-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
Jack Oneill #95376 üzenetére
-
Ghoosty
őstag
válasz
Jack Oneill #95256 üzenetére
Wowhead guide szerint Necrolod vagy Night fae. Ha raidelsz, akkor ugyanolyan jó a Kyrian is. Szóval úgy néz ki Shadow papnál elég jó lett a balance. Még Ventyr-re is azt írják 'decent'.
Bár nem néztem utána pontosan, de 9.1-ben jár egy ingyen váltás, bár lehet hogy csak a régieknek. Ha kell érdemes rákeresni.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #95258 üzenetére
Nekem az a mainem és Necrolord-ot választottam.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95258 üzenetére
Lehet, némi veszteséggel. Visszaváltani meg még nehezebb.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95256 üzenetére
Night fae-t mondanám, de biztos vannak nálam hozzáértőbbek.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95254 üzenetére
Még véletlenül se írd le a kasztodat.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #95232 üzenetére
Nem teljesen megfagy a játék nem dc. Csak alt f4el tudok kilépni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Jack Oneill #95207 üzenetére
Igen. Lehet hogy a borbelynal jon elo az az interface, amin latod ezt is aktivalva, de pontosan nem tudom, mert most nem jatszok.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Jack Oneill #95201 üzenetére
Kozmetikai glyph. Pont azt teszi amit lattal is, vagyis a shadowform grafikai effektjet csokkenti.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Jack Oneill #95189 üzenetére
Igen, talan ezzel jatszik. Amit eddig lattam belole, pont olyan mint sok mas korabbi MMO. Gondolom sok mindenen javitanak mire piacra dobjak, de azt latni hogy ez is csak egy a szines, steril grafikas MMO-k kozul.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Jack Oneill #95177 üzenetére
Van hozzá macro is, de szerintem nem lesz 2 gyüjtögetős prof-om(mining+herba a problémás, a skinning-et a track nem érint), az lesz a legegyszerűbb.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #95177 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
Jack Oneill #95174 üzenetére
Igen, de csak az egyiket jelöli, ami be van állítva tracking-be és mind2 gyüjtögető prof-ot ugyanabba a trackingbe tudod beállítani és egyszerre csak egyet lehet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #95143 üzenetére
Problema megoldva! Megosztom veletek is, ha valaki ilyen cipoben jar.
Disconnect problema az USB ethernet adapter miatt volt, ahogy a Blizzard írta. 24 oraja nincs disconnectem, tobbszori ki be lepessel UTP kozvetken a gépbe csatlakoztatva.
A masik problema, ami volt, hogy belepeskor az interface beallitasok torlodtek. Na ez is megoldva. A wow mappaba nem volt rendszergazdai jogom, igy vendegkent irtam bele az informaciokat. Ne kerdezzetek miert, fingom sincs, de teljes jogot adtam a win fioknak. -
dbzmonty
tag
válasz
Jack Oneill #95145 üzenetére
Ma délelőtt nálam is volt 2 disconnect ami máskor sosem.
-
Willie
őstag
válasz
Jack Oneill #95143 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint simán lehetséges, hasonló sztorim van ~15-20 évvel ezelőttről.
Az egyik alaplapomon az ethernet csatlakozónak látszólag semmi baja nem volt, viszont néha csak úgy megszakadt az internet.
Nem mindig csinálta, csak ritkán, éppen ezért sok bosszúságot és fejtörést okozott, mire meglett a hiba oka. Rengeteg mindent kipróbáltam. Teljes rendszer újratelepítés, driver frissítés, új UTP kábel, újra lett krimpelve a kábel stb.
Aztán nagy nehezen meglett a hiba oka. Az elektromos hálózaton szedett össze valami zajt, amitől megszakadt az internet, pl egy villanykapcsolásra. Mivel nem minden villanykapcsolásra csinálta, ezért nehéz volt rájönni, hogy ez a hiba oka.
Semmi nem segített, csak egy PCI csatolású hálózatikártya és az alaplapi letiltása. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95119 üzenetére
ElvUI, ahogy látom.
Jó helyre másolod? Engedélyezed az addonoknál? -
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #95096 üzenetére
Nekem anno a GW 2-nél voltak olyan gondjaim hogy egyszerűen nem indult el a kliens sem kb 2-3 óra beszélgetés és e-mailezés volt a staffal mire rájöttünk mi a baj. De legalább rendesek voltak és segítettek.
-
malacka87
őstag
válasz
Jack Oneill #95091 üzenetére
Na meg is van a bibi. Msi fps mutató dobált ki. Wow ezt nagyon nem szereti. Nálam is ezt csinálta.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95087 üzenetére
Már kijött pár napja, ne várj.
És igen, DX12 a jobb. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95085 üzenetére
Vibrálás alatt ha bizonyos tárgyak villogását érted, akkor azt a legújabb driver javítja.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #95079 üzenetére
Én dx12be játszom de nekem van hozzá kártyám nem hinném hogy bármi köze lenne a dx11 vagy 12be futtatod a játékot ha csak nem olyan vga-d van ami nem bírja de akkor csak képregény lenne nem pedig néha dc-k .
-
Skyhunter
őstag
válasz
Jack Oneill #95079 üzenetére
Raidbe ne kezdj.
Windows mikor volt utoljára telepítve, illesztőprogramok frissek? -
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #95076 üzenetére
Esetleg lehet hogy nem ez lesz a gond de az ipv-6 be van kapcsolva? Ha igen kapcsold ki lehet csak annyi a baja nekem annó volt ilyen gondom de amint kikapcsoltam jó lett.
-
OgreImre
senior tag
válasz
Jack Oneill #95076 üzenetére
próbáld meg a játékon belül (addonok nélkül) a support menüből a stuck character request/reset, vagy valami hasonló szolgáltatást kérni.
Nekem is volt ilyen régebben még az SL elején, WOW(51900319) hibakód. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95073 üzenetére
Ezt írtam. Nem kell alárakni. Aki utoljára tette be, azé megy ki elöször. Ergó, ha aláraksz, magadat rövidíted meg.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #95070 üzenetére
Most már egyszerűbb addon nélkül is. Csak rányomsz a cuccra, beállítja az aktuális legalacsonyabb árat (aki utoljára rakja be, azé kel el elöször, nem kell egymás alá pakolgatni) és már kész is.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Jack Oneill #95068 üzenetére
Nekem attol fagyott a jatek, meg 2-3 fps-em volt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #95067 üzenetére
Na az első addon felrakása után dobott ki, ez lesz a ludas TSM (Trade Skill Master)
-
Skyhunter
őstag
válasz
Jack Oneill #95065 üzenetére
Nálam is így van. Rendszer ssd-n a battlenet app. Játék másik ssd "vinyón." Nemrég a "Wot" -tal jártam úgy, mint te. Modok le, de csak nem akart menni. Leszedtem az egészet, a launcher-rel egyetemben, majd friss telepítés, és voilá'. Lehet valami eldugott registryben van zavar a zűrben.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Jack Oneill #95061 üzenetére
Szedd le a játékot, battlenet appot is, reinstall mindet.
-
BeZol
őstag
válasz
Jack Oneill #82806 üzenetére
Igen, lehet varialni, igy kicsit valtozatosabb a jatekstilusa, viszont nem ezek a legjobb talentok dungeonozni es raidelni.
Mindig megvan h mik a legjobb talentok, es amikor kijonnek az uj raid setek, akkor altalaban mindig ugy alakul a setbonusz minden egyes raidet kovetoen, h ne az addig hasznalatos talenteken legyel. Kis szerencsevel idovel lehet az lesz a legjobb talent amit beraktal, de most a 2x mindblast, dmg bonus x%hp alatt vagy misery ittott, es shadow word death v aoe sebzes, ill a vege egyelore fixen mindbender es dark ascension. Egyik hc fighton mar van is egy 97%-os logom
A dotjaink 20%-os buffja sztem erezhetoen javitott a dps szamokon, mar nem kell lejjebb gorgetnem h lassam magam
Elso mythic bossra eros kozepmezony lettunk, mother viszont siralmasnak nez ki, es eselyes h a tovabbiakban csak utolso 2 bosson leszunk dpsugyileg hasznalhatoak, de a mechanikaban nem lesz sok reszunk ezert necces a bejutas. 6. bosson kellhetunk majd, aztan meglatjuk. -
miqlas
őstag
válasz
Jack Oneill #82670 üzenetére
... szereted, ha mindenhol szõrös
-
persil
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82650 üzenetére
Imadom a wowot tenyleg, de ezt a cikket mar nekem volt ciki vegigolvasni
Illetve a videoban erdemes megfigyelni, hogy fent a hegyen mit ir az egyik szovetseges jatekos... -
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82650 üzenetére
Mint valami híradós riport... " A helyzet katasztrofális volt."
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #82618 üzenetére
Van erre mód hogy "tört" stacket is postol de azt akkor be kell állítani ugyan úgy.
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #82615 üzenetére
nem baj ha a 200-as stack méret is ott van viszont fontos hogy milyen sorrendben vannak beállítva az operationsnél.
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #82615 üzenetére
drága cuccoknál felesleges a 200-as stack. Én addonnal vásárolok nekem mindegy hogy milyen stackben van bent. az 1-eseket is ugyanúgy kiszedi mint a 200-ast.
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #82613 üzenetére
Milyen időre van beállítva az aukcióid hossza? 12h 24h 48h?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82608 üzenetére
Minden material (Skinning, Herbalism, Mining, stb.) mehet 200-as csomagokban, Anchor Weedet én praktikussági okokból rakom 50-be: 30 kell a legtöbb crafthoz
-
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82608 üzenetére
Én csak azt tudom mondani minden az eladni kívánt termék árától függ.
Olcsó --> Mehet nagyobb vagy közepes stackekbe
Drága --> Közepes vagy kisebb stackekDe ha eddig is mindig megvették a cuccaidat nincs okod változtatni
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82605 üzenetére
Felraktam Anchor Weedet 50-es csomagban, pár golddal drágábban, mint amennyi a legolcsóbb volt darabja. Hát nem megvették?
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #82592 üzenetére
Igen, ebből szedtem össze 3 havi gametime árát az elmúlt 1 hétben. Mondjuk nem állnék neki farmolni. Inkább csak az AH-val játszottam
-
szaszab
aktív tag
válasz
Jack Oneill #82555 üzenetére
Hmmmm. Na, ti aztán tudjátok, hogy zavarjátok össze az ember fiát.
Így, hogy valaki azt írja, simán, mások pedig azt, hogy necces... Majd meglátjuk.
MoP-ig ismerem a kontenteket. (A nagyon sokat szidott T betűsről jövök át eredetire.) Szóval 90-es szintig valószínűleg javarészt kiismerem majd magam. Utána kezdődik a móka.
De azért jó volna, ha pl a herba + mining kombóval össze tudnék már kis szinten is hozni egy hónap game time-ra valót. Azért írom, hogy kis szinten, mert heti 3x3 óránál többet nem nagyon fogok tudni ráfordítani.
Egyelőre BoA kieget nem is veszem még meg, amíg nincs 110-es karakterem. Ha jól olvastam, nem származik ebből semmi hátrányom.
-
vvega30
senior tag
válasz
Jack Oneill #82568 üzenetére
Jó az a vállas, de az utolsó pillanatban beugró róka az honnanvan?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jól néz ki, egyedül a zöld öv lóg ki a sok kékből. 3 hónap alatt sok kalandon van túl? Akkor mennyi lesz még?
-
Skyhunter
őstag
válasz
Tényleg szép a tmogod. Van armory linked?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Gratula
Szép T-mog.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82564 üzenetére
Igen paráztam én is hogy majd hogy megy, de eddig le kalappal. De igaz a raid lesz majd a vízválasztó.
Ott az se bánom ha min grafon csak menjen normálisan. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy ennyire sok pénzt gatheringgel mindig csak a kieg elején lehet összeszedni. Később szépen esni fognak az alapanyagárak.
-
Roland861010
veterán
válasz
Jó az!
Ami engem idegel hogy snipert nem lehet át állítani más beállításra! -
szaszab
aktív tag
válasz
Jack Oneill #82550 üzenetére
Szintezés közben össze tud jönni egy havi game time-ra a gold (ha nulláról indulok)?
-
Redcaster
őstag
válasz
Jack Oneill #82550 üzenetére
Láttam Te is mostanában tanultad ki a TSM-et. Kinek a guide-ját nézted/olvastad?
-
Balcsix
senior tag
válasz
Jack Oneill #82548 üzenetére
Rendben, köszi, akkor felveszem már most őket, hogy addig is gyűljön egy kis pénz, amíg nem vagyok 120...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #82520 üzenetére
Bar ezzel nekem ilyen tempoban 2 het alatt 210 ezer arany lesz. 1 karival kezdokent az nem rossz.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #82477 üzenetére
Én is vettem kettőt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82467 üzenetére
De, de a high még közel sem a maximum.
-
persil
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82465 üzenetére
SSAO-t meg sunshaft-ot egyel lejjebb veszed, az kb átlag 5 fps, helyzettől függően és nincs az az isten, aki megmondja a különbséget látványra.
Csúszkákat is lejjebb húzhatod picit, nem fogod észrevenni a különbséget, csak abban, hogy nyersz pár fps-t.
Anizotróp szűrésnek meg 2x-esen kb semmi értelme egyrészt, mintha be sem lenne kapcsolva, másfelől meg a legócskább vga-n sem jelent semmiféle teljesítmény csökkenést, szóval halálos nyugalommal húzd fel 16-ra, úgy legalább észre is veszed, hogy be van kapcsolva
És....shadow high alatt szerintem botrány -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #82396 üzenetére
Hogy? Tegnap este vettem meg 188k-ért. Valami bug volt vagy mi?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82182 üzenetére
Köszi! Hétvégén szánok rá egy kis időt, és megnézem!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82174 üzenetére
Mondjuk ha én azt szeretném hogy amik esnek különböző zöld cuccok (cloth vállas, leather cipő, egykezes mace) ezeket megadom hogy alapjáraton rakd be 199 goldért, ezt meg lehet oldani vele?
-
malacka87
őstag
válasz
Jack Oneill #82172 üzenetére
Automatikusan bepakol mindent magától. Valamit rosszul csináltál. Ottvan elől hogy 5stack/20item pl vagy 1000stack/1 item. Elég régóta használnom és eddig egyszer sem tévedett árazásban.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82170 üzenetére
Hát én erre az Auctionatort használom, de ez kicsit komolyabbnak tűnik
Lehet megnézem majd ezt is(Mióta megszűnt az androidos progi nem AH-zok annyit pedig sokat szedtem össze anno)
Köszi az infót! -
Csokishurka
őstag
válasz
Jack Oneill #82168 üzenetére
El tudnád mondani röviden mi is ez pontosan?
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #82165 üzenetére
Akkor miért nem állítod be?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #82164 üzenetére
A 20.perctől azt mondja, ez fontos beállítás.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Jack Oneill #82038 üzenetére
"Ez a baj a ezzel a jatekkal, hogy az embernek bele kell olnie az idejet, hogy kifizetodo legyen."
Azért ezt vitatnám. A havidíj áráért mondjuk megnézel 2 mozifilmet. Szóval ha havonta csak 4 órát játszol, már akkor pénzednél vagyno more
Milyen "Final Fantasy online"-ra gondolsz? A XIV-nek ugyanannyi a havidíja, mint a WoW-nak. -
HoaryFox
őstag
válasz
Én annó a T-betűs magyar szerveren kezdtem, amióta áttértem eredetire, soha nem sajnálom ezt a kis pénzmennyiséget, bármennyi órát is öljek bele
-
no more
veterán
válasz
Játszhatsz végül is EA játékokkal is, ahol minden pálya külön DLC legalább 4 ezerért. Vagy Final Fantasy online 10 rongy/hó (ez mondjuk beteg).
Persze, én azt is megértem, ha valakinek sok... Szomorú az itthoni helyzet nagyon, ebből is látszik.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Jack Oneill #82029 üzenetére
~4 ezer forint havonta? Kb. 5 munkaórámba kerül megkeresni ezt a pénzt, én nem 5 órát teszek bele a játékba havonta
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #82029 üzenetére
Szerintem nem sok a havidíj. Más 2-3 nap alatt elcigizi...
Az biztos, hogy rengeteg mindent lehet benne csinálni. Nem véletlen tartják a világ legjobb játékának. És még be sem jöttek a raidek, arénák, stb... Még ennél is több lesz benne!
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #82027 üzenetére
És hogy tetszik Azeroth világa?
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #82025 üzenetére
Igen.
Wotlk óta Ragnaroson. Te hol?
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #82010 üzenetére
Jé, hát itt is találkozunk?
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Jack Oneill #82010 üzenetére
Nekem ezt akkor szokta csinálni ha egyes karikkal a postaládát kinyitom és instant kivág bezárja a játékot is semmi hiba üzenetet nem ír. Csak azért nem értem mert sok karakterem van és csak 1-2 karinál csinálja szóval nem hinném hogy addon gond lenne.....
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Jack Oneill #81930 üzenetére
Nekem a Skada jött be. Detailsel állandóan volt valami bajom, dobálta a hibákat elég sűrűn.
-
KraX
őstag
válasz
Mindkettot hasznaltam, nekem a Details jobban bejon.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Details. Esetleg Skada
-
malacka87
őstag
válasz
Jack Oneill #81769 üzenetére
Nekem 258 a fegyver ha jól emlékszek valamikor 116 környékén dobott betan nagyobb item levelű fegyvert.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Jack Oneill #81769 üzenetére
A te fegyverednél jobb, cseréld le nyudottan, de pl. a huntim 232-es feegyverénél nem jobb ezért én nem cserélem, egyébként 105-ös szintig huztam a beta-ban és addig nem esett jobb fegyver
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Jack Oneill #81767 üzenetére
"Normal-HC Antorus szintű artifact fegyver"-ed van? Ha nem, vagy nem érted a kérdést, akkor semmiben
-
Redcaster
őstag
válasz
Jack Oneill #81762 üzenetére
Persze, mindegyik jobb mint az Artifact fegyver...
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
Jack Oneill #81762 üzenetére
Így ahogy mondod.
Ha már itt tartunk: az artifact fegyvereket lesz lehetőség eldobni?
-
pckownz
őstag
válasz
Jack Oneill #81750 üzenetére
Class trial, egy rovidke scenario megmutatja a kaszt alapjait. Nem lesz teljes erteku karakter, ahhoz character boost-ot kell ra venned (vagy elhasznalni amit a BfA-hoz kapsz).
-
lakisoft
veterán
válasz
Jack Oneill #81471 üzenetére
Lehet még mindig hozza a pénzt a garrison.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Jack Oneill #81471 üzenetére
Lehet.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #81376 üzenetére
Kb 100-as szinttől van class hall,meg class hall sztori.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #81374 üzenetére
Mert már class hall van.
Class hall ikonra ha jobb kattintást nyomsz előjön a garrison,úgy rémlik. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #81372 üzenetére
Meg tudod, 102-től kapod a másik kettőt.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #81370 üzenetére
Nyugodtan mehetsz 98-tól.
A mobok hozzád igazodnak. -
Redcaster
őstag
válasz
Jack Oneill #81366 üzenetére
Mert 100-on kapod meg az utolsó talentpontot. Onnantól az Artifactodat fejleszted már a karakter helyett.
szerk.:
Na mindenki gyorsabb volt nálam -
Viktor77
titán
válasz
Ezt a Blizztől kérdezd.
120-on is ennyi lesz, nyugi.
-
Plata
félisten
válasz
Mindenkinek az van.
Utolsó talent 100-as szinten van.
Utána már artifact ad skillt,vagyis adott,de már azt sem. -
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #81364 üzenetére
"Mindenki". Aki valaha megvette a játékot, azok mind. Aki vanillával játszott utoljára, az minden kieget megkapott időközben.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #81362 üzenetére
Már írtuk párszor. Mindenki megkapta a Legiont akinek eddig nem volt meg.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Jack Oneill #81353 üzenetére
Itt megtudod nézni, hogy mi hiányzik.
@Plata: Elég szomorú, hogy a 17. karakteredet nem tudod így felhúzni.
Amúgy kb 1-1.5 nap alatt megvan a 100-110.
-
Viktor77
titán
válasz
Jack Oneill #81353 üzenetére
Mit? A Draenor Pathfinder achit, amivel a repülést kapod? Bemész az achikhoz, keresőbe Pathfinder és megnézed.
-
Padlás
senior tag
válasz
Jack Oneill #81316 üzenetére
Megveszed a 30 napot, majd egyből le is mondod az előfizetést.
-
Redcaster
őstag
válasz
Jack Oneill #81281 üzenetére
Semmi ilyen jellegű problémám nincsen. Próbáld meg kikapcsolt addonokkal.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #81236 üzenetére
Wtf es cache mappa torlesevel minden beallitasom torlodik? Minden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged