- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
Skyhunter #103004 üzenetére
A jo eg tudja SoD-ban mit lehet kifarmolni es mit nem. Az egy teljesen kulon szabalyok szerinti jatek, kb olyan mintha tort privat server lenne. Arrol nem is beszelve, hogy ott MC endgame raid, nem pedig olyan hely ahova "leugrunk farmolgatni".
Retailen MC-t tekintve nem valtozott semmi sem.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Skyhunter #102831 üzenetére
Felesleges bottlenecket vizsgalni.
Processzor es a rendszer teljes adatatviteli savszelessege. Hiaba tuningolod a videokartyat, raid kornyezetben nem fog hasznalni. De ne felejtsuk el, hogy 4k alatt jatszol. En csak 2k alatt jatszom, nalam is leesik az fps (persze nem ennyire), pedig a gepem erosebb (mondjuk nincs visszaveve a graf raiden sem)
Re-Szerk: Idovel az effajta rota addonokat el kell hagyni, mert nem fogsz tudni fejlodni, es tudni se fogod adott esetben miert alacsony a dps. (1-1 mob ellen jok, de instance es raid kornyezetben csak hatranyt jelentenek)
-
Obliterátor
tag
-
TBT
addikt
válasz
Skyhunter #102353 üzenetére
Én majd holnap estefele (munka után) kezdem el. Szabadságot ilyen miatt már nem veszek ki, az a családra / egyéb offline dolgokra van.
Volt idő persze a WoW Cata, MoP, WoD, Legion és BfA idején, de ilyen volt nálam a StarCraft 2 Wings of Liberty és a Diablo 3 startja is. Azokban az időkben én is éjfélkor kezdtem (már ha mentek a szerverek) és másnaptól (egy kisebb ideig tartó) szabadság volt. De a BfA óta elég sok minden megváltozott... sokak életében is. -
Healbacsi
őstag
válasz
Skyhunter #102353 üzenetére
En is ejfelkor indulok, de en maradok magam (tobb guildtarsam is ejfelkor indul), megvan a sajat tempom (nem tul gyors, nem tul lassu), a legelejen (exploracio kozben) nem szivesen varok masokra.
Az AA alatt az lesz a celom, hogy main karival a main quest line-t lenyomom, aztan a szakmas karik jonnek (amennyi belefer), oltozkodni boven van ido mire a raidek kinyilnak. -
TheProb
veterán
válasz
Skyhunter #102191 üzenetére
Kecskéd? Szomszéd városból "származom". Melyik guild ez és miért pont Kecskéd?
Btw: Én is solo-ban tolom atm. Múltkor már írtam én is, de én Cata-ban toltam sokat (illetve még régebben még BC-ben törtön). Cata-s időszak alatt én is rengeteget raideltem, progresseltünk. De én ezt már 33 éves fejjel nem tudnám csinálni, hogy heti 3-5 napon az egész estémet erre "basszam el". Nem is köt le már, meg időt sem szánnék rá. Kb 1,5 hónapja jöttem vissza kicsit Remixezni, aztán végül megvettem a TWW-t is és belecsaptam retailba. Igazából megint azt érzem, mint a legutóbbi fellángolásomkor (legion végén/BFA elején), hogy ok, felhúztam a karit maxra, megyek pár LFR-t, meg esetleg pár m+-t és elvész a lelkesedés. Amihez nyilván hozzátesz, hogy soloban tolom és úgy kell vadászni a csapatokat, akik beveszenek mythicezni. De ettől függetlenül csapongó az élmény, mert napizni kurvára utálok, mert ez a napi szintű monotonitás megöl. Aztán ilyenkor szokott jönni, hogy akkor altozzunk. Most az Echoes event alatt gyorsan felrántottam a maradék 3 low level altomat és megint nemtom mit csináljak. Erősen csapongok és félek, hogy ne hogy teljesen kifulladjon a lelkesedés a launch-ig.
Bár az új content biztos érdekes lesz megint egy darabig. Tudom, múltkor megkaptam, hogy ilyen hozzáállással minek játszok... Azért ez ennyire nem fekete-fehér szerintem...
2 kérdés:1. Van esetleg itt olyan guild, közösség, ahova casualként be lehetne csatlakozni? Akár pvp, akár pve szintén ellötyögni?
2. Ha már szóba jött a nosztalgia faktor: Egyfelől kérdezném, hogy nincs-e itt eseleg ex So Far So Good member a cata-s időszakból? (BS-en vagy Ragnán voltunk csordában) Másfelől BC rám még mindig olyan hatással van, hogy csorgó nyállal megyek be Illidant lecsapni, Sunwelles emlékek még mindig szuperek, stb. -
Healbacsi
őstag
válasz
Skyhunter #101391 üzenetére
teljesen mas tinker gemek mukodnek szintezeskor, instaban vagy raidben.. Jelenleg amikor questelek a mobok folyamatosan stun/fearben vannak.. aoe builden vagyok, sok hit->sok proc. Egyebb buildek is mukodnek.
Az endgame megint mas..
40 felett egyre jobban erzodik a statok degressivitasa, igy a mobok nehezebben halnak, es nagyobbakat kapsz.
En azt mondom, hogy valamennyire ez ugyanolyan mint a plunderstorm volt, sok fajta build tud mukodni, ki kell tapasztalni. A kopeny szinthe nagyon sokat befolyasol. Egy lvl 70-esnek mar egy rakas statot biztosit. -
-
Viktor77
titán
-
kicsako
őstag
-
BMS
őstag
-
nonsen5e
veterán
válasz
Skyhunter #97686 üzenetére
Pontosan ez.
Már most nehezebb találni groupokat csúcsidőn kívül pre-80 contentre.
Nagyon úgy tűnik, hogy retailel ellentétben itt sokkal nagyobb többségben vannak a min-maxoló, kieget 3 nap alatt kipörgető, UK normalba is swp/fullbrutal gear alatt mindenkit kickelő játékosok, így a casualoknak nem terem túl sok babér.
Bencus88: Nem is értem miért szedték ki. LK-ban már volt is, és használható is volt. Ez a Questie legalább annyiszor nem mutat egy küldetést, mint ahányszor igen, elég béna...
-
Telda
addikt
válasz
Skyhunter #95432 üzenetére
Régebben mikor rossz volt a szerver, mindig a franciákat szidtuk, hogy bele borult a csiga, szóval elsőre azt mondanám Párizs
.
Igen, Párizs. -
Plata
félisten
válasz
Skyhunter #95371 üzenetére
Nekem valszeg a necromancer váltja a wow-ot.
WoW helyett inkább diablo 2 ressurrected fog jönni és hát igen,mindig necro volt a kedvencem.Kentaur az inkáb hordába való.Alliba meg a murlock.#95370dbzmonty
Köszi az infót,nem tudtam.
A repülésen kívül nem csináltam semmit az új peccsből.
Kivárok a 9.2 vagy 9.3 esetleg a 10.0-ig. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Skyhunter #95080 üzenetére
ja raidbe én nem megyek szerintem, nem nekem való. Viszont a dungeon az nagyon tetszik. Na de ha abból kidob majd, az sem jó, bár eddig még onnan nem dobott ki.
A rendszer akkor lett újrahúzva, amikor a 2db ssd-t vettem, kb 1 éve. Videokari driver a legfrissebb, a többi illesztőprogramhoz nem nyúltam (max a win10). -
-
Viktor77
titán
válasz
Skyhunter #95041 üzenetére
200-as geart lehet majd kapni a kortiai vendornál friendlyn, amit 233-ig húzhatsz egy másik vendornál. Az ehhez való cuccot kapod questekből, rare-ekból, treasure-ből.
Illetve, ezekből kapsz ízelitőt a bevezető q-k alatt is, van pl. nyaklánc (treasure-ben) ami egyből 4/6-ra van húzva (220-as).
Az új legóhoz másfajta cucc kell. Soul cinder (ebből is kapsz a q-k alatt) Torghastból, illetve kell korthiai kristály is (a craftoláshoz)(ez is esik mindenhonnan, sőt, nem soulbound, ha sok pénzed van, meg is veheted).
Az ajánlott gearhez meg megnézed mennyit dob, levonod belőle a raided erősségét, aztán annyi. Normálon 226-ot fog dobni, az nagy átlagban azt jelenti nálunk pl. hogy 210-215 körül már jöhetnek a népek. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Skyhunter #93385 üzenetére
Vannak elborult anima powerek. En tankkal is toltam mar 25k-t layer 8 es meg csak azt se modhatnam hogy akkor nagyon szerencses voltam a powerekkel. Az elitek kb. 5 secig eltek, az endboss 19 sec alatt fekudt ki. Ezeknek a szamoknak mar csak tavoli kotodese van a gearhez, skillhez.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Skyhunter #93378 üzenetére
Nekem 20 perces Torghast runom meg sosem volt, meg kozelitoleg sem, meg alacsonyabb layeren sem. Tippre nalam egy szarny layer 8 torghast run masfel oras lehet vagy talan meg tobb is.
Ha csak casualban tolja az ember, nem is kell annyi soul ash. En ezert se eroltetem a dolgot. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Skyhunter #93372 üzenetére
Lehet hogy ki kellett volna itt is hagyni a 13. emeletet, ahogy a szallodakban szoktak.
Csak azert kerdeztem, mert ugy irtad, hogy a kapuban instant halal, es ezt ugy is lehet erteni, hogy bug es ugy is, hogy ott mar az elso pack is tul eros volt. Ha nem bug, akkor ebbol meg az is lehet hogy mas classok meg atsetalnak rajta.
Amugy ez Layer 1-en tortent?
-
jmarcell
csendes tag
válasz
Skyhunter #93372 üzenetére
Teljesen röhej ez a 18 szint. Arms warrival a Layer1-en végigmentem 2 óra alatt mondjuk, de a végén a boss simán onehitelt, mondhatom megérte. Mostanában biztos nem megyek még a közelébe sem Torghastnak, de előfizetni sem fogok többet, ha ez így megy majd. Kb. átemelték a Diablo3 legrosszabb részét. Már a 6 szint és keserves volt, de a triplája a semmiért kb.? És még, hogy a sztori vonal is rákényszerít, hogy a 18 szintet végig kell vinni. Az előző heti Torghast sztorin 10 perc alatt át tudtam rohanni, viszonyításként...
Egyébként arénán próbálkozik valaki? Csak nekünk van szerencsénk 3-4 másodperces meccsekhez, vagy másnak is az jut? Egy rugó-fire mage-nél a stunból nem lehet kijönni, már vége a meccsnek. A hunterek nem tudom, hogy hogy de falon át is simán lőnek néha napján, a prot paladin egyenesen a god mode, nem lehet összecsukni, többet healel, mint egy holy. A balance druidról meg inkább nem is szólok semmit... Azt nem értem, hogy miért kellett ilyen irreális sebzéseket és healeket behozni. A cement shámánom is 40%-ról maxra hozza magát egy instant surge-l. Mintha szándékosan "gyorsítottak" volna így a játékon, utoljára wotlk-ban arénáztam, ott lehetett rendes meccseket vívni, vagy dueleket akár.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Skyhunter #93118 üzenetére
A bosson rengeteg mulik.
Nalam a heti baloldali 160 koruli Brewmasterrel 3-asig ment, sot most extra makom volt egy powerrel amit pont a boss elott kaptam, igy ez nem is mervado. Az biztos hogy 4-el kezdtem, de mar az elso teremben lattam, hogy ha tovabbmegyek csak nagyon ovatosan mehetek, ami nem jo jel tankkent, mert ugye dps-em nulla, szoval egy oraba telik mire vegigmegyek, ha nem jo powerek jonnek es a boss talan igy sem megy le. A 171-es hunteremmel a 4 ment, az 5-nel a csigabosst kaptam, amit 5%-ra tudtam csak levinni egy jobb tryon. Akkor mar ugye instant oli a petet es, cc es taunt immun lesz. Kaphattam volna jobb, de rosszabb bosst is mondjuk.
Sok a random tenyezo Torghastban, ami nem a player skilljen mulik.
Roviden, epp csak benezve normal gearben 3-as, hc gearben 4-es, M0-ban 5-os kb, M+/starter raid gearben 6-os kb. limit, de +- 1-2 -es random faktor van class/talent/boss/anima power luck tekinteteben. Jobb playernel ez legalabb 1-el tobb. Kvazi azokat jutalmazzak, akinek van ideje, turelme kivarni a megfelelo csillagallast, vagyis egy olyan runt, ahol idealis a boss es az anima power is.
Amugy anno en azt hittem, hogy a Torghast egy "vegtelen" torony lesz, ahol szintenkent jon reward es addig a szintig mesz, ameddig tudsz, vagy akarsz. Jobb lenne, ha a Soul Ash reward szintenkent jonne, mint igy hogy minden csak az utolso bosson mulik.
-
tPedro_
őstag
válasz
Skyhunter #92572 üzenetére
Tegnap Duskwoodban próbáltam haladni az ICC küldetésekkel, mikor van az a rész, hogy le kell adni a papírokat és meg kell ölni 12 élőhalottat. Na ez az első karakterrel még múlt héten pár percet vett igénybe, most kb 20p volt, mert akkora zombi invázió volt ott mint a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged