- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Directors #43440 üzenetére
Nekem Nvidia GT820 ketyeg a laptopomba.
Tegnap miután frissítettem a drivert, eljátszottam egy factory resetet, egy clean win10 installt, majd visszatettem egy régebbi drivertm mert a legújabbal a boot utáni fél percen belül lehalt a windóz, és csak úgy tudtam bármit is csinálni a géppel, ha a biosban letiltom előtte a GPU-t
Ennyit a legfrissebb driverekről. -
rlazol
veterán
válasz
Directors #41832 üzenetére
Directors: nem WIN8, hanem WN8. A Win8 egy oprendszer...
A WN a "Weighed and Normalized" vagyis "súlyozott és normalizált" rövidítése és arra a folyamatra utal, amellyel a játékos teljesítményét mérő számításokban a statpadderséget, az OP/UP tankokat és egyebeket igyekeznek megfelelően korrigálni. A 8 lényegében verziószám, bár ugye 7 volt az első nyilvánosságra hozott, őszintén szólva nem tudom, miért (fikció: talán az egyik fő szerző nevében lévő 7-esek miatt). Ez volt tehát a WN7, aminek a gyengeségeit igyekeztek a WN8-al kiszűrni, de továbbra is sok ponton támadható, hogy mennyire pontosan adja vissza a játékos teljesítményét. Lényegében egyfajta jobb híján (XP???) használja mindenki ezt.
valóban tapasztalható némi eltérés az egyes oldalak között, de ekkora nem szokott lenni.
ha adsz felhasználónevet, megnézem én mit látok, nem lehet, h nálad az egyik oldal cache-ből töltődik be?
nézd meg azt is, milyen időszakra vonatkozik a kérdéses érték, illetve mi az utolsó figyelembe vett időpont az egyes oldalakon.lacibacsi #41847: még a legjobbaknak sincs joga ilyen magas lóról ilyen epés gúnnyal leszólni azt, aki idejön és kérdez. A magunkhoz hasonló noob vérpistikéknek (mert 1500 alatt semmiképp se számítunk másnak) meg pláne nem.
Lehet élcelődni, de azzal együtt illene segíteni és korrigálni is. Egyikünk se úgy született, hogy tudta, mit jelent.
-
nyunyu
félisten
-
virkir
veterán
válasz
Directors #28660 üzenetére
[Xvm-et az xvm bótból], bár még nincs kint 9.8-as elvileg
[Statmod-ot meg a stat mod bótból] de lásd mint fent még ebből sincs 9.8-as garantált működő -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Directors #25686 üzenetére
Szerintem is jó ötlet az oktatóvideók nézése, illetve itt egy jó magyar(nem nagyarcú) szimpatikus srác akitől szerintem sokat tanulhatsz, illetve ha írsz neki chaten, tuti fog mondjuk nehéz tankkal menni!
(#25678) +SoulRiever
Olyan light focust nyomtunk, hogy megreccsentek a szerverek!
-
Chris0321
veterán
válasz
Directors #25686 üzenetére
Nem hülyeség. Nézz meg pár replayt is, azok is segíthetnek mikor mit érdemes csinálni. Youtubon is vannak fenn jó videók magyarul is. Igyekezz minél többet sebezni, lehetőleg a saját hp-dnak megfelelő mennyiséget és akkor nem lehet gond. Néztem a statodat a sebzéseden látszik, hogy nő csak így tovább.
-
scyllarus
veterán
válasz
Directors #18306 üzenetére
Persze hogy maga telepíti. A módodítást. De előtte akkor is neked kell megcsinálnod, amit írtam. Minden hangmodnál így kell. Mivel (installerrel vagy kézzel) az új hangok a res_mods mappába kerülnek, így a játék az összes hangot ott fogja keresni - de egyik mod sem teszi oda soha az összeset, így ezek hiányoznak neki. Csináld meg, amit írtam és jó lesz.
1. a res\audio mappát másold a res_mods\0.9.3 mappába
2. futtasd a mod installerét
3. játssz.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest