- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #104191 üzenetére
A jelenlegi kieg teljesen lapos és nem érdekel.
De az jó hogy a wq-k egészjók, acc wide repu is jó.
Ha nincs timewalking event engem sem érdekelne a játék.
Őszintén jelenleg jobban vonz az hogy 50 karakterrel aktívan pénzt farmoljak egy másik MMO-ban mint a WoW sztorija.
Midnight sem lesz jobb, de ott lesz a ház ami érdekes.
Remélem hogy ha ennek a worldsoul marhaság a vége akkor jobb kieg jön. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #104029 üzenetére
Én csak azt kaptam amit amúgy is adna küldi.
Sőt a két vicces törpe küldis sorozatánál mikor a legvégén felélesztjük a behemót nagy elementált vagy mi a szöszt hogy védje a környéket ott nekem bebugolt.
Ha leakartam adni valami 038-as végződésű errorral kidobott.Vagyis amint az NPC-re rákattintottam kivágott a kariválasztóba. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103977 üzenetére
Mi van?
Tavaly volt az a panda remix nem?
Amikor bármilyen karival lehetett tolni pandában,bár én nem sokat játszottam vele,de emlékszem hogy void elf huntival toltam.
Ami ugye igazi pandában nem volt.
Ha lenne Légió remix akkor azt is lehetne tolni olyan karival ami nem volt légióban.
De mi lenne az evoker-ekkel?
Utólag csinálnak nekik class hall kampányt meg fegyvereket? -
echterion
nagyúr
válasz
Healbacsi #103937 üzenetére
Igen, azokra gondolok. Csinálom a sztorit, és amíg nem mentem át a dream-be, addig ezeknek is volt hangja, pl. Wrathion meg Sabellian egy csomót dumáltak így közben (főleg ugye vitáztak meg szívták a másik végét), azoknak mind volt hangja, de itt az emerald dream-ben ezeknek nincs.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103931 üzenetére
Én meg szeretem ha egy játék alapból felkínálja a sztorinál a skip lehetőséget.
Plusz azt is szeretem ha egy sztori küldetés újra játszható.
Mert ha élveztem akkor újra játszanám.
De a WoW-ban szerintem ezt csak újra játszani.
Plusz hiányolom az olyan achikat a wow-ból amit akkor kapsz ha egy sztorit csapatban tolsz le,na és mindenki megcsinálja a küldetés osztály specifikus opcionális feladatát. Ezért mindenki kap egy szép achit. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103927 üzenetére
Én egy karakterrel letoltam a fő sztorit,többivel meg kaptam egy küldetést ami feldobja azt a lehetőséget hogy hagyjuk a francba ezt a szemét kampányt és bulizzunk.
Szirénázó szigeten is van hasonló.
Remélem goblinoknál is lesz ha egyszer hajlandó leszek le tolni.
De most túl fáradt vagyok a sztorihoz,csak egy kis nyugis farmolásra vágyom. -
tyielow
aktív tag
válasz
Healbacsi #103823 üzenetére
Sajna céges laptop ami tiltja a curseforget, így manuálban másoltam be őket. Nem mindre írja hogy out of date amúgy. Gondolom nemrég lehetett valami frissítés. Csak tudod gyanús hogy szinte egytől egyig kuka, nem mennek. Több honlapról is próbálgattam, eltérő verziókat is néhány addonból és nem jártam sikerrel. Ha lesz időm letesztelem itthoni gépen curseforge-dzsal.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103765 üzenetére
Ne nekem mond,több gamer bulvár oldal is lehozta.
Plunderstorm-ot nem ismerem,csak twitchen láttam,elég is volt.
Nekem nem jött be még egy battle royale játék sem,vagy ilyen játékmód.
Jó a borg battle royale-t kifelejtettem,az tetszett.
De az nem pvp,pusztán túl kell élni a csapatnak. -
lakisoft
veterán
válasz
Healbacsi #103668 üzenetére
Koszi a tippeket. Annyira gyorsan lehet most fejlodni. 6 kor TW instat mentem tegnap 17-es karakterrel (tank pala) szinte azonnal behiv es a nap vegere 34-es lettem minden erolkodes nelkul.
(max WWI xp buff + eventes xp buff a vegere maxon)
J o e: En veszem meg a regi cuccokat mert minden altomnak szintezem a szakmajat. (van meg egy par
) - ha gondolod es online vagy este megveszem toled a felesleges dolgaidat.
-
J o e
tag
válasz
Healbacsi #103688 üzenetére
Új kiegek előtt én is mindig azt szoktam csinálni, hogy a reagent bankot és a karik táskáját teljesen kipakolom, AH-ban tényleg szinte mindent elvisznek
Most TWW előtt a tizenpár karitól csak ebből jött kb. 40-50k, még én is meglepődtem rajta.
Ami még tegnap eszembe jutott, hogy néhány régebbi karimnak még a Void Storage is tele van, ma meló után körül is nézek, mert ezek se fognak már kelleni
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103680 üzenetére
Egy 34-es táskát sztoriban kaptam.
Tundra mamut nekem is van.
De instában hogy veszed elő?
Classic bogaras raiden esik kismillió bogaras token, az jó még valamire vagy dobjam a fenébe?
Az a baj hogy a játékban túl sok vackot elrakok, de kB minden MMO-ban ezt csinálom. Sok kieg el ezelőtti vacak is van a táskámban. Így mindig tele a táskám marhaságokat. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103668 üzenetére
Twink karim szerintem sosem volt,egyszer volt tervben de nem lett belőle semmi,mert akkor variálták át a timewalkingot és nem lehetett kiskarival menni.
De akkoriban nem 11-es szint kellett volna.
Így nem is lett belőle semmi.
Viszont nem a sárkány miatt akartam,hanem csak érdekelt.
Nekem az a dög szinte egyből esett. -
ripla
addikt
válasz
Healbacsi #103653 üzenetére
Nálam mindenhol stabil 60, de csak azért mert arra van állítva. Tavaly év végén vásárolt új gép, a játék meg SSD-n van. Minden max beállításokkal, igaz nem 4k-ban, csak 2k-ban, de ennél a játéknál nincs lényegi különbség, szóval minek terheljem a gépet, nem mintha nem bírná, csak feleslegesnek érzem.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103565 üzenetére
Amiatt gondoltam rá hogy ha lehetséges a cross realm klán akkor talán klán bank segítségével lehet kereskedni is.
Mondjuk van két accod és csinálsz klánt amibe különböző szervereken ah-s karaktereket beveszed.
Majd a klán bankba berakod értékes transmog cuccot például, és amelyik szerveren legtöbbet ér ott kiveszed és eladod.
Vagy egyik szerveren rém olcsó a harcsafilé és meg veszed, a másik szerón ahol épp drága eladod. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103561 üzenetére
Csak érdeklődésből kérdezem,nem kötekedésből.
De a guildek ugye mostmár több szerveren vannak jelen,azzal nem lehet szerverek közt árut mozgatni?
Nem mintha próbáltam volna,csak most eszembe jutott,ha teszem azt x szerveren a guild tag betesz valamit a guild bankba az y szerveren lévő de szintén ebben a guildban lévő karija nem tudja kivenni? -
csabicsepp
aktív tag
válasz
Healbacsi #103561 üzenetére
Egyetértek egyébként.
A bug feltevés amiatt alakult ki, mivel 5-6 hónapig jó volt
Eleve meg se kellett volna engedni mint ahogy a rendes guild hozzáférés se megy. Az még logikusabb lett volna.idézem magamat:
"Csak azoknak szól akik esetleg szoktak előfizetés nélküli időben (f2p) játszogatni, erre készüljenek." -
Csapoati
nagyúr
válasz
Healbacsi #103331 üzenetére
Egyetértek, iszonyat mennyiségű content van a DF kezdete óta, pl legutóbb is az utolsó nagy patch és az új kieg között nem a szokásos 1+ év telt el, hanem 10 hónap, és közben jött egy plunderstorm + panda remix is. Aztán folyamat jönnek a story questek (tudom, az nem ad mythic geart
), a world eventek stb. Én speciel örülök, ha van néha egy-egy olyan hónap, amikor már nem kell geart gyűjteni vagy valamiért grindolni, hogy a régebbi tartalmakra is rá tudjak nézni (island expeditionök meg warfrontok kimaradtak, na meg a régi hc + mythic raidek is, amik már szólózhatók).
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Healbacsi #103327 üzenetére
+ Akkoriban sokkal gyengébb gépekkel, rosszabb nettel nyomtuk. Nem volt minden egyből a szánkba adva (taktikák, addonok, legjobb cuccok). A buildek is raidelés közben alakultak ki.
Az APES egyébként privát szerveren (ami állítólag nehezítve volt) mindent ezerszer begyakorolt classic előtt.
-
ripla
addikt
válasz
Healbacsi #103134 üzenetére
Pedig ez a beleszuszakolni mindent dolog a Legionnál tökéletesen működött. A mai napig a leghangulatosabb kiegészítője a játéknak. És rettentő módon hiányolom a Class Hall-okat, imádtam a class specifikus küldetéseket és a hozzá járó egyedi fegyvereket és mountokat.
Valóban visszalépésnek tűnik ez a kieg, pl. az említett Legionhöz képest, szerintem akkor volt a csúcson a játék, és mintha emlékeznék egy olyanra is, hogy akkor játszottak vele a legtöbben. Amin nem csodálkoznék, még most is van benne olyan tartalom, amiért érdemes visszanézni. Én pl. még mindig farmolom az ottani raideket a gearekért, amelyek véleményem szerint szintén a legszebbek eddig. Illetve warlocknak az Antorus raidből lehet kiszedni a speciális demon pet skineket. -
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103090 üzenetére
Hát sajnos kiskarakterrel nem lehet minden küldetést megcsinálni,azt hiszem 17 tokent sikerült összeszedni heti küldikkel.
Igazából csak druida szett kellett volna,de lehet hogy hagyom a francba.
Pvp-re abszolút nincs kedvem menni chromie marhaságra meg sosem hív be,a többire meg csak 70+ vagy 80-as mehet. -
HugóBoss
tag
válasz
Healbacsi #103016 üzenetére
Nincs gondom az angollal, + Vanilla óta craftolok/craftoltatok. Az új crafting idegen, mert az előző kieggel nem sokat játszottam.csak nem értem, hogy miért lutri a public craft. Pont a lényegét veszíti el szerintem az egész és ugyan úgy időt kell rá szánnom, hpgy megtaláljam az emberemet, mint régen. Lehet, hogy csak én nem látom át még az értelmét.
Guildben vagyok, de mivel eddig nem nagyon éprte meg az inscription, nincs egy sem házon belül.
Én szivesen bele rakom az 5k goldot a craftért, kényelmesebb lenne, ha az automatikus rendszer azt dobná vissza, amiért fizetek. -
HugóBoss
tag
válasz
Healbacsi #102746 üzenetére
Nem segít. változtattam DNS kiszolgálót, kikapcsoltam az ad-blockert, próbáltam böngészőből, töröltem a kukikat. Egyedül a VPN-t nem próbáltam.
Igazából elhatároztam, hogy nem veszem meg a játékot (2004 óta ez lenne az első alkalom) de most elgyengültem. Lehet a sors akarja, hogy nem essek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged