- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fody73
tag
Szintén T-71 tankász. Sajnos a végét elb...... (altáztam).
-
fody73
tag
Akkor van itt még egy kép. Csak a mobilosok kedvéért.
Gondoltam megyek még egy utolsó csatát a T71-el, de kiszedtek kb 30mp alatt. Na mondom csak nem hagyom így abba a napot, megyek még egyet a wz-vel. Nem bántam meg.
-
fody73
tag
Csak éjjel játszom, akkor hígabb a paradicsomleves .
Nekem nagyon adja Prokhorovkát.Ezt most kivételesen aktív spottal sikerült összehozni. replays
Este 10 után vagyok, ha ráérsz tolhatjuk. -
fody73
tag
válasz
jozefgucci1 #25203 üzenetére
Szia! vagytok még? Szívesen beállnék 3.-nak ha tudtok segíteni a stugos küldikben. Mikrofonom nincs.
-
fody73
tag
válasz
rlazol #24749 üzenetére
Na ebből már nem biztos, hogy jól jövök ki.
A hozzászólásom leginkább nem ellened irányult, hanem leginkább csak úgy általában a statisztikák ellen.
Tudom hogy kinek szolt a "körberöhögős" mondatod, viszont szerintem nem kellett volna beleírnod az elemzésedbe. Különösen annak fényében,hogy már nem tud rá válaszolni a topikban.
Bocs ha megbántottalak, nem állt szándékomban!
Béke? -
fody73
tag
válasz
rlazol #24725 üzenetére
Nem szeretném becsmérelni a munkádat, de szerintem kb ennyit ér egy statisztika.:
Aki viszont rendszeres 3-3 meg még szélsőségesebb SPG felállásokról papol a fórumon vagy
élőszóban, azt jelen dokumentum alapján nyerítve fogom körberöhögni, hiszen az MM
láthatóan törekszik ennek és az aszimmetrikus felállásnak az elkerülésére.
7. Elhatárolódás
Fontos kijelenteni, hogy ezek a számok azon csatákra alapozódnak, amelyek rlazol-ként
kerültek indításra, a rendelkezésre álló tankokkal. Más időszakban, más besorolású tankokkal,
más Tier megoszlást vizsgálva elképzelhető ettől eltérő eredmény.A szerző 2014. szeptember 1. és 2015. február 1. között a játék során automatikusan rögzített csaták adatait
dolgozta fel a WoT Replay Analyzer (2; WRA) segítségével.
A maradék 2341 csata
heti megoszlását az 1. ábrán mutatjuk be.A vizsgált időszakban kb mennyi csatát játszhattak le összesen?
És ha jól tudom a WoT Replay Analyzer a befejezetlen csatákról nem ír ki adatot. Márpedig amikor engem egy arty vagy bármi más kilő az első percben, már ki is lépek. Tehát nincs róla infó.
Ezek alapján legközelebb ha erre a statisztikára hivatkozol, nyerítve foglak körberöhögni.
Béke!
-
fody73
tag
Azt hittem ezzel sosem lesz meg az ász.
replayMás. T44-re érdemes kifejleszteni a 122-es löveget?
-
fody73
tag
válasz
bluyoo #20838 üzenetére
Kösz.
Wot replay analyser
Már megint lassú voltam. -
fody73
tag
Raktam fel pár replay-t, hogy ne unatkozzatok.
WZ-132, Malinovka, Standard 7200 spot
Jagdpanther II, Highway, Standard Ace
ST-I, Highway, Standard Végre 1 kis csapatmunka
Type 5 Chi-Ri, Arctic Region, Standard Ace vereség 1341xp, 3215dmg
Type 5 Chi-Ri, Serene Coast, Standard Ace Win 1342xp, 3527dmg
Thx MM. Vajon ezt ki nyerte?
Rhm.-Borsig Waffenträger, Ruinberg, Standard -
fody73
tag
-
fody73
tag
válasz
fsb1000 #19968 üzenetére
Köszi! Igyekszem.
Kellett volna még 1000dmg, hogy megdöntsem a rekordom.
A ferdiről nem tudok nyilatkozni, nem szeretem a lassú td-ket. Éppen ezért még a jt-t sem vettem meg, nem szeretek hátul kempelni. Mondjuk most éppen nem tehettem mást.De itt van egy stug replay. Ez kicsit mozgalmasabb volt. A végén egyedül maradtam 4 ellen.
-
fody73
tag
Természetesen döntetlen. A T37 elment artyra vadászni a végén, de persze nem találta.
-
fody73
tag
Végre ezzel is megvan.
A vége elég poénosra sikerült miközben foglaltam a bázist, csak sajnos elfelejtettem újratölteni.
replay -
fody73
tag
Végre ezzel is megvan.
A végén elrontottam. Előbb rá kellett volna mennem a fochra, de ha lett volna még egy perc talán lehozom.
-
fody73
tag
Ilyen leosztást is ritkán látni. Majdnem full nehéz tankok.
Ez meg egy izgalmasra sikerült replay su-122-54-el Tundra térképen. Semmi ász, meg a top gun sem jött össze, de a végén először hoztam a szintemhez képest az elvárhatót, aztán meg átmentem tomatóba
, de azért sikerült lehozni a meccset.
Aztán nem lenyúlni a kempelős helyemet!
Egyébként is csak full camóval szabad oda felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest