-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Djuree #21695 üzenetére
Ez a különbség egy unicum meg egy magunkfajta átlagos játékos között, ők minden nap hozzák a lila szintet, mi meg néha.
A 4000 wn8-as napomat egy 1300-as előzte meg. Szerintem 5000 csata óta nem volt ilyen szar napom.
Én már nem leszek unicum, reálisan kb világoskék játékos lehetek:
[link] -
sebijani1982
senior tag
válasz
Djuree #21114 üzenetére
KV-4 a szívószállal kezd éledezni! Addig olyan érzésed lesz, hogy hiába van egy viszonylag jól pattogó tested, nem tudsz visszaköszönni az ellennek. Utána, már azért kényelmesebb lesz a grindelés, de iszonyatosan kellenek hozzá a többiek is sokszor. Hektikus a viselkedés, lesz olyan, hogy mindig minden találatot elnyel, lepattint Te pedig szorgosan csipkedsz. Aztán meg a tipikus 0-s körök. Az ST-I -ért fog összeszorít, patikus ismerősöktől kedvezményt elfogadni és mehet is. :-)
Viszont, E25-t ne engedj a láncod közelébe oldalról, mert nem fogod tudni lerázni és 130-as lövésekkel simán megesz, ha valaki nem kaparja le rólad. A löveg nem tud olyan alacsonyra süllyedni, hogy meg tudd lőni. (Anno így szedtem ki egy KV-4-t Mines-on.)
Köszi az ebay-es választ, akkor várok türelmesen!
-
emre
veterán
válasz
Djuree #21066 üzenetére
Hát visszaosztva nem is annyira komoly. Bruttó 68,5k csatánként, ami nettó 58121.
Azért köszi!(#21067) sith7
Régen mentem vele, most megint előveszem, mert van pár 10-es gép amit szívesen megvennék. Sokkal jobban bejön mint az is6, ami még a saját tierjét sem mindig üti át.
Ha valakit érdekel így alakultak a bevételek:
-
Angel1981
veterán
válasz
Djuree #20795 üzenetére
Valóban hasonló játékstílust követel, de T8-ban az ilyen jellegű tank már problémás, mint T4-ben.
Ugyanis ha bottom, akkor
- nincs elég penje, hogy megbízhatóan átüssön
- nincs elég páncélja, hogy megvédje
- nincs elég mozgékonysága, hogy azzal védekezzenKevés tank van, amire mindhárom igaz, de ezek olyanok, és magas szinten hamarabb megbüntetik az ilyet.
-
Angel1981
veterán
válasz
Djuree #20727 üzenetére
A WN8 teljes mértékben tankfüggő, a T1-T2-T3-as tankoknak is megvan a maga lila targetdmg-je, ha ezt lesebzi, lehet lila.
Vagy fél tucatszor linkeltek már be ilyen csodabogarakat, hogy T1-T2-ben megy, és 3000 körüli a wn8-a.Időnként még én is előveszem szeretett Cruiseremet, és a Locastan ministat alapján is látom, hogy tudok vele 3000+ WN8 köröket futni, nem is ritkán.
#20732 fsb1000: "Aki szereti a tankokat, rossz ember nem lehet." - Ez tetszett!
-
dfsz34
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
Djuree #20041 üzenetére
én meg artyval (is) játszom bár igazad lenne!
gw panther valóban tud 1000-et benyomni, de ha sorozatban ilyet kaptál, akkor egyszerűen peched volt. Továbbra is minden 3-4. lövés sebez (teljesen beszűkülve) és legjobb esetben is minden 10. olyan átütő találat, hogy 800+sebzést jelentsen.
A minap artyval (GW Panther) egész konkrétan 1 (egy) dmg-et sebeztem.sebijani1982: még soha nem használtam a tankifót, mert a csata izgalmában nem figyeltem rá. Ugyanakkor igyekszem rászokni, és mivel nem tudom betéve a kérdéses értékeket, ha sikerül, hasznos lehet.
a dmg panelben lévő reload időt használom, az a táras tankoknál zavaró, mert minden lövés után teljes tártöltést számol. -
bullseye
addikt
válasz
Djuree #20034 üzenetére
Hát, én egy hete eladtam az amerikai T7 artymat, mert mindent mellé lőtt, néha a jelzett körön túlra is. A Francia Lor 50 még megvan, meg valami alacsony szintű angol, mert még azok a legpontosabbak, ami szinte semmit nem ér, de legalább gyorsan újratöltenek
Mondjuk Lorral levettem egy TOGból két lövéssel 1000+ HPt, na ő szerethetett. Kár, hogy azon a hajón kívül semmit nem tudtam eltalálni vele.
-
rlazol
veterán
válasz
Djuree #18727 üzenetére
két nézőpont van.
az áldozat tankké, aki azt látja, h telibeb****ták és 500-800-1000 hp sutty.
és az artyé, akinek 3 lövésből egy, ha talál, és 10 találatból egyszer van 400+ dmg, 600+ meg csak ünnepnapokon.sajnálom, h téged mindig megtalálnak mostanában, de meglesz ennek a böjtje arty oldalon, te is tudod.
ez a replay típusos példa. Az első 3 lövés mindegyike telitalálat, összesen vagy 2k dmg és 3 kill. Utána meg sorba jönnek, főleg a végén Full beszűkülve, Keresztben álló célpontra, 116%-os legénységgel.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #18731 üzenetére
Hát 3,5k csata után (egyedül randomban, normál HE lőszerrel), 150-nel kevesebb az átlagsebzésem, mint pl. a 4k wn8-as Dyaebl-nek aki gondolom nem spórol a arannyal és nem éppen egyedül csapat randomban. Majd ha lenyomott ennyi csatát mind én, randomban egyedül, alap lőszerrel és még mindig jobb a statja majd szólj.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #18727 üzenetére
Mondtam, hogy nem tudok játszani az S-51-gyel vagy, hogy nem lehet vele bármit egy lövésezni?
Amikor itt csatánként mindenki 3-4-5 artyt vizionált, azt hozta ki (2 alkalommal is) az általad leszart statisztikám, hogy a csaták harmadában nincs is arty, másik harmadában 1 arty van, és a maradék harmadban 20/10 a 3/4 arty/per oldal aránya (5 arty meg nem is volt). Az öt artys dolgot tovább vezettem: átlag 1 alkalom/hét. Egy 3-4 hetes kihagyás után, az elmúlt hét alapján továbbra is áll ez az arány, pl. 1 alkalommal találkoztam 5 artyval.
De ez a sebzés dolgot is vezettem már BC 155 58-cal, ~250 lövésből 2 db olyan lövésem volt amit te minden lövésre hallucinálsz.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Djuree #18717 üzenetére
Én azt a hibát követtem el,hogy a T95-tel "ész nélkül" rongyoltam előle. Mondván úgysem lövik át,akármi van előttem.
Nem a fófaxtNéha Himmelsdorf-on a banánutcán úgy kilyuggattak szemből ,hogy "öröm" volt nézni.
Ugyanezt a hibát az E3-mal is elkövettem, ugyanazzal az eredménnyel.
DE most már hogy TD-ként használom ezt is sokkal eredményesebb vagyok vele. -
Arpee78
senior tag
válasz
Djuree #18692 üzenetére
T95-el arra indulj amerre a lassabb járművek és gyengébb a csapat, a létszámot, tiert, egyebeket is figyelembe véve persze. Ezek gyakrabban fognak erősebbel szembekerülni, ebből következően védekezésre kényszerülnek és nem nyomulnak olyan tempósan, vagy épp hátrálnak.
Ami fontosabb, hogy sokszor a térkép egyik oldala kempelősebb, itt a gyorsabb tankok is gyakran hosszasan bámészkodnak, tehát nem kell utánuk loholni. Pl Cliff, Prokhorovka, Lakeville, mindegyik nyugati oldalán gyakori a kempelés.
Amikor valaki becéloz riszáld srégen ezt a TD-t kb 10-30 fok között, így sokkal nehezebb lesz eltalálnia a gyengepontokat. Ezt a riszálást talán célszerűbb balra végezni, mivel jobbra egy picivel jobb az ágyúkitéríthetőség, meg az ellenfélnek ekkor bezavarhat a lövegpajzsod ha a kupolát célozza.
Ekkor ha leláncolnak nem fogsz tudni visszalőni, ha ezt nem akarod kockáztatni, akkor az ágyúkitéríthetőség keretein belül riszáld (-11 – 10) -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Djuree #18689 üzenetére
Én a Foch155-tel vagy így.Pár napja eladtam 200 csata után,mert egyszerűen nem találok el senkit vele se közel se távol,aztán ha el is találom az ellenfelem akkor is csak a nagy tockos marad sebzés nélkül ( papíron jók az adatai )
..persze a nagy nerf után vettem meg :/ ..biztos jó TD csak nem nekem hanem másoknak :/
Pár napja az az ócska legénység benn figyel a barakkban - majd visszaveszem a kisebb Foch-t,az legalább célba talál. -
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #18287 üzenetére
Eleinte én is baromságnak gondoltam, de ahogy egyre többet mentem a klántársaimmal, egész jól belejöttem. Nemsoká a 2. skillnél fog tartani a leendő Chaffee legénység.
(#18291) Stigma.HC: Á dehogy, a szemét már 2 napja nem volt játékban.
Meg ő j-vel írja/mondja azt, hogy jaa-jaa-jaa-jaa-jaa-jaa-jaa.
Tényleg, neked is megvan már a Type 62?
- - - - - - - - - - - -
Szerk.: Sosem mennek T4-es századok? Még mindig hülyeségnek tartom ezt a játékmódot, csak azért kérdezem, mert lehet így könnyebb lenne kihúzni a Stuart-ot. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Djuree #18034 üzenetére
Ne is mond utolsó csatáim egyikében a T95-el kaptam egy ilyen búcsú puszit . Amúgy azt az arty-t imádtam nagyon még a nagy arty nerf előtt . Jó volt mert a kv-ból élmény volt kihúzni és utána használni is . Anno rengeteg volt belőlük századokban .
Enzólord .: Jah bocs tényleg igazad van így jobban belegondolva az én hibám . El is mormoltam gyorsan tíz miatyánkot és öt üdvözlégyet
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Djuree #18029 üzenetére
Azért is raktam be mert nem paradicsom írta és klánban van így hátha valaki magára ismer a kép alapján .Eddig csak a napi duplák miatt vettem elő az OB261-et mert ez az egy arty van a garázsomban ,de valamit vagy állítottak vagy csak nekem adta , de mostanában pontosabb a löveg .Nem egy csatában td módban szedtem ki felfedező-med tankot egy lövéssel és nagyobb sebzést is jobban bead . Persze lehet csak bebeszélem ,de mókás azért Tieger 2 elpukkan egy lövésre .
A legtöbben mint ahogyan én is tudomásul veszik , hogy van arty és kerülünk bizonyos helyeket ha sok van belőlük .Akkor voltam csak mérges amikor T95-el voltam és egész csata alatt rám fókuszált az ellen arty-ja .
-
ako001
aktív tag
válasz
Djuree #17929 üzenetére
Nekem már nincsen ilyen problémám
mivel az asszony úgy döntött mással folytatja tovább.Úgyhogy hamarosan wotos lakásom lesz
Viszont ha valaki tud mondani valami jo minőségű vezeték nélküli eg+bill,ami mondjuk még a woton kívül Fps re is jó azt megköszönném.Ha lehet az ára ne legyen csillagászati,mert a laptopé lesz az -
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #17925 üzenetére
Egy hete így vagyok a WZ-132-vel, mert t9-t10 csatában a csapat egyik fele valami lehetetlen helyen terep 2-öt játszik, a másik meg az ellenfél scoutjára vadászik a maradék meg olyan, mint a vakegér. Teljesen általános lett - gondolom az event miatt - , hogy valami unicum tomato átjön értem BC-vel a biztos halálba. Olyan jeleneteken már meg sem lepődöm, hogy egy Zwackos BC a lemmingvonat orra előtt levő domb tetején nyugodtam spammeli goldot vagy az IS-7 teljesen átjön a gerincen, elhalad egy E4 és egy IS-7 között és simán meglő, majd sértetlenül visszatolat.
Múlt pénteken 500 csatánál 57% volt wr-om vele és ez mára 52 lett, plusz 200-at csökkent az átlagsebzésem. Ennek örömére végleg lemondtam mindkét küldetésről.
-
-
Flayer
senior tag
válasz
Djuree #17849 üzenetére
Ne engedj!
Minek a nagy felhajtás?!
Nagy lakodalom sok lóvé és akkor csak a gazdag rokonokat szabad meghívni,hogy a menyasszonytánc visszahozzon valamit a költségekből!Más!
A hellcatot a teszt szerón próbálta már valaki itt már nerfelték?
Ha nagyon szar lett akkor inkább usa T29 veszem meg! -
zozyk
addikt
válasz
Djuree #17834 üzenetére
Elég egyszerű a dolog...
Csak le kell mondani az 50+ fős esküvőről,elég oda 2 ember is... :-)
Mi itt tartottuk meg,mivel utáljuk a nagy felhajtást,az egész napos esküvői programokkal a világból ki lehetne üldözni. Szerencsére a -mostmár- feleségem is így gondolkozik,az itteni procedúra hivatalos MO-n is,ami nekünk fontos volt.
Így megvolt az esküvő és a nászút is egyben. :-D -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Djuree #17772 üzenetére
Ha kevés kört futsz naponta az egyes tankokkal, akkor lassabban lesz meg a csík. Napi 5-10 jöbb körrel már viszonylag hamar felkerül az első jel.
Néhány tomato kózeli játékosnál előfordul néha az 1. fokozat, többnyire KV-1S-elHa bejön a 7%-os csökkentés, akkor a chi-to-val már csak kevés kell majd a 2. "baltához"
Bár szvsz én az elsőhöz szükséges 65%-ot meghagynám
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Djuree #17622 üzenetére
Nagyon szeretem az Angol td ágat! Imádtam azokkal játszani. Az AT 15 is nagyon klassz lesz meglátod!
A lassú mozgásért,a fejlesztők tűpontos és gyors löveggel, óriási vízszintes és függőleges kitéréssel kárpótolnak.
Tulajdonképp ugyanazok a vonások jellemzőek az összes TD-re azon az ágon ,kivéve a 183-ast .) -
jozefgucci1
addikt
válasz
Djuree #17622 üzenetére
Az AT7 nekem is nagyon bejött már rég ki van húzva a következő , de most lett kreditem és inkább a T30-at vettem meg .Amúgy valóban T7 ben nagyon el lehet kenni az ellent a kis megymagköpködővel .
Eddig amúgy tíz csatát mentem a T30-al és bár a nagy motor kivételével fullos még nem éreztem rá . Minden átlövi , ha nem tudom elrejteni az alját . A parancsnoki kupolát pedig mindenki belövi aki egy kicsit is rutinos .
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Djuree #17620 üzenetére
Amúgy szerintem sokan tisztában sincsenek vele, hogy melyik tanknak mi az alap lőszere. Például ahogy előbb is goldnooboztak engem folyamatosan centi 7/1-ben, mert lőttem az apcr lőszert folyamatosan.
Vagy használjanak értelmes modot ami rendesen kiírja színezve is, hogy mit lőnek rá, vagy vegye a fáradtságot és olvasson utána az egésznek. Mennyiszer lett már javasolva itt is a háborgóknak. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Djuree #17579 üzenetére
Jó tank a Comet. Nekem függőleges stabi,fejlesztett célzó és távcső van rajta. Pontos és gyors a lövege
( jellemző az egész Angol ágra ) szépen lehet vele csipegetni az ellentSok kis sebzés sokra megy
A 10 fokos löveg süllyedés igen impozáns
Ami engem zavar az az,hogy az alváz nehezen mozog ill. a manőverezés nehézkes. A sofőrőmet rá kell vennem a kuplung égetésre,ha majd 100-as lesz álcázásban -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Djuree #17520 üzenetére
Nekem 62a van emiatt elfogult vagyok
..nem is igazán érdekel az Obj140
Mint ahogyan patrikgtaivs rávilágított,erős a torony,pontos és gyors a löveg.
1vs1-ben tapasztaltam ,hogy a 62a val rendszeresen belövöm az Obj140 tornyát,ő meg pattan a 62a tornyáról
A 62a jobban bírja a hegymenetet...Tehát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest