- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Lacee1986 #96857 üzenetére
Mindenki ezt írja, pedig amúgy egyértelmű, hogy nagyon rég óta dolgoznak ezen a kiegészítőn (Shadowlands patcheit nézve).
Valószínű a Shadowlands olyan, mint a WoD annak idején - félúton rájöttek, hogy ez így nem kóser, elkezdtek dolgozni az új kiegészítőn, amit ugye nem sok embernek kell bemutatni, a Legion az egyik (ha nem a) legjobb kiegészítő.
Lehet, hogy van egy kis copium / hopium abban, amit írtam, de 99.99%, hogy ez van. Shadowlands nagy bukás volt Blizzard számára, és egy ugyanolyan szégyenfolt, mint amilyen a WoD. Mostmár csak reménykedni kell, hogy jó lesz a Dragonflight.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Lacee1986 #95518 üzenetére
Nem éppen megnyugtatásként, de 2k fölött is alig visznek. Szóval igen. Rá vagy kényszerítve a guildre, illetve arra, hogy magad köré gyűjts akár guilden kívül is embereket. Community, ismerős ismerőse, stb.
Plusz van weakaura, ami a kulcsra jelentkezőket rio alapján csökkenő sorrendbe rakja. 1800 rioval nem is látszik, hogy jelentkeztél, annyira lent vagy a listában.
Engem 2.1k rioval 12-es kulcsig visznek kb. Ami vicc, de ez van.
A másik meg, hogy s2 óta egyetlen baki miatt, amihez wipe sem kell, csak valamit nem úgy csinál egy party member a kulcson, amit a pug gondol... (Pl valakinnem szakít, cc-z) Simán lelép, instant. Kihalt az empátia, senkit nem érdekel semmi, 2k rio felett senki nem a lootra hajt. Senki nem akar szenvedni.15-ös kulcstól az ügyetlenebbek azért, mert azt akarja, hogy boostolják, az ügyesek meg nem boostolni akarnak. Mindenki fluid run-t akar. Hiszen mióta is vannak benn a dungeon-ök? :)
Szóval: célnak megfelelő guild és community kell. Ez van.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Lacee1986 #95453 üzenetére
Az aktualis botranynak nincs koze a jatekok fejlesztesi iranyahoz, igy nem hiszem hogy emiatt javulna barmelyik is. Amugy konnyen lehet hogy ezek kozott vannak olyanok akinek semmi kozuk sincs az ugyhoz, es csak azt akarjak, hogy ne is legyen hozza kozuk. Mi aztan nem tudjuk, hogy melyik ment magatol, melyik bunos es melyik csak aldozati barany.
-
Plata
félisten
válasz
Lacee1986 #94418 üzenetére
Hát a pvp az felejtős.
De köszi a tippet.A covenant kampányhoz kell a 40-es covenant szint?
Vagy nem?
Jelenleg kyrian covenantot tolom,most küldtek ardenweld-be.
csak kicsit elvette a kedvem hogy hiába megyek bármire,sosem kapok jó cuccot.
Lehet át kéne talentolnom dps-re,mert dps spechez bezzeg kapok még legendary szart is. -
Eugene Roe
őstag
válasz
Lacee1986 #92882 üzenetére
Nekünk az bejött, mert napi 1-1,5 óra HC, aztán egy kis aréna és bg, ha kedved szottyant hozzá, illetve heti 1* karazhan majd zul'aman lightning run, és heti egy kemény raid. Ez heti kb. 20-25 óra, és csináltál mindent, ráadásul szinte mindent társakkal :) én nem bánom, ha elfogy a tennivaló, legalább mehetek valami értelmesebbet csinálni, mint ez. Persze ehhez az is kell, hogy 18-20 éves korunk óta mindannyiunk káros szenvedélyként tekint a wowra, nem pedig elétünk értelmére
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Lacee1986 #92862 üzenetére
Az anima azert tobb helyen is eroforras. A fejleszteseket is abbol csinalod, ami reszben fun, reszben kvazi kotelezo a haladashoz. A minionos questekhez is az kell, nem is keves es meg talan a gearek kiszedesehez/upgradehez is az kell. Szoval az messze nem eleg hogy kiszeded a heti 1000-et. Most toltam bele 1700-at egy rank 1 fejlesztesbe, amirol meg azt sem tudom mire jo.
Ha meg ezeket nem csinalod, kvazi nincs mit csinalni a jatekban. A HC-k, Mythic-ek farmolasa is hamar dogunalmas lesz.
Azt mondjuk en is javaslom, hogy ha nem tervezel komoly raidelest valaszd azt a covenantot, aminek a zonaja, storyja tetszik.
-
KTony
tag
válasz
Lacee1986 #92867 üzenetére
Hogy mi akkor mehetek instázni ignorálhatom a WQ at?
Torghasthoz mekkora ilv kell? Tegnap jutottam el odáig layer 1 floor 6 ig sima volt de a bosst nem bírtam frost magel megölni 145 ben papirnak éreztem magam. Előtte a többi 5 floor az könnyen ment a közelembe se tudtak jönni a boss viszont ranged volt.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Lacee1986 #92862 üzenetére
Subbal soha nem játszanék, az csak akkor tetszett volna, ha rendes ninját csinálnak belőle, nem bohócot. Nekem régen combat, panda óta pedig assassin tetszik
de nyilván saját véleményemet mondtam el, mivel azt kérdezte.
Animában maga az zavar, hogy van, nekem a BC + Wotlk badge of heroism az etalon, minden más farm a vicc kategória. Adhattak volna egy tabardot, aztán szedhetném vele a reput instából, vagyis szedné a fene, de gyűlne magától. Akkor hazamentünk, 18:00-kor belogolt mindenki, mentünk egy napi +2 legközelebbi hc-t, és 19:30-ra meg is volt közösen a napi minimum.
Itt meg kezdhetem azzal, hogy egyedül bóklászom 30-40 percet már a 2. héten ismétlődő questekkel. Ha meghalok, ami előfordul, mert 3 mobnál már mindent be kell nyomni, akkor meg futkorászhatok olyan elcseszett helyekről (hegy túloldala), hogy az megintcsak nevetséges
Nekem mondjuk nem voltak nagy elvárásaim, csak rengeteg túlórát kellett kivennem, november-dec összesen 3 hetet dolgozom, így kellett valami, amivel elbaszom az időt (csak egyelőre még erre sem jó 18 ezerért). A két hét munka pont most van, utána még nekilendülök megint, hátha
Annyit, hogy most legalább a covenant anima/repu nem ad akkor damage boostot, mint legionben az artifact power, ez mindenképpen előrelépés.
-
BeZol
őstag
válasz
Lacee1986 #92657 üzenetére
Hát, ha én anno BFA launch-nál ránéztem volna erre, nem toltam volna kieg elején Shadow Priesttel (hulladék volt).
Utána a warlock raidre jó volt, de mythic+-ra kb. be se invelték. (előtte legion-ben pedig top ranged mythic+ dps volt!!!)
Ezt követően az elem shaman már kimondottan jó kompromisszum volt raidre és mythic+-ra is. (de bfa legelején hulladék volt az is mint a shadow priest)Aki nem akar pofára esni, hogy nem invelik be mythic+-ra, vagy nem kap raidspotot HC/Mythic guild-nél, akkor így képben lehet, hogy mi az, amivel tutira nem érheti meglepetés, mert már most lehet tudni, hogy nem jó.
Igen, a patchek ezen módosíthatnak majd, de valami kiindulási pont kell, és ha van 2 class ami szimpatikus eleve, akkor én biztos, hogy azt választanám mainelésre, amiről tudni is, hogy rendesen használható.
Arra már több éve rájöttem, hogy kb. 2-3 ember van a topicban, aki nagyobb kulcsokat tol és/vagy mythic raidel, de ha netán egyszer valaki, aki ebben még nincs benne és szeretne benne lenni (+ a skillje is meglesz hozzá), akkor még most a kieg elején tegyen a karakterválasztásnál kritikus lépéseket
-
Ghoosty
őstag
válasz
Lacee1986 #92657 üzenetére
Nekem biztos nem. Amióta wow-ozok, azóta a main-em MM hunter. BC-ben cseszegettek, mert szar volt, WOTLK-ban meg vittek mindenhova, mert olyan jól ment. Most úgy néz ki, megint a menők közé fogok tartozni. És csak azért is Night Fae coventat lesz, bár legutóbb azt olvastam a Kyrian lenne a legjobb neki.
Másodlagos karakternek választott holy priestel meg úgy néz ki megszívtam, mert az 'futottak még' kategóriába került. -
Plata
félisten
válasz
Lacee1986 #91340 üzenetére
A void elf papom ruhája transmogolva van T5 szettre,brewfest eventen melyik szerverről jött játékos írt rám vajon hogy vegyem le a ruhám mert nem látszik a karim s.gge?
Adok egy kis segítséget,Blood-al kezdődik.
Másiknak meg a rugóm kinézetével volt gondja.
Nem tudom mi a fene van összevonás vagy sharding,de iszonyú sok realmról való játékosokkal futottam össze.Meg akartam szerezni a trófeát,de olyan sokan vannak hogy semmi esélyem. -
Telda
addikt
válasz
Lacee1986 #91195 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a mage tower skinek eddig spechez voltak kötve és mostantól ezt feloldják. Pl. BM-ként a virágos MM íjjat is lehet használni. Főleg hogy BFA-ban szinte végig BM voltam és hiába szereztem meg a skint Legion végén. Nem tudtam mogolni.
Nem is igzán értettem ezt a korlátozást... -
Plata
félisten
válasz
Lacee1986 #91195 üzenetére
Nem tom,telón láttam,pont a maci skin volt betéve képen ezért emlékszem rá.
Mert az érdekelne,akkoriban csak egy farmolós balance dudum volt,azzal meg nem toltam.De most már lett feral dudum.(#91194) Telda
Megértem ha szereted a tokent árát ki farmolni,engem a frász kerület az ah-zástól,attól hogy farmoljak nem,de eladni neeeem,az nem az én világom.
Van olyan online játék amiben F2P accom van,de rengeteg farmolással az accom már elite státuszban van és épp olyan járműben dekkolok aminek az árából vehetnék vagy 8-9 shadowlandset.
[kép]
Sosem költöttem a játékra,de több ezer dollárnyi DLC-, van és store tartalom.Például az összes létező fizetős hajó megvan. -
Telda
addikt
válasz
Lacee1986 #90946 üzenetére
Amikor Asmongold, Asmongold reakció videókat néz. És erre a moslékra van igény. BFA indulásakor voltak jó world pvp összecsapásai, nagy tömegeket tud megmozgatni az biztos.
De mostanában 90% youtube videók nézése, 10 gameplay...
Erről a Bellular gyerekről még soha nem hallotam, kiváncsiságból ránéztem. Semmit nem vesztettem, 45 percen keresztül elmélkedik a semmiről. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Lacee1986 #90927 üzenetére
Nem tamadhatnak meg, mert akkor nem kulonbozne a PvP realmoktol. Nem lehet hogy atkapcsolt? Sajat zonaban is csak addig vagy vedve, amig be nem avatkozol egy pvp harcba. Ha rahealelsz egy pvp flagesre, vagy feleleszted, lehet hogy pvp flaget kapsz egy idore, az aoe sebzes nem tudom mit csinal, de ha sarga a masik frakcio, lehet az is pvp flaget okoz. Esetleg valami bug, BG utan?
Anno volt olyan is, hogy leszaltam a griffrol Light Hope Chappelnel, felelesztettem egy playert, mert mentunk raidelni, aztan instant lecsaptak az orok. (Naxxos idoszakban)SS az egyik nagy kedvelt world PvP zona volt regen, de nem hiszem, hogy egyedi elbiralas alatt lenne, hacsak ez nem valami uj dolog a classicban.
-
Ideg
aktív tag
-
MegalodonS
őstag
válasz
Lacee1986 #90866 üzenetére
En is Plata oldalan vagyok,igen is lehet jol szorakozni casualban
!!
En altozom,tegnap Dalaranba behivott egy csapat,hogy segitsek nekik (BM Hunter)azt sem tudtam mit fogunk csinalni a vegere meglett a Black War BearNekem, Raid minden nelkul,4 karakter van 445 gearben nem jarok M+,Corruption nem nagyon erdekel
Egyedul a Jaina mount kellene,de a BM huntim, csak (447) nem kellettem egy runra sem publikban,legfeljebb megveszem, mar ugy is csak 400k.En igazan elvagyok ha elerem a karival a hatart,elkezdem a kovetkezot huzni,geraelni.Azert 10+ karit gearelni, nem keves ido de legalabb nem unatkozom es jo megtapasztalni mas classok stilusat!!Hat a Shadow Priest,az nem lesz a kedvencem
Gyenge mind a harmat
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Ha nem csinalod, lemaradsz a fejlodesben, aztan a csokkeno dps/hps a lemaradas, majd kimaradast eredmenyez. Ha nem fejleszted a nyaklancot, nem tudsz essencet rakni bele, ha nem farmolod az essenceket, (rank1/2/3) akkor nem lesz mit rakni a nyaklancba. Ha nincs legendary kopenyed, nem mehetsz Nzothra, meg persze nincs is mas alternativ kopeny, csak joval alacsonyabb ilvl-u. Ha nem fejleszted a kopenyt, nehezebben megy le a heti Vision, nem beszelve a maszkos runokra, illetve nem tudsz eleg corruptiont res-t osszeszedni, vagyis nem vehetsz fel eleg corruptiont...mikozben gyakran maga a corruption a dps nagy resze, nem csak par szazalek ami ignoralhato. Visionra nem mehetsz ha nem farmolsz essencet. Ha nem farmolsz memento-t, nehez lesz a Vision. Ez kibovul meg par farmolni valoval, ha PvP-zni is akarsz. A BFA most nem mas mint egymasba fonodo farmolas, aminek eredmenyekeppen elerhetove valik a magasabb szintu raideles, M+ -ozas, BG-zes, Arenazas, vagyis a tenyleges jatek.
Ez az ami nincs a Classicban. Ott van dungeon, raid, bg anelkul, hogy kellene napi questelned, visionoznod, assaultoznod...ami szinten napi quest.
Persze lehet solozni, novenyt szedni, banyaszni, LFR-be meg alacsony szintu M+ -okba jarni, majd a vendornak leadni a kieso lootot, amibol szinte nulla upgrade, de annak megint nincs sok teteje. Van rengeteg sokkal jobb offline es online jatek ami sokkal nagyobb elmenyt ad.
-
echterion
nagyúr
válasz
Szerintem csak az a gond a BFA-val, hogy eléred a 120-at, TW instákban feltolod magad 425-ös szintre és kb a végére is értél a játéknak, mert onnantól kőkemény farmmá válik az egész. Ja, még meg tudod csinálni a back-et, hogy lásd N'Zoth-ot, aztán over, a gearelés-hez ezeket kell nyomni, nekem pl. semmi kedvem már a hunteremmel csinálni semmit, mert 451-es szinten van, már csak a mythic maradt volna, ami jó is lenne, ha nem utasítanának mindenhonnan el, ami nem 435 körüli gear-t dob, hanem mondjuk a mostani, többségében 445-450-es itemekre lenne upgrade. A klán meg nem olyan, hogy ezt az irányt tolná.
De lehet, csak keresnem kellene egy olyan klánt, ami N'Zoth-ot csinál normál meg hc módban (a normált java részt végigcsináltam, talán csak az uccsó kettő nem volt még meg). Mondjuk BS szerón ez nem annyira könnyű.Úgyhogy én is inkább fejlesztem a karikat, most épp egy rugót, 105-nél még érdekes, mert valami Shadow szervezetben van, aztán annak a sztoriját még nem ismerem, nem is hallottam róla. Utána jön a DH, olyanom még nincs, esetleg csinálok egy Pandát, hogy azt is megismerhessem.
Vagy átmegyek classic-ra, hátha az a nagyon lassú fejlődés megint megtalál, de ott meg nem tetszik ez a fél kézzel lenyomjuk a raid-eket nehézség.Eh...lehet, csak öregszem.
-
Plata
félisten
-
b.kov
senior tag
válasz
Lacee1986 #89882 üzenetére
Kb 2 hónapja, igen. Persze ha fokozatosan kellett volna mindig az új contenttel foglalkozni, úgy biztos élvezetesebb lenne. De ha pl. most valaki belecsöppen a játékba, akkor annyi "dolga" van, hogy élvezhetetlenné teszi az egészet. Hacsak el nem engedi az ember, és foglalkozik az éppen aktuális contenttel, ahogy próbálom én is tenni.
-
PeL
addikt
válasz
Lacee1986 #89759 üzenetére
Gondolom mert ott is van Titan Facility.
Amúgy tényleg nem akarom nyavalyogni meg elvenni senki kedvét de ez a mostani napi questelés baromi idegesítő. Egyik küldiben ami tegnap is volt és ma is adta, Uldumban kell egy darab item 1M HP-s elitekből. Az ember azt gondolná hogy tök egyszerű... Aha, csak épp nem tudom hogy én vagyok e ilyen szerencsétlen de kb a 10. megölt elite volt hajlandó végre kidobni azt a rohadt itemet. Lehet innentől tényleg csak a heti assaultokat fogom csinálni. Még Nazjatar és Mechagonnál is monotonabb az egész content mostani content. Plusz ez a bogaras téma amúgy sem volt a kedvencem sosem igazán a wowban.
-
kenwood
veterán
válasz
Lacee1986 #89667 üzenetére
Nyilvan nem ertesz vele egyet, ahogy kb. senki nem fog, aki rendszeresen olvassa ezt a topicot.
Max. azok, akik par ev utan nosztalgiabol beneznek ide,mint en.
100- bol 1-2 embernek tenyleg belefer, lehet,hogy pont te vagy az egyik.
A tobbiek majd csak evekkel kesobb,amikor kiszalltak,jonnek ra,mibe is kerult az,hogy a szabadideje szinte teljes egeszeben a wowra ment el.Ez nem a kontrolrol szol,hanem arrol, hogy mire vegzel a meloval,meg a napi teendoiddel (foleg gyerek mellett), alig par orad marad elalvasig.
Ebbe kellene mindent besuriteni, a parodat,a barataidat, ha szeretnel jobb melot az aktualisnal,akkor a tanulast stb .... -
Skyhunter
őstag
válasz
Lacee1986 #89545 üzenetére
Pontosítok. Ott áll a csóka a hídnál, de nincs semmilyen opció nála, nem tudom miért.
Ma reggelre mindegy lett, pár óra Korraks AV-vel meglett a 120. Nem stoppereltem, de durva, hogy milyen rövid idő alatt lettem lvl 104-ről 120. Volt olyan küldi AV-n, ami 270k xp-t adott.
Asszem, amíg tart az évfordulós event, az összes 110-es altomat felhúzom ezzel a módszerrel. Ha nagyon szemtelen leszek, akkor úgy csinálom, mint Plata, végig afkolom a meccseket. (mondjuk egy vérbeli szerepjátékostól ez már nagyon távol áll, de ez van). -
Semin
őstag
válasz
Lacee1986 #89403 üzenetére
"Nincs a ferallal semmi baj, csak tudni kell vele játszani. "
Ezt ki tudod kicsit fejteni?@Más:
Jelenleg 120-as Balance-om van. Lassú lövések, nagy cast time-ok, bár bika sebzés.
Persze király 2km-ről lövöldözni, de valahogy lassú és nehézkes.
(ezt csak én érzem így) Elvileg PVE-ben top5-ben van. PVP-ben ötletem sincs.Utoljára Legionban játszottam Feral duduval, és akkor nagyon-nagyon adta.
Most úgy halottam nem az igazi, ezért kérdeztem rá. -
Ideg
aktív tag
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lacee1986 #88993 üzenetére
Az amúgy gáz?
Puggal voltam Startholme living részén. Ott esik a BiS chest tailoring receptje papnak. Igazából csak amiatt szoktam Strat groupot szervezni. Legutóbb ki is esett és needeltem. A DPSek greedelték és passzoltak (nem volt más pap), de a warri tank írta hogy boe a recept és ráneedelt ő is.
Én szemszögemből ő volt a szemét, mert én csak amiatt járok oda és annyira nem gyakori a cucc. Végülis én voltam akkor a k***ög a need miatt?
(Szerencsére én nyertem.) -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Lacee1986 #88100 üzenetére
Azért az durva. Nem lehet hogy exploit volt benne? Attól hogy modernizált talentrendszer van, még gear kellene hozzá. Fire res gear, amihez kell recept, plusz maxos crafterek, mindnek Thorium repu, amihez kell rengeteg rare drop a Blackrock-os instákból, plusz alapanyag. Meg persze komoly mennyiségű epic is, hogy ellensúlyozza a gyengébb fire res geart.
-
Razzul
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest