- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #27955 üzenetére
Angol ágon nem voltam soha, pont azért éri meg, mert lenne legénység és más nem nagyon érdekel azon az ágon. Orosz meden már rég gondolkoztam, Orosz heavy meg jó lesz az STI és IS4 legényeit húzni. Bár tudom, hogy kevés a legénységi hely bennük, de jobb, mint a semmi
Nemsokára, ahogy a GTA láznak vége lesz (2 napja kezdtem)
újra visszanézek a WoT-ra.
-
Departed
őstag
válasz
Dobi 562 #27833 üzenetére
Szerencsére nekem a Tigris és az AMX M4 45 már zöld WN8asként került a garázsomba, T29, IS, KV3 és IS-2 után. Előbbiekhez már jobban kell a skill, úgy már aprítóművészek, mindkettővel jó WN mellett 61% WR-rel állok. Mondjuk a Tigris maradt csak garázsban közülük, az az őrült DPM és HP pool nagyon jó.
Az 50 100 meg aztán tényleg az egyik legszórakoztatóbb tank, igazi FUN, amiért érdemes elindítani a játékot.
-
jr1994
addikt
válasz
Dobi 562 #27833 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy vannak tankok amikkel egyszerűen szar játszani mert a szintjének leggyengébb tankja. Itt van például az én jelenlegi rémálmom a sturer emil. Lassú, de cserébe papír és a horizontális kitéríthetősége borzalmas. A többi lassú TD-nek (AT-7, de a HTC is) legalább van páncélja és még az AT-n is jobban forog oldalra az ágyú. A többi gyorsabb, rugalmasabb.
Tegnap az volt az utolsó csepp a pohárban amikor a tomato is 6 aki gondolom amúgy is csak repeszt lőtt mindenre, kb célzás nélkül belőtt 200 méterről (siegfried line) bumm -550 hp. X5 az egyetlen reményem a nagy ágyú megszerzéséhez, remélem értelmes szorzókat tudok majd futni. -
szbalogh
addikt
válasz
Dobi 562 #27755 üzenetére
A z utóbbi két napra mindig jutott 1-1 emberke akit sikerült bannolnom
AZ egyik egy IS-volt, keresztbe álltam előtte, bár kikerülhetett volna de inkább 4-et belémlőtt... A másik egy T71 volt, ebbe idegességemben belelőttem
ő meg visszatárazott. Szerencsétlen mikor viszonozta a tüzet páran észrevették a sajátjaink közül és megtorlásként őt kezdték el lövöldözni
-
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562 #27755 üzenetére
engem nagyon rég találtak meg, ez mondjuk összefüggésben lehet azzal, h jobban játszom.
meg azzal is, h aki a játékbeli tevékenysége alapján (megtalál játék közben valamivel, vagy csak szimplán szid mindenkit) ilyenre vetemedhet potenciálisan azt még játék közben tiltólistára teszem. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Dobi 562 #27630 üzenetére
Azért én nem szeretnék "ilyen fasza unicum" lenni.
Ennyit nem ér az 5100 WN8, akkor inkább vagyok jóval átlag alatti.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Dobi 562 #27544 üzenetére
AutoTelescope dobálja fel a álcaháló+periszkóp+szerszámosláda kombót minden tankomra. Igen tudom, hogy ez így nem a legtökéletesebb, de úgy gondoltam, hogy majd ha a legénységeim skilljeit rendbe raktam, majd kap megfelelő felszerelést. A 3. skill-t húzzák a srácok. Ez az első tankom, amire azt mondom, hogy megtartok örökre.
Szerk.: Nekem ez volt az első esete, hogy szemből valaki felgyújt.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Dobi 562 #27390 üzenetére
Hát sajnos nekem is leeshetne! Nem vagyok ahhoz elég jó ahhoz, hogy másodmagammal tartsak egy oldalt.
Bár néha sikerül a hős szerep!
És még többször segít, hogy mégis győzzön az az istenverte csapat!
Már nem egyszer tanácsolták, nekem is a vonatban a helyem.
Azt hiszem mától megfogadom a tanácsot. -
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #27093 üzenetére
A 6. csata is ugy indult, hogy belem lott csapattars az elejen. De legalabb sikerult nyerni. Nem ertem mi bajuk, kozos chat-en nem irok semmit, nem vagyok bekekulve, nem megyek belejuk, nem allok elejuk, nem lovok mellejuk, alajuk, folejuk, stb... A nevem sem hiszem, hogy irritalo lenne.
-
Angel1981
veterán
válasz
Dobi 562 #26986 üzenetére
És frankón volt olyan eset, amikor a feljelentésed ezért nem került kivitelezésre?
Ha az agyuk eldurran, szerintem Bibilányit rizsázhatsz nekik a szabályokról, előttük csak a "bosszú" fog lebegni...Nekem 1 éve teljesen ki van kapcsolva, és a játékmechanikát eléggé ismerő, tűrhető játékos lévén biztos sokaknak felhúzom az agyát, de még figyelmeztetést sem kaptam soha.
-
fradi81
veterán
válasz
Dobi 562 #26870 üzenetére
Kösz, jelenleg 1352, eléggé lent van vele az átlag sebzés ezért könnyebb rá megszerezni.
T10-be is ott vannak az agyhalottak ugyan úgy, 4-5 0 sebzéses sem ritka, ezért felesleges átugrásra pocsékolni a free xp-t szerintem.
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #26662 üzenetére
Másra nem tudok gondolni, amikor csata kellős közepén kaptam a banánt, nem voltam kék, nem lőttem bele csapattársba... artizgattam, és egyszercsak bannnn.... úgy gondolom valakit eltaláltam, feljelentett, és összejött a szükséges mennyiség...
Amúgy sokszor kaptam én is, csak azért, mert eltaláltam (az ellenfelet), hogy "reported!"...
Klánvezír is mesélte már több alkalommal, hogy kilőtt valakit, egyből írták neki...
Mit gondolsz, amikor megölöd, és kapod a csetben az anyázást, az nem jelent fel?! -
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562 #26308 üzenetére
dobi 562 - replay van esetleg?
Greentea - ha ennyire üresen hagyják, ne menj oda egyedül meghalni. tudom, mondani könnyű.
amúgy tegnap nekem is egymás után adta be a küldiket. Panther M10-vel az MT15-öt most már másodlagossal, aztán Matilda BP-vel a gyújts fel két tankot küldit - kár, h még nem tartok ott
a klánvideót illeti - az milyen, hogy a 2 percből az első 48 mp az intro? Arra se képesek, h összeszervezzék, h szabályos időközönként lőjenek, vagy törődjenek azzal, h ezt így vágják. 1:39-nél benne maradt egy hangfoszlány az eredeti hangsávból. 1:46-nál ugrik a vágás. A nemzeti zászló a jobb alsó sarokban elég ocsmányul van berakva... Összességében jól mutatja, mit várhatsz ettől a klántól
-
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #26211 üzenetére
Elméletileg szőnyegbombázásra.
Nálam csak páncélvadászokon működött,talán azért mert épp páncélvadásszal szereztem meg ezt a csodafegyvert. Autómatikusan viszed magaddal a csatába - eladni nem lehet.Kijelöltem a szektort és arty sémára céloztam és lőttem. 3mp visszaszámlálás és repült 3 koffer az ellen közé - persze nem sebzett senkit :/
Kijelölöm a szektort, azt mindenki látja még az ellenfél is ( zöld karikák ) -
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #26187 üzenetére
Demagógia.
Szerintem.
Picit azért is, mert "megszólítva" érzem magam (93 a születésem).
Másrészt a 80-as, 90-es évek fiataljainál hááá mennyivel "jobbak" voltak a 20 évvel azelőttiek, meg az azelőttiek, meg az... Nem. :-) Nem így volt. Mindig a saját korosztályunk az "ez még normális volt, de a mai fiatalok...".
Akkor is sok-sok eltévelyedett elme volt, a sok szipus hipszter, a sok nemtudomkicsoda. Ma meg videójáték van, meg fészbuk, meg mittoménmi. 20 év múlva meg nem tudjuk mi lesz. Egy tuti - a mai fiatalok (én is :-) ) szidni fogják az akkori fiatalságot és a "bezzeg a mi időnkben" örök nótát fogják fújni. :-)---
Más, egy kis érdekesség:
200+ meccs után 47%-os WR a CDC-vel. Ékes példája a véletlen fogalmának. -
jr1994
addikt
válasz
Dobi 562 #26142 üzenetére
Azért magasabb tierben viszonylag sokan használnak xvm-et. Mióta lehet látni is, úgy vettem észre hogy a felső szinteken (8 és fölötte) a játékosok kb fele használja, de a harmada simán. Persze sokan el se jutnak idáig, de ez legyen a lowtierben statpaddolók problémája.
Rlazol:
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #26142 üzenetére
Nem is bántásból vagy kötekedésből raktam be én sem . Lehet felteszi szembesül vele , hogy éppen hol áll és pozitív hatással lesz rá motiválni fogja . Sajnos ahogyan írod is nagyon kevesen fórumoznak , így keveset tudnak a játékról . Nem is lenne baj mert van akinek ez is elég ,de sajnos a többség a tudatlanság és az akarás kombinációja miatt teszi tönkre a "csapatjátékot " .
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #26109 üzenetére
Volt màr mindenhogy. Csata betöltéskor, a végén garázsra váltáskor (ilyenkor replay sincs mert sérül) meg csata közben lövéskor, mozgás közben. Miután kilőttek másik tankra váltáskor is előfordult. A kidobás után viszont vissza tudok menni ugyan abba a csatába de nem működik a chat és nem tudok pingelni a minimapon valamint azt sem látom ha más pingel. Aszem mindent összeszeetem.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #25843 üzenetére
Azt nem értem , hogy mitől lett ez a rengeteg gyenge játékos és hová tűnt sok ember. Itt a fórumról is eltünt egy csomó jó játékos és arc sajnos . Régen emlékszem ha napközben nem néztem a topikot akkor este több oldalt kelet átfutnom most pedig alig vagyunk .Diegho is eltűnt csak nagy ritkán ír be holott régen szépen termelte a visszajátszásokat .
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #25242 üzenetére
Köszi! Ennyit lehetett belőle kihozni, a 2900-hoz már béna vagyok, 9-es tankkal 2550 a max. De ez is lila szint, so who cares.
(#25244) Zsolt_72: Az igen.
(#25245) +SoulRiever-: Köszi! Pedig a Panther az egyik legjobb T7-es med, ha a végén nem kapok szopósorozatot, talán meglett volna vele az 1700 is. Így csak 1600 lett.
(#25250) rlazol: Hidd el, pedig sokkal jobb volt vele menni, mint most Lorraine 40t-zni. Menj platoonban vagy passz. Jó gép az E 50, annyi a baja csak, hogy lassú mint a Type (meg mellé még lassan is forog), könnyebben beütik a hasát, mint gondolnád, és a penje sem mindig elég (bár ott a gold).
Egyébként meg a Lóri is egy használható tank lenne, ha az 50B-hez hasonlóan felbuffolnák a célzásidejét. De így, hogy ennyi ideig kint kell vele lenni, hogy beszűküljön, szerencsétlen tank elég gyenge.
(#25371) Bingisz: Valld be, hogy csak a sok barátlistás felkérés miatt raktad ki.
Amúgy grat, de azért sebzésből húzz még bele.
- - - - - - - - - - - - -
- Egy videó, amivel teljes mértékben egyetértek (kivéve a 13 90-es részt). Azt leszámítva teljesen igaza van Foch-nak.
- Itt a sok 7-es a lényeg. Amúgy "üdvözlöm" az összes WT auf c*ncer 4, meg RHM drivert, akik a 15 centis csővel használják a tankjukat, és azokat is, akiknek egyáltalán megfordul a fejükben, hogy ilyen tankkal játszanak. De az ilyenek is magas IQ-val rendelkezhetnek. Aki meg kitalálta, hogy ilyen szarokat tegyenek be a játékba, annak csak gratulálni tudok! -
Pete55555
addikt
válasz
Dobi 562 #24920 üzenetére
Épp írni akartam, az előbb is volt egy hasonló hsz.
Jó a ban rendszer, látszik, hogy működik. Legalább működik. Mondjuk pont mindig a vétlent, meg a jogosan visszalövőt bannolja ki, a szándékosan lökdösődő, másik elé beguruló, gyökér retardáltakat persze békén hagyja. De örüljünk, mert működik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #24635 üzenetére
Ilyenről hallani se szeretnék
Amúgy mióta a 3. sorban megyek a heavy tankkal azóta nem lő az arty
(#24624) emre: köszönöm ez hasznos!
(#24630) rlazol: amióta a "normál" (nem csak a sajátom
) xvm szerint is zöld lettem, azóta még többet kapok, mert sokszor előfordul, hogy a csapatban én vagyok a legmagasabb wn8-as player, pedig ez még se nem kék se nem lila... ez nagyon halvány zöld, de mégis elég az áldáshoz
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #24504 üzenetére
kényszerből
replay
Középre akartam menni, de a kolléga (wt-vel) egyedül maradt azon az oldalon egy jpze társaságában, miközben ment rájuk egy E5, T54, M48 meg mittudomén még mi. Így átmentem kicsit besegíteni és ez lett belőle. Amikor ott szerencsétlenkedek az E5 mellett az csak azért volt hogy fordítsa felém a tornyát, mert másképp nem tudták belőni.
Meg egy replay-t elbsztam, mert meglett a heavy 15-ös is ST1-el, de berágtam és nem vártam meg a csata végét ezért minden eredmény elveszett. Szóval egy E100 egy E4, egy E75 meg mittudomén még mi segített a 10k össz sebzésben.
-
h1mpi
félisten
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #24350 üzenetére
Célzásgyorsító, töltésgyorsító. A harmadikon még gondolkodok hogy valamelyik távcsővet, vagy álcát tegyem rá. De még az is lehet hogy a töltésgyorsítót feláldozom a camo és a látótáv kedvéért. Mondjuk ennek alapból sem rossz a látótávja, csak a végsebességét keveslem. A tegnapi körömnél is a pálya feléig nem értem el, már kellett visszamennem resetelni a foglalást.
-
Angel1981
veterán
válasz
Dobi 562 #19979 üzenetére
Több unicum játékos szerint is (pl. diegho, QB) a játék egyik legjobb tankja, így én is nagy reményeket fűztem hozzá, de végül azt mondom, a saját szintjén a Cromwell sokkal jobb, ezen a végén már alig vártam, hogy túl legyek!
Az ágyúsüllyedés tényleg istenes, de maga az ágyú még egy medhez mérten is gyenge, a 0.34-es pontosság inkább érződik 0.4-nek, és ha nincs teljesen összeszűkülve, inkább lövi a Holdat.
Maga a tank nem is igazán gyors, nagyon érzékeny a modulsérüléskre (engem főleg az idegesített, hogy szinte minden találattal leszakadt a láncom).
Egyébként majdnem ugyanúgy kell játszani, mint a Cromwellt, annyi a különbség, hogy ezzel már időnként hull downozni is lehet, mert tud pattintani a lövegpajzsa, és a 12 fokos gun dep miatt még azok a dombok sem fognak ki rajta, ami az elődjén igen.
Akárhogy is; a Cromwellt megtartottam, ezen meg örömmel adtam túl! -
Tomi0703
addikt
válasz
Dobi 562 #14170 üzenetére
Nekünk 3-munknak sem sikerült lehozni...
(#14175) Stigma.HC: Szép.
Én biztos nem tudtam volna megállni, hogy ne lőjek, többet.
(#14185) Mister_X: A szemétládák... Nekem még nem küldtek, remélem fognak. Amúgy milyen az igénye? A telómon (LG Optimus L7II) nem hinném, hogy elfutna rendesen, bár tabon játszanék vele (Waqteq 79qci) azon lazán futnia kell.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #14163 üzenetére
Ehh... Egész nap ez megy... A csata 2. percére a csapat nagy része oda van, 4-5. percre már el is fogytunk teljesen.
Mondjuk arty nézetből láthat az ember érdekességeket:
-M103 nem bírt el az IS-el (a 7-essel)
-Két 8-as nehéztankunk nem boldogult egy magányos T29-essel
-IS-7 nem tudta sebezni a Conquerort, 500 HP-ban hagyta az IS-t mire ment egy med és megmentette...Elképesztő...
-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #14124 üzenetére
ez hányszor de hányszor van.
tegnap is:
előttem ellen e-100 1000hp körül, én t-54-el 500hp körül, egy lövés lennék az e-100-nak. mögöttem haver e-100 full hp-val és nem mer kimenni?! írom is neki hogy te barom mire vársz én menjek ki az 500hp-mal??
utána már kigurult és kiszedte az e-100-at. de erre 2 percet kellett várnom, sztem ha nem írok neki még most is ott állnánk.és erre nem jönnek rá maguktól...szörnyű retardáltak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest