- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
Én most a karàcsonyi időszakra, vidéken egy i3-7100U, Egy 920MX és 8 Gb ram tàrsasàgàban tolom SL-t. 10/2-es grafon tűrhető 35-60 között ugràl az fps, az Ardenwealdos effekteknél -10 fps az átlagból. Questelni eddig nem vészes. Szerintem Torghasttal sem lesz baj. Sima battlegroundokkal se kéne, de epicet nem fogok próbálni.
-
Semin
őstag
Ha a Blizzard mindenkinek meg akar felelni, nem is lesz sok kihívás. Ha nerfeli a solot, senki nem csinálja partyban, ha nerfeli a partyt, megy a sirás hogy soloban miért nem lehet. Megunták és agyonverték nerfhammerrel. Kár érte.
@Tigerclaw: jelenleg csak Feral Druidom van, (és az időrabló hozzáállás miatt ez is marad) de a guildben kb mindenkinek faceroll jelenleg a 7-8. Gyakrolatilag egy rugó és egy mage kivételével nem is volt fail run.
-
Plata
félisten
Fenébe,jó lett volna egy 60-as kari akivel mehetek random instára és kihagyhatom a szemét sztorit.Még sosem húztam normál bg-vel karit,csak eventes bg-vel afkolva.
Igazából sem torghast sem legendary sem egyéb nem érdekel,csak néha kicsit játszanék,de a sztoritól meg a az új zónáktól heveny undorítiszem lesz. -
Tigerclaw
nagyúr
Torghast azert atrendezi a classokat, es meg elegge random is. Dungeonban, raidben mas a topclass lista, mint Torghastban. Amott tankolnak neked, csak a dps-re kell koncentralni, itt meg tul is kell elni es a classok ebben sem egyformak. Neha jobb az unalmas tulelesre fokuszalo anima powereket valasztani, csakhogy igy is tul hosszu 1-1 run.
Raadasul ki tudja hogy balance-oljak Torghast tobb player eseten. Nem biztos hogy mindenfele kombora kulonkeszulnek. Hany fonel kell pl. tank, esetleg healer a partyba?
-
Ghoosty
őstag
" és konkrétan 4es kulcsra sem hívnak be dps-nek
(türelmesen jelentkeztem groupokba 40 percen keresztül, de semmi),"
Néha én sem tudom, mit szeretnének, akik dps-t keresnek. 182-es volt a gearem, mikor próbáltam M0-ba jelentkezni. Gondoltam gyorsan lenyomom, mert nem biztos, hogy lesz kulcs és a heti küldetés oda vitt valamint még 3 slotba esetleg eshet upgrade. Hát egy 20-30 perc aktív jelentkezés után feladtam, mert nem kaptam invet és mentem egy LFGs HC-t. Az pikk-pakk lement, a lootot meg elosztogattam és nem győzött hálálkodni aki kapta.
Thorghastban is jártam a napokban, nagyon jól jött a buff. Hunterként úgy fejeztem be, hogy 100k felett volt az életem. Esélytelen volt a boss. Viszont mivel ilyen sok életem volt a haladás során egyszer felelőtlen voltam és durván meglepődtem. Eszetlenül behúztam mindent, le is vitték az életem olyan 40k-ig, aztán puff meghaltam. Az egyik sima elit 42k-t hitelt rajtam. Szerintem valami %élet-es sebzés lehetett, vagy nem tudom mi, mert amúgy durván sok.
Másik Thorghast-os élményem az az egyik epic buffnak köszönhető. Megduplázza az életem, immunissá tesz az ellökésre, cserébe viszont indulásnál durván belassít. Ez azt jelentette, hogy alig tudtam kerülgetni a boss által dobott tócsákat, mert csak akkor volt esélyem kijutni, ha azonnal elindultam. Ha megvártam, hogy befejeződjön a cast, akármilyen kicsi is volt hátra, akkor elért. Lehet, hogy egy tankolós meele-nek jó ez a buff, de én úgy éreztem, inkább ne lett volna semmi, mint ez.
-
Mr Chapel
tag
Jah, ez tiszta sor, már külön vannak a profok kiegészítőnként. De a story miatt mindenképp előbb a Bfa-t tolom ki. Hordás oldalon már kész, most az alliance jön, mellesleg amúgy is itt játszom. Plusz a speckó kasztok feloldása miatt is kelleni fog ez a content is. De akkor már tolom a professiont, meg a 20as bageket se àrtana lecserélni :)
-
malacka87
őstag
-
Telda
addikt
Köszi ezt a részletes leírást
.
Igen tudom, hogy a holy pala inkább, main tank / single target healer. De ugye 5 fős partyban nincs másik, tehát a többi tagot is nekem kell életben tartani.
A druidám még csak 52-es, de vele kb. röhögve végig tudtunk menni.
A csatornát megnéztem köszi!
Én vanila óta dps voltam, hunterrel kezdtem, utána mage, majd BFA-ban inkább átálltam healre, mert valahogy jobban kezdett érdekelni. Igy a paladinnal és a druidával játszottam felváltva. A mythic dungeon nekem nem cél, az jócskán meghaladja a képességeim. Nem akarok mások terhére lenni a bénázásommal. Ha egy jó HC-t és egy Raid Findert végig tudok menni, az nekem elegednő. Mellete meg a world questekkel elbohóckodom.
De nem fogom feladni, mert szeretek vele játszani. -
szaszab
aktív tag
Ez jó kis összefoglaló. Torghast-ba party-val lehet bemenni, szóval öt fő a limit.
A Torghast egyébként nekem Guardian druiddal egyszerű volt (előtte balance-ként nagyon nyögvenyelős volt a kettes). Kaptam egy olyan anime powert, hogy ha egy mawrat meghal, az berobban, sebez, és ad 2% hp-t. Így lett, hogy 36k helyett 70k hp-m volt a hármas végén. :D Meg ugye mindent behúzva, tömeg közepén root-olva és robbantva a patkányokat egyszerű volt. Nagyon lazán szaladtam végig a jobb oldalin. A bal oldalin nem kaptam ilyet, de olyan selfheal-je van a macinak (155 ilvl kb), hogy megölhetetlen... Ott több idő volt, de lazán lement.
Mythic dungeon: ha tudod a mechanikát, 155 körüli gear-ben üthető. Én is 155 körül mentem be, de nem voltam olyan szerencsés, csak 168 lettem a nyolc dungeon végére. Holnap szabadság, szóval letolom a warri tankkal is. :)
Egyébként itt egy videó a teendőkről, ha meglépted a hatvanat.
-
MegalodonS
őstag
Prot pala 140+ (lvl60 utan) Kyrian Covenant - Divene tall (1 min cdr)
Szerencsere gyorsan meglett a Conduit-ba a Ringing Clarity na ez valami nagyon aranyos,meg a Boss is durvan megerzi,magadra huzhatod a fel szobat es ha melle van meg Soulforged Censer anima power, a kis patkanyok meg a kisebb mobok majdnem insta halal van es sok heal+dmg jon!!
Upper Reaches siman ment, tobbszor is,nagyon konnyunek talaltam,halal nelkul 1- 3-ig!!
A Soulforge, en ott, lvl3 kezdtem, es 2x haltam a tuzes annyira nem jo a palanak!!Nagyon kivancsi leszek,hogy pl BM huntinak melyik pet lesz a legjobb,mert szintezesre(lvl55 - Night Fae covenan) a turtle+cat paros nagyon nem jo,a ket cat nagyon erosnek talalom!!Valaki tudna ebben tanacsot adni???
-
Plata
félisten
Az igazság az hogy kíváncsi vagyok vajon shadowlands-en van-e értelme zsebelni rugóval,Draenor és Légió kiegben isteni jó hecc volt,voltak hozzá küldetések és még itemeket is vásárolhattál lopott pénzből..BfA-ban semmi.Kíváncsi vagyok shadowlands-ben van e értelme.
Rugóval azért jártam mythicre hogy zsebeljek.
Akkor még gnome rugóm volt,ami vicces és mókás volt,de most van egy Void elf rugóm,ő sokkal aranyosabb.
No meg a huntimmal húznám engit és bányászgatnék.Na meg pecázgatnák és felhúznám a cookingot.De még egyszer velük is letolni a sztorit na azt nem. -
Plata
félisten
Egy dolgot szeretnék,elérni hogy altokkal skippelhessem a bevezetőt,addig eljutni,de nehéz.
Küldizés nem,mert még egyszer sem haltam meg.Bár az hogy epic cucc is rosszabb ilvl mint ami rajtam van az vicc.Egyszerűen az van hogy csak úgy megy shadowlands ha közben filmet nézek,csak így sokszor elfeledkezem a játékról.Komolyabb dolgot nem akarok elérni,sem míthic-et sem egyebet.Majd talán ha kijön a köv nagyobb content vagy patch,addig csak el lébecolok,mert eddig így nem tud lekötni.Ezzel a mage karival toltam le teljes BFA sztorit war campaignt,most is elég ütős a mage,voltam vele random instában is,ahol szarabb item esett mint ami volt neki.Egyenlőre nem látom azt ami le tudna kötni az új kiegben,max kiskari húzás,remélem nemsokára lesz timewalking.
December 15-ig szeretném megcsinálni a shadowlands sztorit,ha sikerül,utána úgyis le fog kötni más játék,lehet hamarabb is,jön a karácsonyi event WoT-ban azt szeretem,na és December tizenötödikén jön az új GTA DLC,az jó ideig le fog foglalni.
Na meg ha igaz jön STO-ban a klingon legendary pack,amit azonnal megveszek,ami persze új karit jelent,de bossterrel maxra húzom és megyek kalózkodni. -
Ghoosty
őstag
Ha kb nulláról indulsz, akkor nem mythic raidnek kéne elsődlegesen célpontnak lenni, hanem egy HC raidnek. HC raidre meg hónapok óta keresnek embereket mindenféle guildek. De valóban le fogsz maradni az első patch-ben a mythicről, de onnantól simán mehetsz tovább.
Persze, ha valaki rögtön a csúcsra akar törni, akkor valóban bújja az adatokat. Bár ha valakinek ez a célja és itt látja először, akkor gondolja át, hogy biztos jó úton jár-e.
#92665 BoneDragon
Én sem raideltem vagy 6 éve, de simán felvettek egy guildbe, ahol a HC raid a cél és korábbi kiegekben végig is verték. Többet meg nem is akarok.
Van M+ csapatjuk is oda is bevágódok, már voltam egy két 'gyakorlón' BFA végén, de extrém magas szint ott sem cél nekem. -
Ghoosty
őstag
Sose nézegettem komolyan ezeket a statisztikákat, de most hogy szóba került, rákeresetem M+-ban warlock-ra. Season 4-ben nem tudom, milyen változás történt, de a top 100-as listában egész sok warlockot láttam. Az mondjuk igaz, hogy season 2-3-ban csak elvétve találni a top 200-ban warlockot, de ott is van.
Raidben N'zoth world first-ön ott volt egy Shadow Priest. Methode G'huun 3. killjére már vitt Shadow priestet.
Én úgy vagyok vele, ha valakinek csúcs raidelési szándéka van, vagy nagyon magas szintű M+ a célja, akkor keressen guildet és egyeztessen velük. Akkor tuti lesz raid spot, meg hívni fogják M+-ra is. A mai szintezési sebesség mellett még a realm váltás se nagy cucc. -
Plata
félisten
Hát hordásból csak az van meg ami alapból meglett még légió kieg alatt.Amiért nem kellett semmit csinálni,amiért csinálni kellett volna valamit az nincs meg,csak az allis.Horda túl nehéz,hordás karit akkor húzok ha nagyon nem tudok mit csinálni,ez légióban volt argus idején.BfA-ban annyi allied race karit húztam allis oldalon hogy nem volt időm unatkozni.
Horda amúgy izgis lenne,csak az a baj hogy oda kell nagyon sok nyugtató,ha csak randomra jársz nagyon hamar agyvérzést kapsz az agyatlan és béna játékosoktól.Én randomra szeretek járni.Mint timewalking,meg egyebek.Sok ezer randomot mentem már,ezt bizonyítja hogy annyi perky pug-om van hogy már dunát lehetne vele rekeszteni.Allis oldalon timewalking insták százai lementek különösebb gondok nélkül,néha bele futni egy két játékosba akivel gond van,de hordában timewalkingozni az rémesen rossz.Legtöbbször gőzük sincs semmiről,vagy veszekednek.Igaz talán csak rossz realmot választottam,allisként bronzebearden játszom,hordásként arathoron. -
Plata
félisten
Szerintem a dark iron dwarf képessége nagyon jó.
Kul tiran meg poén,báár,nem biztos hogy a többiek díjazni fogják ha a boss-t bevered a plafonba.
De szerintem akkor is fun.
Lightforged draenei képessége szerintem nem igazán nagy szám.
Nem tudom mennyit sebez,mert az nekem híler így nem szoktam vele sebezgetni.
A Void elf passzív képessége meg szintén piszok jó.Mage vagy warlock,akkor csak is void elf.Részemről.Bár rugóként is cseszett jó.
A dark iron dwarf képesség sámánként jól jön,van sámlim,hunterem és paladinom,tudom hogy a dark iron dwarf képességgel mm hunti nagyon klassz,paladin tanknak irtó jó.Kul tiran warrim van meg hunter és egy rugó,de rugónak nem túl jó.Túl dagi.
Void elf nagyon jó szerintem mage vagy warlocknak,bár a pap sem rossz.Most húzom a papot. -
Lacee1986
senior tag
-
malacka87
őstag
Hát nálunk is lassan megunjak. De nem azért mert nem megy le valami hanem azért mert szar a kieg. Szar random dropp. Lootot úgy kell kunyerálni. Heti láda is 2-3 hetente ugyan azt a szart adja. Meg van pár ember aki nem myticre való. Tank alatti dps-el meg nem tudok mit kezdeni... Tn utolsó magyar klán. Embert se találsz utánpótlásnak.
-
DjDanee87
addikt
Ezek szerint nem csak nálunk nehézkes a progress. Mi is 3/8ban vagyunk már egy ideje, de sajnos ritka az a 3 raidnapból, hogy rendes setuppal tudjunk menni. Valahogy a DPSek eltűntek, általában healereknek kell offspecen dpselniük.
Recruitment is érdekes. Nem egy új tag lett kidobva az elmúlt hetekben. Én fel nem fogom, hogyha valakit felveszünk mire számít. Volt olyan aki az inviteot követően 2 hétig nem is logolt be a karakterére, nyilván ki lett téve. Meg olyan aki jelentkezéskor azt írja vállalja a 3 raidnapot és két hét alatt 1 raiden van ott a 6ból. Így nem egyszerű a progress
-
Mister_X
nagyúr
A probléma az volt, hogy a 8-as kulcsot PUG-oltam, nem a klántársakkal nyomtuk le, így kiestünk fél perccel az időkeretből (meglett volna, ha a tank nem release-el, pedig volt rajta soulstone és a trashra is eltoltunk egy "emergency stunlockot - ezt eljátszottuk kétszer, az első alkalommal nem volt rajta soulstone, de én vagy a druid felszedte volna, amíg a trash egy helyben van, így lett +8 felesleges halálunk).
-
Mister_X
nagyúr
Én nem tolok berserket, mert nightborne lockom van
De a "mesterem" (klántárs troll affliction warlock) így használja (nekem egyel el van tolva így az egész), magyarázatnak annyit mondott, hogy kell a haste a DOT-ok felrakására is, mert Absolute Corruption talent nélkül (ami egyébként kell raidre, M+-ra Siphon Life) ketyeg a Corruption timere, ami kell a Deathbolt damage-hez.
Fontos, hogy neki megvan az Azurethos' Singed Plumage trinket (BIS), ami diminishing bónuszt ad (3mp-ként csökken a bónusz), nekem meg az Ignition Mage's Fuse Tol Dagorból, ami ramping (4mp-ként ad haste-et), így ő fel tudja rakni hamar a DOT-okat és ráér ellőni a Berserket DSM előtt. Nekem eléri legalább a bónusz felét a trinket, mire a DSM-et ellövöm. Lényegében az UA-Deathbolt fázist ugyan azzal a sebességgel toljuk el, de ő hamarabb jutott el addig és már a filler fázisban van a BIS trinket és racial miatt. Neki kell is, hogy 4-ről induljon az Affliction, nekem ugyan úgy 8-10, mire eljutok Deathboltig.
-
Mister_X
nagyúr
Pedig az opener nagyon egyszerű: mouse5, 5, 4, 3, 2, Shift-5, Shift-4, Shift-3, Shift-2, 1, 1, 1, 1, 1, Shift-1, mouse4
Rend kedvéért: Ignition Mage's Fuse (trinket), Haunt, Corruption, Affliction, Berserk, Siphon Life, Dark Soul: Misery, Phantom Singularity, Unstable Affliction x3-5, Summon Darkglare, Deathbolt
De nem véletlen jâtszok Demonology-t, sokkal nagyobb fun.
-
Csapoati
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy átlag játékos egyrészt nem raidel mythicen, másrészt biztos nem fog egy másik karakterrel játszani emiatt, mert mondjuk 15k helyett 13-at hoz az a class/spec, amit ő szeret. Megértem a problémádat és ezt orvosolni is kell, de nem ettől lesz egy kieg jó vagy rossz, sőt: pont ez az, amit az emberek java része kerül, tehát ne munkának érezze a játékot.
-
Error
csendes tag
Azt vettem észre, hogy ha tól nagy M+ ba akarok menni a gearemhez képest akkor nem invelnek Illetve ha olyan partyt nézek ki ahol már van 1 esetleg 2 DPS. Szerintem ez azért is lehet, mert próbálnak azért figyelni arra, hogy milyen legyen az összetétel. Érdemes partyt indítani ha van köved illetve olyanba jelentkezni ahol mondjuk még nincs DPS kari.
Szerk:
DPS ként egyébként szerintem mindenkinek ez van. Nagy a választék, így megfontolják mi a jó éppen.
Én most gyúrok azon, hogy vagy heal vagy dps spect még felveszem/kitanulom (persze nem Lock-ként.
-
Cathfaern
nagyúr
Fura ilyen szempontból most a Blizz. MoP rossz volt olyan szempontból, hogy eléggé homogenizáltak volna a classok (mindenki tudott mindent), és jó, hogy elindultak picit más irányba, csak valahogy nagyon félúton vannak pár classnál. Pl. paladin szerintem jó helyen van, retri-nak nem túl jó a mobilityje, dps-e se top 5, viszont elég sok utilityje van, ami miatt szívesen viszik mythicbe+-ba. Vagy vannak a pure dps kasztok, amiknek van legalább 1 spece ami top dps közelben van.
Aztán van a shadow priest (vagy elemental shaman), aminek se dps-e se utilityje. Ami főleg azért fura, mert ezek eredetileg "support" kasztok voltak, tehát szerintem nem lenne baj ha shadow priest nem top dps, de akkor legyen miért vinni. De amikor elszeparálták a speceket, akkor minden utilityt elvettek tőle, mert hogy dps spec, csak dps-t elfelejtettek adni neki :S Ráadásul shamannal kapcsolatban legalább vannak blue postok, hogy lesz változás, de spriesttel kapcsolatban semmi...
-
-
Cathfaern
nagyúr
Kb. BC óta figyelve a metát, szerintem ha az ember biztosra akar menni a raid spot tekintetében, akkor:
Ha mindenképp dps-elni akar:
- Warlock, esetleg Hunter és Mage (de ott már picit nagyobb az ingadozás)Ha nagyon ragaszkodik a melee dps-hez:
- Rogue, talán Warrior (két spec közül az egyik azért általában használható)Ha mindenképp healer:
- Druid, Shaman. Plusz talán Priest, azért a két spec közül egyik használható, bár előfordult már a történelemben, hogy egyik se volt az.Ha mindenképp tank:
Talán Death knight, de tankolással kevésbé vagyok képben (régen Warrior elég stabil volt, de kb. MoP-tól inkább alulteljesít).Ha mindegy, hogy tank vagy dps:
- WarriorHa mindegy, csak raid spot legyen:
- DruidMinden mással lutri a dolog. Értelemszerűen (dps-ek esetén) spechez ragaszkodni nem lehet. Illetve félreértések elkerülése végett ez nem azt jelenti, hogy a többi spec szar, a lista nem arról szól hogy mennyire jó (épp) az adott spec / class, hanem hogy mennyire stabilan vannak benne a top X-ben.
-
KraX
őstag
Sokan sokfelekeppen jatszuk a jatekot, pont ez a jo benne. Abszolut megertelek, hogy neked a mythic raideles teszi ki a jatek nagyreszet, kell a progress, igy erzed jol magadat a jatekban mas meg "elbohockodik" es altokat huz, mert nem erdekli a progress raideles kulonbozo okok miatt. Az a jo a wow-ban, hogy siman megfer a jatekban a hardcore es a casual jatekos is, mindenki talalhat maganak szorakozast rovidebb, hosszabb idore.
-
Jack Oneill
veterán
Akkor ne legyel pappal. Ki nem sz..rja le, hogy nem elso vagyok sebzesben? Mar bocs, de nem azert jatszom, hogy elso legyek
Elvezem a jatekot es elvezem a shadow papot minden perceben(instaban disc).
Ettol fuggetlenul van egy boostom, amit el kellene hasznalnom, nem tudom, melyik legyen. Panda monk a kieszemelt. -
whitezo88
nagyúr
-
törölt tag
--> ki az a lüke aki demozna ha afflizhat is.
Ne magadból indulj ki, nem mindenki vált main karaktert minden hotfix meg patch után, csak mert képtelen elfogadható DPS-t tolni az aktuálissal.
Kifogásokat lehet keresni, meg linkelgetni logokat, raider.io-t de a végeredmény még mindig ugyanaz, hogy jelenleg nincs olyan class amire akár egy klán is azt mondaná, hogy "nem kell mert sz4rt sem ér most..."Próbálj meg megtanulni játszani, így nem kell majd havonta rerollolni.
-
persil
nagyúr
"ki az a lüke aki demozna ha afflizhat is"
Pl en, akinek nem tetszik az affli
Ugyan 120as karakterem nincs, szoval max levelrol nem tudok vitatkozni, de ez alatt nulla elkeseredettseg, baromira elvezem, es sebzek is eleg komolyan. Az meg, hogy listakban nem elso vagyok, pont nem erdekel, a jatekot elvezni akarom, nem gorcsolni rajta
De meg egyszer: nem max level velemeny, igy raid-es tapasztalat sincs. Total lehet, hogy akkor mas lesz a lany fekvese.
-
Arnold2
őstag
Bár csak saját tapasztalataim alapján tudom mondani, de destro lock is kivételesen egész jól muzsikál most. Sikerült egy (szerintem) egész jó buildet összerakni, és egész életképesnek tűnik mind aoe mind single target szituban.
Így akinek nincs kedve a királykategóriás affly-hoz, az esetleg adjon egy esélyt a destrónak.(A demot nagyon dicsérik, de sajna nem volt még érkezésem tesztelni. Raid vagy m+ tapasztalattal rendelkező kollégát meghallgatnék szívesen a demo-rol.)
Más:
Uldir: Zul, (mother fucking) Reborn. Tegnap mi 2-3-9 (majd 10)-zel mentünk neki és képtelenek voltunk elverni a nagyon sok tryból kétszer vagy talán háromszor sikerült épp hogy csak átesni P2-be. Nagyon besűrűsödnek az addok és nem mindig tudunk velük mit kezdeni. DPS ügyileg elméletben megvagyunk, stun úgy ahogy.
Néztünk videókat és azt láttuk, hogy náluk simán megy, de a raid kb 2-5-13-ban van. Mit tapasztaltatok, minél többen annál jobban típusú ez a fight?
-
Mister_X
nagyúr
Valamit egyébként rosszul csinálsz, mert a guild masterem diszkópapként, 338-as ilvl-el, aktív healerként rám ver single target DPS-ben
@mrgreen: pont Motherlode-on a trash több mint a felét ki lehet kerülni, ahogy Atal'Dazaron is. Tol Dagoron nem tudod, Waycrest Manoron se igazán.
-
echterion
nagyúr
-
Lirion
addikt
A bétában jelenleg előnyben vagy 110esként a 120asokkal szemben, mivel bevezették a skálázódást pvpben is. A videók alapján 120asnak van kb 85k hp-ja, és egy 110esbe kb 100k sebzést kell betolni, míg fordítva 110esként ha mondjuk van 35k hp-d, akkor elég 30k-t sebezned a 120asba.
-
-
MegalodonS
őstag
Igazad van, amit most erdemes csinalni,az pedig az altok huzasa,nem lehet tudni mi lesz boost-nerf kategoriaban az indulaskor!!En most huzok egy prot warit(lvl68)mert jokat irnak rola a bfa beta tesztekben,a kerdes az, lesz e olyan jo tank mint a pala(m),ha nem inscription talan jol hoz majd
-
Cathfaern
nagyúr
Annyit tennék hozzá, hogy ha valaki fix raidspotot szeretne, akkor ne a dps metert nézze, hanem hogy milyen / mennyi utilityje van az adott kasztnak / specnek. Az mindig változhat, hogy dps ranglétrán hol van az adott spec, de ha van egyedi / hasznos utilityje, akkor tuti vinni fogják (és utilityk mennyisége max. kiegenként szokott változni). Ellenben hiába vagy benne a top X-ben, ha adott utility kell, akkor lehet padra kerülsz...
Amúgy olyan még nem volt, hogy warlock - mage - hunter - warrior valamelyik spece ne lett volna a top dps-ek között. Szóval ha valaki nagyon dps-elni akar és a ranglétra tetején szeretne lenni, akkor ezek közül mazsolázzon (és kalkulálja bele, hogy kiegen belül lehet specet kell váltani).
DH jelenleg elég jó pozícióban van, de még elég fiatal class, nehéz megjósolni mi lesz vele.
DK szinte sose volt top, de sose volt nagyon alja se. Viszont a frost és az unholy nagyon más stílus, sokaknak csak az egyik jön be, és ha az épp gyenge, akkor szívás van...Shaman ilyen szempontból a ló másik oldala, szinte sose volt top közelben egyik dps spece sem.
Retri hasonló.
Shadow priest multidotolásban mindig is jó volt, de ha kevés a target és/vagy túl gyorsan halnak a mobok (és az adott kieg / patch előhaladtával mindig egyre gyorsabban halnak), akkor gyenge volt mindig is (kis túlzással minél jobb gearben van az ember, arányaiban annál kevesebbet dps-el).
Boomkin is inkább multidotban erős, de utóbbi időben egész jó kezd lenni, főleg 5 fősökben.Rogue változó, top sose volt, ha van elég utilityje akkor vitték, ha nincs, akkor szívás
Sub volt erős egy időben, de az meg nagyon melós volt, topplayereket leszámítva nem nagyon tudták kihozni belőle amit tudott (és akkor meg rögtön gyenge volt a dps-e).
Monk egyszer-kétszer gyengélkedett, de általában stabil teljesítmény, viszont volt rá példa hogy borzalmas rotája volt. Mondjuk ilyesmi egyre kevésbé fordul elő.
Feral Druid se volt sose lista alja, bár általában igaz hogy sokkal többet kell vele dolgozni a jó dps-ért, mint más kasztoknak. -
Roland861010
veterán
MM Hunter nem szeretem mióta el vették az aimed shotot nem lehet kasztolni futás közben!
Csak a BM az amivel játszottam .
Napi szinten tényleg jól használható Hc Raiden is de Mythicba már kevés lettem volna.Így most a következő kiegészítőben olyan kell ami egész odáig kitart.
-
Plata
félisten
Troll dudut én is most húzom,vagy is húznám,de iszonyú rossz,nem hív be insta.
Ma meg is untam hogy tanarisban üljek és várjam hogy spawnoljon 1 nyamvadt kalóz,ha spawnol is valszeg 110-es hamarabb lecsapja.Nem tudom mi a rák van,de tele tanaris 110-essel még mindig.
Ki akartam vinni tanaris sztorit de így nem lehet.
Feladtam kicsit a küldizést,nekem nincs uborka szezon,Star trek online-ban ki jött a Victory is life kieg,megvettem a Gamma vanguard packot,kezdtem egy Jem Hadar vanguard karit,egyenlőre nagyon bejön,főleg mert erősen P2W érzése van az embernek tőle.Vanguard hajó vanguard karakterrel mocskosul op.125 dolcsiért vesztegetik a csomagot,de szerintem nerfelni fogják,mert egyenlőre pofám leszakad olyan erős. -
Reinu
tag
Ez kellően kimerítő válasz volt, köszönöm szépem!
Szomorú vagyok, mert az egyetlen komolyabb gépigényű játék, amivel játszom az a wow. Sajnos budget gépet tudtam csak összerakni annak idejénés az i3 6100 és az rx 460 képviselte akkor a legjobb ár/érték arányt. Utána bedöglött a monitorom és azért vettem freesync-eset, mert adott volt az AMD és mivel kompromisszumos teljesítménnyel folyamatosabb képet ad alacsony fps-en is. Most így eléggé leragadtam az AMD-nél és ezért lett 570 megint
És ezek szerint a CPU sem túl kompatibilis a wow-al...A ram 2x4 es btw
Mivel tudnám letesztelni a bottleneck-et szerinted? Az, hogy 50%-ot használ csak ki a wow, de ki tudja miért elég zavaró.
Próbaképpen megnéztem egyébként a Witchert III-at is:
Max grafika 40-50 FPS
rx570 max órajel 100% teljesítmény
I3 6100 37% teljesítményMedium grafika fix 60fps
rx570 max órajel 100% teljesítmény
i3 6100 83% teljesítményÉn ebből is azt szűrném le, hogy a CPU-ban még van tartalék
-
Plata
félisten
Ugyan már ne viccelj,én sem raidelek még is tovább jutottam.
Ha van két legendaryja és csinálja heti küldit meg az inváziókat simán lehet 940 feletti gearje.
Mage karimnak van 943 ilvl,heti küldiből,invázióból.Három 910-es itemje van egy 915-ös a többi 930-955-1000.
Most kaptam vele egy 945-ös relic-et heti küldiért. -
-
-
Cathfaern
nagyúr
Azert annyit hozzatennek, hogy igy kirg elott eleg zsakbamacska classokat nezegetni. Bar azt mondtak nem lesz skkora varialas, mint legionben, de pl. pont warlockhoz jelentosen hozza akarnak nyulni, illetve immunitasokon is nerfelni akarnak. Szoval semmi garancia, hogy egy spec olyan marad kovetkezo kiegre is, mint amilyen jelenleg. Foleg igaz ez a specek kozotti erorangsorra.
-
Whysperer
addikt
Ah azt hittem nincs lentebb ,de mivel 15 lett a kulcsome s 15 mar megvolt gondoltam tolok egy tryt aztan majd kapok valami masik kulcsos 16-t. Mondom esszel invelek 960+ volt minden tank 970. es ele shamna 961 semmi baj nem votl veluk ,de volt egy hunter meg egy paladin 964 es ugy eltevedtek 10 percig maszkaltak fel ala kharazanba 4x meghaltak es pedig mi meg az elejen ugy nem jobbra mentunk mikro ma ki volt takaritva hanem gyorsan lehaltunk es balra legurodtunk. Na ezek erre nem voltak ekspesek es fel ala szaladgaltak. 3-an toltuk az utolso reszt. majd a Moros BL-el a Paladin meg a hutner instant meghalt. Szoval meg leirni is fajt ujra.
Szoval Jo lattam en mar csodat,hogz ekkroa geares nem votl meg kharazanban ,d eakkor nem torom szet masik kulcsat,ha valamihez hulye vagyok
-
L4mie
veterán
köszi a proff tippet
pont agyaltam rajta mivel lehet majd megszedni magam.
röpke összefoglaló így 1.5 hónap Legion után.
Talán az egyik legjobb kieg az eddigi tapasztalataim alapján, igaz még nem raideltem ( puggal való hackandslash nem minősül raidnek) sőt nem is BG-ztem, de ami fura, hogy tök jól elvagyok casualként, korábbi kiegeknél nem tapasztaltam azt, hogy elugrálok a küldikkel az erdőben amikor végre egy héten van 4-5 órám játszani. korábban hiányzott az amit te is említesz, a kihívás progress majd a farm időszakban, hogy minél jobb legyek hétről-hétre legyőzzem magam dps-ben,
nyilván benne van, hogy későn kezdtem a kieget és rengeteg tartalommal találtam magam szembe amik eléggé érdekesre sikerültek, hogy a gép előtt tartson egy-egy questchain vagy event.. -
Csokishurka
őstag
Az a baj hogy így hogy már Hc-ból is csak kb egy gyűrű kéne Kingarothból. Kedvem sincs nagyon már játszani sem, kötelező kulcsokat letolom, meg HC-t, az altommal meg a normalt vagy néha hct ha sikerül.
És kb ennyi, semmi motiváció nincs mert tudom hogy ahol most vagyok és pugokkal sem fogok több minden menni már. Max imádkozhatok hogy HC-ból valami kiessen 950+ban.Gondolom nem akkora fun órákat tryolgatni
De ha van eredménye akkor megéri.
Próba cseresznye -
Csokishurka
őstag
Hát az a helyzet hogy a HC-s logjaim már kicsit "régiek". Azóta még kicsit optimalizáltam a gearemen. Prio statra sikerült végre cserélnem egy két cuccot. És a múlt heti HC-n valamit brutál dpst sikerült kipréselnem. (magamhoz és az eddigiekhez képest) csak valamiért a live log befüstölt és nem tudtam feltölteni semmit...
Kb 930ig csináltam azt hogy mindent felpakoltam ami ilvlt adott, azóta ilyet nem csinálok, célorientáltan változtatok valamit. Sok éve rugózok szóval azzal nincs baj, Jól ismerem az assát, nagyon sok vidit néztem, guidot olvastam, ha láttam hogy a raidben egy másik rugó többet tol akkor érdeklődtem, hogy mi az openerje rotája stb...hálistennek nem volt különbség vagy nagyon minimális csak jobb volt a gearje.
Viszont kill videókat még nem néztem külön bossokra szedve, ezt még pótolni fogom. Köszi az ötletet!
-
Csokishurka
őstag
@ BeZol, Csapoati, Peetey91
A logokkal az egyik legnagyobb probléma nálam, hogy az Assa rugónál ha jól proccol a posion bomb akkor volt hogy Random HC-n pár 965-ösnek is odavertem, ha nem proccol akkor meg hát csúszok rendesen lefelé. De ezt ugye befolyásolni nem tudom csak imádkozom RNGesus-hoz.
Szeretnék mythic raideket tolni ha másért nem csak azért, hogy megnézem elég lennék-e oda, csak tényleg van amikor napi max egy órát tudok gép előtt ülni és kész. Így pedig nem akarok másik guildet keresni, jó a mostani casual még akkor is hacsak az első 3 boss megy le HC-ban. Találtam egy arcot streamen aki HC runokat szervez van hogy naponta kétszer is, vele szoktam mostanában elmenni, általában wipe nélkül lemennek a bossok. Heti 15-ös kulcsokat megcsinálom és ennyit tudok tenni
Mert az sehol se preferálnák, hogy ha van időm akkor vigyenek ha nincs akkor meg nem számítsanak rám, ezt nekem se tetszene és persze a guild többi tagjának sem. -
Csokishurka
őstag
Köszönöm a kimerítő választ
Szóval ha már 970-ben leszek akkor foglalkozzak inkább a logokkal.
Igen nálunk is ez van, igény lenne HC-zni de hát....ahhoz tenni kell, van pár ember aki komolyan csinálni, a többiek meg nem is tudom...majd lehozzák azok életben maradnak.
Portal keeperen ha nem képes kiállni a barrageből ami akkora mint Kalimdor, onnantól nincs mit tenni.Nem szeretek kritizálni senkit csak legalább annyi hozzáértést és koncentrálást várnék el mint amennyit én nyújtok, és most nem mondtam nagy dolgot, csak figyelni miből kell kiállni stb stb.
Másik hogy nincs annyi időm hogy progress guildbe menjek, szeretnék, hogy haladjak, de nem biztos hogy tudnék menni minden raidre annak meg tudom mi lenne vége.
-
Csokishurka
őstag
Hát amikor kisebb gearbe volt könnyebben tudtam produkálni 90%+ logokat most hogy fentebb jöttem kb 10 ilvlt már annyira nem tudok. Jó sajnos ez a 10 ilvlben benne van sok useless aviodance és speed stat..... Meg egy nem bis relic.
És mostanában csak a kék logok mennek.Van nálunk egy dh aki elég brutál szokott lenni
Jah és igen amikor valami eget rengetően magamhoz képest jót dpselek, minden proccol ami kell jó ideőben stb stb akkor tuti 5%-nál wipe
-
Peetey91
senior tag
Igazából a kiegnek még úgy futottam neki, hogy DH-val viszem a végéig, aztán hiányzott a healerkedés, end game contentben inkább azt preferálom.
Úgyhogy mostanában druidozok, a terveim között pedig szerepel egy monk felhúzása. Az egyetlen class kb amivel még sosem játszottam kb 30 percnél többet, viszont mindenhol azt olvasom, hogy milyen fun, jó a rota, élvezetes. Csak a class fantasy nem igazán fogott még meg. Viszont most még lesz idő bőven a következő kiegik addig teszek vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest