- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Redcaster #102484 üzenetére
Légióban játszottam először monk karival,akkor is csak azért mert már minden féle karim volt,csak az nem.
De a légióban iszonyú szórakoztató és könnyű volt a híler monk,egyes híl képességei futás közben is aktívak maradtak,rányomtad tankra és aktív maradt jó ideig,az a baj azóta nem is játszottam híler monk-al mert nagyon vacak lett a légióshoz képest,így a képességeire sem emlékszem.
De amíg megvolt az artifact fegyvere nagyon szerettem. -
Telda
addikt
válasz
Redcaster #98651 üzenetére
Szia!
Ha magyarokkal szeretnél játszani, akkor alliance oldalon arathor.
Bár közel sincs már annyi magyar mint korábban volt, illetve eléggé felhígult a társaság.
Ha horda oldalon akkor ragnaros, bár ahhoz külön gyomor kell, a színvonal valahol 2008 környékén ragadt.
Ha nem feltétel a magyar társaság, akkor alli silvermoon, horda draenor vagy kazzak.
Illetve nem írtad hogy milyen céljaid vannak. Hogy raidelni, mythic+ szeretnél vagy csak úgy ellenni. -
MegalodonS
őstag
válasz
Redcaster #92749 üzenetére
Driver??Win ujratelepitese??
Mondjuk en direkt az alapot vettem meg,nekem nem er tobbet az elobbiek min deluxe voltak, de mar nem er annyit nekem!!Ami nem ajanlott,kiveve ha van + par ismerosod es az egyik tank!!!
Fate vagy storyline?? haaat en masodikra a ''FATE'' lehetoseget valasztottam es iszonyatosan lassu, a dungeon 30min + varakozasi idovel,szerintem nem eri megAnnyi szerencsem van hogy a BM huntival azert haladok
Szep darab
es elolvastad mar??
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Redcaster #82808 üzenetére
Szerintem a pala a legegyszerűbb most. A DK sem nehéz, de azzal két resource-ra kell figyelni (rúnák és runic power) és gazdálkodni velük + a különböző cooldownok. Palának meg minden cooldown függő, még a manája sem tényező. Flash heal az egyedüli spell ami zabálja de azt tankolás közben nem castolod.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Redcaster #82141 üzenetére
Szerverek közt úgy tudsz pénzt átvinni, hogy egyiken veszel peteket AH-ból (lehetőleg olyat amit sokan vesznek a célszerveren), megtanulod őket, másik szerveren lévő karaktereddel beketrecezed őket, és berakod ottani AH-ba, és reménykedsz hogy megveszik
Ha ügyes vagy és/vagy ráérsz akkor akár még több pénzed is lehet így, mint volt.
-
Arnold2
őstag
válasz
Redcaster #81512 üzenetére
Nna kérem szépen, így kell horda imázs filmet építeni.
Érzésem szerint Saurfangból lesz a következő warchief, Sylvi meg remélem megy Garrosh 2.0-ba.
ICC-ben is korrekt volt az öreg, Malfuriont sem ölte meg.
Ahogy többen írtátok ez kellene, hogy legyen az igazi hordás szellem (meg talán anno amit Vo'Jin képviselt volna). Mert így hiába mondják, hogy a horda nem rossz, de Garrosh, Sylvanas és a WoD vezérkarának nagy része után, nem tudom ki hiszi el ezt nekik. -
nesh_019
senior tag
válasz
Redcaster #81094 üzenetére
hát igen, de akkor is nagyon unalmas folyamatosan farmolni hétről hétre a ilevelért... nagyon monoton tud lenni.
Achik nem érdekelnek, akkor inkább megyek PVPni.Nektek melyik class a kedvencetek?
Nekem most van hunterem és demon hunterem 110-esen aránylag jó ilevelel, ezek nagyon bejönnek, de később szeretnék egy fullos mágust és palát is, amugy van még egy 100 shaman és DK-m is, de azokra sajna nincs időm. Sokszor nehéz a választás.
BFAban a hunterrel fogom folytatni, és lehet mellé egy mágusssal, a DH-val még nem tudom hogy mi lesz.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Redcaster #72425 üzenetére
A szogletes fordulas nagyon sok jatekos sajatja. Siman lehet, hogy multibox (0 kiosztott damage eseten nincs jol beallitva), avagy egyik karakter boostolja a masikat, a masik follow-ra van allitva.
Nem akarok okoskodni, de ennyibol meg nem feltetlen botok.
Mondjuk a forumokon megint eleg sok post szuletik a honorbuddy miatt.
-
warcat
veterán
válasz
Redcaster #70630 üzenetére
Igen ez normális,hogy ennyire nő az igény lvl 12v 13? artifact felett.
Csak úgy lehet majd az iramot tartani,hogy 4v 5 naponta elkészül egy-egy artifact knowledge fejlesztési szint,ezek folyamatosan összeadódnak és szorzóként funkcionál a frissen szerzett artifact powerre,tahát majd több ezer pontokat lehet szerezni pl egy world questért a mostani 2xx helyett -
J o e
tag
válasz
Redcaster #69978 üzenetére
Gratula mindkettőhöz, lehet a játék így jutalmazott amiért visszatértél
Mondjuk én a helyedben ma egy lottót még feladnék, mert ugye 3 a magyar igazság
Tegnap én is kipróbáltam ezt a Stage 1-2 utána resetes fejlődést és tényleg elképesztő gyors. Crossroadsnál ráadásul lehet trükközni, úgy vagy kint az invázióban hogy végig rested lehetsz, max annyira kell kimozdulni az innkeeper mellől, amíg megütöd egyszer a démonokat
-
törölt tag
válasz
Redcaster #69858 üzenetére
Jo valasztas. Valtozatos Class nagyon es szorakoztato is.
(#69857) .LnB:
Szerintem most mindenki inkabb a szintezessel van elfoglalva
Pont a napokban huztam fel a regi rugomat. Invazios dolog nelkul nem mostanaban huztam volna fel.
De igy meg felrantok egy Monk-ot is mert az a Beta-ban elegge bejott. -
DrGonzo22
őstag
válasz
Redcaster #65860 üzenetére
Nagyon class/spec/boss-függő, a raid összetételét is fontos figyelembe venni. Azt is érdemes észben tartani, hogyha még progress szakaszban vagytok, akkor könnyen lehet, hogy nem a legmagasabb overall dps-t adó build a legjobb, hanem az, amelyik a wipe-okat okozó problémá(ka)t tudja orvosolni.
Én egyébként szoktam váltogatni mind buildet, mind speccet már csak olyan alapon is, hogy változatosabbak legyenek a dolgok, illetve, azért is, hogy egyiket se hanyagoljam el.
-
Redcaster
őstag
válasz
Redcaster #65811 üzenetére
Nos a Pawn addon mindent kiír ami nekem kell, nagyon bejön. Megnéztem az askmrrobotot.is, de elrettentett a kezelőfelülete, talán majd máskor több időt szánok arra hogy kiismerjem
Mostmár csak egy HFC-t raidelő guildet kell találnom
Btw, ha valaki tud olyan magyar guildet, ahol lenne helye egy 700ilvl-es SH priestnek, kérem írjon pü-t
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Redcaster #65804 üzenetére
Simcraft ezeknél sokkal megbízhatóbb info-t fog adni, úgy is, ha hagysz mindent alapon. Van a weblapjukon simán kicsomagolós verzió is, telepíteni sem kell. Beöltöd a karaktert armory-ról, majd kapsz egy értéket, ezután, ha tudod az item kódját, akkor simán átírod és úgy simmelsz újra, ha nem, akkor belogolsz, felveszed a másikat, újratöltöd armoryról, majd sim. Rengeteg beállítási lehetőség van, nagyon alap szinten tudom csak én is használni, trinketet választani nagyon hasznos, de enchantra, gemre is remek. Mondjuk kidobnak egy gemslotos itemet, 3-5k egy gem, nem árt előbb megnézni, hogy melyik stattal a legjobb - főleg akkor ha már a main 2nd overcappelve van stb.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Redcaster #63389 üzenetére
Én biztos, hogy nem húznék fel a 0-ról egy karaktert, ha ott a 100-as igen jó gearben. Annyira leegyszerűsítettek már mindent, végigfutod az icy-veinsen a spell priority-t, mik a pánik gombok, stb. és el is sajátítottad a dolgot. Nem éri meg azt a, nem tudom, 48-72 órát, amit szintezéssel töltenél egyáltalán. Persze ha úgy éreznéd csak biztosnak a dolgot, és nem sürgős, miért ne. De akkor meg inkább a sámánt választanám, a priest meg maradnak tartaléknak. Illetve ha jól értettem monkod is van?
Esetleg próbáld ki először BG-n a healelést, ott a sok ember között fel se tűnik, miközben kísérletezel a spellekkel. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Redcaster #63376 üzenetére
Világ életemben a priestre esküdtem. A monk kivételével mindent próbáltam, igaz rendes raidet a priesten kívül csak sámánnal healeltem, a többivel max. pugban, de inkább LFR-ben jártam csak gyógyítani, így túl nagy tapasztalatom nincs összehasonlítani őket komolyabb szinten. Plusz csak most jöttem vissza bő egy év után, így a jelenlegi helyzettel egyáltalán nem vagyok tisztában. Szóval ez nálam csak egyéni preferencia, illetve a priest classhoz a legerősebb a kötődésem, mert azzal kezdtem a játékot annak idején.
Talán annyiból lehet jobb, hogy két külön healer specializációja van, így ha az egyik nem jön be vagy épp alul teljesít, elő tudod venni a másikat, és nem egy komplett karaktert kell felhúznod, gearelned. Persze ha rendelkezésedre állnak a karakterek, csak épp át kell őket specelni, akkor ez sem döntő érv. Atonement healelés fun (biztos működik még), Leap of Faith fun. Nagyjából ennyi. -
flashpointer
őstag
válasz
Redcaster #62810 üzenetére
erre gondoltam Virtual Reality formátum nélkül klasszikus monitorra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged