobnak a guild-bol akkor buktal minden befektetett energiat / egyeb dolgokat
-
törölt tag
válasz
frostitualt #60764 üzenetére
De van. Sokan használják is. Lehet hogy te nem, de ez nem jelenti azt hogy nincs értelme.
-
törölt tag
válasz
frostitualt #60641 üzenetére
Uj Battlechest tulajnak Heirloom-ok nelkul tovabb tart, plane ha meg a teruletek is ujak lesznek az eddig ismertekhez kepest.
(#60642) Mister_X:
Druid minden szempontbol jo. Nehez megunni es valtozatos. Paladin es Shaman meg jo de Pala talan jobb valasztas ebben a kiegben. Ha Support akkor szerintem csak Hybrid
A Class-ok kezelese mar nem annyira nehezkes mint a regi idokben (ez nem biztos, hogy jo iranyba ment el).
PTR-t elmeletileg mar meg lehet nezni Battlechest-el is miota tartalmazza a MoP-ot. (Ebben nem vagyok biztos).
Annyi elonye van, hogy instant 90-es szinten meg lehet nezni a Class-ok kepessegeit valamint raerezni, hogy megis melyik Class jon be stilusilag es jatek-mechanikailag -
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #60641 üzenetére
Megnézem, hogy húzol fel egy karaktert úgy 90-ig, hogy közben dolgozol (nem mindenkinek van napi 16 órája fejlődni), számoljunk mondjuk napi 2-3 órával; elolvasod a küldetéseket, mivel érdekel a sztori és egyben élvezed is a fejlődést.
A maratoni eszetlen küldetés / instagrind nem éppen ilyen. -
kenwood
veterán
válasz
frostitualt #60579 üzenetére
sajnos a wod ota az ownedcore public is kihalt,az egyetlen aktiv topic,a zold cuccok eladasa pedig mar nem igazan eletkepes,mert telitett a piac.
en ugy csinaltam,hogy amibol nincs bent azok 1kert,es heti 6-7 darab tuti elment.
ezzel a leirassal kb. minden cuccom 100g alatt van,a deposit elviszi a bevetelt.kozben utana olvastam gundraknak.
semmi kulonos nincs a helyben,csak bemennek 5,vagy tobbszor 5 accal es a piti 1k gold/ora farmbol a sok kicsi sokra megy alapon osszejon egy vagyon,ha eleget botol.
en nem botolok,ezert nekem az nem igazan nyero hely. -
L4mie
veterán
válasz
frostitualt #60575 üzenetére
amúgy nem értem, miért farmolják? 1 hónapja is így volt amikor még nem volt WoD om és húztam az LW-t hogy legyen mit csinálnom.
-
kenwood
veterán
válasz
frostitualt #60575 üzenetére
hmm.
errol nem is hallottam semmit.
esetleg ownedcore elite accot tudsz intezni ? -
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #60518 üzenetére
Utána még drágább lesz
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #60510 üzenetére
Az ingame árnak végképp semmi köze ahhoz, hogy a goldseller/mount árus hogyan szerzi be az AH-ra kirakott cuccait. Konkurenciája nem nagyon van, mivel ki másnak lenne TCG mountja? a mezei ex-WoW TCG játékos vagy elhasználta, vagy eladta WoW--ot is játszó ismerősnek, esetleg ebay-en kötött ki a lootkártya, de főleg viszonteladók vásárolták fel (CCGCastle/Trollandtoad, stb.); amikor a TCG megszűnt ezek az árusok felszámolták a készleteiket, ha valaki nagy tételben vásárolt elképesztő kedvezményeket kapott. Tehát konkurenciájuk nincs; nem véletlen, hogy fix árakkal dolgoznak, amit kizárólag a játékosok kereslete skálázott be (pl. van pet, ami az egyik leggyakoribb wow TCG loot volt, és 5x drágább ingame, mint egy anno valóban ritka lootlap pet - maguknak a fizikai kártyáknak az ára anno pont a fordítottja volt). Mivel szűk kör foglalkozik TCG mountok árusításával, ezért hülyék lesznek egymás alá menni; ha mezei játékos ad el ingame mountot olcsóbban, azonnal megveszik és feladják a saját maguk által kiszabott áron. Tehát amíg van elég játékos, aki 800 (nálunk inkább 999) ezer aranyat ad a tigerért, addig nem lesznek hülyék olcsóbban felrakni.
Egyébként Silvermoon-on 4-5 mountos ember van, és teljesen jól lehet velük üzletelni, nekem volt egy fizikai amani kártyám, megbeszéltem az egyik árussal, hogy lekaparom/beváltom, és ráfizetek 75k aranyat, ő pedig ad egy piros rakétát (AH-n egy rakéta 50-60k-al van általában az amani fölött).
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #60497 üzenetére
Semmi köze ilyen összeesküvés-elméletekhez... Amikor már lehetett tudni, hogy megszűnik a WoW TCG azzal tették vonzóbbá az utolsó kiegészítőt, hogy újranyomták az összes addigi lootkártyát, ami miatt akkor hirtelen le is estek az árak. Én is nyitottam spectral tigert, anami dragonhawkot, ghastly chargert... aki megvette a nagy csomagot az jó eséllyel bontott egy ilyen extra boostert.
A TCG petek mindig nagyon gyakoriak voltak, egy átlagos játékos is 5-10 között nyitott belőlük per kiegészítő. Az utolsó kiegészítő óta pedig már a mount sem igazi ritkaság (és azért addig is bőven lehetett nyitni). A kérdés, hogy ez a készlet meddig fog kitartani, de egyelőre nem aggódnék, hogy kifogy, mivel már eleve nincs akkora igény ezekre a lootokra (egy rakás embernek rég megvan).
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #60477 üzenetére
Én értettem félre; csak mivel láttam, hogy fire-ről van szó, fel sem merült, hogy raid-en kívül valami más lenne a cél, főleg, hogy pvp
-
frostitualt
tag
válasz
frostitualt #60483 üzenetére
-
Fl3x
aktív tag
válasz
frostitualt #60477 üzenetére
PvP ben sem sokat akkor, mert en 2 karival nyomom a PvP-t, egyik mage masik hunti, lenyomtam par 100gamet a 2vel de fire magel meg nem talalkoztam arenan, bg-n is csak 1 max 2 alkalom. Probaltam en is haverom is es sajat tapasztalat alapjan szamomra (de ahogy utanaolvasgattam masok szamara is) a legroszabb valasztas PvP re. Szal ha pvp es mage akkor frost ajanlott erosen
-
DrGonzo22
őstag
válasz
frostitualt #60462 üzenetére
Ez szerintem nagyon egyénfüggő. Nekem messze a fire megy legkönnyebben, azt érzem a leginkább kiszámítható, legkevésbé RNG specnek a 3 közül. Míg arcane-nel jó ha hozom a potenciális dps-em 70-80%-át (bosson), addig a héten fire-rel mentem egy warcraftlogs 9. helyezést Beastlordon (43k 670ilvl) - azóta nyilván leestem, a set bonusos embereket per pill képtelenség behozni, ez meg még egy első napos kill volt.Szóval én nem beszélnék le senkit egy adott spec kipróbálásáról azon az alapon, hogy "nehéz". Tény, hogy kell egy alap crit érték (30% kb.) ami alatt nincs értelme belekezdeni; viszont egy ilyen geart beszerezni nem egy nagy ügy.
CH/MyBigIgnite nem feltétlenül szükséges; jó, hogy be lehet állítani határértéket, aminél figyelmeztet, de kb. ennyi a haszna. Ha van egy magas ignite-od, és van még egy Pyroblast! buff-od eldönthetetlen, hogy érdemes-e kilőni, és ezen az addon sem fog segíteni. Ha van egy 10-11k-s ignite-om és belövöm, vagy leesik 9-10re, vagy felmegy 12-re, az csak annyit tud, hogy kiírja az aktuális értéket. Mivel mostanában nálam bugos a CH (nem lehet tőle fókuszba rakni a bosst), így BRF-ban nem is használtam.
5 boss van BRF-ben, ahol fire a legjobb és 5, ahol az arcane, ehhez mastery/crit gear kell. Ezzel a két speccel lehet elérni a jelenlegi maximális hatékonyságot. Ha valakinek egyik nem megy a kettő közül, akkor lehet, hogy jó döntés maradni froston, ami sajnos teljesen más geart/enchantot igényel, cserébe mindenre jó, de semmiben nem a legjobb. 4 setes emberek lehet, hogy már fire-rel is kielőzik a single trg frostot is, így már kisebb lelkiismeret-furdalással lehet 10/10 fire-t játszani.
Új fight-ra olyan speccel kell lemenni, amit már tudsz játszani (nálam ez a fire és a frost, de ez nyilván teljesen egyénfüggő). A frost egyébként egy kiváló progress build, mert mindenre jó, és nagy mozgási szabadságot is ad. Tegnap Kromog HC-on volt egy arcane mage általában 35k dps-sel, én froston (crit/mastery enchantokkal) 31k, de pont a nem mereven single trg buildem miatt nagyrészt én szabadítottam ki a kezekből az embereket a másik frost mage-dzsel és egy druidával karöltve. Mi ketten lényegesen kevesebbet is haltunk, mint az arcane, az ő mozgási limitáltsága miatt. Az egésznek az lett a vége, hogy az arcane elkezdett óvatosabban játszani, beszakított castokat, stb. és alám esett dps-ben, de már nem halt annyit. Nyilván, ha valaki 100%-ban ismeri és begyakorolta a fightot, akkor arcane-nel lealázza a frostmageket, de addig elég kevés olyan képességű játékos van, aki az utóbbira progress fázisban is képes lesz.
-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt #60470 üzenetére
Ó, végre vannak értelmes pvp setbonusok?
-
Lokids
addikt
válasz
frostitualt #60469 üzenetére
Fagyasztom? Nem fire mageről van szó?
-
nonsen5e
veterán
válasz
A haste capelését nem kiirtották WoD-dal, hogy már csak CD-t és GCD-t csökkent? GCD-t azért nem olyan könnyű elérni (hero nélkül lehetetlen?), míg a tickekre már nem hat.
25%-on túl mik növelnék a critet? Én egy szem Critical Mass passzívot látok (crit*1,3) és ennyi. Shatter ami ad őrült sok critet már csak froston van. -
Lokids
addikt
válasz
hastecap? az mi?
Firemagenak nem az a lényege, hogy mindenáron 100%-ra tenni a kritet, akár main statok beáldozásával is? -
Lokids
addikt
válasz
frostitualt #60448 üzenetére
Megpróbálok, csak még nem értem, hogy tud valaki kitolni annyi dps-t, hogy pár sec alatt megöl, míg én alig sebzem crit ellenére is. 98-as szinten meg nem hiszem, hogy van szintezős tárgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Netflix
- RAM topik
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged