- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
kislaszlo83 #37952 üzenetére
Elég az sd is, hd felesleges gyenge gépre.
-
rlazol
veterán
válasz
kislaszlo83 #37908 üzenetére
"Köszi az épületes hozzászólást, de szét tudok rúgni néhány epic/unicum segget laptopon is, csak a 24 colon mégis jobb lenne. Kérlek, ha van ötleted ne fogd vissza magad."
dugd rá a 24"-os monitort a laptopra!
-
emre
veterán
válasz
kislaszlo83 #37911 üzenetére
Türelem, várólistára teszlek.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Nézd meg a log kiterjesztésű fájlokoat a wot könyvtárában, hátha nyomra vezetnek. Elsősorban talán a python.log-ot kellene megnézni, javaslom töröld a fájlt és próbáld meg újra elindítani a játékot. Ha megint elhasal, akkor csak az ahhoz az indításhoz kapcsolódó üzenetek lesznek a log fájlban.
-
emre
veterán
válasz
Olvasd el mi van a python.log utolsó pár sorában.
Különös tekintettel az error kezdetű mondatokra. -
emre
veterán
válasz
kislaszlo83 #37905 üzenetére
Nincs semmi probléma, csak a géped önkritikát gyakarolt.
Menjél nézz inkább tévét. -
fradi81
veterán
válasz
kislaszlo83 #37129 üzenetére
helo
Alacsony grafikára jó lesz az sd is.
-
emre
veterán
válasz
kislaszlo83 #37129 üzenetére
Én inkább az SD kliens-t tolnám full grafikán, mintsem a HD-t döcögve.
De egy próbát megér, esetleg nézz vissza pár replay-t hd kliensen, és figyeld az fps hogyan alakul. -
diegho
nagyúr
válasz
kislaszlo83 #36546 üzenetére
Ha E5400-ra cseréltél, akkor az óriási hiba volt, hiszen az a proci elég kevés a játéknak, sőt mondhatni harmatgyenge. Egy bármilyen S1155-ös procival és hozzá tartozó lappal, valamint egy GTX460-al már tökéletesen játszható a játék és ez fillérekből megvan. Egyik barátom G550-el, 4GB memóriával és HD5750-el játszik és teljesen játszható nála a játék.
-
fradi81
veterán
válasz
kislaszlo83 #36546 üzenetére
cpu-vga terhelést kell nézni és kiderülhet.
-
ako001
aktív tag
válasz
kislaszlo83 #34798 üzenetére
Szia! A höfokok rendben vannak amùgy?Mert a melegedès miatti throting ugyanezt produkàlja.Tudom mert ugyanigy jàrtam,csak èn egy csùcskategoriàs gaming laptoppal:-[
Szoval ha règen voltak àtpasztàzva a vga,cpu,akkor szerintem elöszõr ott keresgèlj. -
PitLee
őstag
válasz
kislaszlo83 #34787 üzenetére
Nem lehet hogy az óra jel kevés, a WoT nagyon szeresse.
Ha pl ép 100% közelin megy az a mag amit használ majd a windows pont ugyan azt szeretné használni akkor az használhatja akinek nagyobb a prioritása és addig a másik progi várakozik.
Feladatkezelő, Teljesítmény fül ezt ott hagyod a háttérben majd lefutsz egy -két csatát, utána elvileg azt látod, hogy a vonal a plafonon volt néha az 1. magnál.
A cél az hogy 100% proci használat max az elején legyen míg betölti a pályát utána a csata közben már ne legyen.(update kereső progik és társaik az alap, hogy egyik sem mehet)- a feladatkezelőben az "Folyamatok" fülnél megkeresed a WoT exe-jét és jobb klikk majd affinitásokat itt kiválaszthatod melyik magon menjen (már nem emlékszem kristálytisztán ,de logikusnak a 2.-tűnik esetleg ha van olyan progi ami a 2.-on s van megapprobálod át pajszerolni az 1.-re de ezt majd meglátod kell e)
- ugyan itt prioritással is próbálkozhatsz a legmagasabbat véletlenül se add !
- van még a WoT Tweaker ami füstöt, fák mozgását, tank felrobbanást, lövés robbanást ... kilehet kapcsolniLegalábbis régen ilyenekkel okoskodtunk, volt xp alá valami progi is (mert amúgy ezt minden wot exe indítás után elkel játszani) ami ezt egy kattintással megcsinálta.
-
Simi37
őstag
válasz
kislaszlo83 #34798 üzenetére
Oké de a 4870nek 1GB vramja volt és amúgy jóval erősebb mint ami most van a gépedben...ja amúgy az E5x00 fel sem tűnt annak is 800 az FSBje. Akkor még jobb E5800 3,2GHz vagy E5700 3GHz az kicsit drágább 3-4k. Szóval nem érdekes hanem logikus h jobban ment
-
Simi37
őstag
válasz
kislaszlo83 #34794 üzenetére
Az E4x00 szériában 800as FSBék vannak érdemes lehet beszerezned egy E4700at az 2,6GHz és 800FSB de PLGA szóval nem 100% hogy támogatja a lapod ezesetben van E4600 ami 2,4GHz 800FSB és "sima" LGA szóval nagy eséllyel a lapod is viszi amúgy gyakoribb is mint az E4700...2-3k használtan annyit megérhet.
-
nyunyu
félisten
válasz
Textura reszletesseget vedd le minimumra.
Maximalis reszletesseghez asszem 1GBs kartya kell, ha nincs annyi, akkor az elso spotolt tanknal nekiall texturat tolteni a vinyorol, es attol all meg par masodpercre a jatek.
Legalabbis miota egy osztasnyit visszavettem rajta, azota nem all neki menet kozben daralni a vinyo a 768MB VRAM miatt.
-
kchryss
veterán
válasz
kislaszlo83 #34792 üzenetére
Sokat mivel az egy szálas teljesítményt igényli a játék. Ez cpu limit lesz szerintem.
-
kchryss
veterán
válasz
kislaszlo83 #34789 üzenetére
Megfigyelhetnéd, hogy milyen seményeknél szaggat be. Lehet hogy valamelyik effekt nem tetszik neki. WotTweakerrel ki lehet kapcsolni még pár dolgot amivel növelheted az fps-t.
-
Simi37
őstag
válasz
Nagyon kevés vram a videókártyán meg a sima ram is. Arra tippelek, hogy valamelyik(szinte 100% hogy a vram) túlcsordul és újra betölt "mindent"... folyamatosan cserélgeti a betöltött részt. Vegyél használtan egy 1GBos vidkártyát azzal már el lesz...nem lehet esetleg hogy túlmelegszik?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kislaszlo83 #21394 üzenetére
Nem egészen így, de a stronghold valami hasonlót valósít meg.
-
PitLee
őstag
válasz
kislaszlo83 #19825 üzenetére
Legközelebb amikor előjön a hiba úgy próbáld a képet készíteni a hiba is szerepeljen rajta.
Vagy ha van róla valamilyen naplófaj akkor onnan is kiírhatod .http://kepkezelo.com/images/i0quk6tw8jiefjaux.jpgEzt benéztem
A WoT újratelepítésnél az AppData mappából is törölted a wargaming.net mappát ?
Vírusod nincs ?Bár más a hiba okozója, de itt firkálgatnak valamit és van egy videó féleség is.
Link
VideoMindezek után CClener-el próbáltál már takarítani a rendszerleíró adatbázist?
Vagy a WoT szupporttal felvenni a kapcsolatot ?
Fórumon szerepel a hiba csak a megoldás nem, általában a szupport oldalra irányítsák őket. -
PitLee
őstag
válasz
kislaszlo83 #19770 üzenetére
(#19774) fsb1000
Na igen azon nekem is megakadt egy pillanatra a szemem, de mivel nem rég kezdtem újra játszani elbizonytalanodtam a verzióval kapcsolatban, a neten keresgélés közben meg el is felejtettem.(#19770) kislaszlo83
9.4-el nyomod ? az update mappát a World of Tanks főkönyvtárában előtte ürítsd ki ha kevés a helyed.
A 9.3-ról-->9.4-re vagy 630MB a patch plusz a telepítéshez is kell még egyszer ennyi hely. -
sebijani1982
senior tag
válasz
Wotlauncher.exe progival indítsd el a programot! Ha kell valamit frissítenie, akkor az megteszi. Sima World of Tanks.exe-vel nem lép verziót a játék.
-
PitLee
őstag
válasz
A C meghajtón van elég szabad helyed ?
A "Vezérlőpult ---Programok és szolgáltatásoknál" vannak ilyen programok telepítve?
Microsoft .NET framework 4.5.1
Microsoft VisualC++ 2013
DirectX
próbáld meg hátha segít.Itt elvileg szerepelnek mi kell Visual C 2008,2010,Net 3.5,4.0...... ezeket is nézd meg fent vannak e. + még megnézheted a gépedet chipset driver, videó kártya driver lehetőleg ne béta legyen,.....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Neked még 0.9.3 verziód van?
Újratelepítés volt?
(előtte mindent törölve) -
PitLee
őstag
válasz
kislaszlo83 #19737 üzenetére
És mit ír, melyik APPlikációd CRASHel ?
Mert az alapján tudnál(unk) elindulni.pl itt egy Nvidia.dll rakoncátlankodik
http://kepkezelo.com/images/gl28qwr0pc9okg2jjqw.jpg -
Flayer
senior tag
válasz
kislaszlo83 #19734 üzenetére
Ahogy megnéztem 1326-os win8-al régen és az új besorolás szerint is zöldnek kéne lennem!
Tehát ezért nem értem a dolgot!A legújabb xvm van leszedve csak én hülye vagyok a szerkesztéséhez nem nagyon akarok belebarmolni most pont jól van beállítva csak ez a szín dolog nem stimmel!
Na de ez legyen a legnagyobb gondom úgy is más zöldnek lát tehát az nem gond,hogy én milyennek látom magam!
De ez az emberi gyarlóság már csak ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest