- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
myckey #29931 üzenetére
Nem vagyok én negatív, de ha jól számoltam akkor pl. egy T-62A 300 méteres lövése 220 pen-nél kezdődik, ami nem egy nagy távolság. Ha ehhez hozzáadjuk az RNG-t lesznek itt meglepetések. Egy jobb mínuszos lövés beakad a 170 mm-be. Ürül majd a pórnép, ha a Ferdinandod véletlenül belövi.
-
-
galervin93
addikt
válasz
myckey #26076 üzenetére
Én pont a tévhitek oszlatását osztom. ;-)
Zsolt_72
Egy jó pályán, Sztálingrádon.
A mozgékonyságát nem heavy szintre értettem, mert "kategóriájában" tényleg jó, meg baromi jól lehet vele pattogtatni, ha ügyesen mozgatja és pozicionálja az ember. Csak most szimplán a "medes korszakomat" élem, mondjuk egy CDC-hez képest lassú. :-D Mostanában szinte csak azzal megyek, aztán így minden lassúnak tűnik. :-)+SoulRiever-
Tudom hogy nem a tankra értetted, de éppen ez az, az RNG-be bőven belefér hogy éppen rád fordulva, szűkülés nélkül lő egy ammoracket. De ez nagyon sok lövésből egyszer történik meg. A többi meg elmegy a világ kukijára, csak azt észre sem veszed. :-)
Egyáltalán nem írtam le, sőt, nagyon jó cucc, de most nincs türelmem 30-40-nel nehéz tankokkal csámborogni, mentem eleget a KV-1, T-150, KV-3 trióval, egy jó időre elég volt, pörgősebbre vágyom. :-)
A sárga sem esett rosszul, veszem én a polyént. :-D Igazából az overall stat engem nem is különösebben hoz lázba, le lehet szűrni belőle egy-két dolgot, egy sok csatás, kis wn8-as játékos valószínűleg rossz játékos, de aki kevés csatával narancs, sárga, zöld, abban még ott a lehetőség. Én sem érzem magam elveszve, csak volt 2-3 ezer csata a legelején, amikor sík hülye voltam. Most már dombok és hegyek is vannak ezen a síkságon. :-Dmcwolf79
Mindkettőnek megvan a maga terepe, ki lehet használni őket. De nekem most egyszerűen jobban bejön, hogy tegnap is körbeautókáztam egy egérkét Murovankán a CDC-mmel, és hármat vagy négyet a hátsójába toltam. :-D Persze egy városban ezt nem fogom tudni megtenni. Ott ő esz meg reggelire.De ezért mondom, csak ennyiről van szó, most perpill nem jön be a heavy-style, volt egy időszak amikor imádtam, de most medezek. De biztosan vissza fogok majd térni valamikor a keményebb tankokhoz is... ...csak nem most.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
myckey #24371 üzenetére
Nem rossz, nekem is megvan, de hónapok alatt alig vertem bele 43 csatát. Néha megyek vele egy egy kört. Nagyon gyenge rajta az ágyú, inkább kicsit med stílusban kell vele játszani, oldalról megrakni az ellent vele, de ehhez meg nem igazán gyors, vannak jobb medek abban a tierben erre a feladatra. Mozgékony, és gyorsan tölt, képes pattintani is, sőt, egészen jól pattint, ahhoz képest, hogy mozgékony, de nem elég pontos, és kevés az átütés ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen.
Mondjuk ebben nekem az is benne van, hogy inkább magasabb tierben játszom (8+) szívesen, kisebb tierben nem élvezem annyira a gépeket. Visszavettem már párat, párszor, de akármilyen jó is játszani velük, rendre eladtam őket. (KV-3 SU-152, Tigris I, T29, ISU-152)
-
Pete55555
addikt
válasz
myckey #23899 üzenetére
Jól írod. Kezdetektől fogva a mozgékonyabb gépeket szeretem, azokkal tudok mit kezdeni, és most értünk el odáig, hogy light tankkal is van tűzerőd, ennek eredménye, hogy 1800-2000 körül játszom. Bár ez mostanában a missziók miatt leromlott
Spotolni meg tényleg tök felesleges, az arty hiába akar segíteni, ha ráfeszül a célkör a tankra, akkor sem találja el, ha az RNG úgy akarja, a többi meg ba**ik segíteni. Persze a spot kéne, de ha véletlen bajban van a light és 2-300 dmget be kéne kapni az 1500 HP-s heavynek, hogy segítsen, akkor inkább dögöljön meg a szerencsétlen, ő ki nem jön a fedezék mögül.
Pontosan ezért használja a legtöbb - kicsit is jó - játékos medként, támogató szerepre (is) a light tankokat.
Egy átlagos, nem túl fos csatában T7 lighttal 1000 körül sebzek, ha jobban összejön 1500-2000. És jön az XP, meg nő aze-penisWN8. -
diegho
nagyúr
válasz
myckey #22465 üzenetére
Az IS-7-el amúgy rengeteg probléma van.
1. rögtön az első lemez mögött van az ammorack és mellette az üzemanyag tartály, tehát éghet is robbanhat is szemből.
2. nem tud helyben megfordulni és mivel elég hosszú, fedezék mögött sok idő mire az ember megfordítja
3. 3.4sec célzás, gyakorlatilag megállsz, kimész egy kávéra, visszajössz, már majdnem beszűkült...
4. 0,4-es pontosság, vagy inkább pontatlanság... nagyon nehezen adja be a távoli weakspotokat
5. 2150hp ez azt jelenti, hogy egy F155 kitáraz rád meghaltál, a WTE100 4 lövésből megöl és még lőhet egyet, a JPZE100 is két lövésből ki tud szedni, akárcsak az FV, ami mákkal egyből is kilőhet golddalPersze a páncélzat tényleg jobb, mint az átlagnál, de amikor ott az ingyen gold lőszer, akkor ne ez legyen a legnagyobb előnye egy tanknak, ami szemből ég és robban. (legjobb az volt, amikor a panther szívószállal AP-val robbantott max hp-ról úgy, hogy fel sem spotoltam, mert igen, ha feljebb van a tank 198 pen már beviszi a bedöntött részt)
-
-
diegho
nagyúr
válasz
myckey #19196 üzenetére
Amíg sok volt az arty és nem volt ennyi TD jó tank volt, de jelenleg nem a pontatlan artyt, hanem a sokkal erősebb TD-t kell kivédeni, ami ellen a 400 alfa nagyon kevés, hiszen ki kell állni elé, aki meg tudja, hogy a lánctalp már minimális szögből is belőhető szemből úgy, hogy sebez és sok esetben ammorack-et is viszi, az ellen nem sokat tudsz tenni. A vizes rekesz pedig csak a robbanás ellen véd.
-
diegho
nagyúr
válasz
myckey #17150 üzenetére
Nem értelek. Direkt nem raksz be lőszert, tehát direkt veszed el a lehetőséget magadtól, hogy sebezni tudj egy olyan tankban, amivel pont nagyon sokat lehet sebezni. Mi ez, ha nem direkt bukásra játszás? Nem néztem meg a replay-t, de ahogy itt írtátok azért buktad el, mert nem vittél lőszert, ami gyakorlatilag annyira alapnak kellene lennie, hogy levegőt veszel.
-
Tomi0703
addikt
válasz
myckey #17142 üzenetére
Életed köre.
Amúgy szép, ki is léptem a játékból, hogy megnézzem hogy játszanak a nagyok (mert 4 kör alatt összehoztam 1100 átlagsebzést a vadiúj ST-1-gyel, kicsit bosszant is a dolog, lehet pihennem kéne (megint) mert nem megy. De most visszamentem és sikerült menni a 3100 dmg kört.
). Jó hamar elfogyott az ammo, he-t nem tudom minek viszel.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #13961 üzenetére
Igen, van ott egy nagyon jó kis rész, ahonnan jó spotot lehet csinálni. Persze ehhez csapat is kell, amikor a mieink nem mernek az erdő szélénél beljebb menni, akkor hiába van perceken át megvilágítva a fél ellenséges csapat, nem kapnak egy lövést sem.
Prokhorovkán előbb ugyanez volt 5 percig bohóckodtam középen, a mieink a pálya végében kempeltek, megvilágítottam nekik folyamatosan 5-6 tankot, az artynk is aludt. Csupa paradicsom és narancs csapattárs. Mondom anyátok picsáját fogok én itt veletek szenvedni, megpróbáltam berongyolni az artyért, de kiszedtek. És a legszebb az egészben, hogy az ellen TD-i a seggüket mutatták a csapatom felé, ahogy utánam fordultak, de az enyémek olyan poziciókban voltak hogy nem tudtak lövést leadni.
Ilyenkor egy megoldás van, elő kell venni az
M4M5 Stuartot a kis troll ágyújával, ha tier 4 csatába dob, akkor nagy a mókafaktor. -
emre
veterán
válasz
myckey #13826 üzenetére
A régi cuccokból nem tudom mi maradt meg nekik. Persze lehet semmi köze hozzá, de a régi matildás kép jobb alsó sarkában ott az oldal nevének kezdete.
De a wotinfón meg nincs más matildás teszt csak amit linkeltem. Egyébként meg nem tudom miért nem lehet megosztani a linket ha lényeges dolog, mert ez az elbaszott kép így ebben a formában semmire nem jó.
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #13408 üzenetére
Volt egy 7 hónapos pihenőm.
----------------------------------------------------------------
(#13410) Mogyesz75: köszi, nekem is tetszik a gép. Lassan meg lesz a parancsnoknak a 6. érzék 100%-osan, szerintem onnantól még hatékonyabban fogom tudni használni.----------------------------------------------------------------
Akkor szerintem én is az O. 140-et fogom választani. És mi a helyzet a 3. szovjet X-es meddel? Az elődeivel, a hátsó tornyos medekkel hogy lehet boldogulni? -
Patrick76496
őstag
válasz
myckey #13004 üzenetére
Szvsz az ágyú csak átlagos, mondjuk távolabbról a front tényleg képes pattintani néhányat. Viszont e mellett a páncél mellett miért csak 34 a max sebessége?
Mondjuk azért nem hiszem, hogy mindenki annyira isteníti. Más is utálja, csak nem mer megszólalni.
(#13005) Stigma.HC: De az a kép nincs watermarkolva OP felirattal (már csak a ЦАМО РФ hiányzik
) és a te sebzésed kisebb 12-vel. A találati arány meg 6-tal, pedig sokkal pontosabb a Pz6 csöve.
(#13007) [HUN]Dani: Még a HAD-érából való.
Azért ezt raktam be, mert az új Service Record nem tetszik. Egyébként még mindig ugyan annyi, direkt nem is veszem vissza, úgyis csak elb@sznám.
- - - - - - - - - - - - -
Végre teljes a Lend-Lease kollekcióNem éppen stronk gép ez a Matilda, bár én ettől függetlenül bírom. Legénységet húzni jó (de azért ilyen téren le van maradva a Churchill III-hoz képest), nem bántam meg, hogy megvettem. Aki gondolkodik rajta az vegye meg, 375 goldért szvsz megéri.
-
-
Patrick76496
őstag
Szemből én picivel többet pattogok az E5-ről, mint a 103-masról, ha oldalpáncélos tank kell, akkor ИС-7-tel megyek.
Az E5 tényleg az egyik legjobb, de ez a 103 nekem nem jön be. Érdekes, klántársak közül is valaki azt mondja, hogy nagyon szar, valaki meg, hogy nagyon jó. Mindenesetre a 2100+ sebzést hozom vele átlagban, tehát annyira nem megy rettenetesen.
Kipróbálom majd a teszten is megint, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz jobb, 8.5CT1-en imádtam.
Djuree, Runo: Nekem is jobban bejött az ИС-8 és az CT-I is, utóbbinak olyan kemény a tornya, mint a 103-tól vártam. Ráádásul az CT-I kisebb még az ИС-8-nál is, ez az egyik legkisebb T9 heavy. Na de hát kinek a kutya, kinek a macska. Ez az CT-I kicsit olyan, mint a T29 T7-ben: szinte belőhetetlen a tornya, a teste pedig közepesen kemény. Tény, hogy nagyon lassan céloz, de ha betalál, akkor mondhatja a rádiós, hogy Есть Попадание!
És ha már CT-I, múlt héten elvoltam
(#5916) Tomi0703: Jaja, én is láttam pár képen a nevét az on topic-ban.
Hunting Continues!
(#5929) Dobi 562: Basszus nekem még 2000 is ritkán szokott meglenni a T-62-vel meg az IS-4-el. Bezzeg előbbivel a teszten hoztam a 3 ezret még átlagban is.
Ha lenne kedved menni medekkel, akkor keress meg. Ha M103-mal lemegy a win rate 60% alá, akkor kb én sem veszem elő 8.6-ig.
(#5948) Runo: Grat! Cserélnék veled...van egy IS-4-em. Benne vagy?
Ha tudnál írni az AMX AntiChar Modèle 48-ról pár jó szót, hogy újult lelkesedéssel kezdhessek neki, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest