- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
DjDanee87 #93201 üzenetére
Nem tudom a classic Naxx milyen lehet mechanikailag, én csak a wotlk-ban raideltem, de szerettem. Nem annyira, mint uldut, de bejött az is. gratula.
videókártyáról meg annyit, hogy most a régit már eladtam, az új még úton van és addig egy GTX 750Ti a beugrós, hát csóró full low 1-re lehúzva mindent is kűzd mint disznó a jégen a 1440p-n. Még questelgetni okés, de a torony a kikapcsolhatatlan köddel megöli (20fps átlag), meg van az angyalkás insta fent az égben az se jobb ilyen szempontból, szóval addig csak szintezek inkább.
-
echterion
nagyúr
-
Lirion
addikt
válasz
DjDanee87 #90839 üzenetére
Rettenetesen sokat számít, hogy 1.12-es classokkal fut a classic, egy átlagos dps min. 1,5-2x akkora sebzést tol, mint anno, amikor mc és bwl aktuális content volt. Valszeg aq is faceroll lesz így, talán naxx egy kicsit jobban tartja majd magát, de a hc rétegek azt is gyorsan ki fogják pucolni.
-
Razzul
őstag
válasz
DjDanee87 #90822 üzenetére
Azt hittem valami komolyabb probléma a dispelezés. Classicban úgy tudom kimondottan könnyűek a raidek, így nem sok értelmét látom a log parsingnak meg az orrvérzésig minmaxolásnak.
ONY/MC/BWL raidelésnek még látjátok értelmét vagy csak a ZG spam ami még számít?
Köszönöm a választ!
-
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #89854 üzenetére
Ha jó a content tolom,de ez a korrupt korrupció meg nyalóka nem jön be.
Mechagone-ban annyit vacakoltam mint a fene annak idején.Egyébként miért van az hogy mostanában raiden meg heroic warfronton ilyen 440-460 ilvl-es játékosok draenoros heirloom-ot használnak? Bugos és nagy a sebzése vagy mi a szösz?
Tegnap is warfronton láttam papon,akin csupa ilyen 450-460 körüli cuccok voltak,de random raiden is volt.
Mert ha bugos akkor én is fel upgradelem 120-asra. -
whitezo88
nagyúr
válasz
DjDanee87 #89632 üzenetére
Vanilla PVP 14 éve is csak arról szólt ki mennyit seggelte a BG-t, szokszor acc sharinggel. Mivel ennyien játsszák és így teljesen mindegy mennyi honorod van, ha a másiknak több aki többet joinolt, és így előrébb van. BGn nem a killek száma számít, a honor nagy része fix.
WPVPnél sokkal kevesebb ember szórakozott ember hogy ment TM-SShoz, azért volt 1 hét alatt is sok rank lépés, mert kb 90%-a egyáltalán nem ölt senkit.mióta Classic van, be se logoltam BFA-ra, nem hoz lázba a solo játék ott, itt van MMO is nem csak RPG. Ez a Diablo3 féle itemizáció hidegen hagy. Meg több az értelmes ember még pugban is, és olyanokkal játszom egy guildben akikkel még 10+ éve, sokak köztük azóta nem is nagyon játszottak.
Most mondjuk leült kicsit, MC-Onyt már kifarmolta minden rendes guild, off gearbe megy a loot nagy része már. Majd jön BWL kb talán 2 hónap, akkor megint lesz pörgés.
-
TBT
addikt
válasz
DjDanee87 #89231 üzenetére
Akkor Rage incoming:
Ha ezen a játékon kellett volna felnőnöm, rohadtul nem érdekelne most a Blizzard jövője.
Inkább egy jópofa rajongói munkának érződik, mintsem egy Blizzard minőségnek. Igyekeztek mindent áthozni a klasszikus részből, csupán a klasszikus játék varázsát és hangulatát nem érzem. A kampány még valamicskét javíthat az összképen (a sztori és karakterek miatt), de itt még jelentős optimalizálási gondok is vannak.
Viszont nem hibáztatom őket, hiszen már egy éve tudtuk, hogy ez lesz. Elég csak az újraalkotott Opening Cinematicot megnézni. Látványos, de olyan szinten semmilyen, mint egy letarolt erdő. Itt legalább következetesek, mert az animáció ugyanolyan lelketlen és sivár, mint a gameplay. Persze még csak a Human és Orc fajok érhetőek el, de attól, hogy bekerül az Undead és Nightelf faj, csilli-villi újragondolt átvezető animációk, még nem lesz jobb a gameplay. Baromira nem élvezetes ez nekem, ezért kár volt előkotorni ezt a remekművet.
Emellett valami Isteni csodának kell lennie ahhoz, hogy ez az idén még végleges formát kapjon, vagy csak én játszom egy kb. 2 éves béta builddal. -
Lacee1986
senior tag
válasz
DjDanee87 #88994 üzenetére
Nekem akárhány BOE esett, mindig elneedelte valaki úgy, hogy nem használta. Simán rakta be AH-ba, persze azt mondta kell neki. Ezek után mindig megvárom, hogy ki mit nyom, és utána need, nem érdekel ha kell a gear a másiknak vagy sem. Drága a mount.
Azt hozzá tenném, hogy mindezt csak puggal és 60 alatt értem.
@whitezo88: Az úgy persze más, azt hittem full pug volt.
-
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #88973 üzenetére
De mechagnome meg vulpera röhejes.
Azért eddig érdekes és normális fajokat adtak ki.
Dark iron törpe,kul tiran humanoid és void elf nagyon jó,szerintem.
Kul tirannal jókat lehet marháskodni még instában is,legutóbb légiós instába ütöttem be a plafonba egy óriás monsztát neltharion's lair-ben. -
Raysen623
addikt
válasz
DjDanee87 #88621 üzenetére
Én már a BC kiegészítő idején csatlakoztam be a játékba 2004-2005 környékén (de lehet rosszul emlékszem). A Legion kieget nagyon szerettem, még annak ellenére is hogy elég rendesen elengedte a coop részt (nem voltál annyira ráutalva mint classic-on). A BFA pedig kész trianon volt számomra a legendary fegyó képességeinek kukázásával. Sikerült nagyon elbaszni a játékot, az ékszerrel meg nem volt kedvem tökölni így elengedtem az új kieget még az elején.
A classic viszont nagyon tetszik és örülök hogy itt több minden még manuális.
-
Azie
őstag
válasz
DjDanee87 #88532 üzenetére
igen, ez az oka, hogy a régi 3k/szerverpop 9k-ra lett növelve, de ezzel párhuzamosan nem foglalkoztak mással. pont emiatt gusztustalan a nyitáskori szerverszám. instába mennék, ha nem 4+1 lenne az elvárt minimum a sok ostoba streamernek köszönhetően. 42-n sem uldamanba, sem sm cathba nem kell sámán.
-
whitezo88
nagyúr
-
Azie
őstag
válasz
DjDanee87 #88249 üzenetére
lvl33, 9 gold
semmit nem adtam el, csak a bop nem használt cuccokat és szürkét, minden ment altokra
layer egy baromi nagy csalás, tegnap bementem raptoros barlangba wetlandsen, kitakarítottam, majd kértem grp-ot és instant mineral node-ok... ja így könnyű pénzt farmolni annak, akinek van zsebsidekickje, akivel invelteti magát (csak felmerül a kérdés, miért kell valaki, akit basztassak hozzá? ez lenne a social élmény?)
hozzátartozik, hogy utána kiléptem és nem rakott vissza az "eredeti" layerre.
tegnapi élmény szintén, dun garok elitek: warri kilép a keg loot után szó nélkül, a többiek képtelenek a healt ütni/szakítani /cczni. sámán berohan elitek közé. 2 wipe után másik csapatba inveltetem magam, itt is ugyanez 4en 4 mobot ütnek és az előbbi szarságok.
ppl are terrible még egy 15 éve sjátéknál is. szánalom -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
DjDanee87 #88249 üzenetére
Szerintem én megvárom a lvl60-at a mount ügyében, addig el leszek a travel form-al meg az FP-kkel. Én herba, alchemy-s lettem, de most még bánom, mert skinning, lw-vel jobban tudnék szintezni a jobb gear miatt. Később viszont a legtöbb crafting szakma értéktelenné válik. Talán a herba, fishing lesz a legkeresettebb az endgame-ben BC előtt, vagyis a consumable dolgok.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
DjDanee87 #88150 üzenetére
Azért a nagy sikerre való tekintettel berakhatnának pár feature-t, amit a nagytestvér utólag megkapott. Pl. lehetne flex raid, vagy legalább 20 fős a nagy raid instához, illetve dual talent sem ártana. Ezzel nem nyúlnának bele a feelingbe, és lehetővé tennék nagyságrendekkel több játékosnak hogy megnézze az endgame részt. Anyagilag is megérné, mert 40 fős MC, BWL esetén pár hónapon belül eltűnik a tömeg. A BFA-ra nincs értelme visszamenni, szóval ugrik többszázezer előfizetés megint.
A puristák meg kussolhatnak mert ez már amúgy sem az eredeti játék. MC meg BWL már régen elkezdődött, sőt talán le is ment mire ez a talentfa, class balance szint megjelent. Az eredeti játékban egy Ragnaros killhez szerintem több hónap kellett, sőt talán MC és a Blackrock insták nem is voltak a játékban az első pár hónapban, ahogy Maraudon, Dire Maul, Onyxia is később jött.
40 főt összerántani még a régi időkben a klánok elaprózódása előtt is nagyon nehéz dolog volt. Azóta be is látták hogy hibás a koncepció és már régen elfelejtődött a kötelező 40 fős raidlétszám. A technikai hibákat nem kell megismételni.
-
F-ECT$
titán
válasz
DjDanee87 #88150 üzenetére
Én 0-ról indult guilddel toltam le az mc/ony/bw hármast, és akkor azért ezek nem számítottak könnyűnek. Voltak bossok, amik akár első próbára is eldőltek, meg olyanok is, amik az első olyan héten, amikor próbáltuk őket, de ragnáig jó pár reset kellett.
Ma fejjel már gondolom nem okozna nehézséget még friss 60-as cuccban sem a dolog, de akkoriban még teljesen új volt minden. -
-
Danex
addikt
válasz
DjDanee87 #87699 üzenetére
Karakterválasztóból is elérhető a beállítások menü, ott volt FPS limiter de állítottam 200-ra és 0-ra (azaz unlock) nem segitett.
Végül sikerült az órajelemet lockolni MSI Afterburnerben és egyből 550-600fps a karakterválasztónál a 90 helyett. Persze utána vissza is vettem a freesync miatt.
+(#87703) echterion
Azt hiszem a DX12 nem is érhető el a Classic cliensben, de végül nem is ez volt a probléma -
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #87678 üzenetére
Sorban állás sem olyan ciki.
Írták hogy ha sok a játékos akkor újabb szervereket indítanak,sőt már felmerült a Bc és WotLK szerver is.
Láttam én már ciki sorban állást,amikor 50 ezredik voltam a sorban,de bejutás előtt nemsokkal jött egy dc és kezdhettem újra.
BC-t lehet passzolom,de Lich king már érdekesebb. -
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #86384 üzenetére
Nekem a legrégebbi kép ami megvan az tavaly novemberi.
A régebbi képek egyszerűen elvesztek.
Talán,talán ha be tudnám üzemelni a régi gépemet,amit vagy 15 éve használtam akkor lenne.De vagy 13 éve nem volt be kapcsolva.
Az összes régi gépem megvan,egyet sem dobtam ki.
Xfire-n volt rengeteg képem és videóm is,de annak meg lőttek.
Én most délután húztam 90-re a paladinom és mentem át vele draenorra,már 92. -
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #85231 üzenetére
Bocs közben behívott timewalking insta így nem írtam le rendesen csak röviden.
De lényegében most semmihez nincs kedvem BfA-ban,heti bosst sem ütöttem le,heti küldit sem csináltam,napi WQ-t sem csináltam mostanában.A heti boss-t le szoktam tolni minden karival poénból,de már ahhoz sem volt kedvem,WQ-t nem csinálom,béna harcokat sem,asszem kettőt toltam le eddig,egyszer allis támadásban vettem részt vol dun-ban egyszer meg a hordások ellen védekeztem boralus harborban,de mivel tök nagy baromság és béna az egész így többet ebből sem kértem.
A warfronthoz sincs kedvem,unalmas.
Garrison az ami még játékban tart,meg a kis kari húzás.
Garrisonban 4 heirloom van,ezeket szeretném meg szerezni és ezen vacakolok hónapok óta,a void trinket még sosem jött elő mint küldi,pedig régóta üldözöm,de már megvan mert Hunvarlan adott egyet nekem.
Köszönet neki még egyszer.
Már csak az agilitys gyűrű hiányzik a gyűjteményből,most azt hajkurászom.
Ha meg lesz mind a 4 heirloom és a mage karim eléri a 110-et akkor kifújt a Wow egyenlőre.
BfA nulla,vagy inkább lócitrom.
Ha valamikor jön a Kul tiran humanoid az megint vissza fog csábítani,de addig nem tudom mi a szöszt kéne ki találni. -
Kolbi_30
őstag
válasz
DjDanee87 #85211 üzenetére
En holy priest vagyok. Az nem valtozott szinte semmit a 8 év kihagyás alatt.
Bár vicces hogy a 8 éves hc raid settem a lvl15 szinten voltmost meg kb ugyan ott vagyok mint 8 eve insta settekben..300 kruli GSel..szanalom a blizzard..nem leptem elora a 8 ev utan csak nagyobbak lettek a statok..de kb szinten maradt..
-
hunvarlan
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
DjDanee87 #85133 üzenetére
120-as szinten ha lemegyek abban nincs semmi,de Timewalking alatt a szintedhez van igazítva,így már nem is olyan egyszerű.
Régi instákat jobb tolni mint az újakat,az újakból csak freehold jön be a többi ötlettelen fos.
Uldir például helyenként gáz,a mamzi elleni harc gáz,jó biztos nincs már sokadik kiegre ötletük,de akkor is ciki hogy bemásolják.
Mondjuk BfA-s területeken is vannak egy az egyben régebbi kiegből bemásolt részek.
De ma reggeli olajos küldim közben tanaan jungle-ben törpével megint találtam két fegyver és egy ruha transmogot,no meg egy potya mountot. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
DjDanee87 #84458 üzenetére
Gyűrű, trinket meg fegyverek gázosak egy kicsit. De erre nem az a megoldás, hogy a personal loot rendszert el kell törölni, csak finomítani kell rajta.
Ugye gyűrű azért problémás, mert nincs rajta primary stat, így hiába nagyobb ilvl, jó esély van rá, hogy nem lesz upgrade. Trinket hasonló történet (főleg ha nem kieg eleji trinketről van szó, ami csak stat stick), ott ugye az a gond, hogy a proc többet érhet, mint a statok. Erre megoldás lehetne, hogy ha pl. trinketen egyáltalán nem lenne stat, csak proc, nem lenne ilvl-jük se. Ezzel valószínűleg annyi lenne a gond, hogy így megérné akár kieg eleji raidbe is visszajárni 1-1 trinketért. Nézőponttól függően ez vagy nem is akkora probléma, vagy megoldás lehetne, hogy adott tier trinketjei következő patchel bekerülnek vendorhoz és valami raidből eső currencyvel meg lehetne venni őket. Gyűrűket meg kb. ki lehet venni a játékból, jelenlegi felállásban semmi szerepük, rajtuk lévő stat többletet el lehetne osztani a többi gearen.
Fegyverek kicsit macerásabb kérdéskör, főleg hogy a rajtuk lévő sok primary stat miatt elég sokat befolyásolnak a dps-en is, így egy-egy fegyver drop erőteljesen hiszti tárgya lehet. De itt igazán az adja a fő problémát, hogy a különböző típusú fegyverek bezavarhatnak egymásnak azoknál a classoknál ahol egy és két kezes fegyver is szóbajöhet. Azt kéne kicsit kiigazítani és nem lenne gond. Ami kiigazítás egyébként transmog szempontjából is jól jönne, igazából teljesen felesleges a jelenlegi megkülönböztetés, fegyverek már úgyis csak stat stickek, bármelyik kasztnál amelyik 2h-ed használ lehetne dual wield és fordítva.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DjDanee87 #84441 üzenetére
Nagyjából tudom milyen, mert mikor lement a token ára bevásároltam belőle, utána alt miatt bevásároltam heirloomból, tehát bfa kb. második hetében volt 20k goldom az összes karimon
Nagyon nehéz most pénzt gyűjteni ha nem akar az ember órákon át farmolni, de azt gondolom ez sokkal egészségesebb a WoW gazdasága szempontjából, mint eddig volt. Max. utána kéne igazítania a Blizz-nek a az előző pár kieg árait (pl. heirloom árak), mert azok nem ehhez a bevételi lehetőségekhez vannak igazítva.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DjDanee87 #84435 üzenetére
"Ezeken felül az altozás is háttérbe került, mert semmi értékelhetőt nem ad azon kívül, hogy más class, más skilleket használsz."
Lássuk be, hogy Legion volt gyakorlatilag az egyetlen kieg ahol ez nem így volt. Szóval ez nem a BfA negatívuma, hanem az egész WoW-é (meg majdnem minden MMO-é)."Alttal m+ is nehezítve lett, mert Legionben kis kulcsokon nem volt affix (csak +4től), most meg a +2 már tyrannical/fortified amitől jóval lassabb egy +2 mint egy sima mythic dungeon, jutalom meg csak épphogy nagyobb 340 vs 345. Így az alttal m+ is nehezebb."
Alttal pont olyan nehéz m+-ozni, mint mainnel. Ha nem éri meg a plusz reward, akkor meg egyszerűen nem kell +-ba menni, nem értem ez miért akkora probléma."Ráadásul a follower missionökkel rengeteg pénzt is lehetett szerezni, abból lett még nekem is a dínó. Most BFA ban meg 0 értelme van missionöknek."
Ez szerintem inkább a Legion negatívuma, nem volt normális az a mission rendszer (már WoD-ban sem). Sokkal normálisabb a jelenlegi helyzet, hogy ha az ember pénzt akar, azért csinálni is kell valamit nem csak UI-t kattingatni, illetve hogy nincs előnybe az aki alt hadsereggel rendelkezik. -
k.kristof
őstag
válasz
DjDanee87 #84028 üzenetére
Az Allied Race-ek Heritage Armorjához elég a 110-et elérni egy karakterrel az adott boost nélkül. A normál fajok Heritage Armorjához fog kelleni egy 120-as karakter és Exalted a saját frakciójával, ezért fogom hamarosan Magister's Terrace elé parkolni a blood elf hunterem.
-
törölt tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DjDanee87 #83075 üzenetére
Stagger mechanizmus miatt. Nem mondom, hogy annyira bonyolult dolog, de el lehet rontani, hogy mikor szeded le, viszont fent is maradjon folyamatosan.
Ezzel szemben druid tanknál ironfur-t nyomod amikor van rage-ed, ha meg nincs manád, akkor nyomod a regent. Ezen nincs mit gondolkozni meg elrontani. -
Melorin
addikt
válasz
DjDanee87 #82357 üzenetére
Tegnap tesztelgettük haverral a VGA-nkat WoW-al.
Neki 1080Ti nekem 1070. Minden beállítás ugyanaz volt mindkettőknek, mindig ugyanott voltunk és ugyanoda néztünk és FPS-re ugyanazt mértük mindketten.
A VGA kihasználtság csak 40-50% körül mozog tehát valami a játékkal lehet. (A CPU még annyira sem dolgozott)
A legnagyobb FPS növekedést azzal értük el, amikor levettük a látótávolságot és a talajrendezettséget. A grafikai beállításokra alig reagált a játék. -
Mister_X
nagyúr
válasz
DjDanee87 #82333 üzenetére
110-en prot palával magamra rántottam a fél zónát, de legalább 9-12 mobot. Most 117-en már el kell lőnöm pár utility-t is
Annyi bánt csak, hogy a hunterem még élveztem felhúzni 120-asra, mert új kiegészítő, sőt, konkrét story missionök maradtak ki, annyira elméleydtem a side questekben. (Zandalar Forever és az azt követőek, Nazmir és Vol’dunban gyakorlatilag minden quest meg lett csinálva, most kéne még helyrepofoznom Rastakhant)
Bezzeg a palámnak meglett, mert vele csak a sztorin rohanta, végig, de még két és fél szint kellene, a játék meg utána indul csak be.
-
KraX
őstag
válasz
DjDanee87 #81922 üzenetére
Annyira nem relevans, de fejlodes kozben tomegevel lehet behuzni a mobokat. 114-en siman szolozhato volt mondjuk egy 1.2M HP-s hosszu nyaku brutalsaurus vagy mi volt a neve, igaz ott mar kellett a mend petet is hasznalni, de nem utott akkorat, de akkor ez 120-on valtozik ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest