- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha létrehozod, és azonnal pihenteted, akkor kap 1,5 szintnyi restedet, amit lvl10-ig kb 1,5 perc alatt eléget...
Kb lvl 40-ig olyan 4-5 óra alatt el lehet jutni, onnét kicsit lelassul, de ha van egy szabadnapod játszani, akkor 60-ig simán el lehet jutni mindenféle segítség nélkül. Onnét kényelmes tempóban naponta egy kiegészítőt tudsz kb ugrani.
p
-
Healbacsi
őstag
Divine strommal indit, DE csak akkor ha ha megfelelo talent eseten elotte nyomtal egy final verdictet (azaz a +100% divine strom damage buff fent van), es a free/+50%-os divine strom proc aktiv.. egyebbkent a divine stromot nem tolod single targeten csak akkor ha epp nincs mas aktiv spelled, belefer pont egy gcd-be, es free/+50%-os proc aktiv.
Ellenkezo esetben csak tobb targetnel tolod. -
nonsen5e
veterán
Elég elvétve retrizek, holy mellett érthető módon nincs nagy szükség rá raideken, de a stat prioritás Str után Mastery majd Haste 15%-ig, utána meg ??? a stat prió.
Rota panda óta nem változott.
Templar's verdict (Final Verdict) 5HP-nél > Hammer of Wrath > Crusader Strike > Judgment > Exorcism
Cooldownok, mint pl. a tier 6 Execution Stance és hasonlók top prioritást élveznek.
Továbbá 2 vagy több ellenség ellen vagy ha proccol akkor Divine Storm a Templar's helyett, 5 vagy több ellen meg Seal of Righteousness a Seal of Truth helyett, majd ha jól emlékszem 6-7+ pedig Hammer of the Righteous a Crusader Strike helyett. -
warcat
veterán
Kapásból:
-hetente egyszer felbérelhetsz egy általad kiválasztott ability vagy traites followert.Pl kell scavenger,ezt a traitet bejelölve bedob 3 followert akiknek ez van és választhatsz.Mindentütő csapat összerakásához elengedhetetlen.
Az más kérdés,hogy ha nagyon maximalista vagy,elég 2 hetente kedden felhúzni,felveszed a followert,majd reset után másnap a másikat.-treasure küldik tavern lvl3-ból:általában vinnyognak,hogy ez milyen kevés hiszen 85-100 arany jutalmat adnak (a ritka az 500) de valójában ezek nélkül a followerek jó része csak álldogálna garrisonban.Simán megkeresik a javítás árát raid alatt,egyébként meg lassan de biztosan pörög felfelé a gold.Persze salvage doboz is esik a küldikből.
-
lakisoft
veterán
Wow's 10'th Anniversary:
Duration: November 21 2014 - January 6, 2015
Highlights:Level 100 revamp of the classic Molten Core raid.
Tarren Mill vs Southshore battleground
Core Hound mount
Molten Core themed pets
High-level armor
Various achievements:
WoW's 10th Anniversary
Victory in Hillsbrad
Boldly, You Sought the Power of RagnarosMc-ben 640-es itemek esnek.
Forrás: wowwiki
-
Redcaster
őstag
Nos, ez nekem új, hogy a BC már a mopot is tartalmazza
Ez nagyon jó hír, akkor lehetséges, hogy idő előtt a wodot is be tudom szerezni
Még egy kérdés:
BC-vel ugye 90-ig lehet fejlődni, csak a wod content nem lesz elérhető? Tehát ugyanazok a szerverek lesznek elérhetőek, mint mindenki másnak? -
Healbacsi
őstag
Igazabol en leirtam ide a forumra, hogy a repulosgizi=players.hu, de egy azaz 1 ember fogta ezt fel, igy igazabol nehezemre esik sajnalkozni ha valaki toluk rendelt. Tudom az elso x vasarlas frankon lezajlott, de mindig is igy mukodott naluk. Ne vedd szemelyeskedesnek, nem orulok, hogy szivatnak, de sajnos tobb evnyi rossz tapasztalat utan, meg mindig nagyon sokan vasarolnak onnan, aztan jon a pofara eses.
-
kenwood
veterán
gondolom,ilyen tizeneves taknyok,aki ugy kepzelik el a bizniszt,hogy meg pAr ezer/tizezer forintot sem fektetnek bele.
a te penzedet porgetik,azert kapjak meg masok.
mondd meg nekik,h honlapra megkapod a penzed (plusz a trankacios dijat,amit utalaskor levont toled a bankod),vagy amit rendeltel,kulonben rendorseg.
menj is el,ha nem kapod meg,5000 forint felett siman elindul az eljaras.
masok erdekeben is erdemes meglepni ezt.
nehogymar piti-piramisjatekot szervezzenek!
nevetseges,egyes emberek mit kepzelnek magukrol. -
k.kristof
őstag
Valóban mindegy, hogy édes vagy sós vízben horgászol-e, a lényeg, hogy fishing poolba dobd a horgot. Ha csak sima vízbe dobálod, és még a skilled is alacsony, akkor az örökkévalóságig fog tartani, mire meglesz, poolból viszont elvileg minden kapásnál kapsz egyet a rendes hal mellé is.
-
illes0102
aktív tag
én még azt se döntöttem el mi legyen a mainem... hála a RAF-nak az 1 hónap alatt lett 4 90-es karakterem ali pala, horda - rugó , lock, hunter. de valahogy a lock kivételével mindegyikkel szívesen játszanék, de nem lenne időm mindegyiket kellőképp felturbózni szóval választanom kell majd ha bejön a WoD addig még tingli tanglizgatni jó velük.
de a kérdésre : Az én javaslatom a Hunter. én nekem a lock nem a kedvencem valahogy túl lassúnak és monotonnak tűnik. a hunter dinamikus ugrabugrálós ez valahogy jobban illik hozzám
-
VanScore
tag
There will be an item level restriction to queue for the limited time level 90 UBRS dungeon, but we're still evaluating exactly what we want that number to be. Note that the dungeon is tuned for players with at least a few pieces of Siege of Orgrimmar LFR gear.
Én olyan 520-525 körülire saccolom az ilvl-t.
-
k.kristof
őstag
Nem tudok itemlevel követelményről. A Wowhead is csak annyit ír, hogy többször lehet menni egy nap, itt pedig megnézheted a loottáblát.
[-HERO-]: jó, de a draenori bevezető küldetésekkel Tanaan Jungle-ben elég gyorsan át lehet öltöztetni a karaktert, és utána Shadowmoon Valleyban/Frostfire Ridge-ben szintén.
-
ldave
félisten
@k.kristof: kicsit olyan érzés, hogy megyek a nagyfiúk után és lootolom a maradékot
Jó kérdés, nem tudom mennyi idő volt, esténként játszottam 2-3 órát, és kb 2 hete kezdtem 85-ről. De nyugisan haladtam és nem full Cata epikben kezdtem el a MoP-ot, szóval a küldizés során szerzett cuccokat használtam, így főleg az elején, de azért volt kis kihívás is a játékban.
-
parandroid
félisten
Vashjirt azért szeretem elkezdeni csinálni, mert a questsorozat eleje felé dob 272-es trinketet. Amúgy ah-ban rainsong általában 100 gold alatt van már, igaz, hogy elvileg healer-trinket, de ha már benne van a tatyódban, akkor viszi fel az ilvl-t, és ez sem rosszabb megoldás, mint egy ilvl 54-es trinyóval mászklálni...
p
-
k.kristof
őstag
Szerintem összekevered a Halaa Research Tokent és a Justice Pointot, előbbit Nagrandban lootolt itemek beváltásával lehet szerezni, utóbbit pedig instából. JP-ért nem lehet táskát venni.
-
k.kristof
őstag
Haris Pilton árul egy 22 slotos táskát Shattrath Cityben, Kun-Lai Summitban kaphatsz egy küldetésből 24 slotos táskát, ezeken kívül csak egy 22 slotos táskát tudsz venni Nagrandban.
Ha nagy táskát akarsz, akkor esik néhány instából vagy raidből, de leginkább tailorostól tudsz szerezni.
-
parandroid
félisten
Nem véletlen, hogy a 14 slotos bagek szinte ingyen vannak ah-ban, onnét kezdve meredeken emelkednek az árak. Még mindig a frostweave bag talán a legjobb kompromisszum a maga 20 slotjával, amelyik szervereket szoktam nézni, általában 300 gold körül van, ami nem sokkal több az önköltségi áránál (gondolom skillt húznak a craftolással, vagy erre használják el a kiesett clothot, mert annak a depositja is horribilis).
Én nemrég kezdtem el craftolni a mainemnek a royal satchel-eket, még egy fél hiányzik, csuklanak is szaporán a blizzardnál hetedíziglen a felmenők azóta is, hogy először fel kell húzni egy ritkán használt alttal az august celestial reput, utána meg naponta egyet gyárthatok az alapanyagból, amiből 12 kell egy tatyóhoz. És ez már az easy mode, mert felhasználtam hozzá az ac insigniákat, amik a mainemnek potyogtak, meg ugye szintén a main miatt duplán jön a repu (ráadásul guild perk + a human racial 10%, hálistennek).
p
-
k.kristof
őstag
A Raid Finder a 4.3-as patchben jelent meg, ezért csak Dragon Soulhoz és a MoP raidekhez érhető el, bár 85-ön nem nagyon fogsz találni RF-re csapatot. Ha minden igaz, a WoD-ban meg fog jelenni egy új opció, hogy régi RF-re is lehessen valahogy menni (talán leskálázva?), de a részletekről nincs tudomásom.
-
Healbacsi
őstag
Sima bossfight eseten szuksegtelen barmilyen hasonlo addon. Csak packok, es addos bossfightoknal van ertelme. Sima target of target es alap blizzardos agro pipa az interface option-ben ha nem lenne bent alapbol es annyi.
Ettol fuggetlenul valoban jo addon, de bossharcokra tenyleg szuksegtelen.
-
nofi
addikt
Tidy Plates kipróbálva. Minden tanknak nagyon tudom ajánlani. Nulla konfigurálás uán már pofásan mutatja a mobok health barján hogy kire gerjednek. Egyedül bossoknál necces, ahol néha akkorák, hogy nem tudok eléggé kizoomolni, de azért ott általában nem szokott ebből probléma lenni
-
Cathfaern
nagyúr
Félreérted: ez teljesen legális. WoW botozásnak az a kritériuma, hogy
a, ne élő személy adja ki a (bill) parancsokat (legyen az akár mozgás, akár skill), hanem pl. egy software tegye meg ezt helyette (ebbe tartoznak a tipikus botok, amelyek fejlődnek a player helyett, vagy akár az olyanok is, amikor automatikusan elkezdenek lövöldözni ha ellenség kerül rangebe)
b, egy gombnyomásra több dolgot is elvégezzen, amit amúgy nem lehetne (ebbe a kategóriába esnek a billentyűzetek olyan macroi, ahol pl. X idő után végzi a következő parancsot. Így ugye egy gombnyomásra le lehet craftolni 500 cuccot)Ezzel szemben a multibox esetén csak egyszerre fut WoW kliens, és azoknak ad ki parancsot. Egy kliens egyszerre csak egy bill parancsot kap, és minden bill parancsot a player ad ki. Ha lenne két gépe, és mindkettőn egyszerre megnyomná a billt, akkor ugyanezt a hatást érné el.
Szóval a multiboxing Blizz által jóváhagyott legális. Nem támogatják és néha keresztbetesznek neki (pl. BG-ken már nem működik a follow parancs és így nem is lehet multiboxolni), de teljesen legális és nem számot botnak.
-
Cathfaern
nagyúr
Ez jó eséllyel nem bot, hanem multibox (4 WoW fut a gépén + egy progi amivel inaktív ablakba is tud bill. parancsot küldeni). Az pedig teljesen legális. És jó eséllyel azért így tolja, mert így 3 DPS-t egyben tud kezelni, plusz gondolom egy tank vagy egy healer a "mainje". Healer + tankot nehéz egyszerre kezelni multiboxxal (bár messze nem lehetetlen)
-
törölt tag
+(#53280) zola09:
Nekem az volt mindig a gondom, hogy horda es alli oldalon szet voltak bontva a jtekosok. Voltam alli es horda oldalon is es a pvp-sek is ezt mondtak, hogy ezert job keresni egy full alli vagy hordas realm-et mert ott nincsenek szetvalasztva a jatekosok egymastol.(#53282) BoneDragon:
Silvermoon, Ravencrest, Frostmane, Sylvanas, Outland. Ezek mind full allis realm-ek amiken szinte nincs hordas elet es ezek meg csak angol besorolasu realm-ek. Az osszes realm-re lebontva eppen, hogy egy picivel tobben vannak a hordasok.
Alli meg WoD-ban lenyegesen erosebb racialokkal fog rendelkezni pvp-re
Nem az allival van a gond hanem a Ragna allival csak -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest