- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ako001
aktív tag
válasz
SoulReaver #47926 üzenetére
Add el az összes tankot megint
-
ako001
aktív tag
válasz
SoulReaver #45195 üzenetére
Ezt már láttam 2 hete is
-
ako001
aktív tag
Egy kis vasárnap délutáni,tutorial
[link] -
ako001
aktív tag
válasz
kislaszlo83 #34798 üzenetére
Szia! A höfokok rendben vannak amùgy?Mert a melegedès miatti throting ugyanezt produkàlja.Tudom mert ugyanigy jàrtam,csak èn egy csùcskategoriàs gaming laptoppal:-[
Szoval ha règen voltak àtpasztàzva a vga,cpu,akkor szerintem elöszõr ott keresgèlj. -
ako001
aktív tag
válasz
jagada #33502 üzenetére
Szerintem fogadd el,hogy ezt te rontottad el
Én ugyan nem néztem meg a replay-t.de ezzel a hozzáállással szerintem felejtsd el a Bc arrtyt
Frusztráló lesz mindig csak 1 lövést leadni a tárból
Én minden csatát counterezéssel kezdek,hozzáteszem nem vagyok jo arysta
Pár napja törtánt:
Ellen fv arty-t a második lövése után kiszedtem,erre beírja hogy reportol hack miatt.1600+wv8al
Mondom neki az,még hagyján,hogy a bázisról se mész el,de hogy lövés után se?
De a célkereszt ott maradt rajta amíg száj karatéztunk,és mit látok,hogy az M53,már a 2. lövést ereszti el ugyanonnan,mellöle 30m-el
Szemléltetés képen kicsaptam öt is
Ekkor közölte hogy küldi a replayt a Wg-nek,és kibanánoznak örökre -
ako001
aktív tag
válasz
scyllarus #27373 üzenetére
Èn is engedem a 9 èves fiamat jàtszani a sajàtomon,de fèl szemmel mindig figyelem ès bizony ràszolok,ha ökörsèget csinàl.
Mèg akkor is ha csak a sajàtjàn randalirozik.Meg van 1 szabàly,ha a napi stat piros akor szünet lesz:-)
Egy idöbe pl nem engedtem T10 ben jàtszani,(wte100 miatt könyörgött:-))de aztàn mikor az Rhm-el nem ritkàn 3-4k lött akkor hagytam had nyomja:-)
Nem is sûrûn làtom a lista aljàn:-) -
ako001
aktív tag
Nem biztos h az egy gyerek,szerintem valami ufo lesz:-)
Nekem màrciusban lesz 9èves a fiam,van sajàt acc ja,de nincsen gèpe,az èn laposommal tudcsak jàtszani màr amikor otthon vagyok.akkor is àllt kikönyörgi,h az èn accomon jàtszhasson,1500vn8.De mèg nem làttam hogy piros napokat csinàlt volna.Majdnem mindig citromra sikerül neki az a 10-20csata,ritkàn narancs.Tegnap ment 4800dmg kört rhm-el:-) -
ako001
aktív tag
válasz
Djuree #17929 üzenetére
Nekem már nincsen ilyen problémám
mivel az asszony úgy döntött mással folytatja tovább.Úgyhogy hamarosan wotos lakásom lesz
Viszont ha valaki tud mondani valami jo minőségű vezeték nélküli eg+bill,ami mondjuk még a woton kívül Fps re is jó azt megköszönném.Ha lehet az ára ne legyen csillagászati,mert a laptopé lesz az -
ako001
aktív tag
Gyáááá megellett a notiban a videokártya,
Sógoréknál a Dell-nél meg csak 2féle kártyával lehet fizetni,semmi más lehetőség,nekem meg nincs olyanom.
Bezzeg a németeknél van vagy 5 éle fizetési mód,csak a garancia miatt nem tudom,hogy jó lenne.
Na mind1 holnap telefonálok azt meglátjuk mit mondanak.
Már most elvonási tüneteim vannak,mi lesz később -
ako001
aktív tag
Ha jól emlékszem talán csak az Isu volt afk.Amúgy ez erlenbergen volt,bázisvédés lett volna
.
A type,rhm ,sp és én elvonultunk D9re a többiek voltak a fogadóbizottság a várnál.Jöttek is.
Mintaszerű lemmingvonat volt 13.an voltak ottaz egész nem tartott 4 percig.
-
ako001
aktív tag
Begyűjtöttem pár lepattanót is
[link] -
ako001
aktív tag
Van akinek semmi sem jó,nemhogy örült volna az RNG-nek,maradt 400egynéhány hp-ja
-
ako001
aktív tag
A kis rasszista
-
ako001
aktív tag
válasz
Patrick76496 #11700 üzenetére
Üdv!
Tudnál adni egy linket ahová küldeni lehet,mert én nem találom.Remélem nem kell a replay mert az már nincsen meg. -
ako001
aktív tag
B...fszkodásom egy elc-vel,mondjuk volt már bennem pár sör,de a BL-10 is bekaphatja
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest