- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Krytec #39356 üzenetére
1.Talán a "csak ilyen 500-1500 wn8as" játékosoknak nincs akkora arca, mint az ilyen "excellent" reroll játékosoknak, amilyen te is vagy.
És most kérek bocsánatot minden régi topiklakótól. Aki ismer valamelyest, az tudja, hogy az iménti hozzászólásom nem nekik szólt.
2. Nem az artyt védtem, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy mekkora parasztság csak azért repoltolni valakit, mert artyban ül. Akkor egy artysta is repoltolhat téged a Bulldogodban, mert a rohadt OP lighttal pikk-pakk kilövöd őt. Vagy repoltoljuk a Maust, mert mi az, hogy nem lehet belőni a páncélját! Vagy a gold-ot köpőket. Tudnám még sorolni, de minek...
Amíg valami a játék része és nem Serb a célpontod, addig ezért repoltolni valakit (szóismétlés következik!) PARASZTSÁG! Szerintem...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Krytec #39324 üzenetére
Hozzászólásod egyben a minősítésed is. Remélem, hogy egyszer összekerülünk egy csatában. Az ellentétes oldalon... Amikor is artryban ülve kicsaphatlak full hp-ról, mint a sz@rt... Akár még reportolhatsz is.
De, hogy ne csak szájkarate legyen, kérdezek is:
Az LTTB-t ki mennyire tartotta meg? Lassan meg lesz az LTWT, de most valahogy nehezen adnék túl a kistesón. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Krytec #30575 üzenetére
Én sajnos mostanság elég gyakran kapok 1000-es vagy nagyobb puszikat artyktól. Én csak azt nem értem ebben, hogy nekem sosem ad be ilyen lövést, csak 300-akat. Igaz csak GW Tiger P-m van, de attól is kaptam már 900-at is többször is.
(#30582) jr1994: Jozef az a skill kiosztás nekem is elég fura!? BIA-t elsőre? Meg tűzoltót, mikor medre jóval hasznosabb skillek is vannak? Nem is emlékszem, hogy gyulladt-e már ki bármikor is a WZ-120-am.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest