- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jr1994 #37104 üzenetére
Nem vagyok valami nagy artista, csak a küldetések miatt kezdtem el játszani velük.
Az M44 tetszett, M12 nem nagyon, és az M40/43 sem a szívem csücske, inkább rajta hagytam a stock gunt, mert az pontosabb és gyorsabban tölt mint a nagy..
Elég laposan lőnek, szóval városi környezetben szívás, illetve elég nagy náluk a random faktor.A német vonalon a Pz. Sfl. IVb és a Grille van meg. A IVb nagy fun, a Grille stockként szívás, de elitként, jó legénységgel megbízható, ráadásul nagy ívben lő, így városi pályán sincs teljesen elveszve, inkább a nagy pályákon, mert csak 800 méter körül van a hatótávja.
A Hummel ki van fejlesztve, de még nem vettem meg, várom a leárazást. -
jozefgucci1
addikt
válasz
jr1994 #37104 üzenetére
Szia az ötös az valami borzalom volt nekem is ! Viszont a hatos fullosan az valami iszonyat fun ,de szigorúan csak goldal ! Brutál sebzéseket lehet vele kiosztani és sajna az is előfordul , hogy nem sebez semmit , mert nem üt át ! Hatos CW-n vittem már és szépen tudtam támogatni a csapatot ! A küldetések miatt nem is léptem róla tovább , már nem érdekel az arty ág egyáltalán. Ott a fullos OB261 nem megyek vele hónapok óta valamint szorzózom néha a kilences BC arty-t !
-
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #37104 üzenetére
Amcsi ágon én is csak az M44-nél járok. Az első skill-jük 60% körül van (mentor+mindenféle vegyes skillek). Töltés és célzásgyorsítóval felszerelve. Elég gyorsan tölt, és elfogadhatóan szűkül a célzóköre is. A széles kitéríthetőség hatalmas előny, mert így nagyobb mozgásoknál sem esik szét túlzottan a kör, mint mondjuk a szovjet artykon. Ha az RNG istenei úgy akarják, akkor viszonylag könnyen összejön vele egy 2k sebzéses kör, de amikor lecsavarják a potmétert, akkor még könnyebben összejön akár egy nulla sebzéses csata is. Nekem (mint öreg noob-nak) 680 az átlagsebzésem vele, amivel a SU-14-1 és 3 mögött a harmadik helyen áll sebzésben az általam próbált artyk között. Minden hibája ellenére nem lehetetlen, hogy megtartom hosszabb távra is, de ebben a tier-ben azért nem rossz a SU-8 és az AMX 13 F3 sem... A sor végén álló T92-t tesztszerveren próbáltam csak. Hát... Ha az odab@sz, akkor oda van b@szva... Remélem, hogy karácsonyra meg is lesz (2019 karácsonyra)
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #37104 üzenetére
Akkor fogj meg egy keresztet és csókold meg vagy egy rózsafüzért és morzsolgasd, ugyanis baromira a szerencse fia vagy. Nekem sajnos pont az ellenkezője van, vagyis jó, ha 3-4 csatában normális a leosztás! Esetek többségében betesz az ellenfélhez két pro platoon-t, meg hozzájuk - nehogy kevesen legyenek - még 2-3 kék játékost, hozzánk meg jó ha tesz még 1-2 belőlük. Többségben citrom és narancsokból áll a csapat, néhány zölddel vegyítve. Akkor is ha unalmas!
Amcsi artyk:
Lesznek csaták mikor mindent betalálsz és több one shot-od is lesz, viszont máskor meg hiába szűkülsz be egy tűhegynyire, akkor is mellé lő! Szal nagyon hektikus a dolog. -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #36791 üzenetére
Ez nem is annyira vészes, mi volt itt a gond?
Én legtöbbször olyan sorsolást kapok, hogy az ellenfélnél kék-lila szakaszok - igen több is, nehogy egyedül féljenek, esetleg ne boldoguljanak - nálunk meg rajtam kívül csak citrom és narancs sárgák vagy vérvörösek! Na ott sok esélyünk nem szokott lenni. 1-2 perc után már 10:2 körül van az ellenfélnek.(#36805) meunier: nagyon is használható és jó az E50M vonala! Megkockáztatom, hogy jobb mint a Leo vonal!
(#36809) zolika15: sajnos a kezdeti pár ezer csata nagyon oda tud vágni az e-pénisznek.
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #36525 üzenetére
Rampage mód: Mindenkitől azt hallottam, hogy maszívan veszteséges a dolog szóval nem vagy vele egyedül.
Én a Dominationt próbáltam ki, artyval próbáltam, 3-ból 3x Kareliára rakott. Felmentem oda ahol randomban a bázisok vannak és egész csata alatt senki sem jött oda, még csak fel sem spotoltak a 3-ból egyik csatában sem. Elég jó móka folyamatosan lövöldözni hol az arty ágyújával, hol légicsapással hol arty csapással felváltva
Mivel nem lőttek meg és gyakorlatilag folyamatosan van célpont amit lehet lőni, így a nyertes körökből plusszban jöttem ki, a vesztes is majdnem 0 lett.
Viszont a küldetés rendszerrel lehet valami gubanc. D5 küldetést aktiváltam, lőttem egy rakás lánctalpat, voltak killjeim is és a sima arty lövéssel, spoton nem voltam mégsem adta meg egyszer sem ... -
jagada
addikt
válasz
jr1994 #36475 üzenetére
300m felett biztos hogy nem lövi be semmivel. Sniperkedni nem lehet vele mert egyrészt kancsal a löveg és nagy távolságból mint említettem sokat veszít az átütésből, T7-8-ban kb. semmire sem jó. Ha sokáig várok/bújkálok a csata addigra eldől és vagy nem érek oda sebezni (mivel mindenkit meg is kell kerülnöm, hogy átüthessem), vagy legyalulnak minket mert ezzel nem lehet egy csatát lehozni úgy, mint mondjuk egy VK36.01H-val, vagy cromwellel, esetleg T37-el, igaz ezek nem mind med tankok.
-
jagada
addikt
válasz
jr1994 #36471 üzenetére
Ha jön egy azonos szintű japán heavy még golddal sem lövi be sajnos, mivel nagyobb távolság esetén brutál mód leesik az átütés értéke, szerintem ez a legnagyobb gyengesége, a lövegsüllyedésen túl. Rendszerint +2 tierbe dobál vele a játék, T8-ban meg semmit nem üt át, sokszor még az artykról is pattog. Repeszt én nem is viszek vele csatába, 85mm-es gunnal nem látom sok értelmét, szerintem egy fostalicska ez a tank, alig várom ,hogy túl legyek rajta.
A chaffeet hogy lehet egy medhez hasonlítani?
Firerfly 171/239
Cromwell 145/202 -
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #36182 üzenetére
Ó, pedig pont azon filóztam, milyen jó lesz a P8.8-at megvenni 30%-os akcióban... Sebaj. Gyógyírnek megveszem a Type64-et, jókat írtok róla, meg így végre nem fáj a szívem a T37-ért, lesz hatos lightom.
Karácsonyra meg meghagyom a Panthert.
Nekem is kellene a kredit, most csak CDC-m van, bár prémiummal nagyon jól hoz az is, 3500 sebzés felett már 100k+ kredit a bevétel, de jó lenne még egy ilyen, meg hát legénység, kíváncsiság, etécé... -
Greentea
senior tag
válasz
jr1994 #35996 üzenetére
Ha hátulról vagy oldalról talált volna el, akkor nem lett volna para, de mivel szemből így csak elcsodálkoztam.
Azért na.Elvileg csak páncélozott plusz rajta van + repesz páncél ami elvileg +25% védelmet biztosít a robbanások ellen. (rammelés miatt van persze rajta)
(#35997) rlazol: Ezt jó olvasni! köszi! -
Departed
őstag
válasz
jr1994 #35937 üzenetére
Köszi.
Igen jó cucc egyébként, az artyhoz képest pontos de néha odab@szós ágyújával és leginkább a gyönyörű gunarc-jával. Vicces hogy a küldihez kifejlesztettem az FV207-et is, de T8ban van szinte ugyanilyen de pontatlanabb ágyúja mint a GW Panthernek..akkor meg minek. Max a CGC felé út miatt lehet fontos.
Azt mondod akkor hogy nem is feltétlenül musthave legalább T8 vagy inkább T9 arty a további SPG küldikhez? Amcsi line-on vagyok még T6-nál, angolból megvehetném T8-at, németen is de azokból a gunarc-okból nem kérek ami T8-10-ben van azon a line-on.
Javaslat?
-
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #35858 üzenetére
Köszönöm!
Igyekezem nem túlzásba esni, de van egy olyan ideám, hogy minden arty-s nemzetnél kifejlesztem a legnagyobb vagy legideálisabb löveget.
Ezért most nyilvánosan megszaggatom ruháimat és hamut szórok a fejemre, de továbbra is fogok artyzni.
Azt viszont ígérem, hogy csak a szükséges mértékben művelem ezt az amúgy elítélendő cselekedetet.
Kérek engedélyt lelépni! -
szbalogh
addikt
válasz
jr1994 #35858 üzenetére
"azért a szükségesnél többet te se artyzz"
Nekem már hiányzik
Komolyan mondom kész orgia volt a light-15 szíváshoz képest.
Amióta ezzel próbálkozom egyszer se voltam Malinovkán vagy Prokhorovkán könnyű tankkal... bezzeg ST-I-vel minden második körben szinte.
Meg amióta nagyobbat kellene gyújtani meg kettővel magasabb nehezet kilőni állandóan toptier vagyok. Tegnap már elegem is lett belőle, az ilyen meccsekből egyszerűen kiléptem
Bár valami csoda folytán ma reggel összejött egy Type 4 kill Tigrissel de az E-75-öt lelopták előlemmeunier: igen
-
szbalogh
addikt
válasz
jr1994 #35731 üzenetére
Köszi. Az arty van még meg. A könnyűből a szakaszos 6k szpot és az utolsó. A medesből a gyújtós és az utolsó. A nehézből meg összesen vagy 5 nincs meg.
Épp azt nézem, hogy a nehéztankoson ennyit könnyítettek? Mintha régen a T55-höz kellett volna 14k összesen. Meg a medeknél is 4td-t keleltt talán kilőni most meg csak 4k sebzést bevinni ?
Jah, 14k felett voltam a T55-ért E-100-al. -
Diarmand
senior tag
válasz
jr1994 #35286 üzenetére
Köszönöm!
Így van, nincs BiA. Én nem szeretem a BiÁ-t, mert az a kemény 2,3% amit ad, az kb a nullával egyenlő. Pontosan tudom mit ad hozzá a tankokhoz, mivel anno bementünk tesztszerverre és azonos legénységű tankpárokat teszteltünk, persze az egyiken BiA volt álca helyett. Picurkát gyorsabb lesz a tank kétszáz méteren (max fél tankhossz folyamatosan nyomva a w-t), nüansznyit pontosabb stb... de annyira minimálisak ezek, annyira kicsik, hogy én majdnem értelmetlennek tartom. Ott szoktam felrakni a perksort, ahol már nem látok más értelmes slotsort kirakni semmiből, oda mehet. Pl az E100-amon is fejlődik egy BiA sor, de már negyedik képzettségként. Ventillátort meg végképp hanyagolom szinte mindenről, mivel mindig van más hasznosabb annál. Asszem kizárólag az E100-amon van venti, mert az EGLD-nek nem látom értelmét rajta stabi mellett. Az Obj meg igen, nyitott, de mint láthatod más az oka, amiét nincs BiA.Többek közt ezért sem értem, mikor xyz nagyban javasolja itt, hogy de hát képezd át az első skill sort Testvériségre, mert az milyen jó. Ez biztos valami vicc, csak én nem értem. Full javítás+lámpa, full álca, Sima Utazás+Pillanatkép+Lámpa+Bizt. Elhelyezés+Helyzetfelismerés. Ez három olyan slotsor, ami messze többet ér első sornak (a megfelelő tankokon persze), mint egy rohadt testvériség. De hát nem mindenki akar nyerni
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #34979 üzenetére
Én már a 30.01 D-nél meguntam a dolgot, igaz az még használható, de mérgemben eladtam valamiért, pedig már csak pár ezer xp kellene az említett hetes förmedvényhez. :-D Amint lesz rendes legénységem bele visszaveszem, mert feljebb már jó tankok vannak. (P8.8-at tervezek, legénység+kredit miatt is jó lenne. Tigrincs és RHM vonalra is kellenének legények, korlátozottan arra is jó volna, kihúzni egy skillt legalább.)
-
joergie
őstag
-
woryz
senior tag
válasz
jr1994 #34864 üzenetére
Egy valami (valaki) tehet róla: én.
Már mindegy, már eladtam. Soha többé tier 10-es német tank (legalábbis HT / AT).
Mondjuk amennyire "pontos" a német ágyú, még akár a láncát is találhattam el.
Egyébként nem APCR a prémium lövedéke? Legalábbis a wiki szerint...
(#34867) diegho: Szar is lenne, ha mindenki ugyanúgy játszana, de ami nem megy, azt én inkább nem erőltetem.
Egyébként volt már nekem is jó köröm vele, de az a random miatt lehetett, mert sosem szerettem vele játszani... Régóta megvolt, 200x csatát mentem csak vele, többször tapasztaltam az oldalról lepattanást akár két - három szinttel alacsonyabb tankról is...
-
Tomi0703
addikt
válasz
jr1994 #34678 üzenetére
Szerintem sem. Kb azt fogom utolsónak adni nekik. Így néznek ki most (FCM, 50 100 és 50B legények):
Amúgy meg használd full APCR-rel, akkor nem kell ilyennel törődni.
(#34681) fradi81: Venti, ha van biád. Nem tudom mennyire gyullad a tank, de ha adsz nekik csokit + biaventi egész korrekt lesz a látótáv is.
-
jr1994
addikt
válasz
jr1994 #34647 üzenetére
Nem szóltam. Egymás után két csatában dobtam le a tornyom
Szerk: 9-es 10-es angol heavykre kell biztonságos elhelyezés? Illetve most akciós a skill reset, a BiÁ-t is megkapják majd.
Illetve Borsig lövészre szerintetek adjak mesterlövészt? A biztonságos elhelyezés itt is kérdés, illetve az orosz medekre, illetve az AMX 50-re kell? Ezeknél esedékes most a skill reset nálam.
-
-
Enzolord
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #34056 üzenetére
Hol volt az már....ki emlékszik arra - sajnos ennyire elhúzódott a T28 HTC
Azért köszönömAkkor még várat magára egy kicsit mert nem tudom eldönteni, mibe tegyem a lányzót.
Kérdés ugye, hogy van-e esélyem még egyáltalán arra, hogy szerezzek még hozzá és akkor már legalább 3, mert 4 legénységes a legkevesebb, amiket néztem eddig. Szal ha nem lesz még 3 csajszi hozzá, akkor konkrétan tökmind1 mibe teszem a BIAcsajszi skill-t felejthetem is el.
Amúgy jelenleg a franszia heavy vonalban gondolkodom, mert ott ugye az AMX 50 100-tól már csak 4 lesznek a tankban. Most viszont jelenleg még csak az ARL-nél tartok, ahol meg 5 vannak, van egy töltő is. Most fejlődik a 2. skill a tankon, már majdnem a 3-ba fordulnak.
Kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e ide kérni a csajt - esetleg csajokat - és majd később átképeznem a következő tankokba, ha már a jelenlegin a 3. skill-be fogok lépni hamarosan? -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #33332 üzenetére
Akkor az első, ami ajánlott is. A reset változatokkal akkor ne foglalkozzak!?
Lehet adok egy utolsó lehetőséget az aslain-nak. Megnezegettem, hogy miket tartalmaz és nagyjából venne van minden abból amiket használok. Ha viszont a sajat XVM beállításaimat szeretném megtartani, akkor jól sejtem, hogy az xvm résznél ne jelöljek be semmit?illetve, ha van benne vmi, ami nekem nem volt eddig, de szimpatikus, akkor ha csak azt jelölöm be, akkor rátelepíti az én xvm-re?
-
emre
veterán
-
szbalogh
addikt
válasz
jr1994 #32912 üzenetére
Low HP-s alatt mit értesz? Azt ami pont az átlagsebzésednek megfelelő HP? Akkor pont 50%, hogy a kis HP-val túléli az átütő lövést
Ha az átlag-25%-1 HP-ja van, akkor tuti vége.
A köztes értékekre egy adott értéket kell választani, mert az átlagsebzés és az átlagsebzés-25% közti HP tartományban folyamatosan változik a túlélés esélye. Tehát mondjuk 250 átlagsebzéshez legyen mondjuk 200 HP-s a tank. Honnan szerzel legalább 100 db 200HP-s tankot, hogy elfogadható statisztikai átlagot kapj?
Ezt esetleg úgy lehetne megcsinálni, hogy keresel a játékban olyan tankot, aminek 250 a teljes életereje és csak azt veszed a statisztikába ha full HP-n lőtted meg. Mondjuk BDR-el csak M3 Stuart-ra lősz -
Diarmand
senior tag
válasz
jr1994 #32721 üzenetére
Az lehet, de h1mpi olyan, mintha a tank hibájának akarta volna beállítani, a nulla sebzést. Lásd, hogy gyors/nem gyors tank a T54 mod 1. Pedig közepes tank és ennek megfelelően gyors, minden tierben egyformán az.
Hhmpi én meg nem személyeskedek rejtetten (LOL), ezt bárki más írhatta volna rajtad kívül, maximum tévképzeteid vannak, hogy rád szálltam... ha nem hiszed nézd vissza a hozzászólásaim, hogy biztos neked tartogatom e ezeket. Mert nem bizaEzt meg nem igazán értem: 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat.
Ha rossz a WN8 és/vagy statisztika akkor az a baj (másoknál is nem csak nálad). Még ha fele ennyi WN8-ad lenne, akkor nem lett volna sebzésed se, de így volt annyi amennyi kellett. Nem elég, hogy javul a stat?
-
h1mpi
félisten
válasz
jr1994 #32721 üzenetére
Abban a Tier10-es csatában az alábbi tankok mentek el mellettem, mintha állnék: 2db Batchat, Leopard1, Lorr.
Amúgy Steppes volt a map, ahol sok felé nem tudtam menni csak a med útvonalon. Egy WT elé kinéztem a végén, de egy 800-as puszival köszönte meg és láncolt. Persze van ilyen csata, de ma az összes ilyen instant volt egy izgalmas 10 perces csata se volt. 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat. -
jozefgucci1
addikt
válasz
jr1994 #32434 üzenetére
Köszi az észrevételt ezeket mindenképp gondoltam én is beletenni . A hétvégén próbálom közzétenni amit én megalkottam és lehet majd szerkeszteni . Minden tanácsot , észrevételt szívesen veszek . Azzal nem árulok el titkot , hogy sok infót más oldalakról csipegettem ki ,de a szövegezésen és tartalmon változtattam tehát nem copy past lesz .Úgy gondolom , hogy a mostani Infó kicsit szűkszavú és lehetne egyes dolgokat kicsit részletesebben taglalni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest